IDOL-JURYN ,YES or NO?

Hela tiden har Idoljuryn med de båda Baggarna och Andreas Carlsson hävdat att de sitter bara kvar, så länge Jidhe är programledare. Nu har de hux flux fått problem i nyårshelgen, ha,ha,när Jidhe påpekat att han hoppar av.
Han har ju gett tv4 en chans att låta programmet gå i graven, när han slutade? För då hade han ställt upp en säsong till enligt uppgift. Men, men tv4 anser att de kan mjölka ut lite till av detta program så de gick inte med på Jidhes förslag.

Tv4:s VD SCHERMAN

blev förvånad, när han dagarna innan jul fick ett brev från Drottning Silvia? Förvånad? E d någon form av påtryckning?
För det första vad det ett PRIVAT brev och inte till media?
Sedan hade jag blivit mycket förvånad om hon INTE hade reagerat. Varför riva i gammalt som varken gör från eller till? Hennes far är död sen många år, så man kan ju verkligen undra VARFÖR Tv gör så här?

Respekt Scherman och be Drottningen om ursäkt!

LINDA "fd. ROSING"

Jag önskar dig ett RIKTIGT GOTT NYTT ÅR LINDA! Ny man, gift, ny hårfärg mm.mm. Jag hoppas innerligt att 2011 går i samma spår som 2010. Nu kan ingen göra narr av dig mer, för du är sötare än på många år. Äntligen kan du le ordentligt och den gulliga tjej jag lärde mig att tycka om, is back! LYCKA TILL MED ALLT!

TILL PAULINA o HUGO

Jag vill ge er i nyårspresent lektioner i svenska och engelska. Att tjäna pengar på bloggar som ni gör och inte ens kan stava är illa! Gott Nytt År.

Tips till Paulina. Du har ju bytt blogg och jag måste säga att jag förväntat mig mer av den. Undrar om Hugo är ett kontrollfreak? För din bild på bloggen, där liknar du en hemvävd liten flicka? Måste vara Hugos idé? För det stämmer lixom inte överens med vad man kan läsa om dig?

KRÄK-EVA.

Så kallas hon efter att ha kräkt i direktsändning på Tv. Men det är en härlig tjej. Söt är hon oxå så det förslår.
Henne vill jag önska ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR med massor av kärlek!

ELDSJÄLSGALAN!

Jag begriper ta mig fan inte hur många telefonsamtal det skall behöva ringas. Tv4 har inget program utan detta hysteri med,som de tjänar enorma summor på? Det är väl för fanken inte konstigt att de kan dela ut en del pengar, när de i själva verket får in det dubbla? Nej, det blev att slå över till en annan kanal helt enkelt. Men innan dess fick man se Jidhes kompisar i" Sveriges största musiktävling". De som fortfarande tyckte att det var rätt idol som vann tävlingen, av alltså Minnah, Olle, Jay borde nog ta sig en riktig funderare. Applåderna var ganska tama faktiskt.
Den som kommer att gå längst är Olle och jag önskar han ett RIKTIGT GOTT 2011, med massor av jobb! De andra bägge kommer att fortsätta köra sina covers.

Jag hade rätt vad det beträffar Tove Styrke, som de spår som en ny "Robyn".

GUUUD vad skönt att slippa Jidhe i nöjesprogram. Han skall hålla sig till sporten. Förresten blir det lika mycket kramar där, ha,ha,ha?  

Kvantitet eller kvalité, Alex?

Alex Erwik är chef för FINEST och påstår att det är Sveriges största bloggportal. OK kanske den största, men absolut inte den bästa.

Nu förstår man varför han tar hand om alla dokusåpakändisar bl.a. Men Alex, kvantitet är inte detsamma som kvalité! Man lär sig alltid något varje år, eller?

Jackie Ferm tyckte inte att du skulle ha någon julklapp och jag är helt enig med henne. Någon nyårspresent får du inte heller.

SNÄLLA RARA JACKIE, VAR E DU?

Snälla Jackie, jag tror inte du mår så bra och har inte gjort det det senaste kvartalet. Det påstås att jag är synsk och jag får känslor ibland att allt inte står rätt tillväga?

Det blev helt enkelt för mycket för dig efter Paradis Hotell och jag tycker att du blev utnyttjad av media bl.a.
Vill du prata så finns jag till hands, jag är bra på att lyssna.

I vilket fall som helst vill jag önska dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Samt att 2011 blir lite lugnare för dig.

JIPPIE!

Peter Jidhe lämnar Idol. Nu får äntligen hans fru Karin ha honom hemma och slippa vara svartsjuk. 

