FÖRLÅT MIG, JOHANNA!

Jag ber Ensam mamma deltagaren 08, Johanna Toftby om ursäkt och jag hoppas att hon tar emot den? Hon är verkligen värd en eloge stället. Ensam 2-barns mamma som jobbar som frissa, bloggar på Amelia och gör det riktigt jäkla bra. Bjuder på sig själv och på recept på massa gott. Du har en mycket trevligare blogg än många andra, eftersom du hela tiden delar med dig av olika saker och inte bara skriver om trista dagar. Det är inte inlägg med några få rader, utan du hittar alltid något intressant och fängslande att skriva om. Önskar dig en härlig resa till vår huvudstad.

Vad har hänt med mig? Börjar jag bli snäll nu? Vet inte det, men Johanna kommer inte att skrivas om i denna bloggen mer. Inte på ett negativt sätt i varje fall! 

KATRIN ZYTOMIERSKA

Katrin tål inte alls att få elaka kommentarer på sin blogg. Trots att hon hela tiden vill att folk skall tro det. Det var ett jävligt dåligt beslut att hon utnämndes till Årets Provokatör ! Hon hann inte mer än få priset, förrän hon lägger upp en bild på en ung tjej på sin blogg. Hon påstår att tjejen skrivit att Ringo var ful?
Efter sin graviditet har inte Katrin varit sig lik i humöret. Bingo reser ofta och har en lång tid varit på realese varje helg med sin bok. Detta har då Katrin fått kommentarer om. T.ex att Bingo att tillsammans med andra? Tanken har väl slagit även mig, men av princip kommenterar jag inte på andras bloggar. Samtidigt som jag tror att han inte skulle vilja göra Katrin illa.

Detta är ju ännu ett bevis på att Katrin är osäker och har mycket dålig självkänsla. Om nu denna unga tjejen skulle ha skrivit så, är det väl inte hela världen, för man kan inte begära att alla skall älska andras barn? Så det måste ha varit något annat som utlöst detta! Men tjejen är inte gammal och Katrin borde vara mer förståndig än att göra så här. Hon behöver nog skaffa en terapeut att prata ut hos.

Men skvallret slutar inte här! Därefter går några läsare in på Maggan Graafs blogg och ber henne hjälpa till, så att Katrin tar bort inlägget med fotot.
Ja, vilken jävla sörja rent ut sagt!


SÄMSTA SÄSONGEN!

Då var ensam-mamma-söker slut och jag hoppas att det aldrig återkommer. För vad fattas de mammor som inte kan skaffa kärleken på vanligt sätt? En sak har de alla (nästan alla) gemensamt och det är att de är mediakåta  i allra högsta grad + att de får en betald semester, mm.mm.
De måste gilla att förnedra det motsatta könet genom att vilja ha bekräfelse och kärleksförklaringar, trots att de är i en jävligt avig situation.
Den av mammorna som var mest seriös i denna omgången var Petra helt klart. Sen att hennes bägge killar tydde sig till varandra, kan vara att programmet är upplagt så? Henne tyckte jag faktiskt synd om.

Men Emma t.ex tyckte om båda sina killar? Tycka om, ja det kan man göra med en ko oxå? Hon var med ENDAST pga. att att synas och hon har ju alltid något att förtälja i skvallerpressen. Har t.ex varit på samma behandlingshem som Jackie Ferm. Hon talar så fint om att hennes son går före kärleken, men den kan du dra med tomten? Jimmy uttalade sig om att du inte var så ödmjuk o snäll som tv. velat göra dig och faktum är att jag är benägen att hålla med honom.

Linda var ju en "planta" för sig. Hon upptäckte tidigt att hon var förälskad i Christian. Så resan med Linda o killarna tog slut när hon lät Christian komma tillbaka efter att han lämnat serien. Bodde i Partille, nära till Göteborg och kan inte skaffa en man? Jävligt dåligt anser jag! Man kan dra en slutsats av denna jäkligt löjliga såpa! Tjejerna är inte med för att träffa en man utan för att SYNAS, GÅ PÅ EVENT, TRÄFFA KÄNDISAR!  Så tre  ensamma-mammor är fortfarande tre ensamma mammor och kommer med all säkerhet att dyka upp i våra skvallertidningar framöver! Detta var deras syfte med att delta och det har det varit sen Ensam-mamma-Johanna var med. Syftet som Tv3 hade gick alltså åt helvete! Tji fick ni! 

KOM T-BAX SNÄLLA CHARLIE o MATTIAS!

För vad är Lyxfällan utan Er? Inte ett jota. NI VAR LYXFÄLLAN KILLAR och det spelar ingen roll hur många som försöker. Ingen kan ta era platser!

HUGO,PAULINA,BK,BF, KISSIE o JACKIEs bloggar

Är urtrista och har varit så en lång tid! Hugo o Paulina skall flytta ihop, hur länge det nu varar. Bloggkommentatorerna skriver inga roliga inlägg längre, Bloggfamiljen har ändrat på medlemskontrollen igen ,för nu skall det fyllas i helst när man sk#t sist, Kissie bjuder på ankflabbar och är kompis med Vanita och Jackie håller på att ändra sin blogg igen!

