VARFÖR FÖRVÅNADE?

Det verkar som om många är förvånade över att Mattias o Cecilia vann Lets Dance igår? T.o.m. Malin Roos på Expressen? En av de som blev mest förvånad, var nog Claudia själv, som efter resultatet sprang backstage och rev av den ena svordomen efter den andra. Till slut fick hennes pojkvän trösta henne.
Visst, visst var det jäkligt jämnt hela tiden, men jag tror att Claudia föll på shovvnumret. För medan Mattias dans var fartfyllt och kul. Folk kände igen sig i låten och Michael Jackson temat. Var Claudias och Tobias en drama, som visserligen utfördes bra, men svenska folket tog inte det till sig. Claudia har ju fördel att visa känslor genom sitt arbete. Igår var Mattias helt klart bäst! Då får man på inga villkor glömma bort Cecilias roll i det hela. Hon är en jäkligt duktig lärare och koregraf.

Jag ville verkligen att Mattias skulle vinna, för vilka jäkla danser han presterade. MAN BLEV GLAD ÖVER ATT SE DEM DANSA! Sedan är de ju ett mycket snyggt par och det är ju bara en fördel.

Men när det var så jämnt trodde jag aldrig att Mattias skulle vinna, när folket skulle rösta. För vem kan vinna över hela klanen Lill-Babs familjer med respektive?

FAST IGÅR KLARADE MATTIAS OCH CECILIA DET! GRATTIS! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0