SKIT SCOTTS!

Hur skulle det vara om ni skaffade er egna låtar och inte bara köra covers? Ni klarar inte av det! Att höra er sjunga en Sven-Ingvars låt är ju helt förfärligt! POINTS ZERO för plattan!

RYKTEN SURRAR.............

att Anna Bergendahl är lesbisk och att Eddie Razaz är gay, men framförallt är de mäniskor.

MARIE UPPLÄRD AV BINGO?

Efter en jävla massa skvaller hit och dit från Kissie, berättar nu Marie Plosjö hur allt ligger till!

SÅ LIGGER DET TILL.
ALEXANDRA NILSSON.

Vi har ett avtal med Alexandra, där hon ger oss rätten att använda oss av alla bilder samt filmer, som har producerats från vår sida.

Det är ett avtal som Alexandra själv skrivet på. Hon är fullt medveten om att alla bilder som har tagits på henne skulle kunna komma att säljas till press. Det ingick också i det avtalet att Alexandra ska komma att få  en del av ersättningen för de inkomster vi får gällande bild och film.
Alexandra har medvetet tagit dealen, som innebär att vi skall dela med oss av intäkterna för bild/film.
Förutom avtalet som gäller bild o film, så har Alexandra fått följande saker betalda,från våra delägare i Spanien.

Resor, hotell, mat, sjölejonutflykt, kamelridning, 2 par glasögon från Sun Optik värde 5500:-, väska 4000:- och tatuering 1100.

I vårt avtal så ingick det att hon skulle blogga på mondoblog.se och det var strikta direktiv om att vi
inte ville ha Kissie som bloggare, utan vi ville ha den snälla och äkta personen Alexandra. Vi förklarade att vi inte ville ha någon topbloggare som skrev kränkande saker på vår blogg.
Jag är huvudägare för mondoblog och har delägare både i Sverige och Spanien.

 Marie, det skall vara papper på allt och det är du nog ganska duktig på. Men vad jag förstår så sysslar du precis med det, som du sa att Bingo gjorde ? Du kan använda bilder o film och lämna ut det till pressen? Förhållandevis liknar det samma metod och detta var ju det som Katrin oxå skrev till dig? Du äger Kissies bilder och Bingo ägde dina? Det som är mycket värre kan jag tycka, är att du är kvinna och borde inte på några villkor ägna dig åt sånt här?

JANNE JOSEFSSON SENT UTE......

när det gäller mutskandalerna i Göteborg. Detta är bara inte i Göteborg detta händer utan tyvärr lite överallt.
För c:a 15-20 år var det i Skåne och de kom ingen vart med historien p.g.a. att ingen stod på byggmästarens sida i rätten (alltså han som fick jobben, trots att hans anbud var högre än genomsnittet) Han fälldes för något annat, men ville då dra upp detta som hänt/hände till ytan. Jag är ärlig om jag skriver att det en jäkla kohandel inom bygge. Det är som sagt bestämt innan, vem som skall få jobben. Detta hände på Region Skåne och de flesta höga herrarna fick sina lägenheter och hus vidgjorda.Nya kök och nya badrum var mycket populärt.
 Det som förvånar mig mest var att det var så många inblandade, som fick nytta av byggmästarens tjänster. Sedan brukade han alltid, bjuda dem på en resa med allting, mat o husrum var betalt. Muttjänster i allra högsta grad!

VACKRAST PÅ GRÖNAN

Var utan tvekan Hannah Graaf med barnen Mio och Liv. (Speciellt när inte Peter höll i kameran och sminkfiltret var av)
Lyckliga familjen verkade Sanna Lundell och Mikael Persbrandt vara.

Två som var helt ute på villovägar var Ensam-mamma-Johanna och Ensam-mamma-Helena.
Eftersom jag inte gillar att åka karuseller, gick jag mest och kollade läget i det fina vädret!


FADDES SKÖNHETSINGREPP

Fadde ser ju enligt min mening inte klok ut, sedan han började med alla jävla botox och restylane behandlingar. Han erkänner att han sprutat in ett hundratals botox-sprutor i ansiktet, gjort käken bredare och lagt in restylane i läpparna. Nu skall han även bleka sin hy, fixa till näsan, ja han skall minsann  lyfta hela ansiktet!
Vad händer med människor? Fadde ser ju ut som 5:ans fotboll i huvudet!

LÄNKA MIG HIT O LÄNKA

mig dit! Vill bara skriva något viktigt som skulle varit med på ett tidigare inlägg igår! Byte av tjänster är ej tillåtna enligt skatteverket. Det skall beskattas som vanligt. Tack för mig!

COOLA PAPPOR

Martin Melin, Mr.Läckberg, har öppnat en ny blogg som heter coola pappor. Enligt min mening ganska trist! Även Camilla Läckberg har börjat blogga,Deckarmamma. Har hon inte nog med sina böcker? Men ok då, man skall ju ge dem en chans, eller hur? Det är bara det att Bloggfamiljen ar ju det mesta. Får väl se hur det artar sig!


"UNGDOMSRABATT"?

Jag har tidigare skrivit om Emma i Skåne, som misshandlades, våldtogs av sin tidigare pojkvän. Därefter lämnade han henne på ett fält, helt åt sitt eget öde.
Denna killen dömdes till 12 års fängelse som han nu överklagar och tar advokat Leif Silbersky till hjälp.
Jag tycker inte att han skall ha lägre straff utan snarare högre. För när han försökte strypa henne fick hon så svåra hjärnskador att hon fortfarande inte har något närminne och kan inte prata.
Hur fan kan en person göra så mot någon annan människa? Till lika en tjej, som inte har något att sätta emot en killes kraft. Det har skett många våldtäkter, med mord som följd. Det  skrivs några artiklar, sen faller det lätt i glömska för media. Men Emma överlevde och jag tycker hennes föräldrar och Emma själv är oerhört starka, som visar bilder på, hur det kan gå och hur hon lever idag p.g.a. denne kille.
Sen kan man ju undra hur det svenska rättssamhället fungerar och varför skall sådana här grova gärningsmän få hjälp av högt aktade advokater? In med honom i fängelset och låt de andra fångarna ge honom en kurs i, hur det går för den, som är så feg att han tar till våld mot en ung tjej!

Familjen tar hem henne om helgerna och nu skall Emma fira sin 20-årsdag i hemmet. Jag önskar henne och hennes familj all lycka och hoppas på snar bättring.

JOE LABERO

var ju i Förkväll häromdagen, när Katrin Zytomierska oxå var där. Katrin skall väl föda när som helst, för det var ju hemskt vad hon var stor. Undrar om hon skall ha tvillingar? Annars måste hon ha ätit för två och det kan bli segt att bli av med de kilona.

Men nu skulle vi ju prata om JOEEE! Som Carin da Silva och Yvonne Ryding bar sig åt när han trollade? Dessa bägge damer betedde sig som tonåringar, när de såg den enormt duktige magikern utföra sin konster i studion. Han är helt suverän, inget snack om saken, men att se Carin o Yvonne, var att se ett par barn som fick sin första polkagris.O JOEEE, NEEJ JOOEE! Gå för fan och se hans föreställning istället. Jag har faktiskt sett honom flera gånger och han är värd varenda krona!

MAGGAN GRAAFs

blogg, har sedan hon skrev inlägget om självmord, varit full av "kärleksförklaringar" mer eller mindre. Ibland undrar man om hon är så naiv som hon verkar? Lägger ut brev med tydlig adress eller när man kunde se hennes personnummer och hennes läsare fick meddela henne, att det inte var bra? Det får mig att tänka på när Katrin Zytomierska visade paket hon fått med posten, där det stod adress och hela baletten? Är de inte så smarta som de vill verka?

Efter att Maggan skrivit om att det var fegt att begå självmord, var det lite konstig stämning enligt läsarna på bloggen. Sen gör hon ett inlägg, där hon i detalj undrar om hon vågar skriva om det eller det. Som ni förstår blev det ju rena smöreriet på bloggen och hon fick då höra hur underbar hon var/är. Samtidigt som de som skrev kommentarerna kallade de, som hade en annan åsikt om självmord, för dårar, plus att de gjorde narr av hennes syster Hannahs blogg, för att den var så präktig?
Detta för att Hannah hade skrivit på sin blogg i Boggfamiljen, att hon var så glad över att där inte fanns några hårda ord. Jag måste hålla med Hannah, för hon har aldrig skrivit något negativt om någon. Inte heller hennes man Peter har gjort det. Ja,ja det kan ju hända att jag kanske fått någon känga i bland, men då har jag väl varit värd det? Måste säga att jag trodde du var synsk, när du skrev om norskan? Du vet inte hur rätt du hade?

Sedan att Maggans läsare tycker Bloggfamiljen är trist, det får ju stå för dem? De skriver om sitt liv med barn och hus, och de gör ju inte sig till i varje fall. Hannahs inlägg om sina barn, sin man och då speciellt Livs 1-årsdag, var nog det bästa hon skrivit. Det går bra för hennes företag nu och Bloggfamiljen klättrar på Bloggportalen, så det är bara att gratulera henne!

VILKEN OSIS, ERIK!