Sorry, men detta är det roligaste som hänt på dessa sex bloggar de närmsta dagarna! 

Jidhes fel, anser Laila!

Att Linnéa fick lämna igårkväll anser Laila Bagge vara Jidhes fel? Så fort det inte går som de vill, skyller de på någon? Jidhe gör ju fel stup i kvarten, men då sägs inget. Men när Linnéa (juryns favorit) fick lämna, var det kanske bara så att hon inte har så många som röstar på henne? Hon hade ju en speciell stil och sångröst och hon kan gå lika långt (om det nu är så de vill) som ettan i tävlingen? Detta har ju visat sig förr! Minnah gnällde inte alls över sin situation,däremot hade  hon ett mycket starkt framförande i duellen! Jay får akta sig, för Olle kommer med stormsteg! Jay har säkert förlorat på sitt privata leverne under Idol tiden och jag hoppas innerligt att Olle vinner hela skiten.

Den som har vuxit mest under hela Idol, är just Olle! Jay sjunger bra, men bara när det gäller rock och det har han  gjort hela tiden. Annars tycker jag inte han vuxit vad det gäller att framföra låtarna på scenen.

Sedan har han ju släppt en skiva, vilken verkar sälja bra? Så vad skall han med Idol till? Det borde juryn fråga sig.
Det skall vara en person som ungdomar kan se upp till, som vinner Idol.

Ps. Förra veckan när alla tyckte positivt om Jay och Jidhe sa till honom att han "älskade sin kompis"? Tror du inte att det avgjorde röstningen den veckan? Du är skenhelig Laila!

BLOGGFAMILJEN

För en månad sen skrev jag att de borde ändra på sajten, för den var inaktuell. Men inget har hänt och till stor del kan jag förstå det. För paret Graaf/Karryd gör som de vill, det är ingen som skall säga till dem vad de skall göra.

Jag vet inte hur många bloggare de haft på sidan, men ingen stannar? Undrar vad det kan bero på? Men nu har de gått från kändisar till helt vanligt folk. Kanske de är lättare att ha att göra med, inte vet jag?

Nu har det tillkommit en liten tjej som i stora drag ser ut som Hannah. Hon heter Anna Åberg.

MEN FORTFARANDE blinkar Jessica Anderssons och Henrik Johnssons ansikte förbi. Hur vore det att ta bort dem för de, Jessika i varje fall, har inte bloggat på ett halvår där. Kan tycka att det är lite slött, för pengar drar de ju in? Hade ni skött era kort ordentligt, så kunde Maggan bloggat hos er fortfarande? För på er sida behövs någon med humor och som sticker ut! Nu är alla bloggare lika mesiga! 

JIDHE TAPPADE KONTROLLEN!

Peter Jidhe slog sig blodig när det var generalrep-Idol. Han pratade sluddrigt och kom av sig. Detta är väl ingenting man önskar att någon skall göra (har blivit snäll) men om man tänker efter gott folk, har det väl legat i luften? Så som han far på en scen,snurrar,pekar med armarna och skriker, var det väl något man bara väntade på? Han bad publiken om ursäkt efteråt.

CATARINA HURTIG

nedkom i dagarna med en liten Alice. Visserligen 2 månader för tidigt, men mor o dotter mår bra. Hur fadern mår förtäljer inte historien. Grattis!

PENGAR O TV4 HÖR IHOP.

Deltagare som tidigare medverkat i Idol, tycker att det är stor skam att låta Jay få fortsätta i Idol. Vad man hört tidigare brukar ju deltagarna skriva på ett avtal, men detta tycks inte gälla Jay? Än en gång visar tv4 hur oproffsigt de sköter sådana här saker." Men vad är lite hasch, det är väl inte så jävla farligt?" Den inställningen måste de ha, för tittaromröstningen drar in miljoner o "guldkalven" Jay Smith drar ju in en hel del, hälften kanske av alla pengarna och det kan de ju bara inte vara utan? Jag hoppas att sponsorerna tänker sig för nästa gång innan de jobbar mer med denna kanal.


Jag tror att om 1 år är Jay bortglömd.

Varför skulle Tv4 mörka att han testats positivt? De har jagat de andra deltagarna med blåslampa, om de druckit öl eller haft tjejer på rummet? Men så klart är det den idiotiska jakten på tv-tittare som avgör deras val? Tv4 säger att de inte ville diska Jay,( vilket hade varit mest korrekt) men av OMTANKE låter de honom vara kvar? Det är så falskt så att det skriker om det! De vill ha honom kvar så att Idol ska få ha kvar sin tittarfavorit. De trodde säkert inte att detta skulle dagas upp och då hade det ju varit lugnt? Men ibland blir allt inte som denna kanal vill, så när media hade fått nys om det o frågade Tv4, ljög de. Först när provsvaret från drogtestet kom, kunde de inte hemlighålla det längre?

