HÖR UPP!

Marie Picasso är eld och lågor på sin blogg idag. Anledning? Hon har hittat ett smink , som inte innehåller farliga ämnen.

Det heter AMATI och hon har skrivit ett inlägg så långt, att det skulle fylla ett A4 ark. Tror aldrig hon skrivit ett så långt inlägg på sin blogg förr, för hon brukar bara skriva några meningar.

Vad tror ni? Tror ni hon fått smink för att skriva om det? Absolut utan tvekan!  

RICKY MARTIN

har inte hemlighållt att han är bög. Detta har varit helt öppet i hans hemland i ett par år. Eftersom han inte har gjort några framträdande och det har varit ganska tyst om honom fram till nu, så släpps detta som en bomb. Men det är inte hela sanningen,  för barnen har han inte fått genom att ligga med en kvinna, som nog alla förstår. Varför i helvete är alla snygga män homo? 

LCHF-dieten

borde förbjudas. Eftersom jag ville gå ner några kilo tänkte jag prova denna, enl. Annika Dahlvist fantastiska diet. Jag drog ut matsedlar på nätet och satte igång. MEN efter drygt tre veckor fick jag ett konstigt tryck över bröstet och sökte läkare. Mitt hjärta har aldrig krånglat utan jag har alltid haft bra EKG. Men inte denna gången. Jag fick skjuts till sjukhuset akut och det togs en massa olika prover på mig. Läkaren som remitterade mig på vårdcentralen, frågade om någon sagt att mitt EKG verkat konstigt. Nej, sa jag och då fick jag alltså iväg akut. Under tiden jag åt denna kost äcklades jag av allt fettet. Annika Dahlvist föreslog om man var hungrig eller sugen på något, skulle man ta smör på en bit ost, bara detta låter ju sjukt.
Jag uppmanar ALLA att först ta kontakt med er läkare innan ni börjar med detta humbugg. För det är ABSOLUT INTE NYTTIGT!!!

Den där dieten struntade jag i efter det, för alla har inte turen att ha en vårdcentralläkare, som
stressade hela sin lunchtid, för att skicka iväg mig till sjukhus med remiss o allt! TACK CHARLOTTA!

Nu tänkte jag precis, fan jag har ju oxå börjat tacka folk? Men jag tackade Charlotta för livet.

Oooops, nu vet man

hur Hannah Graaf gör, för att bli så vacker och fin på bild. Hon har sminkfilter på sin kamera! Tycker väl att det är jävligt konstigt att hon alltid ser lika fin ut? Måste säga att detta är inget som hon hade talat om för sina läsare? Sådana saker håller hon helst för sig själv? Hon tycker kanske att det är för privat, inte vet jag? Eller så vågar hon inte, för det är ju inte helt OK enligt mig att bara visa upp sådana bilder på bloggen? Lite som botox-light?

Men en som gärna delar med sig är syrran Magdalena. Hon är inte rädd för att visa sig osminkad eller att tala om knep som finns, till sina läsare. Hon visar att hon har det stökigt i huset, medan Hannah stänger in grejorna i extrarum eller garderober. För hon säger att hon är pedant, men är man det när man..........?  Tror att hon har mycket dåligt självförtroende. För när man sen ser henne i Miljonlotteriet ser hon så "skitviktig" ut. Ni har väl aldrig hört hennes X-tra- vagans- nöjes- nostalgi-
special? Den blicken och gesten?

Nej, nej var och en får vara som den vill. Jag skall inte sitta här o "klanka" (skånska kanske) ner på folk. Men en sak vet jag, Maggan är den av de, som står med båda fötterna på jorden.
 

Heja Armand och heja Skåne!

Mästarnas Mästare är slut för denna gången och segraren blev Armand Krajnc. Hoppas inte det var sista gången man fick se detta program, för det slår ut alla andra underhållningsprogram! Man har ju sett nya sidor hos tjejerna och killarna och det har varit positivt. Brolin som har hållet media kort i många år, fick man ju en ny sida av och han var ju en jäkligt rolig prick.
MEN ingenting går upp mot gamla Skåne, i Landskrona där e d toppen tycker jag.........

NI VET VÄL ATT SVERIGE BESTÅR AV SKÅNE, NORR DÄRÖVER FINNS BARA FÄBODAR!

LAILA, NY LANEFELDT

Nu är Laila hemma efter en förhoppningsvis härlig kärlekssemester. Hon skriver på sin blogg att hon har köpt ett par nya (ja, man köper inga gamla) Reebook, som heter Easytone. De skall ge extra bra resultat i träningen jämfört med andra skor. Så hon har testat dem och är mycket nöjd.

Laila blev  kontaktad av Reebook. De hade läst bloggen om att hon använt skorna, för att komma i form, så de frågade henne om hon ville göra ett reklamjobb för dem med dessa skor. Hon tackade naturligtvis JA. Så nu har de tagit massor av bilder med en PT, där hon utför en massa gymnastiska övningar, som skall bli en folder.
Bra jobbat Laila, nu får väl Niklas, sonen och du gympadojjor för en lång tid framöver.

MICHAELA FORNI BLEV

fullkomligt rasande på Bloggkommentatorerna, när de skrev att hennes pojkvän (Cimon med C) inte enligt dem, var en kille som var så snygg! De skrev:" Att han var tunn och pojkig"! Det var väl för fan inget fel i det? Det är han , annars så ljuger man ju? Någon man är han definitivt inte och du är ju inte någon kvinna heller. Kille och tjej passar bäst på er.
Vad för i helvete ställde du till med ett sådant rabalder för detta? Å andra sidan har väl alla inte samma smak (om de nu skulle sagt något olämpligt)? Sedan tycker jag inte att du har rätt att gå till personangrepp på BK, för detta! De menade inget illa och de har bett om förlåtelse, vad mer begär du? Sluta nu upp och bete dig som en barnunge!

Själv har jag aldrig tyckt att Cimon varit någon skönhet. Den som såg bäst ut på Paradis Hotell enligt mig, var Christoffer. Var du glad så länge inte alla tycker Cimon är dösnygg, för desto längre får du behålla honom.

D. 10 april börjar

uttagningarna till nya Idol. Det blir väl massor av ungdomar som kommer att söka.

Jag har funderat fram och tillbaka och jag tycker fan i mig att den gamla juryn var bättre, än Bagge/
Bagge/Carlsson.
Det räcker ju bara att se vilka artister de plockade fram, såsom Måns, Ola, Danny, Erik, Agnes, Darin,
Amanda Jensen bl.a.. Den nya juryn har inte plockat fram någon så där över sig? Vad kan detta bero på? För de är ju snällare sägs det, än den gamla? Men att sitta och gapflabba framför någon som sjunger, kan man kalla det snällt? Eller att böra sjunga med och sitta och slå på bordet till musik, tolkas det kanske snällt?
Jag struntar innerligt i vilket för den gamla juryn hade DET! De visste vad de ville ha och vad som slog igenom.
Den nya juryn har tagit fram Kevin Borg och Erik. Vad det gäller Kevin, har han väl inte kommit så långt trots den långa tiden han hade på sig med skivan? Förstår fortfarande inte vad som var så speciellt med honom? Oxå Erik? Higher är en jäkligt bra låt, som Erik sjunger skitbra, men det händer ju inget runt dessa? De hinner ju glömmas bort innan nästa Idol är slut?

Trodde att Made in Svveden skulle vara ett program, där de fick pröva sina vingar? Vad hände med Janet och killen som var med i det första programmet? Han gjorde ett uttalande om att Laila inte var en bra manager och hur skall hon kunna vara det? Hon har alldeles för många järn i elden. Ta t.ex. Play? Ett band som legat nere i många år, får en storsatsning?

Vill inte den gamla juryn komma tillbaka, så ta tre nya friska o handlingskraftiga personer! Byt gärna ut Jidhe oxå i samma svep, han som poängterar några gånger per program, att Idol är: "Världens största musiktävling".(Fast tror han det, så kan vi väl låta han ha den inställningen?)
Nu skall Jidhe även vara en av tre som skall följa valvakan på tv4. De andra två är mycket kunniga, för vad sägs om Malou och Jenny "Nyhetsmorgon" Östergren.