KISSIE

Kissie må vara provocerande och retlig m.m. men INGEN har rätt att skriva "BORGAR-HORA" på ens ytterdörr för det. Där går fan i mig gränsen. Hon har anmält det och jag hoppas att den skyldige verkligen åker fast.

ENSAM MAMMA-EMMA

åker hellre taxi till dagis istället för att dra sin son i pulka i detta vädret. Detta trots att hon inte har råd. Vaddå diva?
Sedan vill jag i nyårspresent ge de tre ensamma mammorna, Emma, Linda och Petra lite varma kläder för nu har de suttit i underkläder länge nog. Nu när de inte hittade kärleken i Ensam mamma, har de kanske inte någon som värmer dem och detta är ju synd. Gott Nytt År tjejer!

LÖJLIGA KOMMENTARER!

D.14/12, 17/12 och den 29/12 har jag fått några löjliga kommentarer som inte hör till mina inlägg. Utan dessa har skrivit överskrift själv.
Jag säger bara så här: Kommentera gärna inläggen, för jag har aldrig och kommer aldrig att stryka några.

Jag kommer att göra en "Gynning" annars och lägga ut era ip.adresser. Ett hot? Absolut inte, men d e en varning.



BAGGE SKILJER SIG!

Det har varit lite hit och dit i deras förhållande.Men nu har de åter igen bestämt sig för att dela på sig. Ändå så låter kommentarerna från Bagge: Vi skall nog försöka igen, hon är ju så snäll? Men man bygger inte ett äktenskap på snällhet? Börjar det så här  o de skiljer sig redan efter 5 mån, då är det inget att bygga på.

HAR VARIT I SOLEN

Jag har varit i solen och ingen dator. Men fr.om. Nyårsafton skall jag börja med att dela ut nyårspresenter till olika kända personer. Lattjo!

VAD ÄR SÅ SPECIELLT MED FINEST?

Ja, jag bara undrar. Men egentligen är det väl Alex E. som tar in alla avdankade dokusåpakändisar till att blogga där? För några år sen handlade det om klass på den sajten? Dock inte nu, för vad sägs om Angela Monroe, Ternstedt, Mika Svensson, Micha, Josephine Myren från gamla Robinson. Camilla Håkansson, Alice Svensson o Niclas Hocker från gamla Idol och Emelie (svampen kallad) från Tylösand? Alex, är du stolt över dessa nyförvärven du gjort? Det är väl mest du själv som känner till dem, inte läsarna? Istället för kvalité har du tänkt kvantitet?
Sorry glömde ensam mamma 08? Nu är det en ny omgång från Idol, Robinson, Paradis Hotell, Ensam-mamma söker, o Bonde söker fru, men du är väl beredd att ta hand om de oxå? Det tycker jag att du skall göra, för det kan ju komma någon som är intressant?

OTUR IGEN FÖR BLOGGFAMILJEN?

Tjejen som har bloggen "Matplatsen" på bloggfamiljen är inte glad. Hon hade fått ett brev från a-kassan, där det stod att hon hade en blogg och att hon varit i London? Måste ju vara en avundsjuk person som gör så här?

Men nog vet hon om att hon måste betala skatt, för hon har ju den mest besökta bloggen på Bloggfamiljen? Allting måste upp till ytan, även resor m.m.? Men detta måste väl Hannah eller Peter informerat henne om?

Den mest klickade bloggen är Matplatsen och nog måste hon tjäna pengar på det, precis som alla andra? Att man bara byter recept är inget skäl.

En sak är i varje fall klar o det är att hon kommer att bli granskad av skatteverket. Hoppas hon har alla papper klara, för då en hobby övergår till något man tjänar pengar på, då skall allt vara Ok. 

Lämnar postkodslotteriet o övergår

till Sverige Lotten! Det skall fan o vara med och gödsla VD och de andra som jobbar där, med pengar. Nu blir det Sverige-Lotten som gäller i fortsättningen. Det skulle funkat mycket bättre om de inte haft så skyhöga vinster för då hade det blivit fler vinnare?
Något som jag tänkt mycket på är: "Vad kostar all den jävla reklamen de skickar ut"? Å almanackan man fick? Visst den var fin, men lottköparna har väl inte sagt att de vill betala lotteriets papper? Det kostar ju skjortan med så mycket reklam och vad skall man med den till ? Reklam som är skriven DIREKT till ditt namn, typ Hej Catallonia? Det låter ju jäkligt bra och det lurar nog många, för det det blir personligare då? Men jag vill inte ha all denna jävla reklam. Jag är med för att vinna och jag har inte vunnit så mycket som en spänn på dessa 6 år, så nu har jag bytt.
På Sverige lotten är man med i 4 dragningar för samma pris som vad en postkodslott kostar, + högvinst-varje månad och bonusvinst-varje vecka.

