GÄSTKRÖNIKÖR FÖR LETS DANCE!

Katastrof att inte Ranelid åkte ut. Vad sa jag? Han blir den nye Villy, Brandeby eller Peppe. Förvånar mig mest över att denna man som är så noga med allting, inte KÄNNER att han är sämst? För det är ju just det han är. Jag hade i varje fall skämts å mina danskollegors vägnar om jag varit i hans kläder? Läste att han gjort narr av juryn när han gått vidare? Sådant spektakel det blev när Hannah Graaf-Karyd pekade finger? Men när Ranelid gör något som också är osportsligt skrivs det inte så mycket? Alltså det är klart godkänt att en känd författare går fram framför juryn och gör en provocerande klackspark, men att Hannah luftade sina lungor går inte ann? Nej gott folk, Lets Dance är förlegat och när Alexandra åkte på den tredje duellen, är det inte lönt att titta på programmet mer. 
Nu kommer alltså den ena efter den andra att åka, för Ranelid skall vara kvar i programmet.Fy f-n!

För övrigt så var Jessica Andersson jätteduktig. Hon strålar och var mycket vacker. Enorm utstrålning den tjejen har.
Frank Andersson gjorde ett bra framträdande. Min kompis ringde (hade inte sett programmet i år) och var helt chockad. Han får min röst ikväll sa han. Brottare har en enorm lätthet i fötterna och det visade han även igår.

Figge Norling, Alexandra och Alexander levererade bra som väntat. Kul att Helena fick vara kvar efter partnerbytet, för det kan inte vara lätt.

Tina Thörner var nog kvällens överraskning när hon framförde sin klart bästa dans i programmet.

Bagge var inte sämst, för han tog mer plats och vad han tidigare visat var på framfart.

FEL,FEL,FEL som Brasse skulle sagt i "Fem myror......", det var inte rätt!

HALLELUJA, GRAAFARNA

går i mamma Lindas fotspår. Jag tror att deras läsare är helt frälsta? Väckelsemöte på G? De kan nog göra precis vad som helst och läsarna håller bara med? Igårkväll efter utröstningen kom deras riktiga sida fram? Maggan som har nolltolerans mot svordomar, tyckte inte att det var så farligt? Vilken makt dessa blondiner har över sina läsare? De är inte så perfekta och ordentliga som de vill utge sig för att vara? I stundens hetta, kommer den rätta sidan fram. Dåligt och extra dåligt av Hannah att inte be sina läsare om ursäkt? 

GÄSTKRÖNIKÖR FÖR LETS DANCE

Lets Dance och danserna var tango och jive. Den som åkte ut var Hannah Graaf o Kalle. Rätt beslut om man jämför dessa båda, men fel beslut om man tar alla deltagarna.
Både Ranelid, Tina Thörner och Andreas var sämre än Hannah.
Man kan ju undra hur juryn tänker när de säger: " Välkommen tillbaka och Nu är du på banan igen?" För Ranelids tango var urusel. Han drog benen efter sig, som om han vore på kanelen? Förstår inte varför det fjäskas så i programmet? Men tydligen har Björn fått en rejäl hacka av tv4 och de vet att många tittar på programmet för hans skull?  Vi tar det deltagare för deltagare.

Helena gjorde en jättefin tango igår och var värd sina poäng.

Alexander R. dansade oxå tango, dock inte så bra som Helena.

Hannah Graaf o Calle dansade jive, men det var inte en riktig jive. Men borde fått stanna kvar i tävlingen. Hade varit kul att se henne i någon standarddans.

Frank Andersson var inte lika bra som förra veckan, men jiven var bra ändå.

Igår strålade Jessica Andersson. Hon och hennes partner utförde en mycket fin tango. Stiligt, + poäng.

Tina Thörner vinner på sin personlighet. Hannahs dans var bättre.

Ranelid. Vad sysslar karl med? Inte var det dans i varje fall.

Figge Norling. Han är ju en klass för sig och det skall bli roligt att följa honom. Kanske ända till finalen?

Andreas har haft juryn emot sig sen dans 1. Vad gör han som inte juryn tål? Eller vad gör han inte? Ingen riktig jive.

Alexandra P. Kan mycket väl förstå hennes uttalande om att hon inte tog det för en tävling längre? Juryn har något emot henne oxå? För hon har inte varit värd att stå i duellen 2 veckor i rad. Tyckte hon gjorde en bra dans med en härlig fart o fläkt till att bara vara inne i vecka 3. Hoppas hon slipper duellera nästa vecka.

Sist men inte minst, Anders Bagge som gjorde sin bästa dans i tävlingen.