Det är ju jäkligt synd om Erik Grönvall, för han åker ju på en riktig skräll. Första singeln han släpper efter Idol ÄR EN COVER! Magnus Bäcklund (f.d ena hälften av Fame) sjöng  låten redan 2006 på sitt soloalbum. Konstigt att inte Erik och hans management har koll på detta, för det är ju inte vidare smart att låta Erik sjunga in den som första singel.
Måste vara trist början för honom.Dessutom finns det inte så många killar i Sverige, som sjunger så bra som Magnus.

KISSIE I FÖRKVÄLL.

Idag fick man då se hur denna Kissie såg ut, för det verkar som om hon inte ville visa sig i Tv. Uteblev när hon skulle vara hos Malou, så man kan aldrig veta.
Hon blev utfrågad om sina skönhetsoperationer, men sa oxå att hon inte var nöjd med sina bröst. Så hon skulle vänta något år, sedan blev det kanske en ny operation.

Vidare hamnade hon bredvid Amelia Adamo, som har samma inställning som mig, att personen skall vara känd o erkänd för något, annars är det ingen kändis. Det finns alldeles för många dokusåpa-personer och bloggare, idol-deltagare, you name it?
Vidare frågade hon Kissie om vad hon tänkte göra för att behålla sina läsare. Skall du bli den mest skönhetsopererade under 25? Men det svarade Kissie nej till.

I morgon kommer Katrin Zytomierska att vara där.

HUMOR?

En senior går in till sin årliga hälsoundersökning med sin hustru. När läkaren kommer in i undersökningsrummet säger han:" Jag behöver ett urinprov, ett avföringsprov och ett spermieprov."

Mannen som är lomhörd vänder sig till hustrun och frågar: "Vad sa han?"

Hustrun skriker tillbaka: "Ge honom dina kalsonger"

MAGGAN OM SJÄLVMORD

Det är svårt att döma de som begår självmord och det är svårt för de efterlevande att höra, att det är fegt!
Detta var vad som hände på Maggans blogg igår. Hon slängde ut ett inlägg, där hon just beskrev ovanstående saker. Det blev ramaskri och läsarna bombaderade henne med kommentarer. Men mitt i allt, kom nog många läsare underfund med att Maggan inte är någon kurator? Tror det blev en stor besvikelse för dem och det är många som nog slutar läsa hennes blogg efter detta.

Men jag måste ju säga att det var fruktansvärt omoget att ta upp en sådan sak, samtidigt som man är så lite påläst? För i det stora hela är det, de människor som man minst anar, som gör slag i saken o därför kan man ju inte vara till någon hjälp? Det är oxå mycket begåvade personer, för är det någon ,som någon gång hört, att någon mindre vetande tar livet av sig? Nej, de tänker inte så långt och det är ju skönt för dem, eller hur?

Där fanns så många som hade tunga ryggsäckar på bloggen, som skrev sådant som de aldrig sagt till någon förut. Så att dra upp en sådan sak, en kväll där många sitter ensamma, är verkligen inte ok. 

Maggan ville jämföra det med att vara lite deppig i några dagar och bara ligga kvar i sängen o sova?
Hon vet ju inte ett smack? Undrar vad hon sagt om hon eller någon i hennes närhet, hade haft en riktig depression och vaknat varje morgon med ångest. Fruktansvärd ångest och man vet inte varför den kommer, eller vad som utöser den, bara att den finns där? Det finns hjälp att få sa hon. Vem skall betala den hjälpen? Det kostar c:a 900:- för ett besök och var tar en sjukskriven de pengarna ifrån? De måste betala sin hyra och lite mat skall de väl ha?

Jag har skrivit det tidigare och jag skriver det igen: "Varför skall du försöka vara en vanlig svensson, när du inte ens vet hur de har det? Lika lite som du kände till om självmord?  Du gnäller (precis som du själv sa) alldeles för mycket. Du sitter i ett stort hus, fina möbler, bil, fri läkarvård till dina 3 barn och pengar på banken?
Vad fan mer begär du?

Som du nu kanske förstår, så är det dessa svensson-människor som skriver till dig och GÖR DIN DAG!
Dessa som är så glada för det lilla, för det är många av dem som levt ett hårt liv. Fast de är fortfarande ödmjuka, utan när du börjar pladdra om ditt sätt att se  på självmord!

VILKEN FÖDELSEDAGSPRESENT!

Marie Picasso fyllde år igår och som födelsepresent hade hennes sambo, tatuerat in Picasso på benet. Detta var den bästa födelsepresenten jag kunde få, sa Marie. Picasso? Ja då är det väl meningen att de skall ta det efternamnet vid ett eventuellt bröllop? Albin Picasso? Tja, varför inte?
Men jag hoppas att Team Moraeus, blir vinnare av Körslaget.

DET ÄR FINITO!

Kungaparet hade ju ett pressmeddelande igår, där man fick ta del av att Prinsessan Madeleine och Jonas Bergströms förlovning är bruten.
Jäkligt bra gjort av lill-sessan, för inget giftemål kan bli lyckligt, när det börjar som detta gjort.

INGET ATT UTMÄTAS?

Det förvånar mig verkligen faktiskt! Men kanske Marie Plosjö och Bingo Rimér gjort upp i godo efter rättegången, där Marie dömdes till att betala både Bingos och hennes egna rättegångskostnader.
För annars förstår jag ingenting, att Marie målar tavlor, visar dem just nu på sin blogg och många av dem är redan sålda? Var det inte så att där fanns inget att utmäta?

Människan lever ju inte på luft, hon har tydligen pengar att köpa målerigrejor för, samtidigt som hon bor på Gran Canaria?
Det luktar unket någonstans annars? 

KAMERA, OTUR O MYCKET ANNAT.

Det finns många som bloggar som har i-landsproblem. Så och Bloggfamiljen. Det är synd att även mannen i huset har blivit lika fjäskig som sin fru. De verkar båda två vara ute efter att läsarna skall säga: "O, vad bra du är! eller O, vad du ser bra ut!" Mer, mer bekräftelse tack! 
Mannen i huset, fick ju en kamera av sin fru som han provade. Tyvärr blev bilderna inte som han önskade och ville. MEN HALLÅ, det kan inte vara så att kameran är utsliten? För din fru gillar ju att se sig själv på bild? Men faktum är att både några läsare och jag tyckte det var skillnad på bilderna? För kameran har upp till 12 grader på makeup-funktionen, men det kände han kanske inte till? Vidare har jag aldrig påstått att någon blir bildskön med kameran, det måste han ha missförstått?
Kanske ett önsketänkande?



Varför är det så mycket fjäsk i denna bransch? Det måste vara en av de värsta? Allt detta jävla fjäsk och fiiiina och uuuuunderbara? Sedan snackas det skit bakom ryggen? De vet inte ett jäkla dugg vilka som är deras vänner eller ovänner?
En som uttalat sig om detta kändisfjäsk är Shirley Clamp. Hon påstår att hon är allergisk mot det, och hon är ju en kändis. Det är värre då med de, som gör allt för att bli det? Måste vara enormt jobbigt att ständigt försöka hålla sig på topp? De vänder ut och in på sig själv och släpper in media i allt? Ställer upp på "Hemma hos-reportage m.m.m.m.. Det är ju sådant som riktiga kändisar 

undviker? Måste säga att frun i huset har lärt honom, på inom ett år, hur han skall uppträda och bete sig? Han är kanske en liten toffel i alla fall, när det kommer till kritan, eller?
 

DE GÖR EN GRAAFARE!

Nu tar fler efter Maggan och Hannah! Alltså bloggare som vill lära känna sina läsare mer och vill ha deras e-mail adresser. Kanske det är det senaste? Men jag hade nog inte som Bloggfamiljen gjort, jagt ut foto på inläggen? För det visar sig att det är nästan jämt är samma personer som kommenterat. Kanske kul för dem, men inte för andra läsare.
Då gör Maggan det annorlunda och bättre enligt min åsikt! Hon träffar dem på bloggträffar och lär känna igen dem där? Det finns nog ingen annan blogg i Sverige, där läsarna stöttar varandra som där? Det är bara att gratulera Magdalena! Hon fixade det själv utan hjälp.

De tjejer/kvinnor som har börjat ta efter är: Isabel Adrian, som skall bli mamma och
Rebecca Simonsson på Stureplan.

Men gott folk, Maggan var först!

PER-ROBIN

är livrädd för att Anna Anka är på väg till Sverige. Han tror att hon skall hämnas på honom, nu när han har snackat skit om henne. Så han är visst i Norrköping, för han vågar inte åka till Stockholm, för då kanske han träffar henne. Våjne, våjne!


VEM GER KVINNAN RÄTT

att bestämma att hon vill föda barnet, vid en oönskad graviditet! Detta är en fråga som är ganska infekterad, för alla tycker ju att kvinnan skall bestämma över sin kropp eller hur? För kvinnan skall inte säga att han borde skyddat sig, för i såfall borde även kvinnan göra det? Detta är ju faktiskt något som kan förstöra en mans liv? Att ha ett barn att betala underhåll för och tillika ett barn som han inte önskade? Är det någon som tänkt sig in i mannens situation? Är det riktigt riktigt illa, kan mannen ha varit gift tidigare och har 1-2 barn där? Den mannen har inte en chans att bilda familj igen?
Sen är det lika illa om det skulle vara tvärtom? Att mannen vill ha barnet, men inte kvinnan? Då har ju mannen inte ett dyft att säga till om, utan kvinnan gör precis som hon vill? Är han bara bra till att betala underhåll? Det skulle vara jäkligt intressant att veta hur man tänker?
För hur mannen än gör så blir det fel?



