MELODIFESTIVALEN DEL 1.

Då var det dax för denna stora tävling. Som vissa inte tittar på (säger de alltså). Marie och Rickard skötte si alldeles utmärkt trots svt:s dundermiss. Sådant får bara inte hända!Mänskliga faktorn säger de? Har de verkligen folk på kanalen som sitter och sover? Vakna upp för fan, så programledarna inte ska behöva ta skiten!

Dilbas låt kommer jag bara inte ihåg, det enda jag minns är hennes dåliga klädsel. DET var inte Dilba det och har svårt att förstå att hon gick med på det.

MEN något jag minns är Svvingflys "Me and ........". Kanonbra och den fick röster av mig. Positiv låt som man blev glad åt.

Jenny Silver lär nog få behålla det efternamnet hon har. (har sagt att hon byter till Guld om hon vinner)
En bra discodänga men alldeles för mycket ABBA. Man hade ju hört det innan programmet, men det var en dålig kopia på ABBA.

Pernilla Andersson var bra och folk kommer att gilla den mer för varje gång absolut. Så Pernilla fick oxå röster av mig. Hoppas verkligen hon går till final. Snyggt och enkelt klädd utan någon jävla konstgjord utstyrsel.

Danny? Framträdandet var suveränt och det var det som tog honom till final. Inte låten inte, för det var alldeles för många upprepande av titeln. Men som sagt ett jäkla proffsigt framträdande.

På återseende i Göteborg !


Tackar för Ranelid fick lämna!

Mitt i Melodifestival-karusellen skall jag bara göra en liten uppdatering om Lets Dance.
Tack gode Gud att det blev Ranelid som fick lämna! Då finns det en liten möjlighet att man skall fortsätta titta dvs. om jag inte har något annat för mig.
Jag är så jäkla glad för det, så jag tycker alla de andra paren var duktiga. Hoppas att svenska folket har förstått vilken förmåga Alexandra P. har. Men Thina är bra, o Frank, o Figge, o  jag hela högen egentligen. Äntligen fick rätt person lämna. Huuuurrrrrrrra!

LETS DANCE i MELLANAKTEN

Ja då var det dax igen och Ranelid spelar pajas som vanligt o tror att han kan dansa. Han tittar på juryn som om
de vore idioter. Nej, den mannen skulle stannat kvar på Österlen för i Lets Dance har han inget att hämta.Undrar om han klarar denna veckan oxå? Mycket intressant. För där finns ingen som är sämre än honom och det är svenska folket som håller honom kvar. Otroligt egentligen, för juryn har ju tydligt visat vad de tycker.

Sedan tycker jag att Tony o även de andra ger Frank Andersson för höga poäng, men de är kanske styrda av Tv4? Han levererar bra varje vecka, men sååå jävla bra är han inte.

Tina o Tobias blir farliga och det varnade jag för redan i början.
Alexandra o Ludvig skall absolut inte delta i duellen denna veckan, för då tror jag inte på någon rättvisa alls och kommer att tillhöra den gruppen i fortsättningen som tror att juryn fubblar med rösterna. De är helt enkelt för duktiga för att hamna där en fjärde gång.

Annars var det väl ganska jämt mellan paren. Ska bli kul att se utröstningen. 

RSS 2.0