Sammanfattning: Ranelid och Tina skulle duellerat. Ranelid ut.

Dåliga förlorare, både herr och fru Karyd. Inte pekar en "mogen" 3-barnsmamma finger åt dem som inte röstade på henne? Mycket, mycket dåligt Hannah! Förstår om du var besviken, men dina bloggvänner har väl inte röstat nog? Så gör man i vilket fall inte. Sen var det precis som inte det var nog? Mannen, Peter Karyd, har skrivit ett långt inlägg på sin blogg om hur fin Hannah är och gjort narr av en del andra deltagare? Så det gick inte att hålla sig längre Peter? Det var precis som i gamla dagar? Vad ni inte förstår är att ni gör ju bara bort er själva? Herre jisses, håll er så långt borta från allt vad tävlingar, radio och Tv det igår? För går det inte er väg så blir ni alldeles till Er? Men man får gå igenom många prövningar här i livet och detta var bara på skoj? Hannah har ju själv berättat om Jesusfolket och att hon lekte med kottar, så vad är problemet? Tyvärr är det många som inte vet vem hon är och vad hon gjort tidigare i livet? Men men, livet går vidare, även för familjen Karyd. Men jag hade skämts något fruktansvärt!Får se om ni har vett till det? Det är kanske denna sida inte svenska folket gillar?

GÄSTBLOGGARE FÖR LETS DANCE!

Så har detta spektaklet börjat igen. När programmet var nytt var det kul att titta på, men nu känns det ganska uttjatat.

Som jag ser det har tittarna redan funnit en ny Willy? Han heter Björn Ranliden. Var det någon som skulle åkt ur igår, så var det han. Han var totalt usel. Läste dock i kvällspressen att han var knäckt av att någon i publiken skrattat åt honom när han började dansa? Det får man dock ta i beräkning när man "blottar" sig för svenska folket. MEN han lyckades klamra sig fast och Denise åkte ut i stället. Rättvist NEJ, men är där något i det programmet som är rättvist? Sedan var jag nästan 100 på att han var en riktig man, men där blev man rejält besviken.

Ta Hannah Graaf t.ex.? Hon gjorde en sådan dålig dans förra veckan. Vet inte om hon hotat med att hoppa av tävlingen för igår fick hon skyhöga poäng för sin insats? Hon var bättre igår, men absolut inte "så mycket bättre" än Alexandra Pascalidou. Hur står d  till med juryn egentligen? Räcker det med en hel del tårar för att få poäng? Alexandra har ju en kropp som är underbar och att hon är vig har hon ju visat, medan Hannahs inte är gjord för dans? Det är nog mest stillbilder som passar på henne? Om Alexandra får vara kvar skall det bli kul att se vem som utvecklas mest.

Frank Andersson var helt suverän! (Det är för honom jag ser på programmet) Så han kan ta hem hela skiten, vilket jag naturligtvis hoppas.

Anders Bagge och Andreas Weise gick också vidare och det med all rätt. Precis som Figge Norling och Alexander Ryback.

Juryn är sig lik förutom porrbruttan, vet inte var de hittat henne? Annars tycker jag juryn är ganska bra. MEN åh vad jag saknar Mari Öhrman.Var det Tony som ville ha bort henne? Något skumt e det i varje fall.

Denna jäkla röstning är så tröttsam? Nu har de tagit efter "Stjärnor på is" så att de två paren som ligger sämst till, skall duellera. Allt för att få in pengar.  De skall suga ut de sista kronorna av folket och det skäms de inte över heller?

En som var skitbra förra veckan var Tina Thörner. Denna veckan passade inte dansen henne så bra, men jag tror hon kan bli en farlig motståndare. När jag läste att hon skulle delta i detta program, tänkte jag: Vad faan? Förlåt, förlåt Tina du bara e kanon. Du vågar vara dig själv och bjuder också på enormt mycket.
Härligt!

Mina sista ord

på bloggen, för nu har jag fått nog! Känner mig jäkligt trött på att skriva inlägg. Så det blir för er att leta upp en ny blogg och det finns d gott om.
Tackar alla som har följt den, för det är ganska många. Ha ett härligt 2011!

NU BLÅSER DET REJÄLT!

Det är postkodlotteriet jag tänker på. Massor av bloggar tar upp detta lurendrejeri. Dock finns det ett par fördelar där den första är att Maggan Graaf kan klara sig och 3 barn på de få tillfälle hon jobbar. Detta + att de håller henne med tempelhår. Hon har själv på sin blogg fått frågor angående lotteriet, men de svarar hon inte på, för hon svarar knappt på läsarnas frågor.
De borde skippa all den jäkla reklamen som drar folk i fördärvet! Tänk bara vad den kostar lotteriet. c:a 25% går till välgörenhet? Ynkligt att höra löss hosta!

