VAD NI BÖR VETA

om de flitigaste bloggarna just nu och vad de helst minns.
Först ut är ju ensam-mamma-Johanna som tydligt minns sin och kräk-Evas medverkan i "Semester-svenskar". Tror fan det, det var ju där hon fann lammkött?

Efter henne kommer en annan ensam mamma kandidat, Helena. Hon fick ju sin Oscar i programmet och det var ju jättegulligt. Men jag såg en tidning med bilder på dem och jisses vad överretuscherad Helena var på bilderna. Man skulle nästan kunna tro att hon var mamma till Oscar. Sorry!

En annan dokusåpakändis är Tim från "Mammas Pojkar". Idag skäller han ut alla som klagar på hans stavning i bloggen och ber dem fara..... Men ärligt Tim, missade du de lektionerna i skolan, för det är inte bara ett ord utan nästan ALLA ord. Vet inte hur du kan få till det?

Gynning myser på Bali och Kenza och Tyra med killar är i Thailand.

Alex Schulman har fått över 400 kommentarer på inlägget om Roland som lappade till en 13-åring. Alex tyckte han skulle få böter medan läsarna tyckte att Roland gjorde rätt.

Bloggkommentatorerna har varit ovanligt trista i år. Följer frenetiskt KISSIE,DESSIE o KENZA,men ni måste väl vara kring 30 själva?

Sedan har vi då Graafsluskarna (som Maggan själv uttrycker det). Peter (borde byta efternamn) för han kommer alltid att vara Herr Graaf. Nu tappade jag tråden där men Peter skall bli mer social och positiv, Hannah är mycket för att förlåta (hon känner sig fri då) och Maggan har skaffat ny portal som visserligen inte är bättre än den gamla, snarare sämre och hon skall anordna en bloggträff nu i slutet på januari. Hon verkar ha bytt jobb, för nu på den nya sajten länkar hon varken till Postkoden eller Bloggfamiljen. Är det mer än jag som tippar på lite gnissel?

Till slut är det då Katrin, som växer o växer men blir samtidigt gulligare och gulligare för varje dag. Denna kvinna klär att vara gravid alltså. Hon har faktiskt skrivit vad hon skall gör innan d.31/12 2010.
1 Gå ner i vikt till 55kg. 2. Uppfostrat en exemplarisk pojke. 3.Slutat amma. 4. Flyttat till större lägenhet.  5.Samlat ihop en halv miljon poäng på sitt AMEX-kort.

Å tänk jag tror att hon fixar alltihop! GOTT SLUT o GOTT NYTT ÅR!


SANNA GÖR RÄTT!

Sanna Lundell har bloggat åt tidningen Mama och fick Guldpennan i år. Hon har en mycket intressant blogg och tar upp mycket viktiga saker. Men nu har hon fått stänga kommentarsfältet och skall ha det stängt hela 2010. Varför? Jo, en massa idioter skriver otäcka kommentarer. Hon har blivit kallad bl.a för dålig mamma, de har kallat hennes barn för aliens. Detta är alltså bara en bråkdel av allt hon fått utstå. Vissa är ju säkert fruktansvärt avundsjuka p.g.a. hennes realation med Mickael Persbrant. Hon har haft en av de bloggar som jag läst o uppskattat och det tänker jag göra även i fortsättningen. Men FY FAN vad folk är elaka!

MAGGANS DILEMMA

Rätt eller fel, Maggan? Kan du inte själv avgöra det utan att be dina läsare om hjälp? De som är så manipulerade av dig, så de hade sagt OK även om du rånat en bank? Men det är klart, man vänder sig ju till dem som svarar precis som man vill höra? Men de är inte så gamla så man får ha överseende!
Ditt dilemma handlar om när du besökte Barnsjukhuset Martina, när dina barn var sjuka? Du kunde knappt med ord beskriva så underbart det var och så duktiga de var som jobbade där. Du skrev att det var dyrt men du snålade hellre in på något annat. Vad du INTE yttrade var att du fick ett gratis testår till dina 3 barn. HÄR påstår jag att du gjorde ditt första misstag. DET ANDRA var när du skrev i bloggen om det ,utan att ta upp detta. Du förstår, det är olagligt att ta emot någonting för att man har en blogg. Visserligen fick de lite reklam i bloggen men ändå. Sedan några dagar senare skriver din syster att även hon varit där och då kan man ju räkna ut ganska lätt, att hon fick samma förmåner. Nu har en journalist kommit på detta och du och dina läsare kallar det avundsjuka. SHIT säger jag bara! För att kunna passa in i din läsarkrets skriver du hur jobbigt du har det och att det är jobbigt när allt är så dyrt? Detta då för att de skall känna sig på samma nivå som dig.För att vara ensamstående mamma, har du det väl bra eller? Du har inga ekonomiska beskymmer, som många andra har?