När han gjorde sina framträdande igårkväll, jublade folket och stod upp i arenan? Precis som om han varit en Hjälte, när han i själva verket drog ner Idol i skiten och det med hjälp av Tv4. Han skulle diskas! Man kan ju undra om detta gällt Olle eller Andreas? De hade fan i mig åkt ut med huvudet före!

Om nu Jay är så ostabil och gör en sån här grej, hur skall det då bli ,när stressen tar överhand? Turné och kanske skivinspelning och alla drar o sliter i honom? Detta har ju tidigare knäckt andra? För när Jay vinner,vilket han kommer att göra, blir det ett omänskligt tempo med signeringar, inspelningar o konserter .

Jay ville kommentera det, men Tv4 ansåg att det inte skulle göras?
Sen undrar jag vad Baggarna tycker om det går åt helvete? Detta är ingen lekskola där man får tillsägelse om man gör något dumt? Detta kan handla om liv eller död?Jag älskar Jay och vill bara att han skall må bra, det är väl ändå det viktigaste? Allt som Tv4 tar tag i, så blir det skit! De har en tanke bara och det är era tittarsiffror? Sätt människan i första hand istället!

IDOL-JAY TESTATS POSITIVT!

Idol-Jay har under Idol-turnén testats positivt för hasch. I Luleå hade han ett återfall där han i samband med alkohol även använde hasch.

Det har varit ett svårt beslut att ta för Tv4, men de ger honom en andra chans efter noggrant övervägande. Jag hoppas innerligt att han tar den, för några fler lär han nog inte få.

Idolerna är för övrigt inte alls nöjda med låtvalen, så vi får väl se ikväll.

EN RIKTIG HATKOMMENTAR!

Michaela Forni fick en kommentar på sin blogg från "Felix". Han skrev och frågade om hon hade något rakblad hemma, för då kunde hon skära sig? Seriöst? Ja, han tyckte att hon borde dö!

Hur kan en människa skriva en sådan kommentar till en person? Vad tänker de på? Vad gör de efter de skrivit den? Hade varit intressant att veta. För han/hon kan ju inte vara riktigt frisk, eller vad tycker ni?

Själv kommenterar jag aldrig i bloggar och det är av princip.

En som får ta mycket skit är ju Katrin Zytomierska? Undrar hur hon tänker innerst inne, för det kan ju bara inte gå spårlöst förbi?

NAJ PETER, JAG ÄR INTE KÄLLAN!

Jag svarar som Camilla Henemark angående kungen.
Så här ligger det till. Hannah Graaf och hennes man Peter Karryd, unnade sig lite vardagslyx häromdagen. De var i city och låg över på hotell. När Hannah skrev om detta i ett inlägg, fick hon en kommentar från alias Gammelmamman. Denna tyckte inte att det passade att de åt ute så ofta och sov över på hotell och sen samtidigt driver ett barnhem.Kallade det hyckleri. Ganska löjligt alltihop tycker jag, men gammelmamman fick som hon ville tydligen? Denna kvinna skrev på Hannahs blogg, men har ni någon susning om, vem som skrev ett inlägg och var dö-förbannad? Jo just det, hennes man Peter Karryd. DET var längesen han tog till orda , vad det gäller påhopp på Hannah. Men denna gången kunde hon väl inte stoppa honom?

Båda systrarna Graaf har en förmåga att reta upp läsare. Vet inte om de är för naiva eller vad det är? Alla människor tycker inte likadant som de, för visst har vi olika åsikter om saker? Konstigt vore det väl annars?

Men ånyo till Peter! Du behöver inte alls lida eller beundra mig, för jag har faktiskt ett alldeles utmärkt liv och jag lever inte som du tror ett liv bakom en anonym skärm. Men jag kan ha en viss förståelse över din frustation, att jag är anonym för dig! 

ISABEL ADRIAN.

Det kan ju tyckas att Isabel är pengaskrytsam i serien HF. Men så är inte fallet alls, för hon var likadan innan de åkte over there.
När hon jobbade som nattklubbsvärdinna på Sturekompaniet i Stockholm brukade hon till exempel köra frasen:" Vet inte du vem jag är"? Jag är faktiskt gift med Steve Angello".  Oooops!

Liknande svarar Per Mobergs hustru Inez, när de kommer in på en restaurang, och hon presenterar sig"Vet ni inte om vad jag heter efter så många år".

Det är tydligen svårt att vara "den som är gift med någon" och inte ha någon egen identitet?

VACKRASTE PAREN I MINGLET!

1.HELENA SEGER OCH ZLATAN

2.JESSIKA ANDERSSON OCH HENNES KÄRLEK NIKLAS.

3.PERNILLA ANDERSSON MED MAKE DREGEN.

HUGO o PAULINA

Redan den 9 november skrev jag att dessa bägge var ett par igen. Ett spel för gallerian om man så vill? Visst hade jag rätt?
Hugo tycker att läsarna inte har med det att göra och struntar i deras kommentarer. De tycker nämnligen att han är en skit som tar tillbaka Paulina? Men vad tyckte han när han fick tröst av läsarna efter otrohetsaffären? Då var det andra tongångar hos lille Hugo?
Han t.o.m. ber sina läsare gå in på Kissies brorsas blogg istället, Peter08, om det inte passar?