Det verkar ta mig fan som om Tv4 skall återinviga sina äldsta programledare. Eftersom att Martin Timell skall hjälpa till att hålla i trådarna till kronprinsessans bröllop, behöver de inte anställa något nytt folk mer.  Just nu är Timell med i minst 3 program, så räkna med att man får kräkförnimmelser bara man hör hans namn i fortsättningen 

EN TUPP I HÖNSGÅRDEN?

Peter Karryd funderar.
Små vardagliga ting kan bli enorma som t.ex. Varför kycklingen ser ut på ett speciellt sätt, på en Kinarestaurang? Du funderade över om det fanns speciella kineskycklingar eller kineskossor? Du kan nog vara lugn Peter, eller oxå kan det vara så enkelt som att det INTE ÄR kyckling du får?

Du funderar varför gubbar i keps kör bil så fruktansvärt dåligt eller varför inte kvinnor och parkeringshus går ihop?

Varför du ställer dig i fel kö på ICA? Att du blir på gränsen till hysterisk, när du hamnar i fel bilkö ch börjar nästan tävla med bilar, som inte ens vet att de är dina motståndare.

Detta bådar inte gott för hälsan, herr Karryd.
Livet som hemmapappa har blivit alldeles för slentrian för dig!

LED MED GRY IGÅR

när Tv4 åter strulade. Måste säga att det är jävligt konstigt att de inte lär sig av felen.
Det finns inget annat namn på det som hände igår i Körslaget, utan KATASTROF! Fruktansvärt synd om Gry Forsell att det var hon, som skulle stå där på scenen och skämmas? För det syntes jättetydligt att hon var mycket ledsen och omskakad.

Visst kunde man gjort det smidigare i går? Man kunde låta alla lagen stanna ytterliggare 1 vecka t.ex.Fast detta fanns väl inte på kartan hos Pelle Porseryd? Inget förvånar mig längre, vad som händer i denna kanal!

JACKIE FERM KRÄVER

intyg för att skaffa barn. För samhället är så tokigt att alla kan skaffa barn, men alla kan inte skaffa körkort? Ni måste ju höra själv hur tokigt det låter? Jackie tycker att detta är för jävligt.

Hon fortsätter på sin blogg att hon tycker att det skulle fordras ett intyg, innan man skaffar barn, som bekräftar att man inte i nuläget tar några droger, "dricker måttligt" och att man inte är psykisk sjuk utan kapabel att ta hand om ett barn.

"Om det funnits ett sådant intyg, hade inte jag funnits till, men det gör inget. Hellre det och jag kanske hade haft en "normal" uppväxt."
Jag förstår Jackies tankar, för när hon och hennes mamma var hos Malou, så sa mamman: "Du var ett misstag" och man förstod på Jackie att det inte var första gången hon hörde det.

Fy fan, vad jag hatar dessa människor som uttalar sig så till sina barn! Det är inte reko, för dessa oskyldiga barn har inte bett om att få bli födda? Är det konstigt att det finns så mycket våld i vårt samhälle? Det är ju inte en dag, utan det skett ett mord? Barnen föds till en värld, där föräldrarna mister vårdnaden, barnen placeras i det ena fosterhemmet efter det andra? OM de är starka nog kanske de klarar sig ganska bra ,om de inte blir utnyttjade på fosterhemmet. Dessa barn kommer alltid att ha sår i själen!


VARFÖR FÖRVÅNADE?

Det verkar som om många är förvånade över att Mattias o Cecilia vann Lets Dance igår? T.o.m. Malin Roos på Expressen? En av de som blev mest förvånad, var nog Claudia själv, som efter resultatet sprang backstage och rev av den ena svordomen efter den andra. Till slut fick hennes pojkvän trösta henne.
Visst, visst var det jäkligt jämnt hela tiden, men jag tror att Claudia föll på shovvnumret. För medan Mattias dans var fartfyllt och kul. Folk kände igen sig i låten och Michael Jackson temat. Var Claudias och Tobias en drama, som visserligen utfördes bra, men svenska folket tog inte det till sig. Claudia har ju fördel att visa känslor genom sitt arbete. Igår var Mattias helt klart bäst! Då får man på inga villkor glömma bort Cecilias roll i det hela. Hon är en jäkligt duktig lärare och koregraf.

Jag ville verkligen att Mattias skulle vinna, för vilka jäkla danser han presterade. MAN BLEV GLAD ÖVER ATT SE DEM DANSA! Sedan är de ju ett mycket snyggt par och det är ju bara en fördel.

Men när det var så jämnt trodde jag aldrig att Mattias skulle vinna, när folket skulle rösta. För vem kan vinna över hela klanen Lill-Babs familjer med respektive?

FAST IGÅR KLARADE MATTIAS OCH CECILIA DET! GRATTIS! 

Behövs inga artister i pausen, när David finns!

Tv 4 skall vara glad så länge David Hellenius är kanalen trogen, för han är suverän, som Peter Jidhe brukar säga : Världens bäste programledare. Nog fan skulle Jidhe oxå ge sig till känna och visa upp en tavla med en 10 poängare, som han ansåg att David var värd. MEN man förstod ganska snart att han ville ha ut något mer och mycket riktigt, Idol startar.Tv4 brukar göra reklam för tv4:s egna program. Jidhe satt bl.a. med sin fru.

Ikväll när man såg alla paren dansa, så var det ju för jävligt att så många duktiga fick lämna, innan Villy. Såsom Agneta Sjödin, Elin Kling, Peter VVahlbeck, Stefan Sauk, Molly Sandén skulle lämnat  Lets Dance med flaggan i topp om Villy åkt ut tidigare. Så nästa säsong hoppas jag att juryn ändrar reglerna. Jessica Almenäs tycker jag inte passar som programledare, så jag hoppas att det kommer in någon ny.

För min egen del hoppas jag att Mattias och Cecilia vinner Lets Dance och får glasskon med sig hem.
Men det är jämt och vem som helst kan vinna.

Sedan tycker jag dock att Gudrun kunde behållt kjolen på, för där var väl inget att visa? Hon tror väl ändå inte att hon är sexig? Nej, där gjorde hon bort sig!

Många kändisar ikväll, det skall bli riktigt roligt att träffa dem på efterfesten. Lite pirr i magen men jag brukar klara mig bra. ALLA KÄNNER APAN, MEN APAN KÄNNER INGEN ,lite så är det ju, fast omvänt. 

LINDA SKUGGE

"häcklar" de 38-40 åringar, som nu skaffar barn.
När hon blev mamma vid 26 års ålder och bloggade om det, fick hon höra att hon bara skrev om sina bebisar och att det var så boooring.

Men nu gör de exakt likadant. Hon säger:" SÅ VISA OSS NU HUR COOLA NI ÄR"!

Hon är själv så jävla mallig över att hon har ett barn på mellanstadiet. Och hon njuter nu när ni har allt det jobbiga framför er, medan hon själv kan glassa i storstäder och leva utan störd nattsömn!
Hon skriver vidare:
"Heja alla unga mammor UTAN bristningar och utan hängpattar. En 26-åring får inte hängpattar."

Tänk jag håller med henne till punkt och prick! HEJA LINDA! 

PETER KARRYD ÄR PÅ G

Nu börjar man känna igen Karryd igen! Han har nog lidit alla helvetes kval, att vara hemmapappa?
En man i hans ålder vill nog gärna vara ute på någon arbetsplats och jobba, istället för att sköta marktjänsten?
Hannah fick på sin blogg en kommentar, där läsaren tyckte att hon var ocool. Hannah svarade inte läsaren utan det var Peter som skrev ett inlägg om det, eftersom han och Hannah hade samma inställning till saker o ting. Så vad gör han:
Han bestämde sig helt enkelt för att göra alla till lags och bestämde sig för att låta Mio klä sig precis som han ville, när han skulle till skolan.Men ingen trodde väl att det var på allvar?
Sedan tog han ett foto och visade på bloggen hur Mio klätt ut sig. Kalsonger till mössa, byxor som t-shirts, ja jag behöver väl knappast säga mer?

Efteråt skrev han att VVilliam bad att få köra till skolan, för det skulle gå fortare. Eftersom att kläd-experimentet gick så bra, skulle Peter överväga det.