VEM VÄLJER VEM?

Maggan Graaf undrar på sin blogg, vem det är som väljer VEM som skall bli känd? Det var en lång och krånglig mening, men HALLÅ MAGGAN, du måste vara blåögd eller oxå har du inte tänkt dig för? För den dag Hannah och du opererade in silikontuttar, slängde kläderna och ställde upp på de lättklädda bilderna, som hamnade i tidningar, DÅ AVGJORDE ni det själv! 

Du tycker själv att du är en vanlig svensson och det är du kanske oxå. Men eftersom du själv sökt kändisskapet, för sen har du ju varit gift med en känd fotbollsprofil, med allt vad det innebär så får du nog leva med det? För det ingen ingen knapp man trycker på när du vill ha Hemma hos... eller trycker av, när det blir för jobbigt. Så funkar det inte! Du får ta hela paketet, både på gott och ont!

Att du har det extra jobbigt tror jag beror på att du hela tiden talar/skriver om var du befinner dig ? Du t.om. lägger ut vägvisning och adress, tacka fan för att det kommer journalister då?
För där finns ju kändisar som är mycket större än både Hannah o Dig, men de klagar aldrig? Har du hört Lena Ph. klagat t.ex.? Eller Tommy Körberg? Nej, ni får nog stå ert kast! Först spelade ni in en slagdänga på 80-talet, vek ut er, skaffade barn och sen gifte er. Men fortfarande vill ni ha bekräftelse om hur vackra ni är?

Fast jag tycker nog att du bjuder mycket på dig själv, vilket inte din syster gör. Men media lär ni nog få dras med, eftersom det är där ni vill vara, fast bara inte när det skrivs något negativt. 

PER-ROBIN, EN OMOGEN

pöjk, som borde hålla käften efter att ha åkt ur Anna Ankas program! Han gjorde ju inget rätt, så detta att han går ut och berättar om inspelningen, bevisar bara hur jävla omogen han är. Han borde skämmas tycker jag, för han kom nog inte med i programmet av egen kraft? Där var säkert någon som tipsade Anna om honom? Å denna någon kunde ju inte veta att han var så oduglig?
Så Per-Robin, din tid där i programmet är slut? Samtidigt som jag förstår att du inte hann få den uppmärksamheten du ville ha? Men det är dålig stil att ställa upp i The Voice och berätta din version!
LÄGG NER OCH TA DET SOM EN MAN!

MARTIN TIMELL

skall du lära ut om bygge, så gör det ordentligt, annars kan det lika bra vara.

Såg gårdagens Äntligen hemma, där du la ett tak.
När du använde mall för att läkta till takpannor, var det rent åt helvete!
För att man skall kunna använda en mall, så måste mallen vara en "hare", som mäter överkant/överkant på läkten. Detta för att alla läkt inte är lika tjocka.

Så lura inte svenska folket om de skall titta på dig! Tänk på vad du gör!

SNYGGAST BLOGGAR!

Jag har kollat upp olika bloggar och hur de ser ut. Många har alldeles för mycket pling-pling. Men det finns 6 st. som jag tycker är stilrena och inte för mycket tjafs på.

Dessa är utan inbördes ordning: FOKI, AMANDAVARDET, ISABELLA LÖVVENGRIP, KENZA, EGOINAS VÄRLD och sist men inte minst BLOGGFAMILJEN.

Måste säga att Kenzas nya header är jättefin!

IDAG VÄNTAS NOG INGET INLÄGG........

Nej jag tror inte att ni behöver vänta på något inlägg från Peter Karryd idag? För han har fått ärva och det är inte vad som helst må ni tro? Det är Hannahs gamla kamera, så kanske kanske man får se Peter på bild mer nu? Den kameran har ju alla finesser, som jag skrivit om tidigare. Fast det vill inte Peter riktigt hålla med om?
För det är ganska tröttsamt att se den ena rullen efter den andra på bara Hannah. På de sista bilderna hon la upp var hon på inga villkor naturlig? Hon liknade en Barbiedocka och jag vet faktiskt inte om hon tar det som en komplimang? Men då bjuder jag på den.

Så sätt på alla jävla filter Peter och bara LEEEEEEEEE! Det blir säkert kanon!


NEJ JACKIE!

Jackie Ferm har fått ett erbjudande av Fadde att följa med på hans turné! Gör det inte Jackie, det är inget bra för dig. Du måste väl ha något mer erbjudande du kan ta? Tänker på dig faktiskt!

LITEN PÅ JORDEN,KISSIE

MEN STOR I ORDEN, det är det man kan säga om henne! Jag fattar NADA, för hur i helvete kan hon ha så många läsare som hon vill göra gällande? Vet att det fifflas med siffrorna, men hur och varför gör man isåfall det? Det gynnar ju ingen, allra minst en själv? D e klart att man kan skryta om det, men det ger ingen garanti på hur omtyckt man är?
Vidare så LJUGER ju Kissie, som en häst travar och det finns ingen som reagerar? Det går för fan inte ett inlägg utan att hon ljuger och skriver skit och osanning om andra människor?

På sin blogg har hon skrivit (skrivit o skrivit, tycker hon leker mest, kanske skall köpa en låda kritor och och en färgbok till henne?) och har påstått att serien som spelades in på Gran Canaria skulle läggas ner? Den största orsaken var att Kissie inte ville ställa upp mer + att hon inte ville visas i samma film som Jackie Ferm?
Sen som alltid när det handlar om Kissie, så handlade det om pengar naturligtvis!
OCH INGEN KISSIE=INGA PENGAR!
Hon skyller på Poppe, som valde att ta med Jackie dit, men hon säger att han var bara ute efter snabba pengar. För snabba cash ger mediakåta, avdankade, tjocka tjejer som Jackie, men annonsörer och sponsorer gav inte sitt samtycke till detta?

Hur kan denna lilla skitunge, som ser betydligt sämre ut än Jackie, styra så många unga tjejer i Sverige? Detta tycker jag är fruktansvärt kusligt! Något fel måste det vara? Hon ställer t.om. upp som experthjälp på frågor från sina läsare, när hon istället behövde gå i skolan och lära sig skriva?  Hon lägger upp bilder på Blondinbella, trots att hon inte är i närheten av hennes begåvning,
och kallar henne och många andra för farligt avfall?

Marie Plosjö svarar: Jag vet inte vad Alexandra "KISSIE" har fått det ifrån att serien inte kommer att sändas. De enda som kan ställa in serien är mondoblog och hotgossip, som producerar serien. Inget är inställt, så ni kan se fram emot spännande avsnitt inom snar framtid.

Under tiden som Jackie, Kissie och ett par tjejer till var på Gran Canaria gjorde Kissie inget annat än att snacka skit om Jackie, hennes utseende och hennes dejter! Hon beskyllde även Jackie för att lämnat en nota efter sig på hotellet. Detta skrev Marie i ett inlägg som hon senare tog bort och detta observerades av FalskSanning. Hon förklarar att hon tog tillbaka inlägget för att Kissie skulle få en chans att ta tillbaka inlägget hon skrivit om Jackie och be Jackie om ursäkt. Tyvärr gjorde inte Kissie det utan åkte hem. MEN notan var Alexandras, för den dagen fanns inte Jackie på det hotellet!

GLÖM INTE BORT ATT TA UPP DET SOM ARBETE, KISSIE! RESAN ALLTSÅ, FÖR NI HADE ETT AVTAL!


"THE MENTALIST"

Vad händer med barn som växer upp i en sekt? Skolverkets rapport visar att den omdebatterade trosrörelsen Livets Ords skolor, inte fyller kraven på demokrati och värdegrundsmål i skollag och Rädda Barnen oroas över indoktrineringen. Detta har väl de flesta känt till tidigare, det är bara medlemmarna till denna och andra likadana församlingar, som påstår annat. Men har man blivit född med den egenskapen, ATT MANIPULERA, så kan man faktiskt tjäna jävligt mycket pengar. Som Linda och Gunnar Bergling t.ex.

Författaren Per Kronvall var själv Livets ord medlem i 17 år, innan han hoppade av. Han berättar om hur barn, redan från 4års åldern, tränas till absolut lydnad mot pastorerna och Ulf Ekman.

Detta handlar Malou om på onsdag!

"NU SKALL JAG UT

på köttmarknaden" skrev nyblivna singeln Sandra Dahlberg. Hon tycker själv på sin blogg, att det låter vulgärt och vidrigt och det tycker jag oxå, minst sagt. Hon uttalar sig som den värste skogshuggarkarl och det är absolut inte passande för en tjej/kvinna. Det gick kanske hem, när hon träffade Jimmy Jansson? Men han var inte gammal då? Minns det som det var igår, de träffades i dokusåpan och det var han som var den stora IDOLEN?  Hon själv stod alltid i bakgrunden o det är klart att med sådana uttalanden lär hon nog få göra det en tid till?

ONAJ KARRYD!

För c:a 1 år sedan skrev jag ett inlägg om dig och dina åsikter om Göteborg. Ta det lugnt Peter, det kommer inte i repris, inte än i varje fall!

Men jag har följt dina inlägg denna veckan och man kan väl nästan säga att historien upprepar sig?
För er som inte känner till det, hatar Peter Göteborg och kallar det för Glennland. Han vill att det skall se ut så, för att Hannah jobbar här, men det är dock inte hela historien. Jag var inne på skoj på bloggproffs.se/catallonia och läste lite om vad jag skrev då. Det första jag kom underfund med var att jag är mycket snällare nu? Sidan heter bast-fore-datum.