Så här kan Katrin Zytomierska skriva och Alex Schulman, MEN inte Hugo Rosas för så jävla märkvärdig är han inte?

Ni känner väl till att Alex Schulman snart börjar blogga igen. Det skall bli ett sant nöje!

Skrivit sitt sista inlägg i bloggen.

Han har kört slut på sig själv och måste dra in på något. Synd för hans blogg kunde mycket väl bli den största manliga. Det blev bloggen alltså som fick läggas ned och igår skrev Jockiboi sitt sista inlägg. Men han kommer att göra sajten till sin hemsida istället så alla som vill skall kunna följa honom..

Dessutom kan ni följa honom på Nemos blogg.

NU RÄCKER DET!

Poppe Linge, mannen bakom "Toppbloggarna" skall nu göra en ny serie tillsammans med Finest. Det skall vara ett nöjesnyhetsprogram "Hot Gossip" med Eva Nazemson som programledare.
Nu finns det ju hur många sådana program som helst. Bröderna Schulman började väl, sen hänger alla på? Någon undrade vem denna Eva var? Skriv för helvete Kräk-Eva så att folk begriper!
Otroligt egentligen att en person kan kallas kändis för att hon spytt i Tv? Numera behövs inte så mycket!

DÅ VAR DET KLART!

Marie Serneholt och Rickard Olsson leder Melodifestivalen. Kunde de inte hitta några som var mer passande? Marie har jag ingen vetskap om, men om det skall vara seriöst, är då Rickard Olsson rätt man? Munnen går ju på honom som en käpp i ett hjul och ibland är det inte så bra. Håller han sig bara till manuset så kanske det funkar? Eller inte?

ÅSIKTER OM MAGGAN o KATRIN

Nu är det skitsnack mellan dessa bägge bloggar igen. Maggan tar Katrin i försvar och får ta läsarnas reaktioner på sin blogg. Visserligen inte från så många, för jag tror att det rör sig om ett fåtal personer.
En del av kommentarerna kan jag hålla med om och det är de som handlar om att det är ett jävligt smörande bland Maggans läsare. De har ingen egen åsikt utan vad Maggan än gör o säger så är det så kuuuul o bra. Katrin däremot får kommentarer som är 7-jävliga. Visserligen blev hon utsedd till Mamas Provokatör, men för det anser inte jag att hon skall ta hur mycket skit som helst.
ALLTSÅ är det bara fjäsk och smörande på den ena bloggen och på den andra elakt förtal. Undrar hur det varit om det varit precis tvärtom? MAGGAN hade absolut slutat blogga, för får hon inte höra hur vacker och fin hon är + då läsarnas egna åsikter, hade hon lagt ned bloggen. KATRIN hade blivit förbannad för hon tål inte bara ja-sägare, smörande etc.
Maggan vill ha full kontroll på sin blogg, fast man ibland kan läsa mellan raderna att hon har problem med en av killarna? Men det är skillnad OM HON själv skriver det? I något av de senaste inläggen tyckte hon att läsarna skulle släppa en fjärt så blir det bra sen?
Om man har en blogg som hennes, skall man uppdatera den minst 3 gånger om dan. Men hon gör som hon vill och ibland är det bara 1 uppdatering och i allra värsta fall inen alls. När det sen kommer ett inlägg, så kommer detta fjäskande tillbaka direkt. Jag anser hon lurar sina läsare, för hur många gånger går de inte in på hennes sida och där står inget nytt? För jäkligt!
Nej då är Katrin mycket bättre. Hon river av sig en del om läsarna varit för knepiga, sedan kör hon på igen? Tror aldrig att Katrin skulle frågat sina läsare om hon kunde skriva det eller det, si eller så? Så visst fan märks det vem som står högst i kurs? 

DÅLIGT BK ATT DISSA GYNNING!

I inlägget skriver ni att hon är gammal? Hon är väl för fan inte äldre än ni? Att allt verkar gå bra för henne, både privat och karriärmässigt, tycker jag hon är värd. Det finns inte många som Carolina och hon blir snyggare och snyggare för varje år.

Ni själva sitter säkert i  träningsoveraller och skriver om de som lyckats bättre? För 2-3 år sedan gjorde ni skäl för namnet "bloggkommentatorerna", men nu verkar det som om ni tröttnat? Förr kunde man bli uppdaterad av Er, ifall man varit på semester typ?  Ni följer alla konstiga bloggar som en del inte har en susning om? Ni är inte på  alerten längre, utan skriver mest för att det skall så vara.

TÄNK SÅ LYCKLIG MAN KAN BLI!

Jodå, det var puss o kram-kalas på nätet igår. Anledningen var att ensam-mamma-Johanna hade fått en hel del kommentarer till sitt inlägg. Ett inlägg där hon visar upp klänningar som hon ville ha hjälp med att välja ut. Vinnaren skulle då även få en likadan klänning. Hon brukar inte få många kommentarer till sina inlägg, men när det gäller tävling, då ställer läsarna upp så klart. Inga konstigheter alls!

