God fortsättning på 2011!.

Nytt år, nya överaskningar, nya problem ja allt som hör livet till.

Det kommer säkert att hända mycket i bloggvärlden detta året. Det kommer att gå bra för en del och mindre bra för andra.
En del kommer kanske att hamna i blåsväder? Bloggfamiljen t.ex, för att de inte ger sina bloggare betalt? Kanske därför som de byter bloggare som andra byter skjorta? Men med all reklam de har så känns det fel att inte bloggarna får något, de borde tjäna en del? Detta har man kunnat läsa på nätet på olika bloggar och ni känner säkert till min förundran, över att bloggarna inte stannar?

En del saker undrar man ju? Dyker det upp svältfödda ensamma mammor och bönder? Säkerligen.
Hur blir det egentligen med "Förkväll"? Återstår att se.
Vem vinner Lets Dance? Start 7 januari. Sevärd Frank Andersson.
Skall läsarna kunna ifrågasätta systrarna Graaf i år utan att de tar illa vid sig? NEJ, det tror jag inte. Men det är deras beskymmer!

Många sk. nöjesprofiler vänder gärna "kappan efter vinden". Snackar skit om någon, sedan när de träffas är de bästa vänner? Hannah Graaf bloggade förr på Mama och tyckte att hon blev så illa behandlad av tidningen och dess medarbetare? Men när det kallades till fotografering så ställde hon genast upp? Hennes syster Maggan är likadan? Sedan skall vi inte snacka om Anna Books nuna, som man ser överallt? Anna och hennes man går ju oxå gärna på gratisbjudningar?

Nej, fram för nya raka, roliga bloggar som ALLA FÅR + t.ex! Den är mycket underhållande. För själv tänker jag inte hålla på så länge till.

Ni vet väl om att Ni är värdefulla.
All Kärlek

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0