När nu journalisten har uppdagat detta, tycker du att det går att jämföra med all skit du fått i media? Vaddå skit? För det första, vad skulle du varit utan media idag? Vidare har väl journalisterna varit enormt snälla mot både dig och din syster? Ni kör med "tyck synd om mig" men se det går inte hem hos mig. Ni påstår att ni är troende? Vad är det för tro?
Jag tycker att du skall fråga dig själv vilket som är rätt eller fel? För då kanske du får hjälp av Gud Fader själv?

BINGKAT GIFTA!

Katrin o Bingo har gift sig och de har precis som med barnet tidigare, lyckats hålla det hemligt. De har gift sig på rådhuset i Jämtland. Önskar dem all lycka!
Katrin kommer att bli en god o bra mamma och man märker ju att hon är lycklig. Hon strålar verkligen och hon är jättevacker! 

Låt oss fundera lite .....

Har ni tänkt på att bland alla bloggar på tidningen mama,så är det bara ensam-mamma-Johannas som kommentarsfältet är stängt på? Å varför tror ni det är så? Hon klarar inte av att läsarna har någon annan åsikt än henne själv och därför blir det konflikter? Sedan trivs hon nog med att skriva utan att någon kommenterar det? För då får hon sista ordet, som det heter. Denna kvinna, hon kämpar för allt vad hon är värd, för att tillhöra nöjesprofilerna, så man tycker ibland att hon är värd att få synas i någon tidning? För man kan inte säga att hon ligger på latsidan direkt?  Det är faktiskt underligt med alla dessa dokusåpor som finns? Kan man verkligen inte skaffa en man utan att dejta i Tv? Jäkligt dåligt måste jag säga. Men det beror nog inte bara på det? För hur många blir ett par? Nej, dessa kvinnor har ett enormt bekräftelsebehov och vill synas med kändisar med stort K. De vill vara i rampljuset, så enkelt är det!


SKIPPER EN

tutti-frutti tjej? Det visade hon ju på Tv i jul och i det fallet, höll jag med Ankan. Behövde hon visa upp hela hyllan i ett julprogram? Inte för jag bryr mig, men det visar hur mycket hon har innanför pann-benet. Sedan skulle hon visa Hasse Aro vilka rörelser Ankan visat henne och lägger sig på golvet och ber att Hasse skall lägga sig över henne?  I alla program med "Du är vad du äter" har hon låtsat att hon är förmer än andra, men här kom ju en annan sida fram hos henne? Kul att Ankan köpte en höghalsad tröja till henne i julklapp.

KÄRA VÄNNER

När det är jul så tänker jag på de som kanske inte har tak över huvudet, eller mat på bordet. De som gillar julen bara njuter, medan dessa stackars människor bara vill att det skall bli vardag igen. Jag vet hur det känns. Har man då barn så är det ännu mer påfrestande. Tänk om alla ni som har gott om pengar, kunde dela med Er lite? Det hade livat upp dessa människors liv? Men svenskar ska ju handla som om var dag var den sista, och barnen hinner inte uppfatta bara, vad de får till julklapp. Det rivs o slits bland julpapperet och sen läggs det i en hög för sig. Så är det varenda jul, ändå säger de att det blir sista året. Nästa år så, då skall man inte handla något onyttigt? Detta måste bero på någonting? Har föräldrarna nu, dåligt samvete för att de jobbar för mycket? Därför köps det en massa för att få se ett leende i barnets ansikte. Men jag tror hellre att barnet/barnen velat ha någon av föräldrarna hemma? Då hade man fått se det underbara leendet från barnet och de hade mått mycket bättre? Men nu skall det stressas hit och stressas dit och INGEN mår egentligen bra av det? Vad är det man jagar efter? Barnens hälsa är väl a och o?

Vackra DENISE LOPEZ

ansluter till nattlivsinstitutionen för att axla chefsrollen tillsammans med nuvarande nattklubbschef Matte Carlsson. Denise uppgift blir att sätta snurr på nattklubbens fredagar och locka en ny bredare publik. Å vem skulle inte klara detta utom Denise? Tänk er vilket vackert par de skulle bli? Denise o Matte? Det får tiden utvisa. För hon är ju en av de snyggaste singlarna vi har i Sverige, samtidigt som där finns en hel del bakom pannbenet.

CAROLINA GYNNINGs

site växer och växer. Snart behöver man bara gå in där för där finns det mesta.

Kayo skriver ett inlägg om löshår, vilket alla borde läsa!