Alltså Peter Karryd, här har du sjunkit lågt, jag brukar tycka att du skriver med mycket ironi, men här har du hamnat på sandlådenivå. Men det är kanske Hannahs och din humor? För isåfall tycker jag synd om er.
Läser för det mesta dina inlägg och har gillat dem. Men den sista tiden har du inte skrivit så bra som tidigare. Kanske beror det på att du är "hemmaman och hemmapappa"? Jag är nog INTE en sån person som tycker att allt skall vara lika för man och kvinna, inte så feministiskt lagd, utan tycker faktiskt att kvinnan gör många bra saker som inte mannen gör och vice versa. Detta är tack o lov upp till var och en.

Men Du har blivit mer kaxig nu.  Men detta har väl Hannah lärt dig?
Numera går du INTE in på andras bloggar och kommenterar, utan håller dig till "LA FAMILIA" 

Hur kunde HAN

stockholmaren ALBIN, Mari Picassos pojkvän vara med i hennes kör från Västerås? Jo, han skrev sig i Västerås strax före uttagningen. "Han är fantastisk på att sjunga" säger Marie.
Duett, nästa kanske?

BINGO STÖTTAR MAGGAN!

Maggan skäms och vill knappt gå ut bland folk, men då kommer Bingo som en räddande ängel. Det skrivs för övrigt mycket bland kommentarerna och någon av läsarna vägrar prenemurera på Se&Hör
för Maggans skull. Men det är inte en jäkel som begriper hur hon varit och fortfarande är beroende av media? Om man nu är offentlig får man faktiskt ta det onda med det goda. Maggan vet att media läser hennes blogg och har själv på det viset skapat lite "medianyheter". Jag undrar vad hon tyckt om INGEN brytt sig? INGEN bild när hon kommer på någon premiär?Inga fribiljetter till events? SÅ tror jag absolut inte heller hon vill ha det?
Magnus är ju jagad som ett villebråd, men han är väl inte den ende som slösat upp pengarna? Han har nog fått god hjälp.

AMELIA

Måste få fråga tidningen Amelia, hur länge varar "tillfälligt"? För detta har det stått på ensam-mamma-Johannas blogg i flera månader?
Jag tror att det står till så, att hon vill inte ha något kommentarsfält, för hon klarar inte av de personer, som inte håller med om vad hon säger? Därför sitter hon hellre och mailar med hela svenska folket. För ett tag sedan påstod hon att hon hade 5000 visningar per dag? Du måste nog snart sluta som frissa eftersom det blir mycket skrivande? Jag säger som jag sagt tidigare. Man har ingen blogg om man inte har något kommentarsfält! Eftersom de får stänga detta var du än bloggar, kanske du skulle ta dig en funderare: VARFÖR?


AVKLÄDD KATRIN

Vem fan är intresserad av att titta på det? Hon är verkligen stor och jag kommer genast att tänka på, hur hon retat Anna Book!  Det var en sjukdom Anna hade, men nu är hon vacker igen, för Anna har alltid haft ett jättesött ansikte.
Det skall bli jäkligt roligt att se och höra Katrin efter förlossningen, om inte hon går ner i vikt. Då blir det nog andra tongångar.

Ni som vill se lättklädda flickor, som inte är gravida hänvisar jag till mondoblog.se.

CIMON MED C

berättade idag hos Malou att han vuxit upp med en pappa, som sitter i amerikanskt fängelse. Han har suttit där i 17 år och skall sitta 8 år till. Men han har haft bra kontakt med honom brevledes och genom telefonsamtal. Han har även varit över i USA och träffat honom. Han lovordar sin mamma, som varit ett enormt stöd och trygghet.

Bra eller dåligt för Maggan?

Som sig bör skrev ju Katrin Z. även ett inlägg på sin blogg om Magnus Hedman! Hon tyckte att han skulle plocka fram pengar till Maggan Graaf, för det hade han, skrev hon!
En av Maggans läsare skrev igår ett inlägg om Fenomenet Katrin Zytomierska på sin blogg.

Detta kunde ju bara sluta i en skräll! På Katrins blogg var det många kommentarer och det var inte några snälla sådana. Påstår att om Maggan fått dem på sin blogg, hade det varit slutbloggat där. 
 Detta är bara taget av kommentarerna och helt slumpvis.
" Förstår att deras pengar är slut och jag kan inte tycka synd om henne. För så länge hon äter på de dyraste restaurangerna och åker på lyxsemester till bl.a Sälen går det inte"

"Det fanns ett program för några år sedan, som gick i 3:an. Det hette Dolce Vita och där visade Maggan upp, att hon levde ett liv i lyx och kunde göra vad hon ville om dagarna. Dessutom sålde de sitt bröllop till en stor skvallerblaska. Hyckleri, för då var dessa omtalade tidningar bra!"

"Magnus inget affärssnille?! Folk har gjort av med mer pengar på snabbare tid än herr Hedman. Måste ju vara x-lätt, när man haft en golddigger som Maggan till fru."

"Lägg ner tjafset, det är barnen som blir lidande"!

Anser att det räcker så, för de var som sagt inte i vänligaste laget.
Då kan man ju undra? Varför skrev Katrin detta på sin blogg? Ooops! Hon tar kanske tillbaka detta oxå? Bad Maggan henne göra det? (flera som frågade om det)

En läsare skrev en kommentar på Maggans blogg och den var inte snäll
"Utdrag: När jag läser att du jagar M pengar, som säkert är slut för längesen p.g.a. hans tidigare livsstil, så känns det riktigt ruttet. För kvinnor idag skall ha allting från rösträtt o lika villkor, men tjäna pengar är inte ok om man kan ta e-makens.
Nej, ni får hoppa o hoooola på scenen ni två blondiner o dra in pengar där. Du får väl fråga om du kan få vända bokstäver 2 dagar i veckan oxå i tv? Tänk på alla ensamma mammor som går upp halv 6 och lämnar i på dagis halv 7 för att jobba och slita i äldrevården. De gnäller inte, men de har nog ett vanligt liv och sitter inte och bloggar om hur tråkigt livet är-de hinner inte!" Detta var bara början....

Men jag tog upp det, för trots att kvinnan som skrev det verkar bitter, så finns där en poäng. Hon har faktiskt rätt i mycket, för det är så de flesta av våra liv ser ut? Men oftast när någon skriver och är förbannad drar de in fler personer, än vad som saken gäller. Här fick ju även Hannah känna på ilskan och det var inte rätt. Men kanske hon är förbannad på Hannah oxå av någon anledning, inte vet jag?

Jag hoppas att allt ordnar upp sig snarast möjligt, för barnens skull.
 

URSÄKTA,MEN

hade någon stylist gjort om Marie Picasso i gårdagens KÖRSLAG? Det var verkligen inte till hennes fördel!
Tidigare skrev jag att hennes pojkvän Albin skulle vara med henne. Men inte fan trodde jag att han skulle vara en del av kören? Man kan inte utan säga att denna kvinna är, LITE FÖR MYCKET!

KATRIN DRAR TILLBAKA

 Katrin Zytomierska gick ut i The Voice och pratade om Lailas och Niclas bröllop, men nu skyller hon sina läsare för det? Mycket märklig kovändning. Hon är ju den som mobbat mest och sprider själv rykten?  Är det kniven på strupen, Katrin? Kanske det har gått upp en l-j-u-s-n-i-ng för henne, vad det gäller fortsatt arbete för Tv4 och Idol?

För detta köper inte jag! Hur jävla korkad får man bli? Nu tycker hon att hennes läsare är avundsjuka på på Laila o Niclas och även på henne? Att hon får prover hemskickat till sig eller hon har en bild på affären där hon köpte färgen till babyrummet? Vaddå gratis färg? Men du måste förstå att du inte har några skruvade läsare utan att de förstår. Så tänk på det nästa gång du skriver ett jävla långt inlägg eller ännu bättre, tänk på det före du sätter dig vid datorn.

Du har tappat greppet, Katrin!