Undrar vad Rickard Sjöberg och utdelarna får i lön? Vd. har inte visat sig i bild sen det kom fram, vad han hade i lön?

JULKLAPPSPROBLEM FÖR KATRIN.

Nu har Katrin fått julklappsproblem. Man kan inte handla på nätet utan personnummer, så nu ber hon de som skall ha julklappar att maila namn,adress och personnummer igen.

Jag blir så jäkla förbannad på hennes läsare, för trots att hon ligger i och gör en mycket god gärning, får hon ta skit i kommentarsfältet. Hade jag varit i Katrins kläder hade jag struntat i allt, för det spelar tydligen ingen roll vad hon gör?
T.om Egoina har skrivit på sin blogg att det Katrin gör är fel? Hur fan skall hon bete sig för att folk skall vara nöjda?

TANTVARNING?

Petter som man har fått se i "Så mycket bättre" föregår med gott exempel. Ni vet de där vagnarna som äldre gärna drar hem sina varor i från affären? Petter tycker nu att det INTE bara är de äldre som skall göra det. Så köp en kärra vet ja, det finns jättekäcka sådana och det är absolut ingen tantvarning! Bravo Petter!

MÅSTE TYCKA LIVET E PEST?

Ensam-mamma-Helena har en blogg som tyvärr e så låg att det smittar av sig. Därför går jag bara in där 1 gång i veckan eller 1 gång var 14 dag? Den människan verkar längta livet av sig?

Döm av min förvåning när jag var inne o kikade idag och hon berättade att hennes arbetskamrater inte förstod sig på att blogga. Då skriver ensam-mamma-Helena " det är ju roligt att ha en blogg där man kan skriva om allt roligt som händer mig"? Seriöst? Nu får hon nog ta till listan hon fick igen, när hon hade bloggtorka förra gången? Men en mer opersonlig blogg än hennes, får man faktiskt leta efter!


BLOGGFAMILJEN UTÖKAS!

Ånyo har bloggfamiljen skaffat ytterliggare en bloggerska till sajten. Jeanette Bauer heter hon och är för mig en helt okänd förmåga. Men när det inte gick att komma överens med kändisar får de väl ta okända? Men vem vet, hon har kanske skrivit under alias tidigare, det är ju populärt nu? Ni läser just nu på en sådan blogg.
Men varken stjärnkvinnan eller fröken bayer är intressanta, så fler läsare än vad de redan har, kommer de nog inte att få?

+++++ TILL ALEX!

Har skrivit det tidigare, men skriver det igen Alex är tillbaka och det med råge! Det finns inte någon som slår han på fingrarna vad det gäller att blogga!
Skitkul att följa honom igen!

Eftersom han sällan eller aldrig delar ut 5+, så ger jag det till honom utan att tveka!

FINALVECKA

Nu är det finalvecka i Paradis Hotell. Jag hoppas innerligt att Emelie och Melissa inte går till final, utan åker ut tidigare. Lin har ju varit där hela tiden så hon är en just vinnare och varför inte tillsammans med Erik? Jag anser att han är den enda som är man på hotellet. Förövrigt är de flesta bara barnrumpor. Får nog säga att denna säsongen är det mest småglin med, man kan ju undra vem som tagit ut dem?

Tacka vet jag förra året, då var både tjejerna och killarna snygga.

FALSK SANNING, SENA!

Idag på morgonen skrev Falsk Sanning om Blondinbella och att hon blev utsedd till Årets Veteran kvinna? Hoppla, ni hänger visst inte med ordentligt? För detta skrev jag för 3 dagar sen. Inte bra, inte bra!

TERRORDÅD I SVERIGE

Men inte en jävel bloggar om det! Utan det är det gamla vanliga som julklappstips, barnen tycker om köttbullar, outfit m.m. Ingen berör det som hänt i Stockholm? Är det en blandning ego-trippade typer som bara bryr sig om sig själva?
Jag tycker i varje fall att detta är fruktansvärt och efter att ha hört på presskonferansen, sas det att mannen kunde ha medhjälpare? Sånt här skall ju inte få hända i Sverige, men nu verkar det inte spela någon roll var man befinner sig? Usch, vad obehagligt!

2 BRA BLOGGAR!

Först har vi då, som jag tidigare skrivit om, Alex Schulman som bloggar på Aftonbladet.se o bloggen heter Alla Får Plus. Precis den humorn som jag gillar.