Hon har fram till i dag lagt ner 200.000:- bara på löshår om det räcker. Hon har kollat runt lite och hittat en del intressant, som hon tycker vi borde veta. Det mesta av detta löshår kommer från Indien. Tempelhår som jag tidigare skrivit om. Det visar sig att bl.a indiska kvinnor offrar sitt hår som tack till (sin) Gud. Löshårsbusinessen omsätter idag c:a 9 miljarder dollar/året. Vilken industri det har blivit och detta beror ju till största delen på att då bl.a. svenska el. europeiska kvinnor skall vara vackra. Skulle inte skrivit det, men jag kan inte låta bli: "Maggan o Hannah Graaf, vad säger er Gud om detta?
Jag tycker alla skall gå in på www.planet.gynning.net och läsa mer o vad Kayo har att säga. Det skadar nte i varje fall!


ENSAM-MAMMA-JOHANNA

har klippt sig i en snygg pagefrisyr. När fan skall de fatta att det är det naturliga som är snyggt? E-M-J har ju oxå haft en hel del tempelhår så det var verkligen på tiden att hon tog bort det.. Hon är supersnygg och det ser mycket mer kvinnligt ut. HALLÅ! FLER som fattat att det är ute med silikontuttar och tempelhår? Så nu är det bara silikontuttarna kvar, E-M-J. Fler som vågar ta steget?

SKANDAL!

Det tycker jag att det var, när inte Tove fick gå till final. Hon har ju inte hängt löst en enda gång? Juryn får se upp, så inte Calle tar hem hela skiten. För vem de vill ha som segrare, kan ju den dummaste förstå. Skulle Calle ta hem Idol, blir det väl liv i luckan?  Han sjunger ju jättebra så det är inte det, men Erik har ju blivit höjd till skyarna varje fredagskväll. Vem vet, Mariettes beundrare lägger kanske sin röst på Calle och då kan finalen sluta precis hur som helst. Speciellt när makten finns hos svenska folket!


ÄVEN ELIN KLING

och Peter Wahlbeck kommer att delta i Let´s Dance. Jag har tidigare skrivit andra namn som bl.a Gudrun Schyman. Det skall bli jävligt kul att se hur tittarsiffrorna blir, för jag kommer inte att sitta bänkad. Kan ej förstå att Tv4 kör fler omgångar, för därav dem jag räknat upp, finns ingen riktig kändis. Men de håller på så länge de sugit ut allt, vilket är jäkligt synd. Hörde på Nyhetsmorgon idag att många av de hade blivit tillfrågade, men tackat nej och då får man ta vad man får.

ÄR DETTA OK?

Är det Ok om man låter det skrivas nedvärderande och påståenden som saknar grund, bland kommentarerna på sin blogg? Det gäller då påståenden som handlar om nära släktingar? Denna blogg har blivit en riktig skvallerhåla! Sen skall man vara kristen tillika, nej, nej, nej, detta håller inte! När samma sak gällde en kompis gick blogginnehavaren till omedelbar attack? Borde inte blogginnehavaren stryka dessa?  Mannen som påståenden gäller har själv blogg och skriver mycket ironiskt, men oxå mycket bra. Han är verkligen inte värd detta, för jag tror inte att barnen skulle kunnat få en bättre plastpappa. Tycker synd om frun oxå för jag tror nog att hon kan välja rätt man, vilket kanske inte systern kan? Jag har hela tiden tyckt att det hela verkar konstigt.
Det där med att vara kristen, har du nog fått om bakfoten. För då beter man sig inte så här. Jag skulle kunna skriva upp många saker, som en kristen inte borde göra, men som du gör ändå? Men jag tror att så mycket vet du väl, vad som är rätt och inte rätt? Tycker nog att du skall tänka över detta och ta ditt förnuft till fånga. Dessa kommentarer borde ej publicerats!

ANDREAS JOHNSSON

tveka absolut INTE, utan ställ upp i Melodifestivalen! Det som hände när Carola o Du var med, var bara en engångsföreteelse. Gångerna innan var du ju så näääärraaa! Egentligen var det för jäkligt att du inte vann då, men ibland röstar svenska folket som krattor. Kör din stil och jag lovar att det går hela vägen, för du är en av de sångare, man bara vill höra mer utav, så snälla!

Vad jag tycker är roligt är att Linda Pritchard (som så snöpligt röstades ut från Idol i fjol ganska snabbt) skall få en chans. För den tjejen hade verkligen pipa. Hon var väl för bra för Idol, men tv-tittarna förstod aldrig det. Förutom dessa skall Jessica Andersson, Jenny Silver, Salem Al Fakir, Anders Ekborg, Ola och många många fler!

Det skall verkligen att bli kul att se på Sveriges största musiktävling igen, eller vad säger du, Jidhe?


RSS 2.0