Bara dåligt att hon inte kan klara av det utan att ha tävling? Hon såväl som Ensam-mamma-Helena har det ganska jobbigt med  med sina bloggar. Men det beror väl på att de inte är några kändisar. Men blogga på. Skam den som ger sig!

VARFÖR HENEMARK?

Nu går hon ut och berättar sin version, som det så vackert heter. Men varför gör hon det, efter så många år? Hon skulle ju vara med i Rehab-programmet som numera lagts ner? Trots det fick hon gratis avvänjning ändå? Henemark har det ju annars varit tyst om en lång tid, vilket säkert har berott på hennes missbruk?
Money, money, money är svaret!

Hon får ju säkert en riktig hacka av att vara den enda som ställer upp för att vittna, om det nu skulle behövas? Precis som hon själv säger, så är hon nu Sveriges mest hatade kvinna? Om hon hållt tyst så länge, behövde hon väl aldrig berättat det, kan man tycka?

Men kanske hon väntar på en ny karriär som alla andra "föredetta" väntar på? Isåfall tror jag nog hon är ute på djupt vatten. Du har skämt ut dig och det ordentligt! För detta är inte något svenska folket kommer att glömma utan det får du leva med!
Tänk att en del personer gör ALLT för pengar!
Det rörs sig nog om mycket, så vem vet, hon kanske startar ett nytt liv, långt ifrån Sverige o Monarkin? Men jag tror inte hon blir lycklig. Däremot tycker jag att hon borde själv stå för sin avvänjning!

IDOLJURYN, SLÄNG ER I VÄGGEN!

Fy fan vad de är oförskämda mot Andreas. Har Baggarna något särskilt agg till honom? Men börjar ju nästan tro det, för Andreas Carlsson är ju den som tar Idol-Andreas i försvar. Detta har han gjort från första början, när de andra tycker att han platsar för karioke, finlandsbåtarna mm.mm. Ikväll hittade inte Laila ord för hur dålig han var, så hon sa bara Alex Schulman? De kommer med sina kommentarer och tror inte att tittarna skall förstå? Men tänk, hon sa Alexs namn p.g.a. att hon blev röstad att få veckans kanin efter sig.

Men handen på hjärtat Laila, det var väl ändå inte Andreas fel? Jag hoppas att du får den fler gånger, för du är ingen sympatisk person, som skall ha hand om ungdomar

Den mest sympatiske i juryn är Andreas Carlsson. Han tänker nog ett snäpp längre än er? För tänk om det varit din son, Laila som fått sådan kritik? Tänk lite längre än näsan räcker!

KONTAKTANNONS FÖR BONDE-SUSANNE

Nu slipper hon ragga påstår hon! För kan ni tänka er? Varje gång hon sätter sig vid datorn har hon fått massor av mail från män som vill träffa henne. (Psst. Hon säger inte hur långt det är mellan gångerna?)
Jag tror att denna kvinna inte har alla hästarna hemma! För hon har väl hört över en hel del män, men ingen tycks ändå passa henne? Hon säger vidare:"Hade jag inte stått med båda fötterna på jorden så hade jag nog blivit en mallgroda."

Om hon nu var så eftertraktad så behöver hon väl inte gå ut i media med det? Lite mytoman-varning alltså på denna kvinna som hyr ut sina hästar, eller? För så måste det väl ändå vara, när hon inte har dem hemma?

ÄN SÅ GÅR DET UPP, Å

än så går det ner!!! Detta kan man säga om Paulina när hon skrivit inlägget "Bort med moderaterna". Där visade det sig oxå att hon delade SD:s åsikter till en del.
Som alla kan förstå är hon inte mogen att ta upp någon debatt om detta. Hon är nämnligen mycket dåligt påläst både vad det gäller det ena och andra. Sedan en kurs i svenska skulle oxå suttit bra.

Ett litet tips Paulina! Ta tag i studierna för blogga kan du inte göra alltid! 

TRE ENSAMMA MAMMOR

visar upp sig i bikini och underkläder idag. I och för sig är det väl inget fel på att ha bikini. Men kan någon tala om för mig varför ALLA de mammor som ställer upp i "Ensam mamma söker, sedan skall visa sig lättklädda?
Jag fick ett mail om att jag hade blivit alldeles för snäll i mina utlåtande o det kanske jag har? För man är ju inte sämre människa än man kan ändra sig, eller?

Jag trodde mer på dessa mammor och i början deltog inte barnen i programmet? Men sen har det ju bara gått utför hela tiden och även barnen som inte har en susning om vad programmet handlar om, får ge sitt utlåtande  angående "mammas pojkar"?

Det handlar om att de vill känna sig bekräftade+ att de är jävligt mediakåta! Ingenting annat och det där med kärlek, det lär de inte känna under den korta tiden!Möjligtvis en liten förälskelse, men det kan man väl känna utan att vara med i Tv?

Oj oj oj oj...........ingen vill ha henne!