ÄR DET OK ATT

vara otrogen i ett äktenskap? Om vi lägger till att mannen är jävligt RIK? Jag säger klart NEJ, även om man förlorar den standarden kanske, som man hade som gift! För mig finns inget som helst tvekande. Det är så mycket som förstörs av otrohet och jag påstår att det aldrig går att reparera. Nu har det ju handlat mycket om just detta i olika debattprogram, eftersom Tiger och Elin skall ta beslut om hur de skall göra? En del svenska kvinnor har förvånat mig i sina uttalanden ang. detta. De tycker att det är helt OK och att det t.om. är något man får räkna med, som nu Elin? DÅ kan där inte finnas äkta kärlek bakom! ALDRIG!  Om vi nu tar Elin, har hon ju blivit bedragen och kränkt gång, på gång, på gång efter alla Tigers förbindelser. 

De senaste två dygnen, sedan de grova sex-sms till porrstjärnan Joslyn, har inte Elin synts till. Det anses att dessa sexuella sms från Tiger, är så grova så en rad medier i USA, inte publicerat dem. De vittnar om en man, som har ett enormt kontrollbehov och som fantiserar om hårdhänt sex med kurviga kvinnor. Denna kvinna Joslyn James, har redan varnat för att hon kommer att avslöja ännu mer inom kort. Hon påstår att hon har över 1000sms och bara 100 har offentliggjorts.

Hur fan kan svenska kvinnor yttra sig om, att detta är OK och att man får ta det i beräkning? Hur tänker de? Antagligenhar de inga barn? Det finns bara ett uttryck för dem: GOLDDIGGERS är namnet!  

HUR E D ME VÄRKEN, MARIE?

Eftersom Marie Picasso varit sjuk mycket och ofta haft värk, kan man ju undra hur hon orkar ställa upp i Körslaget? Sedan när det kommer till känna att hon och hennes kör är den som tränar allra mest? Närmare bestämt 6 timmar om dagen, blir jag mycket orolig för henne. För om man skall vara ärlig (som ziegenarna alltid sa på Kiviks marknad.) så är det ju en 3-4 år sen du var med i Tv. Då räknar jag INTE "Hjälp, jag är med i en japansk tv-shovv".
Ikväll ville du oxå göra ett eget dansnummer och din vän hade hjälpt dig med koregrafin? MEN VVHAT? Nu är du en körledare, som skall hjälpa din kör fram till seger? Detta är ingen privat grej? Men du trodde kanske att du kunde få ett skivkontrakt på köpet? Har du tur Marie så går det kanske
Som vanligt är hennes pojkvän Albin med och stöttar henne.

De andra körledarna har en mer avslappnad inställning till tv-tävlingen. Mojjes kör har t.ex. övat i 2 dagar medan då Marieskör de senaste veckorna övat 6 timmar om dagen. Många av medlemmarna har redan börjat tappa i vikt av hårdkörningen.

PAUSPROGRAM?

Den som kunde stannat hemma igårkväll från Lets Dance, var Lambretta-Linda. Dansarna var väl ganska duktiga men för Linda var det helt enkelt en billig reklamkupp för KÖRSLAGET. Där tävlar hon ikväll med TEAM RONGEDAL. TEAM MOJJE.  TEAM PICASSO.  TEAM STRÖMSTEDT.  TEAM GYLLENHAMMAR.  TEAM MORAEUS och så då TEAM  SUNDBLAD. (Linda "Lambretta Sundblad")

ÄNTLIGEN!!!

Igår var det äntligen VVillys tur att lämna Lets Dance, men det kan man ju inte klanka ner på honom.
Svenska folket e d! Fast han tyckte nog det var ganska skönt, för nu skulle han ta en öl. Vilket han nog inte fått av Louise innan.

Så det blir en rafflande final nästa vecka!  Claudia o Tobias och Mattias o Cecilia. Det blir verkligen något extra, för de är ju duktiga båda två. Men det är en vecka dit.

HOS MALOU

på torsdag handlar temat om "Barn till en brottsling". Då besöks programmet av Jackie Ferm och hennes mamma Susanna, som fick tre barn med Svartenbrandt.

Hela veckan handlar det om tema från fängelse.


VA FAN?

Igår satt jag och zappade framför tv:n och på Tv4 var det Sveriges värsta bilförare. Döm av min förvåning när "Bonde-Susanne", Faddes ex. var med där som någon slags programledare. Hon satt även i juryn. Har det gått så långt att vem fan som helst, kan bli programledare? DETTA är ju inte klokt!

GRAAF/KARRYD

Ja så har vi kommit till Bloggfamiljen. Egentligen inte mycket att skriva om dem, men nu när jag börjat så.......
Sajten är stilren, vacker och läsarna ha satt upp ansikten på sig själva. Därmed kan Hannah o Peter se vilka som kommenterar. Det är samma namn hela tiden som förekommer och de ger Peter råd om både det ena o andra nu när han är gräsänkling.
Annars är det ingen rolig blogg, om man jämför med Maggans. Men jag vet faktiskt många som följer den.

Medan Hannah Graaf, på sin blogg berättar om hur det är att spela in Lyckohjulet och visar upp den ena blåsan efter den andra. För hon är mycket noga med att skriva att den kommer från Tiger, Samsoe eller Miss Sixty.

Så sköter Peter Karryd marktjänsten hemma. Han blir förbannad för att han inte läste det finstilta
vid ett kameraköp på Elgiganten, Samtidigt som Transportstyrelsen får "en känga". Om han nu skulle betala den sista dagen ,har de ju pengarna försent om man säger så. MEN jag håller med honom, då lägger de till 500 spänn i förseningsavgift. OM det nu skulle vara så, (obs! gäller ej i detta fallet,) att personen det gäller, INTE HAR pengar till Transportstyrelsen ,oxå lägger de på 500 spänn?Hur fan tror de då att man kan betala? Om man inte kan betala t.ex. 700 och sedan + 500= 1200? Är de helt jävla korkade? Alltså jag bara undrar? Såg Lyxfällan igår och detsamma gäller ju på Kronofogde-myndigheten?
Nej, nej, nu kom jag bort från ämnet och vad det gällde egentligen!

Jag vill påpeka att Peter är mycket omtyckt av sina läsare attde t.om. skriver att deras bloggträff i Malmö, den dagen hade inte varit något, utan honom. HANNAH, Du får kanske hålla hårt i Peter!

TIDIGT UTE?

Det kan man tycka att Katrin är med köp av alla babysaker. En del skall man ju ha klart, det säger ju sig själv, men vad sägs om Babygym,(jättetrevligt för barnet) men det skall ju helst kunna ta efter sakerna eller sparka på dem, för att det skall vara användbart. Liiiiiite i tidigaste laget. Sen skall hon ju handla hem krämer o oljor, amningskudde, vvipes, täcke o kudde till barnvagnen är ju oxå bra att ha hemma. Men flytväst? Barnstol när den skall äta? Ja, ja ,Katrin är kanske en mamma som vill skaffa allt nu och slippa sen?

Men nu har hon även fått för sig att hon skall ha tygblöjor? Mycket konstigt att en modern ung kvinna vill gå tillbaka till ,som våra morföräldrar hade det? Annars vill hon ju helst ligga ett steg förut. Lille "Ringo" om han nu verkligen skall heta så eller är det bara för att hon skall jävlas? "Ringo Rimér" stackars kille, om det nu blir så.

VARFÖR?

Varför finns det frireligiösa friskolor? Duger inte de vanliga skolorna? Ämnet togs igårkväll upp i Kvällsöppet hos Ekdahl och man kan minst säga att det är infekterat.

Jag anser att barnen blir indogtrinerade. Ett barn på 8 år kan ej avgöra vilket som är bäst för han/henne. För dessa frireligiösa skolor är inte objektiva.

Sen kan man ju ifrågasätta Ekdahl, när han drar in Sievvert Öholm? För den mannen ger ju inte någon annan en chans att säga något.
En till som kunde stannat hemma, var den där lilla näbbgäddan Gunilla Tjernborg.

Jag vidhåller att Livets Ord är en sekt, punkt, slut, precis som Linda Berglings (mamma Graaf) församling är.

De är bara ute efter att tjäna pengar. I vanlig folkmun kallas det tiggeri!

DAGENS SÄMSTA

Det är reklamen som Magnus Samuelsson gör för Risifrutti. Han böjer gardinstänger och dansar lite som Balou i Djungelboken. Snart kan de ta mig fan tjäna pengar på allting, om man vill göra sig till ett åtlöje dvs.