Hans fru Amanda har börjat blogga på yourlife.se och den är verkar oxå bra. Fast hon skriver mer om vardagliga ting, arbete hemma o borta, hur hon är som mamma och mycket mer. Roligt att följa ett par som dessa.

KRING IDOL

Fasen vad det finns personer som vill visa upp sig i Tv? Trodde inte att Anders Bagge skulle tacka ja till Lets Dance t.ex? Men inte har han fått nog av uppmärksamhet inte? Vore kanske bättre om han ordnade upp sitt äktenskap?
Men i grund och botten har jag aldrig trott på att det skulle hålla.

Jay Smith betedde sig redan innan han vann Idol, som en jävla Superstar. Som HALLÅÅÅÅÅ MALME!  Men det var kanske första gången han fick skrika och bete sig så? Under hela säsongen har jag suttit och kollat honom och där har fan i mig Bert Karlsson rätt! Han ser ut och är klädd som en uteliggare, fett hår, allmänt ovårdad.

Vad det gäller Minnah och Jay? Ihop eller bara vänner? Nu kommer jag att släppa en bomb. Efter all kritik ändrade Jay taktik och låtsades som om de lurat media. MEN han ville göra detta avsked ordentligt och kommer att ta det med sin flickvän, nu efter Idol är slut. Så bli inte chockade när ni läser att Minnah och Jay är ett par igen? Kom bara ihåg var ni läste det först!

EVA RUSZ HADE RÄTT.

Hon skrev när Katrin väntade barn att hon inte var lämplig som mamma. Om man har följt Katrins blogg efter att hon blivit mamma och speciellt nu på senare tid, så är det mycket hon inte tål? Ta t.ex. nu när Ringo varit förkyld? Hon skriver att hon inte tål gnäll? Hur i Herrans namn skall hon då kunna ha en litet barn? Det är säkert varken första eller sista gången han blir dålig? O tänk på alla barn som är kroniskt sjuka eller har någon allvarlig sjukdom? Jag tycker hon borde tacka sin Gud att hon fått ett så friskt barn som hon fått.

Att Katrin inte trivs med mamma-ledigheten märks oxå? Hon tar varje chans att göra något, om hennes mamma eller syster dyker upp? Jag tror till 100% att hon älskar sin lilla kille, men då skall han vara tyst och inte gnälla?
Stackars Katrin, hon vet tydligen inte vad som väntar? För det blir många förkylningar,magsjuka,barnsjukdomar m.m med åren. Lika bra att vänja sig nu! 

"KONSTIGA" MAMMOR HELA HÖGEN

Då menar jag de som söker till Ensam mamma söker. 2008 var Anette Molin med och träffade Rickard Ruljeff. Det tände till mellan dem ochde flyttade ihop. MEN nu har skvallertidningarna varit fulla med den smutsiga separationen, som de kallar den? Så där föll nog den sista pusselbiten ihop med de andra, de är mao inte ett dugg bättre någon av dem? Rickard skrev i någon tidning att Annete slog och förnedrade honom? Kan det verkligen vara möjligt? Ursäkta, men det låter jävligt konstigt, för nog skulle han väl kunna "ta för sig"? När de har bott tillsammans ett par år, varför i helvete skall de lämna ut varandra så till den milda grad? Varför skall det tvunget behöva gå genom media? De är ju vuxna människor och Anette har ju tre barn, två av dem tonåringar? Borde de inte använda det där som sitter lite över axlarna?

Så nu är min kritik ännu mer befogad, för detta jäkla program! Visst söker de något, dock inte kärleken, det är ngot som är säkert!

INTE VÄRDIGA

Så var det då final i det långdragna Idol. I går kväll när finalisterna stod på scen,var det ingen av dem som var värdiga en finalplats. Ingen stack ut mer än en vanlig coversångare och jag tycker att det skall fordras lite extra utöver det vanliga, till den som vinner programmet. Ta Elin t.ex? Hon hade det mesta, snygg look etc. och jag är ganska så säker på att engelskan hade blivit bättre med tiden? Linnéa var oxå en person som hade DET  och Olle o Andreas sjöng fantastiskt bra? Så under resans gång fanns det deltagare som var minst lika bra.
Men från dag.1 lovordade juryn Jay o det spelar stor roll.Finns det verkligen plats för honom och hans musik?