Ensam mamma Helena har stora problem, sen hon blev "kändis". Ingen kille vill ha henne, för de är rädda
 att hamna i tidningen. Usch, vad sorgligt! Någon måste det väl finnas? Måns Möller t.ex? Men vem har sagt att hon är en kändis? Det är ju bara hon själv som tror det, för att hon gärna vill vara det antagligen? Det är härlig att det numera finns en tidning, som bara innehåller riktiga kändisar! Den heter S och där slipper man alla dessa dokusåpadeltagare! Det finns inget värre än när dokusåpadeltagare tror att de är "kändisar"? Kom igen när du gjort något vettigt, som gjort dig känd! För att dejta o hångla i Tv är inte godtagbart. Varför söker du inte till Paradis Hotell, steget är inte långt, bara det att det låter kanske liiite bättre i folkmun?

OLA RAPACE TALAR UT

Ola Rapace dementerar att han skall bli pappa igen. Det är bara skvaller säger han.
Han har 2 barn, 1 med Noomi och ett tidigare. Förstår att Catarina Hurtig gärna velat ha honom som pappa til sitt barn. Men om det inte är han, kunde hon ju kommenterat det, så hade han sluppit fara runt i pressen, eller? Han har ju varit där ändå, gällande andra saker.

Han pratade om Noomi och om Svinalängorna, där de spelar mot varandra. Samtidigt som han tyckte synd om barnen som fick stå ut med allt skriveri om föräldrarna eftersom de var läskunniga.

Min tanke går givetvis till Maggan Graaf o hennes barn. De har ju oxå fått stå ut med en massa gällande Magnus.
Barn skall man skydda, för det spelar ingen roll vad föräldrarna gör, DE är ändå deras föräldrar.

Expressen tycker jag är den värsta skvallertidningen just nu. Den slår alla veckotidningar med hästlängder.

NYA STJÄRNSKOTTET

Jasmine Kara, har nu varit på Tv två gånger. Först i "Förkväll" och nu i"Efter Tio". Vilken underbar vacker artist som idag även presenterade en bok hon skrivit som heter "Hälsa henne att hon skall dö". Hon levde i ett destruktivt förhållande med en äldre man, som plockade ner hennes självkänsla bit för bit. Till slut började hon att "skada sig själv" för hon tyckte inte hon var bra nog. Försökte även att ta sitt liv, för det skulle vara det bästa för henne och hennes familj enligt henne själv.

Jasmine har en underbar "pipa". Boken som hon skrivit tycker jag att de flesta borde läsa, för det är vanligare än man tror. Samtidigt som att hon är en person och kunde klara sig att ta sig ur eländet. Lycka till Jasmine!

CURLINGUNGDOMARNA

och deras föräldrar får en hel del skit, men den är verkligen befogad! Detta har jag skrivit om tidigare, MEN i Expressen idag frågar de 3 "kända föräldrar" vad de tycker? Niclas Strömstedt och Katerina Janouch är väl helt Ok, men sen låter de ensam-mamma-Linda Norrman oxå svara på frågan.
Låt mig bara fråga? Hur fan kom hon in i bilden? Räcker det med att dejta lite killar på Tv, så är man kapabel att yttra sig om detta? Visst som mamma, men ej som kändis?

Är det så illa ställt nu Expressen? Ni och er Extra tidning skriver ju ALLT som händer dessa dokusåpadeltagare? Är det inte Ensam-mamma-Johanna, ensam-mamma-Helena så är det dessa tre nya ensamma mammor, Linda, Petra och Emma. De har sen programmets start vänt ut och in på sig själva och det djävligaste är att de tycks göra det med glädje, precis som ni?

Jag vidhåller att de gör allt för att synas, för inte fan skall det vara så svårt att hitta en man, att dela livet med? Men vissa verkar ha svårt för det? Det är fruktansvärt synd om era barn som skall behöva uppleva detta! Men ni är så egotrippade och tänker inte ett dyft på dem? Vad tror ni de får höra i skolan? Din mamma träffar den o den.....på Tv? Kommer säkert från deras föräldrar, men det är lika illa? Hur fan tror ni de kan få respekt o tillit för er? Det finns bara ett ord: MEDIAKÅTA är ni hela högen! Nu stänger jag av denna jävla manick, så jäkla förbannad blir jag.
Petra o Emma verkar härligast av dessa tre. Även om mn läser deras bloggar är det de som får mest gehör. Linda berättar att hon skall byta jobb. Hon och hennes blivande kollega Christina Nilsson (en av Skånefruarna) alltså den kvinnan som var mest flummig i det programmet. Men dessa dokusåpadeltagare dras till varandra som flugor kring en sockerbit. De är ute efter exakt detsamma.Vara med och leka med de stora! Linda har för övrigt ringt upp en tidning, då hon var irriterad över en viss rubrik och framfört sin besvikelse? Nu hoppas hon att de ändrar sig? Ett tips till Linda d e: "Håll käften" så kanske de inte skriver något? MEN än är du ingen kändis, lilla vän!