Jag börjar bli orolig för dig faktiskt! Nu när Transportstyrelsen hux flux har åkt ner på andra plats bland dina hatobjekt, förstår man vilket som ligger på plats 1.

Peter var så gullig och skulle köra och hämta sin fru, Hannah Graaf i Göteborg, igår. Strax innan han skulle lämna hemmet, meddelades på radion att det stod en lastbil som blockerade en fil vid Stockholms utfart.
MÄN NAJ! Där fanns bilar på vägen och han som hatar bilar och lastbilar? Likaså  de förbannade fartkamerorna på skitvägen han valde att köra!

För att fördriva tiden under färden gick telefonen varm. Så utan att tänka på det, hade stackaren kört fel och hamnat på E20 mot Glenn. Å som han hatar E20 ! En sån jävla väg, han hatar alla enfiliga sk. motorvägar egentligen!
Han hatar husvagnar och han hatar hästtransporter och lastbilar. JA det bästa hade nog varit om alla andra smådjävlar höll sig inne, eller hur Peter?
Sedan kan ni lägga till en liten sysslolös dotter, som fick nog efter 3 timmar? ONÄÄ, sånt elände du råkar ut för?
Så det blev ju till att börja leka "Skrik så högt du kan" och "kasta nappar". Det är visserligen ganska roliga lekar, men kanske inte då? Förresten tyckte jag hon var duktig, som var snäll o tyst så länge?

När ni kom hem igen, gick fru och dotter och la sig att sova, medan du fick sitta med fakturor och deklarationspapper, som du hatar så! Ja du hatar ju alla blanketter som skall fyllas i från myndigheter? Eller vad det inte så?
Hoppas att Hannah fixade vällingen till Liv, så du slapp den i varje fall? FÖR SÅ SOM DU ..... ...!

Men Peter, den 12 april? Var du inte på ganska bra humör då?                                                OKAJ!

JONAS BERGSTRÖM

Eller skall vi säga sessans ex.? När han tar in på hotell med polarna uppger han inte sitt riktiga namn. Som när han var och åkte skidor. Där finns lite 007 över honom, nu när han lagt till med skägg.

LARS VVALLINS NYE KÄRLEK.

Klädgeniet Lars VVallin har funnit kärleken. Det är vännen och inredaren Lulu Carter, som avslöjar paret i sin blogg: "Lars VVallin och jo jo just det... minsann..HB..Han e ju då liksom Lars VVallins pojkvän numera", skriver hon.
Och med HB menar hon "Husbögen", sitt smeknamn på kompisen Johan Ludvigsson, 35.

Om de nu var vänner? Hur kunde hon då skriva detta och på sin blogg? Tror nog att hon behöver tänka en gång extra, innan hon sätter det på pränt?

Det var naturligtvis detta som Carin da Silva var ute efter, när de frågade ut VVallin i Förkväll? Men som jag tidigare skrivet var hon för omogen med sina frågor. Hoppas att hon låter Carolina ta över det helt och hållet i fortsättningen!

"NY EXTRA-TIDNING"

Ja så har den då hamnat ute bland hyllorna, denna "nya" tidning Extra. Men den är långt, långt ifrån ny, det är bara gammalt skit i den och verkligen inte värd 10 spänn.
Det står om sexbråket inom skådespelarvärlden,

LINDA ROSING och att hon skäms över sina bröst och läppar. Hon har lagt ner 281.000:- på sitt utseende med operationer av alla slag + då botox och Restylane? Nu borde hon väl vara nöjd tycker man? Nej, nu skall hon operera om sig igen-tills sitt gamla jag!
Hon var verkligen gullig när hon deltog i Big Brother, sedan gick det bara utför och utför. Märkligt att inte en kvinna kan SE sådant själv, men de är väl besatta?

Kicki är helt ensam! Mycket tragiskt för en kvinna som spridit så mycket glädje åt andra.

Lite om Elin och Tiger naturligtvis!

LIZ TAYLOR gifter sig för nionde gången.

Om det är NÅGOT som är nytt, så är det ju "STOPP & BELÄGG! Varje vecka utser Annika Leone veckans  värsta stilmissar. Detta fanns även i gamla Extra, men under annat namn.
ANNIKA LEONE är ju ingen som klär sig snyggt själv, så nog borde det finnas någon annan till detta?

Drogerna tar över VVhitneys Liv-igen!

HEMMA HOS Pävi Hackers .

PRINS CARL PHILIP OCH SOFIA: Samma som det har stått den senaste veckan.

Så där ja, nu har jag sparat 10:- åt er var, för detta var det mesta.
Veckans bästa karameller att suga på till nästa nummer kommer ut:

Bloggaren Magdalena Graaf har stavningsproblem. Det tycker jag inte alls, men detta är något hon själv har uttalat för längesen.
Sanna Lundell bloggrasar på barnmatstillverkarna.
Hollyvvoodfrun Pävi Hacker om hur man får respekt.
Veckans vvebb-tv: Tiger samtalar med sin döde pappa.

Som ni ser, är det fortfarande gamla nyheter!

PAREN I LYXFÄLLAN

skall vara jäkligt tacksamma för den hjälp de får! I kvällens program försökte paret påpeka att de inte kände till hur illa ställt det verkade vara? Nonsens! Frun stod hela tiden och sa: "Det är inte klokt, det är inte klokt", fast hon samtidigt inte kunde hålla sig för skratt? Hon var fullt medveten om, hur illa ställt det var, den saken är klar! Att handla och leva som greve och baroner, då kostar det oxå!

Två personer och 1 barn, med en matkostnad på över 8.000:-, det är bara inte klokt, som frun i huset sa! De fick hjälp med att lösa skulderna hos Kronofogden, men de  har inkassokraven kvar? Det måste betalas enligt betalningsplanen, annars är de illa ute igen? För dessa räkningar blir de aldrig fri ifrån, alltså inte förrän de är betalda. För de förnyas år ut och år in, tills skulden är borta. Betalas de inte, följer de med i graven. Enskilda ärenden skrivs aldrig av, medan skatt och moms pengar skrivs av efter 5 år.

Så efter att ha sett dessa program vill jag säga till de medverkande: "Ni fick en ny chans att starta om och det är inte många som får det!" Tycker att Charlie och Mattias sköter programmet perfekt, för där var ett par som tog över efter dem, men de passade inte alls

CHARLIE O MATTIAS ÄR LYXFÄLLAN!

E DU IMPAD, KATRIN?

Jag tror att Katrin Zytomierska är impad över att Maggan vill umgås med henne? Å om man läser Katrins kommentarer är det fler än jag som tror det.

Katrin o Maggan åt middag igår tillsammans och läsarnas kommentarer lät inte vänta på sig. Katrins läsare äcklas av detta insmickrande som följer med Maggan. Det är jäkligt vanligt att modeller som förr levt på sitt utseende, lätt klankar ner på det nu? Det skrivs om både hängpattar, dubbelhakor, löst skinn att dra över huvudet.
Kom att tänka på när jag läste Hannahs blogg nyligen? Där skrev hon att under spacklet var där ett kadaver? Det är inte lite heller de tar i?

Skulle sen någon annan skriva något ofördelaktigt om dessa fd.modeller, får man på fan av Peter Karryd? Han borde istället gå på djupet, VARFÖR de skriver så? Kan det vara så att de är i ett stort behov av att bli bekräftade?

Jag för min del, tycker att Katrin är minst lika vacker och speciellt nu när hon är gravid! Hon fullkomligt strålar och sen har hon ingen "bäst-före-sida" som hon alltid fotas i? Vissa har ju det?


UNDRAR HUR DU FUNDERAR, ENGFORS?

Det skulle vara jävligt kul att veta hur du tänker göra med Maggans blogg? För det är väl du som sköter om det? En del säger att man kan likna sin blogg, efter hur man själv är? I så fall är ju Maggan förbannat rörig och jag själv helt oduglig, eftersom jag inte kan det här med länkar och skit som följer med. Men nu är det så att jag inte skriver för att tjäna pengar och det är väl det som Maggan vill?

En sak som man blir fullkomligt klar över på direkten, är ju att det blir ett jävla massa tryckande nu på hennes blogg? Du har lagt upp inte mindre än 19 kategorier? Det tror jag inte jag sett någon gång. Sedan all denna reklam? 8-10 reklamrutor och då är det väl inte konstigt att det liknar ett flipperspel?

Om man tar Bloggfamiljen t.ex, så har de en fin och stilren sida. Även de har reklam, men inte så det störs? Jag funderar bara för att när Maggan hade sin gamla blogg, innan du la dina händer på den, var det någon som undrade om det skulle bli mycket reklam på sidan? Inte alls mycket, svarade Maggan och resultatet ser vi ju idag?Men LAGOM är alltid bäst!

 

3 SNABBISAR!

Maria Montazami börjar blogga imorgon den 15 april på Amelia. Ska bli kul!

Ensam-mamma-Johanna klipper topparna på sitt tempelhår. Löjligt, hon tror att det är hennes egna hår.

Sist men absolut inte minst! Kan ni tänka Er, kommentarsfältet är på G, på E-M-Johannas blogg? Vad spännande att se hur länge hon pallar? Det räcker att någon har en annan åsikt än henne, så stängs de igen. Så det är OOOOOLIIIIIDLIIIIGT spännande!