LÄGG NER

programmet Fuskbyggarna i tv4. Visst är det fruktansvärt att människor får lida på detta viset. Men det känns inte bättre av att se personerna lida och ingenting går att göra. Programmet är ett snyftprogram, så ju mer personerna grinar, desto mer kör herr Timell på. Sedan kommer han som den räddande ängeln och hjälper till lite. Nej, jag vill säga så här, kolla upp den som skall bygga åt er, inte 1 gång utan flera gånger. För som i kvällens progam där hade byggaren spelat konkurs 31 gånger. "Man litade på honom" sa familjen. Men det räcker inte, vissa hantverkare kan gå över lik om de satt sig för det. Sedan tillkommer en sak, en seriös hantverkare går aldrig på att ta över efter en klant. Å som det sas i programmet, är det inte stor chans att vinna, om man stämmer honom. Man förlorar inte bara vad han som skulle bygga borde rätta till, utan får även betala sina egna rättegångskostnader. MEN visst var denna person en frikyrklig talare? Det är ju känt att de är manipulerande i allra högsta grad.

Detta med religiösa friskolor skall tas upp ikväll i Kvällsöppet och det är intressant. För barnen blir hjärntvättade. De får absolut inte någon stabil moralisk grund. Vore intressant att höra vad ni tycker om detta?
Återkommer efter programmet. 

JACKIE FERM

kommer att vara med hos Malou nästa vecka. Under tiden så har hon sitt eget lilla bloggbråk med Inblandade personer (för tillfälligt): JANE TIMGLAS, JUSTLEE.....

Jackie berättar hur Jane Timglas blev utslängd från krogen i helgen. Jackie skriver vidare: "Hon blir alltid så stenpackad att hon inte kan gå, stor som en jättekvinna. Fan asså, tänk att få en sån över sig?"

Vad det gäller JUSTLEE, så beskyller Jackie henne för att hon tagit hennes jacka och JustLee beskyller Jackie för ATT HON tagit hennes vita pälsjacka. Så polisanmälning etc.etc.

Varför i hela världen byter de inte jackor? Enkelt och smärtfritt!

SPONSRAT IGEN?

Det är faktiskt inte alls omöjligt! För nu har Linda Rosing med sin Peter, bokat både kyrkan och datumet för bröllopet.
Hennes killkompisar skall följa med henne och titta på brudklänning, för Peter får ju inte se henne i den förrän vid bröllopet. Fan vad allt skall gå ordentligt till väga nu då? Om man skall följa de reglerna, skulle de inte skaffat barn innan heller då?

Ps. Linda gör även reklam för hudbehandlingar på sin blogg. Vem tror att det är sponsrat? Fröken Rosing lägger inte bara upp namn på Beautycenter utan även telefonnummer. 

Lite av varje.......

Igår var det Mästarnas mästare på svt och turen att åka ut var Patrik Sjöberg. Tycker att man har fått se en annan Patrik nu, än vad media gjorde han till förr. Då var han sur och tvär. Men jag gillade honom och alla deltagarna har ju något speciellt. Ta Armand, han säger saker och han vet inte ens om att han är skitrolig. Vilken humor! Brolin är ju oxå en kul prick. Sedan tyckte jag ju att det var något speciellt med smågnabbet mellan Patrik Sjöberg och Stefan Holm. Å nu är de båda hödhopparna utslagna och det är synd. En som är enormt duktig är Louise och killarna får akta sig, den saken ä klar. TÄNK ETT PROGRAM, utan att behöva ha mobilen vid sidan om sig!

"GLAPPKÄFTEN"

Marie Picasso är förbannad på Bert Karlsson. Precis som om han bryr sig? Igår när Marie var med i Förkväll, så satt hennes syster backstage och där satt även Bert-Fjärt. Han pratade som han alltid gör och sa det ena ofördelaktiga efter det andra om Marie. Bert visste ju inte vem systern var. Enligt Marie klagade han på det mesta hos henne och kan ni tänka er t.om. att hon bytt hårgfärg. Så nu skriver hon till Bert på sin blogg: "Bäste herr Karlsson! Bla bla bla bla.........
Tror hon verkligen att han går in på hennes blogg o läser? Hallå Marie, han har säkert annat, mycket
bättre att hitta på! Men hon menar att "Glappkäften Bert" har svar på allt.
Hade du lyssnat på honom, hade det kanske inte tagit ett par år sedan du släppte en skiva? Se bara på Amanda Jensen, så stor hon blivit? Fast utan Bert, men du hade kanske behövt honom? Vad är det för fel att sjunga på svenska?

HEDMAN INGEN SKURK

Han har begärt sitt bolag i konkurs och ni som inte känner till det, så är det så att OM han sett  eller haft en förvarning om att bolaget gått med förlust, ÄR han skyldig att begära bolaget i KK, annars är det straffbart. Så nu är det gjort och jag tror faktiskt på honom. Han säger att han är utblottad, visst du är han det oxå naturligtvis, för så jävla roligt är det inte att stå och svära eden i tingshuset. Förr sa de alltid, att efter 3 konkurser är man miljonär? Men så ligger det inte till. Jag tror att de har haft ett dyrt leverne, gett barnen mycket och Magdalena har nog kunnat handla var o när hon ville. Då går pengarna snabbt. För jag tror faktiskt att Magnus har gett sin familj allt som han kunnat och ibland mer därtill.

Jag tycker det är så onödigt att dra upp och "svärta ner" varandra i blogg och media. För nog har Maggan fått någonting av Magnus? Huset och hästen t.ex? Sedan tror jag nog att han stuckit till henne och barnen lite extra? För att arbeta deltid så håller hon ju en hög standard, både vad det gäller resor, mat mm.mm.? Det vet jag att det är många av hennes läsare som oxå tycker. Vilken ensamstående mamma har råd med det som Maggan gör? För tjänar man så bra deltid  på postkodlotteriet med hårförlängningar o allt, då skall jag oxå söka jobb där?

För medan många andra ensamstående försöker spara till något festligt som de kan göra med barnen, gör Maggan och hennes barn det utan någon planering. DÅ har man det ekonomiskt bra!

Jag är på inga villkor avundsjuk på henne eller någon annan, men jag tycker att rätt skall vara rätt!

FAN VAD TRÖTT

jag är på Bagge-VVHALGRENS förberedning till bröllopet, själva bröllopet, allt jävla snack om det och ta mig fan, är man inte med på bröllopsresan nu oxå! Det har ju knappt varit något annat i tidningarna utan baaara Laila och Niclas. Man kan ju undra hur familjerna VVhalgren ställer sig till detta jippo? De som är så noga med att hålla pressen utanför allt.
Undrar om de skall "sälja" förlossningen oxå? 

O, VAD JAG BLEV GLAD........

Äntligen, äntligen säger jag bara! Underbara Ann Söderlund har börjat blogga och gör ett program som heter MAMMABIKTEN. Första gästen är lika underbara Sanna Lundell och det går att se ,både på expressen.se och mammabikten. Dessa kvinnor är ju smarta, roliga och absolut inte rädda för att säga vad de tycker! Sånt gillar jag. De vågar vara naturliga, utan en massa tempelhår och smink och visar sällan eller aldrig sin outfit i bloggen. Tänk Er, bara DET? Sanna Lundell bloggar fortfarande på mama.nu och Ann på Allt om barn. JIPPIE!

Flickornas Fadde...

Fadde och ett par killar till var på Soap Bar igår kväll. Han blev förvånad när de tidigare varit på Café Opera, för att där var nästan folktomt. Så enligt hans åsikt är det Soap Bar som är stället för söndagar.

Hans uppgift för kvällen, var att dricka drinkar och ragga tjejer till de andra båda grabbarna.

"JAG MÅSTE HA EN MAGISK KRAFT SOM ALLA KVINNOR DRAS TILL
DEN EGENSKAPEN TÄNKER JAG VARSAMT HANTERA" avslutar han.

Ja du Fadde! Att ragga är väl inte så jävla svårt, det svåraste kommer ju när man hamnat i säng!

Fler förändringar.....