Sen sjöng ju idolerna för Jidhe, vilket skulle vara en sk. kupp? Men icke, det var inövat till max. Fy fasen vad äckligt, man ville bara spy. Sedan fick han möjlighet att visa upp sin fru oxå, så nästa steg är det väl barnens tur?  Redan nu går Jidhe ut med att han har krav på Tv4, att det bara skall vara en säsong till o sedan läggas ned? Det är ju bra för Jidhe att han varit programledare för det i 2 år (tror jag) och sedan skall  det läggas ned, så ingen annan skall efterträda honom?
Skall man verkligen behöva stå ut med honom o juryn en säsong till? Kan inte han ta ut pappaledighet eller något
sånt? Han skall hålla sig till sporten, för där är han jäkligt bra!

INGEN SPÄNNING LÄNGRE.

Ikväll kan man hoppa över Idol, för nu finns det ingen spänningen alls kvar. Hur kan Jay göra så mot sin flickvän, som tappert suttit och hållt tummarna för honom? Jävligt klantigt gjort att gå ut med detta dagen innan finalen. De kunde väl tagit det lugnt så att Jay gjort upp med sin flickvän face to face i stället? Den jag tycker mest synd om är naturligtvis henne. För hur roligt är det att bli dumpad inför hela svenska folket? Fy fan vad jag hatar sånt här! Finns det ingen empati längre bland människor?

Nu kan ju Tv4 skippa alla dejtingprogram, för nu har Idol blivit en dokusåpa . slut!

Jag hoppas att Jay förlorar röster på detta, så att Minnah vinner!
Detta ha ju blivit ett komikerprogram så långt från sång det kan komma! 

VAD SKALL MAN SÄGA OM ANNA BOOK?

För hon skall alltid vara där det händer något? Helt apropå bjöd hon naturligtvis in på tjejparty när Maria Montezami var på en snabbvisit i Sverige? Istället för att tänka på att det kanske blev för mycket för Maria? Anna berättar på sin blogg att Maria och hon hade träffats i nästan 2 dygn vid inspelningen av "24". Det var väl Anna själv som pratade i ett och Maria fick säkert inte många chanser att öppna munnen?
Maria berättade det just i ett reklamavsnitt till programmet. Usch vad jobbigt med en människa som tror att man är bästisar bara för att man spelat in ett program? Kan tänka mig att Anna Book är som ett plåster.

En till som inte ville vara 24 timmar med Anna, är Tony Irving? Detta berättade han när han var med.

Så nu skall Anna o Felicia hälsa på Maria i LA och i utbyte skall Maria med familj få bo i Spanien i Annas hus? Tänk vad denna kvinnan kan ordna och ställa för sig själv och andra? 

IDAG STARTAR HAN!

Vem? Jo, Alex Schulman börjar med sin nya blogg idag. Roligt att han är tillbaka! Han bloggar på Aftonbladet och
bloggen heter "ALLA FÅR PLUS-ALEX SCHULMAN RECENSERAR VÄRLDEN".

BLONDINBELLA

utsedd till Årets kvinnliga veteran 2010. Det är bra gjort av en sån ung tjej. Såg Malou i dag, där hon var med ,tillsammans med Maria Montezami bl.a. Linda Lampelius var oxå där och snacket kom att handla om varför så många väljer att bli singel. Blondinbella pratade om att mannen måste kunna tackla kvinnans framgångar och glädjas med henne. Kanske Nils hade svårt för det?

Maria Montezami? Hon är ju bara helt underbar och hon verkar genomsnäll. Tror inte att hon skulle kunna göra en fluga för när. Det är jätteroligt att det är henne, som svenska folket tagit till sitt hjärta. För det är hon verkligen värd! 

TRIPP,TRAPP,tripp,trapp............

Visserligen är det c:a 14 dagar till, men det som gör att man blir så pigg o glad över julen är när man ser de ensamma-mammorna vika ut sig i underkläder? Det är väl härligt att se dessa kvinnor pryda ett par sidor, oavsett om de har kropp för det eller inte?
Yes, DET är en tradition och visst är det juligt? Traditioner är till för att hållas, absolut!


ANGÅENDE PARADIS HOTELL

Deltagarna denna säsongen är ju mycket yngre och mycket mer omogna än föregående år. Så klagas det på Alex Schulman så är det fan inte hans fel, för där är inte många deltagare som har alla hästar hemma? Ta Emelie och Melissa t.ex? De är ju så jävla korkade att klockorna stannar?
Kan inte vara lätt att vara programledare med sådana deltagare! 

D SNACKAS PÅ STAN.

Jay Smith och Minnah Karlsson var med i Nyhetsmorgon idag. Det ryktas om att de är mer än vänner? Jay verkade ju fruktansvärt trött, vilket han alltid gör enligt mig. Nog fan skärper man till sig när man skall vara med i Tv? Ovanpå detta utses de nu vara ett par? Hallå, förra veckan hyllade han sin fru/sambo och nu skulle det vara något på G mellan de båda finalisterna?