ANNA BERGENDAHLS

platta, håller inte måttet! Det finns en låt som är någorlunda bra och det var den som hon sjöng i Melodifestivalen. (Gillar varken henne el. låten personligen) Men det går inte att försöka sälja en platta, där bara en av låtarna är OK? Kanske, kanske inte går det i något enstaka fall ,(nu eftersom hon vann svenska Melodifestivalen) men det går absolute inte i längden .

I någon av låtarna "Rolling dice" kan man anta att producenten tänkt sig att Anna skulle låta som Amanda Jensen,men det finns ingen liknelse alls. Någon skrev att hon lät som Kurt Olsson och hans damorkester i en svensk töntschlager från 50-talet. Samt den menlösa balladen "Beautiful" som är så blek att den borde checka in på långvården. This is my life är en tröst i bedrövelsen. jag känner mig besviken, trots att jag inte förväntat mig någon sensation!

Lyssnar hellre på Amanda Jensen: Killing my darlings.

Det kan vara så illa att lilla Anna blir en ny Picasso!

KISSIE

har nu kommit hem efter sin tripp till Gran Canaria. Som vanligt har hon ljugit ihop en massa om bland annat Jackie. T.ex att Jackie lämnat kvar notan till Kissie och sedan har hon faktiskt under resans gång, bara kritiserat Marie och Jackie, de har väl inte smörat nog för henne?

Brukar inte gå till personangrepp men eftersom hon själv gör det ofta, skall jag göra ett undantag.
Kolla för helvete dig i spegeln! Du har mage som om du vore gravid och bröst som är färdiga att dia? Du är på inga villkor den skönheten du vill utgå från att vara och så kritiserar du andra? Du får nog tänka om, min lilla vän!

FADDE SKRYTER

om sin senaste erövning på sin blogg! Madam C kallar han henne. Intressant att se hur länge detta håller? Kan i min vildaste fantasi inte förstår kvinnor, som dejtar honom.

Verkar inte vara så intressant för honom med standup-komedi nu? För han stod över igår, för att inte han kände för det. Men han har ju ständigt saker på G, så vi får vänta och se, vad det blir här näst.

HELA BLOGG-SVERIGE

uttrycker sin fasa över Skatteverket. Det skrivs om det på nästan varje blogg, det verkar som om de "blivit tagna på sängen"? Hur fan kan de ha blivit det? Detta har ju bara varit en tidsfråga? Människorna förstör för sig själva! För finns det ett kryphål, så nog fan skall det överdrivas och folk verkar tänka med baken? Det är ju så med allting, hade människorna inte överdrivit så hade det varit lugnt? Men de skall suga ut varenda droppe av vad de kan, utan att tänka på följderna? Varför är människor på det viset? Ser de att det går en gång, så tänker de att det är bara att köra? Det finns en HA-VILJA hos de flesta människor. Ju mer de får desto mer skall de ha? Då är det för fan inte konstigt att det går åt helskotta?

Sedan pratas det ofta om att det är jobbigt att skicka tillbaka grejorna? Men för helvete, det gick ju alldeles utmärkt att gå och hämta dem? Paketen som skickas hem till er? Ni bara tackar och tar emot. Såg programmet med Aschberg och det var inte mycket gensvar ni fick där? Sen att det skulle bara vara skitsaker, nej ta den med någon annan, för inte med mig.

Alex Schulman tycker det är coolt att betala skatt? Det tycker däremot inte jag!  Det har varit för mycket snack om att bli sponsad och jag tror att Fam. Bagge/VVahlgren har bidragit en hel del till denna dokusåpa. Nu börjar ju Linda Rosing och hennes Peter likadant. Vem tror ni det är som fått nytt kök och Karibienresa? Förr gifte folk inte sig om de inte hade pengar? Då får de ju vänta tills de sparat ihop till det? DEN SOM HAR MYCKET, VILL BARA HA MER! 

KATRIN HOS ASCHBERG

och jag undrar om hon blev klokare av det? Det är bara så Katrin, har Skatteverket satt sig för en sak, så blir det så. Detta oavsett vad du tycker. För ni har haft det bra länge och fått ut pengar utan att skatta för det? Sen räcker det att Skatteverket får nys om någon bloggare, så är det kört. Jag förstår om det svider, men alla skall göra rätt för sig!

Det är sannerligen inte så jävla kul att bli upptaxerad och få en massa restskatt. Ta tandblekningen du höll/håller på med t.ex.? Tacka fan för att ni måste tänka er för! Ni har varit alldeles för blåögda och bara skrivit och lagt ut saker på bloggen. Någon gång straffar det sig, så det är bara att ta det med en klackspark!

TIDNINGEN AMELIA

Hur i herrans namn tror ni vi vill bli peppad av Ensam-mamma-Johanna? Månad efter månad skriver ni att kommentarerna är tillfälligt avstängda på hennes blogg. Jag har frågat innan och frågar igen: Hur länge är tillfälligt och vem tror ni vill bli peppad av denna kvinna, som strider helt och hållet emot, hur en kvinna skall vara?
Hon har sen hon var med i dokusåpan Ensam mamma söker.... gjort alltför att synas, höras. Hennes barn har levt upp med detta vilket jag tycker är sorgligt? Det var inte nog att hon medverkade i programmet utan hon har ju fortsatt gå på i ullstrumporna. Barnen bad aldrig om att få bli tv-objekt och sitta och välja ut killar, som mamma skulle träffa? En del bodde oxå hemma hos dem? Efter hela såpan blev det inte någon av killarna?

Hur fan tror ni att man kan se upp till henne? Hon flirtar med så många män hon ser (t.om. i Blåsningen kunde hon tänka på sånt). Att hon är mediakåt har väl inte undgått någon? Att ni lyckats samla dem på bild (henne och barnen) får ni ha en eloge för, för sen ett år tillbaka vill inte den stora tjejen vara med på bild längre?

Hon stängde av kommentarsfältet även hos Mama och fortsätter hos Er? Ni kände kanske inte till det innan hon började blogga hos er? Nog fasen finns det bättre förebild för Er än henne, hon som bara är känd för att dejta en massa killar ien dokusåpa?
Bara det att hon inte har vett att skämmas, säger ju allt!

FÖRKVÄLL O DA SILVA

Det är inte första gången det händer utan det händer ganska ofta, att Carin Da Silva avbryter eller går in i en intervju, som hålls av Carolina Gynning. Detta retar mig till vansinne, för vissa frågor hon ställer är helt korkade. Låt Gynning eller Ryding sköta det, så kan väl du göra något annat? Du är för omogen att ställa frågor som är vettiga. Varför i helvete skall du vara med i kök, träning,fråga ut Elin m.m.? Du är alldeles för flamsig. Som när du skulle fråga Lars VVallin om hans privata liv? Du är ingen tjej som kan ge intervjupersonen frågor, som ingen annan ställt till honom. Jag tyckte det var pinsamt på din bekostnad!
Du borde nog fortsatt som hallå:a, tills du blev varm i kläderna, för det är du inte!

E-M-JOHANNA,TAR EFTER MAGGAN

För kan ni tänka er att hon har c:a 10.000 besökare varje dag? Det är inte illa. Det är ju ungefär detsamma som Maggan Graaf har och "Det tror jag inte på, nej det tror jag inte på"? Du som sjunger i dansband kan väl den låten E-M-J? 
Du har en av de tristaste bloggarna och nu skall du kalla dina läsare för kottar? Eftersom Maggan Graaf kallar sina för "körvar". Jag skall inte uppehålla dig längre, för du måste ju svara ALLA dina läsares mail? TÖNTIGT säger jag bara, att du inte kan ha ett kommentarsfält som alla andra? Men det har väl sina rutiga och randiga skäl, du fick för mycket skit antagligen?

EN NY SIDA AV BERT

Tv4 har bett Bert Karlsson att skaffa riktigt bra talanger till programmet, å är det någon som kan, så är det Bert. MEN att se honom storgråta när han hörde Moa Johansson (var även med i såpan Mammas Pojkar) var väl lite så där? För har man själv tagit in personen, har man säkert hört den sjunga tidigare, eller? Jag tycker att så jävla bra var hon inte!

Nu har hon testat att söka den rätte, att bli artist, vad är nästa steg Moa?

GÖR HONOM TILL STJÄRNA

Marie Picasso gör pojkvännen till en stjärna! Det skulle väl ändå vara höjden av det mesta, när hon själv tror att det är dax för ny skiva? Så lät det igårkväll i Körslaget, då hennes pojkvän fick beröm.
Sedan får hon ju ta igen sig, med sin utstyrsel? Men alla som förstår mode, vet ju att ju större axelvaddar desto smalare midja. Det som ut som att hon tillhör en cirkus! Men, men det är hennes problemas!


JACKIE PÅ GC.

Jackie blev igår anklagad av Kissie att hon kallat henne "hora". Idag skriver Jackie på sin mondoblog att det inte alls är sant!

Nu vill hon inte förknippas med henne mer, för då kommer hon att förlora jobb.

Jackie skriver: "Kissie försöker ge kameramannen direktiv, för denna gången kan hon inte ta bort det som inte "passar". Hon ser inte alls ut som man är van att se henne på bloggen. Eftersom hon inte vågar möta mig, prata med mig och inte ens ha ögonkontakt, då är man rädd."