KISSIE har nu fyllt ut kindbenen oxå, så de blir mer markerade. Mycket snyggt enligt henne själv.
Men hon tycker att det fortfarande är ovant att ha någonting i kindbenen. Som t.ex när hon tvättar ansiktet.

LÖPSEDLAR

Anna Bergendahl sa att hon var mentalt stark, men har ni då sett löpsedlarna från igår? Hon är ju fullkomligt hysterisk för den minen har vi sett innan! Men jag tror inte att det blir så många gånger nu, för efter de internationella rösterna låg Anna sexa. Det är nog bara här hemma i stugorna som de röstar?
Snälla Anna, låt oss slippa fler sådana här löpsedlar, din pappa kan ju inte vara nära dig alltid. Å då hjälper det inte att du kallar på honom, när paniken tar överhand.

F.D.VÄNNER UNDRAR

Just så precis är läget. Hennes f.d vänner undrar: Vad händer med Jackie? Lite bloggbråk är det allt o ämnet är alltså JACKIE FERM!

Jane Timglas tycker att Jackie är en patetisk person och hon skriver på sin blogg:
" När kryssningen med "Sveriges Man" lämnade Stockholms hamn, var Jackie, Stefan Grantorp och Tim Rydeström ombord. Med var oxå en vääääldigt ung tjejkompis till mig som heter Michelle (18 år snart) och hennes kompis samt hennes mamma.
Efter en kväll fylld av party hamnar de i killarnas hytt. Då kommer JACKIE in berusad och ber att någon skall sova med henne. Då hon blir ratad springer hon till Michelles mamma och påstår att Stefan och Tim våldtar henne....
Två vakter bryter sig in i hytten och drar ut Michelle, medan JACKIE låtsas som ingenting."

"Det går även rykten om droger, karatefylla och inte dyka upp på bokade möten! Samt att hon lurade Franscesca på 10.000:- och Patrik (hennes kille i paradiset o den som delade vinsten med henne) på resan till Thailand, 7000:- som nu är där ensam."

Ta tag i ditt liv Jackie ,tycker jag, annars kan det gå rent åt helvete! Du skriver o länkar till både Kissie o Jane Timglas på din blogg, att det nu är "krig". Men INGEN har någonsin vunnit p.g.a. det. Du fick en andra chans, som är få förunnat genom vinsten i PH, förvalta den för helvete rätt! 


Funderingar om Annas vinst.....

Har läst tidningen och alltså fått det bekräftat. ANNA VANN! Trodde nästan att det var en ond dröm, men tyvärr! Nu är det bara att vänta och se hur det går i Oslo, men förmodligen skall det vara en upptempolåt i år? Om hon skulle bli nervös så är det ju ingen risk att hon glömmer texten? För det är ju samma text låten igenom, bara en sån sak. Hur var det sen med converce kängorna och stilen för övrigt? Hon ser ut som en lill-mormor med sin utstyrsel. Tacka vet jag Erik Saade, han är ju redan en idol. Men Darin var oxå bra och Jessica A, o Andreas, o Salem Al Fakir, o Ola, o Peter? Som ni ser hade jag många favoriter, bara inte denna bleka sångfågel med den bleka färglösa klänningen. Har fortfarande inte förstått, varför hon håller i en gitarr i början som sedan hux flux bara försvinner?

Men KANSKE skall det vara så i år? Får se ur det går i Norge? Någon bra representant för Sverige anser inte jag att hon är!  

ERIK SAADE

Tyvärr blev det inte alls som jag hade tänkt! Men det var jävligt synd att INTE Erik Saade fick representera Sverige, för han är något nytt, skitgullig, bra sångröst och kan dansa. Hur det skall gå för Anna i Oslo vågar jag inte tänka på, hon hade t.om sina converse dojjor på sig ikväll. Hon MÅSTE ju ha en STYLIST, den saken är klar.
Erik Saade kommer i varje fall att gå långt ch han har helt rätt: Han har gått den långa vägen trots att han inte är så gammal. Han kan vara stolt över sig själv!

HÅRDROCK

Idag spelar Bingo Rimér in en hårdrocks musik video i studio 33, där Jackie Ferm har huvudrollen. Hon skriver att hon är jättelycklig och har så kul.
Hon skall i videon bli jagad av en motorsåg och sen bli hängd. En hel del muskelknuttar finns oxå med och förmodligen blir det en efterfest, som Jackie ser fram emot.
Musiken kallas svensk rammstein.
Bingos dotter Noa är med där, men det märks att Jackie hade sett fram emot, om Katrin oxå hade kommit.

För min del får vem som helst vara där, men är det rätt ställe för ett barn? Det lovar inte gott nu när du snart skall bli pappa igen!

ALLT GÅR JU MED EL........

Den bästa reklamen just nu och har varit länge, Peter Apelgren som taxichaffis för DIN EL! Han är svårslagen!

"LILL-RUNKARN"

Lille Calle Schulman frågade sin svärfar om tillåtelse, när han skulle fria till sin Anitha. Naturligtvis tyckte svärfar att det gick bra och till sin förvåning fick Calle oxå veta, vilket smeknamn svärfar hade på honom. Just det, Lill-runkarn?
Svärfar hade nämligen sett ett av de där programmen av "Sverige pussas och kramas" och där Calle var knullsmurfen. Sedan gjorde han helt sonika en egen variant av det hela.
Fiffig svärfar, för visst är det ett passande namn?

MÅNGA VILL FRAM......

Nu får snart 60 ch 70 talisterna lämna vvalk over, för nya fräscha ansikten. Det fnns många nya tjejer som ser jäkligt bra ut och som tävlar med, att ta över. Detta märker man inte minst på en stor sajt för bloggare, där de utmanar varandra. Meral är en av de som är inblandade och de unga "nya" tjejerna påpekar att hon snart är bortglömd. Å det är klart, skall man fortfarande kunna leva på att man varit med i Baren en jävla massa gånger? Nej Meral, detta är förlegat och du måste hitta på något nytt! Annars är jag beredd  att hålla med LUIZA. För när t.om Hänt Extra sätter ett annat namn på dig då är det nog dax att lägga ner.
Tänk er alla robinsson-deltagare, PH-deltagare + mammas pojkar deltagare på samma site? Kan det bli något annat än ovänskap? Nej, de triggar varandra!  

ARE YOU READY?

Är ni redo för ikväll och Melodifestivalen? Igår fick Molly och Jonathan lämna Lets Dance. Det var synd att hon inte fick gå till semifinalen, men man får vara jävligt tacksam för att Mattias och Claudia får det, eller?
Mellan dessa paren är det ju så jämt, det kan bli åjedamej!
Fortsättning följer.

Melodifestivalen? Är ni redo och har ni laddat upp? Det kommer att bli en drama utan dess like. Hoppas jag i varje fall och framförallt att det blir jämt, så inte det är avgjort efter en liten stund.
Därför gäller det att ha vin, öl, vatten och något tilltugg framför tv:n ikväll. Hoppas att rätt åt vinner oxå annars blir det ett jävla liv! Jag har 3 favvisaroch jag bryr mig inte om VEM av de som vinner, bara det inte blir lilla Anna Bergendahl. Vi skall ha en proffsig tjej/kille som skall repesentrera Sverige tycker jag och hon är inte medveten om vissa saker ännu, typ kläder. Nej glitter och glaumor skall det vara och absolut inga converce-dojjor.

Mina favoriter är: DARIN, ANDREAS JOHNSSON OCH JESSICA ANDERSSON.

Vi syns i vimlet!

HA,HA,HA,HA

En dans klar, en dans återstår. Vet inte hur juryn tänker efter poängen, men jag tyckte faktiskt att Villy såg ut som han druckit en flaska boxarbrännvin, innan de dansade. Komik på hög nivå! 

HÖGLUNDH HOS MALOU

I förmiddags var Elisabeth Höglund, Regina Lund och Lisa Nilsson på champagnelunch hos Malou.   
Jag gillar verkligen Regina Lundh. Hon verkar så omtänksam och ödmjuk och säger inget förrän det är noga genomtänkt. Men Elisabeth babblade på som vanligt och det verkade faktskt som om Malou stod på hennes sida, angående Förkväll.Nu var Höglund inte ledsen längre, utan hon var arg och kränkt och fast hon inte sa något märktes det att hon inte gillade sina gamla kollegor. Om hon kom tillbaka till tv4 visste hon inte. Hon skrev på en bok och då kom hon bl.a. att ta upp detta bråket. Men att det handlade om ålder trodde hon inte nu.