Många människor har svikit Idol denna säsong, så tittarsiffrorna har sjunkit katatrofalt. Detta har Tv4 varit för kaxiga att medge tidigare. De har nu för sig att det skall bli en dokusåpa? Jisses, det trodde jag det redan var? Faktum är att folk har tröttnat på de där 3 i juryn och på Peter Jidhe. De har lekt färdigt nu och framförallt då den sistnämnde? Jag har skrivit det förut o skriver det igen, den förra juryn hade mycket större kunskap. Att skriva låtar är inte det samma som att vara en bra jurymedlem och ännu har de inte plockat fram något guldkorn. Nej, det börjar bli trist hela skiten!

HUGO RASAR

från Bloggportalens lista. Det är inte längesen han skröt om hur bra han låg "bästa manliga blogg?" Men så fort som detta gått, är risken hög att han tappar ännu fler läsare. Både Hugo och Paulina får inte heller så många kommentarer som förr. Undrar vad det kan bero på?Kanske på att 1+1=2?

MAGGAN GRAAF UPPRÖR SINA LÄSARE.

Det som upprör läsarna är att hon skriver att st.40 är tjockiskläder? Detta vill inte hon använda för hon vill gå ner 10 kg. Vilket kommer att medföra att hon ser ut som en benget!
Ok, om hon nu tycker att hon skall gå ner i vikt, varför behöver hon skriva om det i bloggen? Hon vet ju att många, många av hennes läsare är betydligt större än henne själv, vilket hon säkert lagt märke till på bloggträffarna?

Varför skall en kvinna som är 35 år, se ut som en 20-åring? Hon är ju fortfarande smal,trots att hon skriver att hon gått upp 10 kg? För c:a 1 år sedan var hon så mager att det enda som syntes var hennes bröst? När hon äntligen börjar se normal ut, då skall hon banta? Skärpning Maggan, rynkorna framträder mer ju smalare du blir!

Men jag tycker att du gör narr av dina läsare genom att påstå att du använder Bib-kläder? Det inlägget var nog inte riktigt genomtänkt! 

FRANK ANDERSSON JAGAD

av Kronofogdemyndigheten. De kommer att ta hand om de 300.000:- som han är erbjuden för att delta. D e klart att det beror på hur seriösa Tv4 är, för annars måste det gå att kringgå det.
Hamnar man i Kronofogdens klor blir man jagad med gaslampa och jag måste säga att det är ju katastrof om detta skulle sätta hinder i vägen. Han har ju gjort mycket gott för Sverige oxå!

BLIR FÖRVÅNAD VARJE GÅNG!

Varje gång jag ser på Lyxfällan blir jag lika jävla förvånad, hur personerna det gäller säger: Åh, Neej, de trodde jag inte, det är ju fruktansvärt?
Tänk om dessa personer hade börjat med och öppna breven? Det är ju lixom alltid en början.
När de sen satt upp budgettavlan, så blir de såååå förvånade? Nog fan har de någon susning om hur läget är? Eller är de verkligen så korkade? Skrämmande!

EFTERLÄNGTAD BLOGG!

Vilken dag som helst börjar Alex Schulman blogga igen. Den senaste tiden har man fått hålla tillgodo med hans krönikor. Men jag ser verkligen fram emot hans blogg.


FRANK ANDERSSON T LETS DANCE?

Om ryktet stämmer, så har de verkligen fått en guldkalv! Då kommer det att ringas gott folk och i så fall är det det starkaste fältet någonsin i Lets Dance historia. Innan har ju Hannah Graaf/Karryd, Björn Ranliden, Alexander Rybak, Andreas Veise och Jessica Andersson tackat ja. Bara de nedre namnen är ju inget speciellt, men om Frank kommer till, då blir det stort.
Då har Tv4 haft tur, men det har säkert kostat och då är det inte svett vi talar om. Hoppas Frank har vett att ta rejält betalt? Precis som Jannike i Kändisdjungeln? 1/2 miljon är väl inte så illa pinkat, eller vad säger ni?

Tänk Er, till råge på allt slipper man Jidhe, det är värt mycket!

TV4 mjölkar ut så mycket det går av Idol,

men inte ett jäkla inslag om drogskandalen? Jidhe kör på som vanligt och man fick inte veta ett skapandes dugg, som man inte kände till innan. Hoppas fan i mig att Minnah vinner!

HÖR O HÄPNA!