Marie Plosjö är ju ledsen för detta, men som den "Lady&Lufsen"-psykolog hon är, tror hon fortfarande på en HAPPY ENDING!

KISSIE

Det fortsätter hetta till på Gran Canaria. Fast idag skriver hon på sin egen blogg att det var skoj, hon skulle inte alls åka hem. Nej, saken är att hon har skrivit kontrakt denna gången och skall hon nu få en massa restskatt, så kan hon ju inte betala för kontraktsbrott oxå.

Men hon håller fast vid att det är stor skillnad på denna och förra resan. För nu är Marie Plosjö inte alls som hon brukar vara. Hon är dock inte förvånad, folk har tendens att ändras så fort det kommer in någon ny människa.
Kissie fortsätter:
"Sedan har vi ju lögnerskan Jackie, som påstår att killar raggar på henne och så gapskrattar hon.
Skriver fortsättningsvis: Jackie är så ful så jag kan börja gråta, fast hon verkar inte fatta det själv!" Mitt inlägg: "Det gör ju inte du heller i så fall, för jag såg bilden där du dricker ur flaskan och dina läppar är ju så vansinnigt stora att du inte kan "sluta" läpparna runt flaskhalsen, punkt slut!

Kissie vill nu att någon av sina läsare skickar ner ögonsminkborttagning, för fy fan vad Jackie sminkar sig fult, säger hon.

TRIO SOM ÄR ENSE!

 
De har i många år varit som hund och katt och inte velat prata med varandra? Vad är det då nu, som har gjort att de är ense? Jo Skatteverket naturligtvis, ha,ha,ha! Nu drar de öronen till sig, som man brukar säga. Detta gäller alltså Katrin, Blondinbella och Kissie.
Denna trio har skrivit ett inlägg på NevvzGlobe med överskriften: "Ställ in häxjakten, Skatteverket!"
Dåligt skrivit till en myndighet, vill jag lova och man kan ju undra vem som formulerat inlägget? Men det spelar ingen roll, men det skiner verkligen igenom, hur rädda de är?

Dessa tre har skrivit: "Bakom en stor blogg ligger mycket tid och arbete, något annat skall folk inte tro".
Just DET! ARBETE och det skall man betala skatt för.

Ni pratar om gåvor? Får man saker för runt 15-16 000:-/år, kanske höjts lite, men då är det OK. Men blir det mer än så, och det gör det ju med dessa storbloggare, då skall man skriva en lista på ALLA grejor man får/fått. Allt handlar bara om att göra rätt för sig!

Man kan inte byta tjänster i Sverige, vilket jag tycker är skitdumt, allt vore mycket enklare då. Nej, Skatteverket skall veta ALLT om en person, helst när man bajsa sist oxå.

Något som jag inte begriper är att Katrin, som säger att hon är så jävla smart, inte kollat upp en sådan här grej? Detta leder till upptaxering el. sköntaxering som de sa tidigare+ en jäkla massa restskatt. Då kan man ju börja undra om det är lönt att blogga för pengar? När man får det i baknacken efteråt? För detta gäller även att man tar emot gratis sjukvård och gör reklam för det,
så se upp Graafarna!
Men ni hade väl roligt så länge det varade, eller?

VAD TRÄFFANDE......

Programmet "Solsidan" är en av de bästa svenska komediprogram som gjorts, ta mig fan! Speciellt ikväll kunde man känna igen sig, typ när de kommer till BB och barnmorskan inte kunde svenska. Frun ville ha en barnmorska så hon förstod vad hon sa och det skulle mannen fixa. Samtidigt var hon tvungen att ha ballerinakex (sådana idéer som bara gravida får) Till råga på allt kommer svärmor upp på BB, frun som bara inte tål henne. Hoppas ni såg den, se den annars i repris.
Jag ser redan fram emot en fortsättning!

TIGER MÅSTE VARA

riktigt sjukt! En normal person går inte ut och spelar golf som han, efter så många månader av psykisk press. Det bevisar bara att han är mycket, mycket sjukare än vad någon trott? För sexmissbruk går inte över på ett halvår. Sedan verkar det ju aldrig ta slut heller med alla hans kvinnor? Sist ut i raden var grannlickan. Jag hoppas verkligen att Elin tänker sig noga för, både en och två gånger, innan hon beslutar sig. Det vettigaste är nog att hon skiljer sig men det är hon som skall fatta det beslutet!

"KISSIE", ALEXANDRA

Beklagar sig på sin blogg. Hon har valt att inte visa sig mer i shovven, som spelas in på Gran Canaria. Det är inte värt det skriver hon. Vill inte må dåligt utan ha en rolig semester som förra gången. Förstår inte vad som hänt? Marie var en sån trevlig tjej som tog hand om alla som kom hit?
Vad har hänt med henne nu?"

Hatar denna resan och vill bara åka hem, avslutar Kissie.

Åk hem för fan då, det finns väl ingen som tvingar dig att vara där, säger jag!

FRÅN GRAN CANARIA...

Lite bloggskvaller från Gran Canaria så här vid lunchtid känns väl bra?
Jackie hånar Kissie och lägger ut smygtagna bilder på henne. Jackie skriver:"Checka in fläskpaddan med acnen." överskriften lyder "Sveriges kanske största men fulaste. Tyvärr"! Jag säger oxå tyvärr!

Marie Plosjö berättar:" I går kväll var vi ute på den glittriga och glamourösa Dragshovven och hade förberett lite roliga saker för våra bloggare där. Men det blev ändrade planer gällande överraskningen, för vissa försvann från stället innan det planerade inträffat."

Marie klargör:" Jag har fått ta del av Alexandra bakom karaktären Kissie och vet att hon har mycket mer att ge förutom sin stora portion humor som läsarna av "Kissie" inte får ta del av.

"Efter att ha träffat och pratat med Jackie så kan jag säga att de hade kunnat komma skitbra överens
(Jackie o Kissie) , men det är de förmodligen inte överens om i dagsläget".

Lite fajting på gång, kanske!

Alexandra skriver inte många ord på mondoblog, utan fortsätter på sin vanliga. KANSKE hon får mer stöd där, inte fan vet jag! Återkommer om det!

DISSAR EN VÄLKÄND BLOGG!

Jag dissar denna bloggen p.g.a. att innehavaren har förändrat sig så totalt, både till utseendet (naturligt) och till hennes trista inlägg. Inte kul ens att titta på The Voice, för det är gammalt skit!

OK, man kan vara gravid, men för den skull behöver man ju inte bli trist? Jag har aldrig träffat på en sådan person som ändrar sig, vad det gäller det mesta? I början skrev du att du skulle minsann inte bli en morsa som skrev hur det är att vara gravid. Men för fan Katrin, det är just det du har gjort, hela fucking tiden? Du kan lika bra börja blogga hos Mama eller någon annan mamma-tidning, för så illa är det. Du har blivit så trist och det enda du pratar om är Ringo? Förstår att du är glad över att bli mamma, men du är ju för fan BARA GRAVID? Snart är du som vem som helst, som vakar om nätterna, kämpar med kilon och har ett jäkla humör. Jag har tyckt detta länge, men när du idag hyllar Blondinbella, låter det mest som fejk?

Själv har jag alltid tyckt att hon varit en mycket duktig, drivande tjej, men som du alltid gjort narr av? Var fan fanns du då? Eller poletten har trillat ner nu? För tjejen är UNG, DUKTIG o VACKER!

JACKIE TRIVS

på Gran Canaria och det verkar gå bra med Kissie. Fanns en bild på de båda därnere, de var "mörka i blicken", men det var nog mest på skoj. Jackie bloggar nu därifrån och hon tycker att Marie Plosjö är en mycket stark kvinna. Undrar vad Katrin Zytomierska skulle sagt om det?

Man får nog skicka Skatteverket på dem, för VEM FAN betalar deras resor? Det är ju inte för 1 eller 2 personer utan flera stycken? Tycker Marie har varit lika ofta där, som i Sverige.

OROLIGA?

Storbloggarna är nog lite oroliga för Skatteverket och det är helt OK.

För de har skrivit på sina inlägg, lite skoj och lite allvar, men det har inte undgått att märka att de börjat tänka på det. Vissa vet kanske inte hur jävliga Skatteverket kan vara? Men de gör precis som de vill. Själv hade jag revision när jag hade firma och när man bokför skall man ha ett kvitto tillsammans med rekvisitan. På ett hade kvittot kommit bort och summan var på 800:-. Men jag fick ringa upp firman som det gällde att de drog en kopia. MEN jag hade rent mjöl i påsen och då behöver man inte vara rädd.
Men de sa till mig (eftersom det handlade om glas) att du kunde ju köpt en spegel till huset! Men NEJ det hade jag inte gjort! Fast det gäller att ha koll på alla papper.


MAGGAN URSINNIG

när hon fick ett mess ,där det stod att hon var på framsidan på Kvällsposten! Men uppger man var man befinner sig, adress och namnet på gården får man stå sitt kast.
Nu är hon livrädd för att få en ny hjärnblödning. MEN varför sätter hon sig i dessa lägen? Om hon tänker efter, skall hon ju vara överlycklig över ,att inte alla tidningar var på plats?

Skall jag vara ärlig så vet jag inte vad det är för speciellt med Maggan Graaf? Alla andra kändisar klarar sig undan, om de vill vara privata? Men det är klart, de bloggar nog inte....?