                                                                                                                                                            

MARIE FÖRKLARAR

Marie Plosjö förklarar sitt beslut om utvik.
När hon var i 18-års åldern, tittade hon för första gången i en Slitz tidning. Hon tyckte att utvikningstjejen var så vacker där hon stod i ett fönster, med sina vackra bröst som pekade rakt upp. Marie tyckte att det var konst och jämförde en vacker kvinnokropp med ett konstverk.

Hon och hennes bästis skakade hand på att de en dag, skulle vara med i samma tidning och få lika fina bilder.
Hon hade då knappt en A-kupa, men kände sig som världens snyggaste.

Att hon ville operera brösten berodde på att hon älskade stora silikonbröst. Hon kunde sitta och titta på bilder på tjejer med silikonbröst. Dessutom så ville jag se ut som en seriefigur och ville skapa något med min kropp, så att jag såg ut som en sådan. Ungefär som när människor planerar en tatuering eller piercing. Skapandet av något, som jag ansåg vara vackert.

Fin förklaring MEN många frågetecken! A-kupa? Världens snyggaste? Seriefigur? Fast du har säkert rätt Marie, fast förklaringen är lite långsökt.

PETER KARRYD FÖRBANNAD

och jag måste säga med all rätt! Familjen Graaf/Karryd har oxå varit ute för fuskbyggnation. ALLA som har drabbats på det viset, där byggmästaren lämnat halvfärdiga hus efter sig, borde åtalas! Om den blivande byggherren kollat upp på Skatteverket om bolaget har F-skattsedel, rekomendationer på byggfirman och även kollat hur byggfirman "ligger till" med betalningsanmärkningar, då har de nästan gjort det mesta de kunnat. MEN idag måste byggherren oxå skaffa en försäkring som täcker ifall något gåt fel. Förr behövdes dock inte detta, för då var Byggmästaren ansvarig och då kom det ut en kontrollant när det var dax att ge delbetalning. Delbetalning fick man dock bara ta ut om man skrivit detta på anbudet. Tex. Vi förbehåller oss rätten att delfakturera.
Detta moment är borttaget nu, alltså att det kommer ut en kontrollant och varför kan jag inte svara på. Men det är till stor nackdel för byggherren.
Mao är det ett helt företag idag att bygga hus. Jag tycker fruktansvärt synd om de man sett på tv som blivit lurade . Lider verkligen med dem.
Men det jag ifrågasätter är vart produktionen vill komma med programmet? Ekdahl sitter ju mest och ringer och Timell står med sorgsna hundvalpsögon och tittar på paret som skulle bott där. Ju mer de gråter desto mer hmmmm  ar, Timell.
Det skulle vara lite mer ruter i dem!

Så fy fan på ren skånska säger jag till alla dessa bluffmakare! Kom bara ihåg att det finns inom de flesta yrken. 

                                                                                                                                                       

                                                                                                                                                          69619

FREDAG-TORSDAG o GAMLA NYHETER

Den heter Fredag men kommer ut på torsdagen, dessutom med gammalt skvaller. Nu har vi ju fått veta PRECIS ALLT om Laila o Niclas bröllop och man såg på ansvarige utgivaren igårkväll på Tv att det KOSTAT. Jag tror inte ens han tyckte det var värt det?
Klänningen var INGEN snygg brudklänning, men det var inte jag som bar dem, tack o lov! Tuttarna höll ju på att hoppa ut närsomhelst o det gjorde de kanske oxå på efterfesten?
Det allra allra gullsiga var när ANDERS BAGGE sa till brudparet: "GUD VAD JAG ÄLSKAR ÄR BÅDA TVÅ. LYCKA TILL HOPPAS ATT DET HÅLLER HELA LIVET. ANNARS TAR JAG TILLBAKA DIG LAILA!"

Jag säger: GUD, vilken man! Han är för bra för att vara sann helt enkelt!
                                                                                                                                                           








                                                                                                                                                         

FÖRSÖKT ALLT??

För 7 år sedan var de båda två med i tv-programmet "Fame factory", alltså Sandra Dahlberg och Jimmy Jansson. Eftersom att det var Jimmy som fick mest artistjobb fick då Sandra stanna hemma. Kommer ihåg någon melodifestival där hon inte ens blev insläppt.? Rätta mig om jag har fel? Men nu går de alltså skilda vägar och detta är ju inget nytt för dem som läser bloggar. Hon har ju fått jobb på postkodsloteriet oxå.
Så långt är väl allting väl, MEN som Tony säger i Lets Dance: När hon talar med media om separationen,  säger hon att förhållandet varit svajigt sedan nyår? ÄNDÅ har de verkligen försökt allt? HALLÅ, VADDÅ ALLT? Det var inte många månader det? Knappt tre månader när man har ett barn tillsammans på 3 år? DRA DEN FÖR NÅGON ANNAN! 









                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

KATRIN ZYTOMIERSKA

Katrin hänger ut sina f.d. anställda i sin blogg och nämner någon vid förnamn. Det fullkomligt virvlar in kommentarer till inlägget. Jag vet faktiskt inte NÅGON som kan beröra sina läsare som Katrin! Antingen är de FÖR eller oxå är de EMOT, men alla blir berörda och det är därför hon är så stor. Hon behöver inte slå KISSIE el. BLONDINBELLA i antal besökare, för det finns BARA EN ZYTOMIERSKA.

Men detta behöver inte menas med att jag gillar henne inlägg. För jag tycker inte att man kan dra alla unga människor över en kam. Men jag tror att Katrin är som en mycket god vän till mig? Hon är ju säkert skitduktig själv i det hon gör och fordrar därför likadant av andra? Du skriver själv Katrin att du gjort feldömningar när du anställt personal? Du måste ta mer tid på dig innan du anställer, för det är inte rätt mot tjejen eller killen och det är oxå elakt.

GÖR INTE VÅRA UNGDOMAR TILL ETT SKÄMT!






                                                                                                                                                                                       






SPONSRAT BRÖLLOP,JA EL.NEJ?

Vad jag tycker om sponsrat bröllop, tycker jag NEJ!
Fast det är klart, har man inga pengar och hemskt gärna vill, då är det väl OK. Det skrivs ju mycket om Laila o Niclas bröllop och det är ju jättesynd att de hade så dåligt med pengar? De som skall bygga hus och bilda familj? Nu kunde paret ju få extra dyra ringar, extra fina kläder, extra fin brudbukett , ( roligt för Laila)strängt taget EXTRA EXTRA av allt. Föstår inte tidningarna, de skulle väl vara glada för parets skull?
Detta är ju inte det enda paret som sålt sitt bröllop, för det förekommer ju ganska ofta. Men det är så det är här i livet, när det fattas pengar och man vill ha det riktigt storstilat.
DE RIKA KAN OCH DE FATTIGA FÖRSÖKER!

SINGEL IGEN.

För några månader sen berättade Denise Lopez på sin blogg att hon var kär. Men nu är hon singel igen. Hon vill att man respekterar det, vilket vi naturligtvis gör.

Samtidigt berättar Denise att hon för 2 veckor sen, sa upp sig som nattklubbschef på Le Bon Pailas. Hon arbetar dock kvar tills sista fredagen i maj. Hon har då jobbat där i ett halvår.

Skall Rebecca ta över efter henne? Återstår att se.
 

FADDE TYCKER............

Han skriver om "Förkväll" och tycker att da Silva o Ryding, saknar allt vad programledare behöver. Speciellt Carin som bara går omkring och ler och drar i tröjan då o då, för att dölja sin stora bak. Yvonne måste läsa innantill och har små lappar som hon kollar på.
Så nu jämför han "Förkväll" med uppställningen i ett fotbollslag. Zlatan på topp med 2 yttermittfältare hämtade från div.1 södra.

Det där med södra gillar jag inte, men detta är Faddes åsikt alltså!