KATRIN ZYTOMIERSKA

är nyfiken o vill veta om Kungen haft ihop det med Camilla Henemark. Tydligen räcker det att Katrin har lill-gubben Bingo i närheten? För när Bingo gör reklam för sin bok i bokhandeln finns oxå denna Tomas Sjöberg där (författare till boken om Kungen). Vad passade då sig bättre än att Katrin frågade sin lill-gubbe hur denna Sjöberg var? Bingos svar var att han var supersympatisk, snygg o cool och med detta nöjde sig Katrin? För säger Bingo det, så är det så, han kan aldrig ha fel.Katrin ser upp till Bingo som om han var något alldeles speciellt 

Låt vårt Kungahus vara ifred. Bernadotte-familjen är oxå människor. Samtidigt som detta hände för längesen. De öppnade sina dörrar för oss vanliga när Prinsessan Victoria o Prins Daniel gifte sig. Vilken annan kungafamilj hade gjort det? Ger inte 5 öre för de som skrivit boken. 

PARET HETER HUGO o PAULINA.

Så kommer det att förbli i fortsättningen. Vem vet det är kanske så redan nu, bara det att Paulina åkt iväg på en resa, tills allt tystat ner sig.
När hon kommer till Sverige igen, kommer de att bli ett par igen. Egentligen är det väl inget fel i att förlåta, men inte när hela Sverige känner till hur allt ligger till. Både Hugo o Paulina "skrev ner" Nemo på sina bloggar efter att otroheten blivit ett faktum. Man skulle nästan kunna tro att Nemo tvingade henne. Sen att hon nekar till det på sin blogg, tycker jag säger allt om denna tjej. Hur skall någon kunna tro på henne i fortsättningen? Förvånar mig mycket att hon har så många läsare.
Hon skriver skit om Kissie, men är för fan inte ett dugg bättre själv. Ljuger likabra gör de oxå!
Är man inte ärlig på det ena eller andra planen, då kan man hälsa hem.
Så när Hugo tar tillbaka Paulina är det HAN och endast HAN som får skylla sig själv! Har man en gång blivit bedragen och blivit full av lögner, då händer det igen. 

D VA BÄTTRE FÖRR.....

För programmet "Ung och bortskämd" hade ju föräldrarna noll koll! De ställde upp med allt för sina prinsessor o prinsar. En mamma åkte 6 mil (enkel sträcka) för att komma med smörgåsar till frukost, till sin dotter. När hon sen ändå var där, så passade hon på att plocka undan, diska m.m.

Vad fan sysslar dessa personer med? Både föräldrar och barn? De kan ju inte ha alla hästar hemma? Föräldrarna måste vara dumma som spån, som ställer upp på detta? Där fanns en pappa som var "taxi" till dottern. Kom han inte o hämtade henne skulle hon bli arg,sa hon. Även han skötte hemtjänsten åt henne. Nej det finns något som fattas och det är RESPEKT. Barn o ungdomar har inte det för sina föräldrar!

Detta ligger på föräldrarnas bord. För har de inte respekt har de inget annat heller. Den tiden vissa mammor gav till barnet, kunde de haft till egentid och skött om sig själva.Nej, vet ni vad, inte konstigt att världen ser ut som den gör. Det är på inga villkor bra att göra som de i programmet, det kan sluta i katastrof!

Det är inte konstigt att det finns Kissie, Pissie, Dessie, Paovv etc. Föräldrarna har inte tagit sitt ansvar!

VEM ÄR "FALSK SANNING"?

Antingen tror jag att det är Alex him self eller Kissie. Måste bara påpeka att ni är sent ute med många sk.nyheter.
Bl.a. brytningen mellan Natacha Perey och Dhani? Som ni själv skriver så fick ni veta det efter 6 dagar, då Natacha själv skrev om det? Det är fan i mig dålig stil, när ni skall tillhöra de främsta!

Jobba bättre för fan!

BUNTA IHOP DE DJÄVLARNA

och bojkotta deras bloggar! Kissie,Dessie,Paulina,Amir,Tyra + Jockiboi o Nemo m.fl., för dessa gör inget annat än att skriva skit om varandra. De känner varandra, men bråken blir på bloggen? Har dessa personer aldrig hört talas om en telefon? Men jag begriper ju att de gör det för att fiska fler läsare, precis som Peter08 gör på syrrans blogg.

Man kan förvåna sig över hur de skriver om varandra. Kissie dissar Marie Plosjö och säger att hon är äcklig? Marie är ju en av de som har vackrast header och hela hennes personlighet verkar underbar. Allt Kissie gör måste bero på dålig självkänsla och avundsjuka? För hur mycket hon än skönhetsopererar sig, kommer hon aldrig i närheten av Maries utseende!

Det verkar som om bloggarna har lite svårt för att hitta "ämne" att skriva om? För vad fan skall Tyra lägga sig i, när det är dax att föda barn till världen? Det skall ju inte vara fjortisar, för alla de bloggar som finns nu som: "14 år o väntar barn" eller "16 år o 3-barnsmamma" är ju inte klokt? Efter 18 år är det Ok enligt min mening. För att ha äldre föräldrar är absolut inte något man önskar sig? Lagom är väl bäst, precis som i allt annat. Men Tyra ville ju sätta åldersgräns för att föda barn? Där trodde hon nog att hon var smart!

När det tryter med inlägg, lägg då ner! Ni skriver inget vettigt ändå!