Hon hotar med att lägga av o blogga, men det är nog bara ett skrämmskott? För bloggen som numera liknar ett "flipperspel" av alla jävla reklamannonser, drar nog in en del pengar.

Hon kan väl lära lite av Hannah, hur hon skall bete sig för att vara privat? Man har ju aldrig hört henne klaga om något sådant.

Vill, vill inte, vill, vill inte.......

EMMA FRÅN SKÅNE

Såg Efterlyst ikväll och hörde att pojkvännen till Emma fick 12 års fängelse! Han misshandlade henne så grovt att hon inte kan prata och orkar högst gå 40 m, med rullator. Detta är ju fruktansvärt! Där finns inte straff nog till en sådan kille. Efter att han misshandlat henne, så lämnar han henne liggande på ett fält. Jag hoppas innerligt att hon blir bättre för både sin och sina föräldrars skull. Det är nog det värsta som kan hända en förälder, att det händer ens barn någonting. En sån fruktansvärd ånger och rädsla de måste ha känt och känner.

När jag bodde därnere, var jag med i brottsofferjouren. Men tack ch lov, hände det inget sådant grovt då. Min mening är att det ALDRIG skall behöva hända något sådant här. Hon hade gjort en polisanmälan? Varför grep de inte honom och gav henne skydd?
Samhället idag är inte uppbyggt för offer, kvinnomisshandel, incest eller andra som på något vis är utstötta av annan anledning.

PER-ROBIN SKULLE ÅKT.....

Ända sen programmet började, har han framstått som en feg, ynklig rackare och talat illa om de andra medverkande. Det är jävligt dålig stil, men det är klart, kan man inte få till det på ett reko sätt, får man ju bete sig som honom.

Det har ju visat sig att  han åkt ut senare och då ville han påstå att Anna Anka var labil? Å detta skulle då bero på hennes uppslitande äktenskap? Jag tycker faktiskt att hon aldrig visat sig så stabil, som i det programmet.

Han har dåligt självförtroende och det sa Anna till honom, redan i program 1. Så jag tycker att han skall jobba på det och komma igen vid ett annat tillfälle. Han har ju åldern framför sig!

JACKIE ÄR PÅ GRAN CANARIA

Jackie Ferm är på Gran Canaria och mötte Marie Plosjö där. Det var första gången de träffades och Marie gillade henne direkt.
Hon tycker om folk som är raka och kan stå för sina åsikter. Hon fortsätter:" Som jag brukar säga: Hellre en person som kan yttra en åsikt som skiljer sig tvärt från min, än att inte säga någon alls".
Innan Marie Plosjö kom dit så väntade Jackie + tre andra personer där. Förutom Jackie var det Kissie, Rebecca och Denis. De sistnämnda gick inte fram och hälsade på Jackie bara.

Marie tyckte att det var strongt gjort av Jackie att gå ensam fram till tre andra tjejer, som hon anade vara emot henne för att hälsa. Det tyckte Marie var ett vuxet beteende.

Jackie kommer att bo med Marie och Michel. De andra tre tjejerna kommer att bo på ett annat hotell.

INGEN KAN SÄGA ATT JACKIE ÄR FEG!

De kommer att blogga därifrån och berätta vad de sysslar med.

ENSAM-MAMMA

Johanna behöver nog fler läsare till sin blogg? Detta efter att hon släppte en pang-nyhet om att Scoots-Henriks flickvän hade hatat henne? Ja du har inte det lätt, för detta var ju inte igår precis, som det hände? Å andra sidan kan jag förstå henne om det nu är någon sanning i ryktet, för du flirtar ju med så många karlar du ser? Det såg man när du var med i "Blåsningen"! Mycket märkligt att du fortfarande inte vågar ta emot kommentarer i din blogg? Men det är kanske så, att ingen VILL kommentera? Det är klart det är så! 

SKYLL DIG SJÄLV, MAGGAN!

Maggan har ny man, men som hon uttrycker det "jättenära vänner".

Så jävla förbannad som du har varit på media, kan jag inte förstå hur man kan vara så korkad, att man skriver ut EXAKT var man befinner sig någonstans, på din blogg? Detta bevisar bara att du inte kan vara utan skriverierna. Du skall tänka på barnen? Bullshit säger jag!

Sedan frågar du om dina läsare tror att journalisterna läser bloggar? DETTA vet du mycket väl och du behöver på inga villkor spela dum! Du har fått dina läsare att varna dig för barnens skull, om det står något i tidningarna? Vad fan tror du de tycker om detta?

Så länge som at du kan pryda ett omslag är du lycklig, felet är bara att du inte inser det själv. Nu var där journalister på gården och det tyckte du var konstigt? Jag säger bara HALLÅ!

Tycker bara det skulle vara tröttsamt att överta Carolas avlagda!

ABSOLUT FULL KONTROLL!

Detta vill Björn Ranliden även ha efter sin död!
Gravplatsen är redan bestämd på Maria Magdalena kyrkogård, tvärs över gatan från sin lägenhet. Han skall ligga bredvid Astri och Evert Taube och Erik Johan Stagnelius, säger han. Han t.om. avslöjar vad som skall stå på gravstenen: "Han var tämligen flitig och gjorde sitt bästa"
Vem vet? Det blir kanske "Sjösala vals eller något annat av Taube?

DET ÄR HELT OK

att de stora bloggarna granskas av Skatteverket! Snarare på tiden tycker jag, för som bloggare får man inte ta emot några saker.

Det snackas om fuskbyggare? Det är fusk i bloggvärden oxå och det är jävligt lätt att fuska sig till fler besökare, om man nu vill det? Men då har ju bloggen mist sin glans. Vad fan är det att vara i toppen, när det är fusk? Så det skall bli välkommet att det blir granskning.

De som inte tar upp de saker de fått, har ju oturen att bli sköntaxerade? Det är inte så jävla roligt att få 100-150 000:- i restskatt, vilket inte är så vanligt?

Katrin Zytomierska har ju sina egna regler (tror hon) men om hon granskas ,ligger hon nog illa till?
Fortsättning följer säkert! 

DÅLIG STIL!

En medlem i Bloggfamiljen vann i december månad ett presentkort på Knodd på 1000:-. Det kom inte fram till henne förrän några veckor senare och när hon ringde Knodd sa de att om hon väntade några månader skulle vår/sommar kläderna vara inkomna. Vilket tjejen tyckte var perfekt. MEN när hon ringde nu, var där ingen som svarade och hon såg då att företaget upphört.

Hon har nu skrivit till Peter Karryd och får till svar:"Knodd är ett fristående företag och helt skild från Bloggfamiljen. Vid vårt samarbete i december, fanns det inga tendenser på att de hade problem med ekonomin."

Vad vet du om det Peter Karryd? Förhörde du dig om bolaget eller förhandlade ni bara er till ett fördelaktigt beslut,som gynnade Bloggfamiljen?
Eftersom det var så in på tiden, tycker jag att det är av stor vikt att ni betalar summan till tjejen!
Jag tror att det kommer att gynna er i framtiden, så öppna plånboken Peter och ge tjejen sina pengar! Ett presentkort varar i 1 år. 

KATRIN Z. DISSAR

Linda Bengtzing och Velvets video till sin nya låt. Jag gillar Bengtzing, som alltid är lika vacker, tuff och hon bjuder verkligen på sig själv, till 100%. Det kan väl inte vara så svårt att förstå, varför Katrin är avundsjuk? Hon är stor som en tunna, visserligen gravid, men Bengtzing hade tillbaka formen redan efter några veckor. Det blir svårt för dig Katrin, för du måste alltså ha ätit för två? Konstigt ingen sagt det till dig?
Så du har en hel del att tampas med efter förlossningen! En annan åkte ju hemi samma jeans som jag haft före graviditeten. DET DU?


Näää,inte en gång till......

Som ni säkert känner till skall ju Linda Rosing och hennes Peter gifta sig i sommar. Så just nu sitter Peter och jagar spons från olika leverantörer, som vill synas i sammanhanget. De vill ju ha ner priset så mycket som möjligt. Min första tanke var: NÄÄÄÄ, inte en gång till? Det ena sponsrade bröllopet är knappt avslutat förrän nästa börjat. Menar naturligtvis Laila o Niclas, de ville för fan inte ens ha bröllopsresan för sig själva? Konstigt vad pengar kan göra med människor?

Jag tycker nämnligen så här, att har de inte råd att gifta sig, får de för fan vänta, tills de får! Så får ju vanliga svenssons göra? Det är ju många par som har barn tillsammans, som inget hellre vill, men de har inte RÅD? R Å D! Om det är någon som förstår ren svenska?

Sen dyker det upp någon (i detta fallet) som haft sex i tv och då skall det vara så storstilat, att de behöver sponsring? Fy fan säger jag bara! Det jävligaste är att de kan nog fixa sponsorer oxå och det är ju det som är sjukt.
Man kan väl säga att Laila och Niclas "föregick med gott exempel"? Men de nekar så klart, trots att den ansvarige utgivaren för Expressen var hos Ekdahl och berättade om det!

Tillbaka till Linda. Visste ni förresten att Linda och Marie Picasso ar gamla barndomsvänner? Så Marie och Albin blir kanske bjudna på bröllopet.
De som läser Lindas blogg, skall få följa med när hon provar ut sin bröllopsklänning och när de provar ut ringar. Linda vill oxå att själva bröllopet skall kunna ses på hennes blogg.

