PÅ TAL OM FLER BARN?

Så verkar det jäkligt poppis att skaffa barn, så fort man hittar en ny man? Systern Hannah är ju inte sämre?
Maggan skrev att det inte var planerat? Men lär inte sekten som mamma Graaf är pastor i, hur d ligger till med blommor och bin? Enligt oss verkar det inte som om de fått någan sexualupplysning alls? Det e kanske Guds verk, trots allt eller vad tror ni?

NU ÄR DET OFFICIELLT!

Maggan skriver på sin blogg att "de ska bli flera". Precis vad vi anat alltså?  Det verkar t att vara stor glädje i det Graaf´ska hemmet och alla barnen tycker d e underbart? Men innerst inne undrar jag om Isak tycker d e så kul? Han har varit med om en omgång halvsyskon och nu ska det bli en omgång till? Men om Maggan säger d, så stämmer d nog? För d känner ni väl till, att ingen får ha annorlunda åsikt än denna madam? Idag fyller Hannahs lilla liv 2 år och jag undrar om moster Maggan skall dit o gratta?

Maggans särbo Filip har ju inga barn tidigare, så man förstår att han vill bli pappa.

GYNNING IS BEST!

Carolina Gynning är den vackraste kvinnan och oftast helt naturell. D e en fröjd att gå in på hennes blogg för där finns ingen reklam. Hon e så snygg och inte behöver man fjäska o skriva att hon ser bra ut?Hon är säker i sig själv och allt hon rör vid blir kanon. Snart kommer hon ut med sin nya bok och hon skall ju spela in en film oxå. GRATTIS CAROLINA, du är bäst!
Gå in på bloggen o kolla! gynning.net


Det skvallras att Maggan Graaf....

väntar barn? Detta är ju inte helt omöjligt? Men om ifall att, så undrar jag om det är väl genomtänkt? Det började med att Katrin Z. skrev på sin blogg att hon hade en väninna som väntade barn o att det inte var officiellt ännu. Eftersom Maggan o Katrin är vänner så började läsarna lägga ihop 1+1.

För min del bryr jag mig inte om vad som står i bloggar utan tänker till istället? Maggan har ätit dietmat för att bli av med en del kilo? Varför i Herrans namn använder hon då lösa tunikor, när hon var så glad att bli av med sin "kagge"? För så populära är inte dessa tunikor? Det är bara en tanke alltså?

Så om det skulle vara att hon väntar smått, så måste man ju medge att hon är utomordentligt duktig på att välja fäder till sina barn? Fast denna gången kan hon inte ha gått efter utseende?

Återkommer när det blir officiellt!

Agneta Sjödin söker och söker.....

men det verkar inte alls gå bra för henne med kärleken. Något jag inte kan förstå är varför hon tvunget skall ÖPPNA UPP alla sina sinnen och ventilera ut, vad hon känner? Efter alla dessa män som passerat skulle hon väl lärt sig att hålla käft? Å nu vill hon vara ifred enligt skvallerblaskorna? Jag tycker hon borde tänka mer på sin dotter, för hon kan ju inte vara en bra förebild för henne?
Vi får väl se när hon presenterar nästa? Vem vet, han kanske redan e på G?

Den nya pojken med guldbyxorna?

Han själv, Rickard Sjöberg, tillsammans med sina medhjälpare i det populära spelet "Postkodslotteriet" och då menar jag framförallt de som meddelar de lyckliga vinnarna, måste vara enormt nöjda med sig själva? Rickard och i varje fall en av hans medhjälpare går väl bra hem i hus o stugor, för de skall ju framstå som något ärligare än vanliga människor? Det är väl någon av dessa som får ta ett par kliv upp på stegen vid nästa löneförhöjning och snart sitter de väl i samma sorts villa som VD för lotteriet gör? Men det blev ganska snabbt tyst om det. Så nu gäller de nya affisch-namnen.

Eftersom inte någon av dem gör något annat, så har de säkert en stor lön. I varje fall så att de klarar hus,hem och barn?

De lockar folk att köpa fler och fler lotter varje månad, men de flesta lotter har de som har det sämst i samhället! Äldre pensionärer och barnfamiljer. Tänk om de läst Aftonbladets granskning om lotteriet och tänk om de förstod att det är oerhört svårt att vinna? Samt att det inte går så mycket till de andra organisationerna som de påstår? Tänk att det är SÅ svårt bara att just din postkod kommer upp SEN skall de rätta bokstäverna oxå stämma?

Skulle vilja veta vad dessa utdelare tycker, när de delar ut vinster. Många gånger har det hänt att de
 står framför personer, pensionär eller sjukpensionär, vilka naturligtvis är värda vinsten, MEN många av dem har knappt en tand i munnen och skulle säkert behövt alla dessa pengar som postkoden drar från deras konto, till sig själva? Vad tänker ni utdelare? Ni måste ju se hur personerna ser ut? Om det varit era föräldrar, hade ni då velat att de skulle ha så många lotter att de inte kunde gå till tandläkare, frissa etc.? Minns en tant som som tur var vann, men hon hade mellan 6-9 lotter i månaden? Hur mycket tror ni hon betalat in till Postkoden innan hon äntligen vann? Å hur många tror ni det är, som är i hennes situation, men som ALDRIG vinner? Jag tycker att ni borde skämmas! Ni anser att ni har världens bästa jobb, som får glädja så mycket folk? Men för h-e, ni måste ju se det i det långa hela? Men ni har kanske Sveriges bästa jobb vad det beträffar Er själv!  Måste kännas härligt att vara frontfigurer i ett sådant jobb?

T-BAX!

Efter några månader av tysthet är vi nu t-bax med nya friska tag. En del av bloggarna vi följde är inte så intressanta längre, men vi håller ögon o öron öppna, ifall det dyker upp something.

Den första bloggaren jag vill skriva om är : Caroline Gynning, som numera har en helt ren o fin blogg. Utan reklam alltså och DET är mycket ovanligt idag! Vissa andra bloggar är som flipperspel, får att de skall få in så många annonser som möjligt

D handlar om de människor där ENBART pengar styr. För även om man e en nolla idag, så skall man SUGA ut så mycket som möjligt på gamla meriter. Sådant gillar vi inte alls!

RSS 2.0