GYNNING TAR DE LUGNT MED SIN DOTTER!

Vilken skillnad det finns bland storbloggarna? Den ena lägger upp bilder på allt som händer o sker o har sin blogg för att få fler läsare. Speciellt populärt är det oxå att visa om man har det uppställt eller tvättstugan full med tvätt.

Men Carolina Gynning visar upp en annan sida som mamma. Hon använder inte sin dotter för att få läsare, dessa har hon redan. Inga annonser heller som flippar som ett flipperspel, bara man kommer in på sidan. Hon tar sin roll som mamma seriöst och visar inte upp henne i tid o otid. Men antagligen tjänar hon mer pengar än vissa andra? Därför behöver hon inte förnedra sig med detta.

Jag önskar Carolina, Alexander och lilla Alice en härlig sommar!


HEJ MINA VÄNNER, NU ÄR JAG TILLBAKA!

Och det senaste inlägget för något år sedan, är lika aktuellt idag. Jag påstår att Maggan Graaf väntar ett barn till, nr.5 i ordningen alltså, och Hanna Karyd en väntar sitt fjärde nu i dagarna.

Så som Maggan kämpat o tränat för att bli av med sina kilo! Nu böjjas det om igen. Det verkar som om hon är en kvinna som bara ska föda barn? Hon har ju själv skrivit på sin blogg tidigare, att hon kunde tänka sig en baby till. Snart kan de ställa upp i "Familjen Annorlunda"?

Visst är hon en kvinna som älskar glamour och pengar i överflöd? Tror ni att hon skulle gift sig med en fattiglapp? Det går bara att gå in på Kanal5 play o titta på Dolce Vita med Emma Andersson, där hon villigt o glatt visar upp lyxhus o lyxbil. Där ser man att hon njuuuuuter.

Men det måste kännas märkligt för henne, att Emma idag är gift med ishockeyspelaren Henrik Z Zetterberg , och har det mycket bättre än vad Maggan någon gång haft.

Faktum är att Maggan på senare tid sett trött o sliten ut och så ska hon ha en till? Man BEHÖVER ju inte bli med barn om man inte vill, eller?

RSS 2.0