Man får kanske skaffa en ny "blåsa" och bänka sig framför datorn. För man kan ju inte skämma ut sig om man nu blir "inbjuden" att vara med. 

SAMBOS?

I påsken har Michaela Forni och Cimon träffat varandras familjer. Detta blev tydligen mycket lyckat, för båda berättar det på sina respektive bloggar.

Idag har de kört till Ikea, för Cimon har övertalat Michaela att det är dax att bli sambos. Återstår att se!

DET ÄR FULT ATT LURAS

Det finns några personer som tillhör den sk. kändiskretsen, trots att de aldrig gjort något vettigt.
En del har även bloggar där de lurar sina läsare, genom att skriva "Nu blir det frågestund!" el. "Jag berättar något i kväll!" el."Har inte tid just nu,men skriver om det senare". Men där kommer aldrig något senare. De behandlar sina läsare som skit och skriver så, bara för att de skall gå in på bloggen igen!
En av dem är Erika Johnson. Antingen är hon som Montazami i Hollyoodfruar,  lite "sen i steget" eller oxå tror hon att läsarna är korkade? Men det är inte bara hon som "kör med sina läsare" på detta sätt. Kissie är en annan. Dagens samtalsämne är nu: Skall Kissie åka till Kanarieholmarna nu när även Jackie skall dit?

JACKIE ÄR LEDSEN,

ja hon är verkligen riktigt ledsen och känner sig svag. Hon ringde till Cimon, som tröstade henne.

Hon skriver vidare:" Det gör ont i mitt hjärta och i magen finns en stor klump. Det känns som om de stack knivar i själen på mig, som bara hugger och hugger.
Hon sörjer sin mamma och pappan får hon inte ha kontakt med. Gud vad jag saknar honom! Rick, hennes bror bor i fosterhem och honom har hon inte träffat på 1 år. Hon slutar med att påsken är lidandets tid!"

Jag tycker verkligen riktigt synd om Jackie. Det märktes på tv i Malou, att hon var mamma till sin egen mamma. Jag kan bli förbannad på hennes morsa som låtit Soc. ta alla barnen och placerat ut dem. För alla kan gifta sig med fel man, men om de inte har någon av föräldrarna att ty sig till, VAD FAN skall de då göra? Det är inte rätt att sätta barn till världen och sedan låta drogerna ta överhand. Jag vet själv hur det är att alltid gå med en fasad utåt nämnligen. Det kostar mina vänner! Det kostar en jävla massa energi, som man kunde ha till positiva saker. Jag var nämnligen sådan att jag inte ville att någon skulle tycka synd om mig, av olika orsaker. Istället skojade jag bort det, för det var mitt sätt att överleva! Kanske gör Jackie likadant?

Men hon skall åka till Kanarieholmarna i varje fall. Detta har ju även Kissie skrivit att hon skall göra. Men nu börjar KISSIE tveka. Är hon rädd för Jackie ,eller vad skall hon nu hitta på för skäl?

INTE SÅ SVÅRT

Ikväll när Marie Picasso skulle välja en låt till kören, kan hon inte haft så svårt för det? För hon har ju bara gjort en låt "The Moment" som folk känner igen. Det såg nästan ut som ,om hon ville sjunga solo hela låten, mao får hon väl passa på medan tillfälle ges. Men snälla ni som jobbar med Körslaget? Finns det verkligen ingen som kan styla henne? Klänningen ikväll visade ett par "jättebomber"och en stor "ankstjärt där bak. Ingen stil för fem öre!

ANK-FLABBAR är vi allihopa, allihopa......

Det värsta är ju att det inte ens är snyggt! Men snart går alla Sveriges kvinnor och kvackar och det är väl bara en tidsfråga innan männen börjar? Där finns säkert de som gjort det oxå.

Fattar ta mig fan inte, hur de vill förstöra sitt utseende och sen får de aldrig nog heller. Det är som en drog, där de bara vill ha mer och mer.
Kanske de tagit en extra dos nu till påsk? Snart är ju den riktiga Ankan (Anna Anka) den som är mest naturlig? Livet kan vara bra konstigt? Kvack, kvack, kvack, kvack, kvack, kvack, kvack, kvack.....

Behöver jag nämna några namn? Kissie, Natacha Peyre, Jackie Ferm, Anna Hibbs, Isabel Adrian m.fl.


LADIES NIGHT

Denna omgången av Ladies Night kommer Brolle att medverka i. Bra val, Stenmarck, för han har DET. Han kommer att dra folk tll föreställningarna och sen kan ju killen sjunga oxå!

SÅ OLIKA

Det är mycket märkligt hur ett inlägg tas emot av läsarna, beroende på om det är en kvinna eller man som skrivit det. Om en man retar sig på något och bloggar om det, är det ironiskt och kul? Medan om en kvinna gör det samma, är hon en bitter människa? Hur kan detta tolkas så olika, när det i själva verket är menat likadant?

Jag tänker på män i allmänhet och Peter Karryd i synnerhet. I hans inlägg ligger det mycket ironi, tycker han själv i varje fall. Han hittar nya hatobjekt dagligen och det finns ingen som klagar på det? Men det är klart, de har ju samma profiler som kommenterar och som hyllar hela Fam.Graaf/Karryd. Det kan jag däremot tycka vara äckligt, att samma personer dag ut och dag in kommenterar hur snygg Hannah och barnen är, ja ibland får även Peter höra det?
Är de så utsvultna? Jag tycker de skulle vara jävligt trötta på det? Nog fan finns det annat att kommentera om? Vill påpeka att detta inte bara gäller bloggfamiljen, men Graafarna över lag, suger åt sig av läsarnas kommentarer. Sen en tid tillbaka har Bloggfamiljen även foto på dem som kommenterar. Gulligt va? Det är för att de skall känna igen varandra o det är väl det de tjänar pengar på? Att kunna tilltala läsaren med namn blir ju mer personligt, kanske Hannah tycker? 

När jag skriver min hjärtans mening som kvinna, blir man ofta kallad att man är bitter. Men jag vill upplysa om att så icke är fallet.
Jag tillhör en av de få kvinnor, som gärna ger andra kvinnor komplimanger. Eller berömmer dem ,om de gjort något bra, har något snyggt på sig etc.
MEN det har alltid funnits en jävla massa avundsjuka kvinnor emellan. Varför förstår inte jag, för nog finns det plas för oss alla, fast våra åsikter kan gå isär ibland?  GLAD PÅSK!

TAPPADE HAKAN

Döm aldrig någon efter utseendet, vilket jag tyckte gjordes i gårkväll i Talang. Detta när mannen från Chile kom in och Pråmell pratade lite nedlåtande med honom. Det stod skrivet i Johans Pråmells panna: "Vad har du att erbjuda här?"

Men både Karlsson, Perrelli och Pråmell tappade hakan när han satte igång att sjunga. Ganska komiskt att se att ordspråket fortfarande lever.

Han blir nog inte undersköterska så länge till?

JACKIE PÅSTÅR

att Luiza Sjöbom, rökt en massa brass nu när hon varit i Thailand. Väldigt mycket, tillägger hon.

Här hemma i Sverige är hon känd för annat liknande hårdare.

Vad?

Katrin är förbannad. Detta för att Alex Schulman har pulveriserat bort Katrin och Sigge Eklund. från ett foto på sin blogg. Min första tanke var att det var att det var väl inte så konstigt? Vad fan Katrin?  Du har nog svårt för att glömma ditt ex? Lägg nu fokus på Bingo, din blivande man och din förlossning, för Alex har Amanda! Förresten är de ute och svirar ikväll!

Katrin tror att Alex vill starta ett bloggbråk med henne, för att han behöver läsare till sin blogg. HALLÅ? Ni brukar skifta plats titt som tätt, ibland ligger han före dig och ibland ligger du före honom, thats it? 

Håller med dina läsare som tycker att du är pinsam. Väx upp, gå vidare och glöm Alex, för han har glömt dig! 

VECKANS PUDDING!

Han har utsetts till veckans pudding på Finest, alltså Cimon med C. En pudding som framkallar våta drömmar hos tjejerna och avundsjuka hos killarna. >Obs! Finests text!<

Detta tänker han fira med den dyraste champagnen och lite kvalitetstid framför spegeln. Löjigt säger jag! Gör han något annat?
Han och Michaela Forni är som bekant ett par. Han erkänner att han försökt att ragga på henne under 2 års tid. Trägen vinner!

Han påstår att hans blogg har gått upp efter att han skaffade flickvän. När han får frågan om vem som är hetast på Stureplan (alltså förutom Michaela) svarar han: Rebecca Simonsson är Stureplans hetaste puma!

NU HAR KATRIN

blivit en sådan bullbakande mamma, som hon inte ville bli. Ganska intressant vad en graviditet kan göra med en tuff, hård(mest utåt sett) person. Hon som tidigare gjort ut både den ena och den andra, ser nu plötsligt upp till Blondinbella. Jag har alltid tyckt att Blondinbella varit en duktig och trevlig tjej, tycker att det är kul att Katrin anser det samma. Nu är frågan: Skall detta hålla i sig efter förlossningen eller är allt som vanligt då? För nu är hon ju en riktig mjukismjukis kvinna. Numera används hennes kommentarsfält mest som reklam för tjejer.Vilken skillnad Katrin!

RSS 2.0