Ibland hjälper det med att säga ifrån? Bloggfamiljen har nu ändrat sin sajt och Jessica Andersson och Henrik Johnson foton är borttagna, eftersom de inte bloggar där mer.Det är så det ska gå till. Ren slöhet att låta det gå så länge. Men nu skall alla vara glada för snart är det jul!

JACKIE FERM

Inget bra liv du lever nu, ligger du inte på psyk, så berättar du om din lillebror? Sådana tankar som får dig att må dåligt? Det är inget friskt leverne att festa i Stockholm, det ger bara en massa ångest och andra oroskänslor? Det blir inget stopp på det, Jackie! Önskar jag kunde hjälpa dig på något vis, för det är du värd! Ta väl vara på dig!

JAG FICK ETT MAIL.......

angående Andreas Carlssons framträdande igår. Tänkte först inte beröra det men visst kan jag skriva, vad jag tycker.
Jag tycker att Andreas tar alla tillfällen i akt att visa upp sig. Att på bästa sändningstid gratis, göra reklam för sin musical "Dandy" är väl som man säger på skånska " att han vet hur en slipsten skall dras".

Om jag varit i hans situation hade jag skämts över mig själv. Nu har han ju finalkvällen kvar och vem vet han kanske läser ett stycke ur boken då?

För han kan ju bara drömma det, han är för gammal för att det skall inträffa? Trots att han försööööker i allra högsta grad att hålla sig kvar runt 25? Solariesolbränna och sitt kritvita Stomatol-leende?

Nej, det var inget bra! Du behöver inte använda Tv4:s kanal för reklam!

VAR DET RÄTT?

Igårkväll var det semifinal i Idol som säkert inte undgått någon. Men var det rätt låtar till deltagarna? Glänsarlåtar? Varför fick inte Olle en bättre låt då? Visst, både Minnah och Olle var värda en finalplats, men Jay säljer ju ändå? Världsartist sa Bagge! Kanske, kanske inte för det är ju en livsfarlig bransch för de som har problem med droger? Tror ni verkligen att Jay håller sig borta från det, när han vinner? För vinner gör han, den saken är klar. Tidigare har det alltid varit så att deltagarna skall kunna sjunga all sorts musik? Har det blivit ändring på det nu? För Jay kan hårdrock, sen går det inte med andra musikstilar. Därför tycker jag att det har varit konstigt att juryn tillgodosett honom med material som passar hans stil? Men inte till de andra?

Juryn har varit eniga i år i varje fall! Alla 3 har velat ha Jay Smith i final, sen har det inte varit så noga med de andra! Detta har säkert känts bland deltagarna oxå. Vem Jidhe gillat mest har man ju sett varje fredag? Kompis o krama, jisses vad gosigt, för det är Jidhe i ett nötskal!
Sen kan man ju tro att han tagit något uppåttjack, som han sprang och skrek när det skulle bli reklam?

Håll dig till Sporten Jidhe, annars är det stor risk att du får ta jobb som pajas!
Ps. Jag vidhåller att inom ett år är Jay bortglömd och kanske även de andra.

KISSIE UTAN KLÄDER!

Har Kissie glömt att hon tagit bilderna, eller har hon glömt att ta bort dem?

Gå in på classe-kinza-kenza så får ni själv avgöra. Alldeles för stora bröst till den smala kroppen, enligt mig.

KILLAR, HUR TÄNKTE NI?

Har läst både Emmas och Lindas bloggar från "Ensam-mamma-söker" och det finns ingen kärlek på något håll. Men jag måste fråga dessa män som söker till programmet: "Varför tror ni att de söker sin kärlek inför hela svenska folket?" Jo för endast en sak! De är mediakåta alla som söker dit (förutom en tjej från Göteborg som träffade en kille oxå från Göteborg, de bor ihop även idag) och det måste ni killar haft i beräkning? Annars har inte ni heller alla hästar hemma?

Ensam-mamma-Linda skriver på sin blogg att det tog slut mellan henne o Christian, redan den 17 oktober- innan dess hade de inte setts på flera veckor??? Linda som var så kär? Men Christian har ju uttalat sig om att det var han som avbrutit förhållandet och att Linda är bitter och att hon ljuger, fast Linda själv säger att det var gemensamt. Men där tror jag nog mest på killarna!Att sen Linda erkänner en tid efter hon valt Christian att hon hade känslor för Janne, var väl inte så smart?

Detsamma gäller Emma, som lyxade till det riktigt och träffade 2 stycken på samma gång.

Allt som jag skrivit om detta program och de ensamma-mammorna-som-söker visar bara, att alla mammor vill vara med i skvallerpressen och SYNAS. Killarna är bara ett reskap för att programmet skall bli av. Så alla killar som tänker söka dit senare måste ta det i beräkning! 