SKIPPA POSTKODLOTTERIET!

Visste Ni att ENDAST 27% av intäkterna går till välgörenhet?
Visste Ni att VD:N Niclas Kjellström-Matseke får 6 miljoner i årslön?
Visste Ni att alla anställda fick en Ipad för ett sammanlagt värde av drygt 5 miljoner kronor?

Räcker detta för att Ni skall uppmärksamma detta lurendrejeri? Rickard Sjöbergs lön, + de som delar ut vinsterna har aldrig nämnts.

Inte NÅGON förtjänar en så hög lön! Sen det började susa i buskarna har denna Matseke inte synts i bild? Det var ju alltid han som drog lotteriet tidigare?

Idag damp det ned ett brev från Postkodlotteriet, med nytt kort och hur mycket man kan vinna om man ställer upp och köper fler lotter? Det är en stor skam. Många kan inte säga Nej till ett sådant erbjudande, för de tror innerst inne att de skall vinna och Rickard Sjöberg är ju så rar? Ni tar pensionärernas pension och låter de köpa lotter? Glömmer aldrig en äldre dam som vann? Hon hade inga tänder i munnen, men 8 eller 9 lotter? Tycker ni det är Ok? 
Det är en mycket liten chans till att just ditt postnummer skall dyka upp. Så som vanligt är det de som tidigare har pengar, de får ännu mer? Skäms på Er! 

KISSIE MEDVERKAR

i Filip och Fredriks Årskrönika på Kanal 5.

DEN VACKRASTE NYÅRS-

hälsningen kom från underbara Carolina Gynning som oxå är i Thailand. Ni som inte varit inne på hennes blogg så finns hon på gynning.net. Hon visar upp sig helt omålad fast hon är lika vacker för det.

Slog mig en tanke! Vilken skillnad på nyårshälsningar det finns? Hannah Graaf är i Miami och bjuder sina läsare på en bild högt uppifrån hotellet? Ber om ursäkt förvisso, men säger att hon inte kunde låta bli?
Säger det er något om personerna i fråga? Det säger mig jättemycket!

Carolina skall låta 2011 bli "Ärlighetens år". Hon är gjord av Kärlek, så det går säkert alldeles utmärkt. Jag önskar henne ett mycket Gott och Lyckligt 2011!

FADDE, STOPP FÖR HEL....

jag håller faktiskt med din mor när hon säger att hon inte känner igen dig längre. Mager så du ser sjuk ut? Inte fan kan du väl tycka att det är snyggt själv, eller? Du har ju kommit till åren och då måste man ha lite "hull". Hoppas att du slutar upp med sådana dumheter? Har du lång tid till att sitta i fängelse? Isåfall försvinner du för fan!

God fortsättning på 2011!.

Nytt år, nya överaskningar, nya problem ja allt som hör livet till.

Det kommer säkert att hända mycket i bloggvärlden detta året. Det kommer att gå bra för en del och mindre bra för andra.
En del kommer kanske att hamna i blåsväder? Bloggfamiljen t.ex, för att de inte ger sina bloggare betalt? Kanske därför som de byter bloggare som andra byter skjorta? Men med all reklam de har så känns det fel att inte bloggarna får något, de borde tjäna en del? Detta har man kunnat läsa på nätet på olika bloggar och ni känner säkert till min förundran, över att bloggarna inte stannar?

En del saker undrar man ju? Dyker det upp svältfödda ensamma mammor och bönder? Säkerligen.
Hur blir det egentligen med "Förkväll"? Återstår att se.
Vem vinner Lets Dance? Start 7 januari. Sevärd Frank Andersson.
Skall läsarna kunna ifrågasätta systrarna Graaf i år utan att de tar illa vid sig? NEJ, det tror jag inte. Men det är deras beskymmer!

Många sk. nöjesprofiler vänder gärna "kappan efter vinden". Snackar skit om någon, sedan när de träffas är de bästa vänner? Hannah Graaf bloggade förr på Mama och tyckte att hon blev så illa behandlad av tidningen och dess medarbetare? Men när det kallades till fotografering så ställde hon genast upp? Hennes syster Maggan är likadan? Sedan skall vi inte snacka om Anna Books nuna, som man ser överallt? Anna och hennes man går ju oxå gärna på gratisbjudningar?

Nej, fram för nya raka, roliga bloggar som ALLA FÅR + t.ex! Den är mycket underhållande. För själv tänker jag inte hålla på så länge till.

Ni vet väl om att Ni är värdefulla.
All Kärlek

RSS 2.0