URSÄKTA,MEN

vad fan skall BABSAN göra i Melodifestivalen? E Det så ont om ordentliga artister?

PERNILLAS RÖDA KLÄNNING.......

När Pernilla VV dök upp på nattklubb Café Operas 30-årsfest i en sockersöt klänning från Topshop. En reporter försökte vänligt ge henne en komplimang och frågade var hon hade köpt den.
Med ett leende på läpparna skrattade hon kyligt och svarade att den absolute inte kom från Ullared i alla fall.

Vem fan tror dessa VVhalgrenar att de är?

VADDÅ EGENKÄRA?

Det kan man nog hålla med om. Paret Bagge o Vahlgren brukar roa sig med att tillsammans framför datorn googla på sina namn. Har de inget socialt umgänge?

BINGO FÖRNEDRAR SIG SJÄLV!

Numera har han en fin familj, hur kan han då tro att någon är intresserad av hans vilda festande med glaumormodeller? Nu har ju vår Kung tagit över intresset, så det blir väl inte så många böcker sålda nu? Ganska dålig tajming om man säger så? Men det finns en hel del frågetecken runt hans bok.
Varför finns inte berättelsen om Marie Plosjö med? Kanske han förträngt den?
Alla vet ju att det var han som plåtade systrarna Graaf, men dete klart. De är ju bästa kompisar med honom? Kan detta möjligtvis bero på att han vet något om dem, som aldrig kommit fram?
För VARFÖR skulle han visa Carolina Gynning, när det var dax att rakas? Eller är inte hon lika mycket värd som de andra? Jag tycker att han lämnat ut speciella personer, som han idag inte har kontakt med och DET är fel? Rätta mig för helvete om jag har fel?

D VERKAR SOM JURY-ANDREAS

gärna vill vara med och sjunga? Snart börjar väl de andra bägge Baggarna oxå? Det år svårt att se, när de inte vill erkänna att tiden har gått, för deras egen del?
Jag har många gånger funderat på hur de skryter om vilka låtar de skrivit till den kändisen efter den andra? Men att skriva någon låt till en svensk artist verkar svårare? Eller är det humbugg alltihop? Man börjar faktiskt undra?

VAR DET NÅGON SOM SÅG PENSIONÄRSJÄVLAR?

En rolig halvtimme på bästa sändningstid en lördagskväll? Detta är absolut min humor o jag hade faktiskt riktigt roligt.

GEIR UT FRÅN IDOL.....

Så nu är det fair game, alla skall ha samma chans. Geir hade ALDRIG stått som vinnare ändå. så ju förr han åkte desto bättre.
Det blir fruktansvärt svårt för tittarna nu för de som är kvar är bra. Vi får väl se hur det går......

ÄVEN ARTISTER HAR PRISSTOPP.

Ibland kan man verkligen förvåna sig över, vilka gager de vill ha. Man kan tro att de inte vill ha något jobb? För prislappen på dem för ett gig är förvånansvärt högt. Ibland tror de nog att de är outbara, men ack så fel de har. Det går fort att nå toppen (ibland) men ännu fortare att hamna i botten. I botten där inte en jävel bryr sig om dem? Undrar hur det skulle kännas? Har ni redan glömt bort förra sommaren, då massor av artister fick ställa in? Men ni är ju så "jävla bra" att ni hellre ligger hemma och sparkar er trötta, om ni inte får vad ni vill ha? Kom ner på jorden igen, om ni vill behålla era fans! För utan dem är ni NOTHING!


ENSAM-MAMMA-LINDAS DUBBELSPEL

Jaha, då var det dax för den tredje ensamma mamman att berätta för tidningar att hon var nära att dö vid förlossningen.Varför hon öppnar sig för media förstår jag över huvudtaget inte.
Jag förstår inte vad det är för fel på dessa tjejer, som ställer upp i tv, för att få tag på en man? Kan det vara så jävla svårt? Detta är ju ett spel och inget som säger att de finner den rätte? Men ändå är det något som drar? Är de så jävla mediakåta eller vad fan är det för fel? Klart de är mediakåta annars hade de ju aldrig bara kommit på tanken? För kvinnor i sina bästa år skall väl för h-e inte behöva dejta på tv? Ni vet vad jag tycker om detta men säger bara stackars barn som skall behöva vara med om detta? Egotrippade är ordet.

Men nu skall vi ta upp det som hände igår hos Linda. Hennes stora kärlek Christian kom tilbaka. Hur nu man kan bli kär i en man man träffar tillsammans med flera andra? Men hon tog emot honom i programmet, vilket jag kan tycka vara alldeles fel. De kunde ju träffats efter att programmen sänts, eftersom det bara är ett stenkast mellan Göteborg o Partille? Hon hade absolut inte behövt ta in honom i serien mer. Förstår att de andra var förbannade, för det var inte Ok? Men de har tydligen hållt kontakten o träffats under tiden han var borta från programmet?
På Expressen.se är det många som kommenterar om detta och det mesta där handlar om, att det är synd om barnen och det är många som har samma åsikter som jag.

RSS 2.0