HAR NI BLOGGTORKA?

Då cirkulerar det bland många bloggar just nu, vad du skall skriva om just nu. Bl.a har ensam-mamma-Helena tagit den till sig. 1:sta dagen presenterade hon sig själv, 2:dra dagen skrev hon om den första kärleken. Så håller det på och hon om någon behöver säkert en blogglista? För Gud vad trist hon verkar ha det. Hon döljer det inte heller, för det är tråkiga måndagar och tråkiga tisdagar?
Det är nog den mest intetsägande bloggen som finns just nu?
Har du ingen fantasi människa?

KATRIN,DU ÄR EN STJÄRNA!

Äntligen någon som använder sin stora blogg till något vettigt! Vem skulle denna person vara om inte Katrin Zytomierska! Fantastiskt Katrin och vilken underbar grej. Nu är det andra tongångar bland hennes kommentarer och det är hon värd! Att tänka på andra barn nu i jul och att det sker till barn i Sverige, är en fruktansvärd fin gest.
Sen hon blev mamma själv, har hon visat upp den ena bra sidan efter den andra. Men jag kan inte säga att det förvånar mig. För att man skriver negativt om saker o ting, behöver man inte vara elak i hjärtat. Själv framstås jag säkert som en djävul bland bloggarna som jag skriver om, men jag skriver inte alla om privatpersoner. Innerst inne har jag alltid trott att Katrin hade ett hjärta av guld och det visar hon ju nu.

HISSAR OCH DISSAR HEADERN!!

Headern betyder ju mycket när man går in på en blogg. Därför tycker jag det är dax att hissa några, som verkligen är bra!

1. Eva Nazemoon Skitvacker!

2. Carolina Gynning Behövs ingen förklaring.

2. Marie Plosjö         Behövs ingen förklaring

DISS!
1.Ensam-mamma-Helena

2 Paulina

3. Kissie.

Hur många har de hört över?

På bloggfamiljen har de hört över en hel del bloggare. Varför är det ingen som stannar där?

Regina Lund, Hanna Hedlund, Magdalena Graaf, Kim Kärnfalk, Rickard Engfors, Daniel da Silva, Jessica Andersson, Henrik Johnson, Kina Björk är väl bara ett axflock av alla.

Samtidigt håller inte sajten en rätt uppdaterad. Jessica t.ex slutade bara efter några dagar, men henne foto finns fortfarande kvar? Fel maknadsföring Peter.  Har skrivit tidigare att uppgifterna är inaktuella, men det struntar de i.

Men nu kommer frågan: Är det p.g.a. Hannah eller Peter, som de har så stor  omsättning på sina bloggare?
Jag tippar att det är Peter.

BLOGGFAMILJEN TÅL INTE KRITIK!

Att kritisera bloggfamiljen är det sämsta tänkbara man kan göra. Första gången jag gjorde det var när jag bloggade på Passagen . Men fy den som ger sig på denna helylle-familj, för då får man en kommentar tillbaka från herr Karryd. Han har nog lugnat ner sig en del nu när han blivit känd som herr Graaf.
Detta skrev jag om för drygt för 1 år sedan, men först nu skriver Bloggkommentatorerna om samma sak? Lite sena i steget tjejer, får man nog säga!
Konstigt att det tagits så lång tid för dem att upptäcka det, men jag skriver inte för att hamna på någon lista eller tjäna pengar på det. Utan för att det är jävligt kul.
Att de nu börjat med medlemskoll igen beror på att någon skrivit något opassande till dem. Det går ju inte att alla kommenterar utan koll, nu när Hannah skall vara med i Lets Dance. Hur skall denna puttinutti-tjej klara av alla får säga sin hjärtans mening när folk
kommenterar?

Men Peter har ju lärt sig hålla igen och inte svara tillbaka. Tidigare dök han på alla som skrev ofördelaktigt om systrarna Graaf. Härligt Peter att du vågar visa dig svag och ge dig på de som du tycker behandlar Hannah illa eller vad som du tycker är fel.

Men din fru har själv ställt till det för sig. Silikontuttar, nakenbilder, det går väl inte att försvara. Hon försöker visa sig från en pruttmamma, men detta kommer tyvärr alltid att ligga henne i fatet. Trots att hon hjälper till med ett barnhem. Du måste ju förstå att det är detta som läsarna kommer ihåg och det är detta som gjort henne "känd".

Det hjälper inte att hon skriver fina citat för att hon skall bli omtyckt. Det fordras mycket mer än så!


RSS 2.0