AFTER DARK SKALL SLUTA

Kan ni tänka er att Christer Lindarvv är 57år? Läste att de skulle sluta att uppträda och det måste jag säga: De slutar med flaggan i topp!
Glömmer aldrig första gången jag såg dem. Det var på Rondo i Göteborg. Förut hade det varit dans där, men sen började de med shovv.
Hela föreställningen var så pampig med underbart vackra kläder. Sedan fanns där en jävligt supersnygg" tjej" med i shovven. Det visade sig vara Rickard Engfors, tror att han var omkring 20 år men kommer inte riktigt ihåg det. Han var fan i mig så snygg att han kunde slå ut vilken tjej som helst! Jag skall säga att det var många som trodde att han var tjej.
Därefter har jag sett After Dark många gånger och har även kvar häftet man köpte.
DEN känslan man fick där var fantastisk, det var som karnevalen i Rio med vackra kläder, plymer och underbar musik. TACK för detta fina minne, som ploppade upp när jag läste artikeln! 

VAD HAR HÄNT?

Vad har hänt med Marie Picasso? Under större delen av februari bloggade hon knappt? Hon mådde inte bra och om hon tog bilder på sig själv, var inte huvudet med? Hon skrev t.om. att hon inte visste om hon kom till att blogga mer överhuvudtaget?
Men sen fick hon erbjudande om att vara med i "Körslaget" och då, blev det fart på henne igen.
Konstigt, men det var kanske just DET hon behövde? Man har ju inte hört något om henne annars?

Marie tycker absolut att Anna Bergendahl skall ta hem hela skiten i år. (Melodifestivalen alltså) Hon skriver vidare på sin blogg att hon inte blir förvånad, om hon blir Världens nya lilla Tracy Chapman om c:a 3 år. Ni som läser hennes blogg känner väl till att hon tror på andevärlden? Vem vet, kanske hon är synsk oxå? Hon får vara vad hon vill, bara INTE det går hem som hon tror?

HOLLYVVOODFRUAR 2

När serien började igårkväll och jag såg dessa korkade kärringar, tycker man ju nästan att Anka Anka är fullt normal och vanlig.För de var ju patetiska när de hade casting för bartender till deras jävla Barbiefest. De har ju även åldern emot sig när de beter sig, som de gjorde. Anna Anka är dock inte mer än 37 år och hon har nog inte haft det så lätt med Paul alla gånger. Tänker på ett citat ur serien igår:" Jag är singel och vill ha pök för DÄR hänger kulorna ner vid knäveckan"! Ha,ha ibland får hon till det ordentligt, eller vad tycker ni? Hon är ju vältränad, så det ska väl inte vara så svårt att hitta en man.
Nej, jag anser att de andra är nollor om man jämför med henne. Får väl se nästa vecka då den riktiga höjdaren kommer dvs. Suzanne Saperstein.
Men sen har vi ju sengångaren (kanske går på Prozac?) Maria Montazami som är så gullig med alla sina toffsar och så hemska tanke! läppstiftet, som inte tillverkades mer. Jag tycker att hon är underbar! 


SYSTRARNA GRAAF

Nu skriver läsarna hej vilt på Maggans blogg, hur illa Hannah beter sig. Ja både Hannah och Peter? Först en fråga: "Är det tacken för att hon fixat en stor schlagerträff till Er o att mötas av detta, när hon kommer hem?
Någon av läsarna skriver att både Hannah o Peter kör med skitsnack? Att Hannah bjuder in Magnus Hedman och barnen för att titta på Melodifestivalen, när inte Maggan är hemma? Vidare att Hannah o Peter passar Maggans barn så ofta?
Maggan kämpar för att vara alla till lags medan Hannah o Peter bara väntar på att sticka kniven i henne?
Vet inte hur detta kan komma sig att skitsnacket börjar nu? Alla har ju känt till att Maggan och Peter?
inte kommer överens? Vad om det är, tvistar de lärde? Men Maggan o Hannah har väl försökt hålla skenet uppe?

De gjorde ett stort fel när de inte var ärliga mot sina läsare och sa hur det låg till! För det har spekulerats hit o dit. Det är väl inte konstigare att systrarna Graaf blir ovänner, än om andra syskon blir det?  De är i mina ögon inte förmer än andra?

Sedan kan väl kanske en del läsare tycka det må var konstigt, att Maggan i slutet av februari skrev om sin ex-man som " min goa och trevliga ex-man"? Speciellt när hon för ett halvår sedan spydde galla över honom i bloggen. Inte en gång utan flera gånger?

Men ni läsare måste lära er att de är precis som vanliga svenssons. De har ingen gloria, inte någon av dem? Fast det bland verkar så.

MELODIFESTIVALEN

På lördag avgörs det i Globen. Vem skall vinna i år? Blir det rätt eller blir det fel?

De nominerade är:
                         
DARIN
PERNILLA                                          
ANDREAS                                          

TIMOTEJ
PETER JÖBACK
OLA

JESSICA ANDERSSON
SALEM AL FAKIR

ANNA BERGENDAHL
ERIK SAADE.

Darin med You´re out of my life är en kanonlåt som mycket väl kan vinna. Det är nog mitt första val.
Pernillas kan nog bli en schlager här hemma, men vinna? Nej, tror inte det.
Andreas baaara älskar jag. Kan bli en match mellan honom och Darin? Jävligt svårtippat!
Timotejs låt kommer nog många gå och nynna på och blir en hit hemma. Men för Guds skull inte vinst! Peter Jöback är ju alltid bra, men här är som sagt många om budet.
Olas låt är inte heller dum, men är den bättre?
Jessica är enligt mig den enda tjejen som har möjlighet att vinna över killarna. Salem Al Fakir är oxå helt OK, men tror inte han vinner. Anna Bergendahls låt är den enda som jag ogillar. Hörde den för en stund sedan på radio, men tyvärr ingen ändring. Gillar varken henne eller hennes musik. Gjorde inte det när hon var med i Idol heller. Sist ut Manboy med Erik Saade? NYTÄNK, IDOL, COOL yes vvhy not?
Vilka var det som klagade på artister/musik i år? Måste säga att så många otroligt bra låtar som i år är sällsynt!  

DÅLIG UPPDATERING?

Men det gällde de flesta bloggar idag tyvärr. Vad det gäller brudgummen Niclas VVahlgrens bröllop o bröllopsfest, så tyckte han att det var en 7-helvetes jäkla kul fest när han fick sin Laila i lördags.

Laila fick ju Niclas och en 7-helvetes jäkla maffig ring. Med fett med bling.

Bilder var det inga bloggar som släppte för någon måtta får det ju vara, eller? De säljs nog till en tidning. Men personen som skrev detta på sin blogg, är nog inte så van vid en så enorm uppmärksamhet? Önskar Brudparet ETT STORT LYCKA TILL!

FÖRVÅNAD??

Det är slut mellan Ensam-Mamma-Helena och hennes Oscar. Men det är väl ingen som är förvånad? Oscar flyttade tillbaka till Ljungby för att öppna en egen firma och flyttade aldrig tillbaka. ALLTSÅ killen var ju dö-snygg och så ung? Förstår inte vissa kvinnor.

Glömmer aldrig när programmet slutade. Helenas bägge döttrar sitter i en säng och pratar om mamma, Oscar och åldern.

"JAG ÄR SÅ BLÅST"

detta sa Ensam-mamma-Johanna själv och det trodde jag aldrig att jag skulle få höra! Har ju själv hävdat det ett antal gånger, men aldrig fått något svar av henne.
MEN det tog ju priset när "polisen" och ENSAM-MAMMA-JOHANNA började flirta med varandra och hennes utseende började likna det, som visade upp i "Semestersvenskar". Hon fastnade på kroken direkt likadant då. Hon verkar ta mig fan nappa på allt som rör sig!

Tycker absolut att hon borde tänka på sina barn!

MARIE PLOSJÖ

och hennes unga flickor på mondoblog. Verkar som om KISSIE oxå skall blogga där. Marie och tjejerna har varit på Kanarieholmarna och där är många bilder därifrån. Måste säga en sak! Kan inte begripa hur Kissie har så många läsare, men det är väl hennes vulgära sätt att skriva kanske? För utseendemässigt är hon inte en tjej man vänder sig efter om på gatan. Har följt den en tid och min stora gåta är på hennes blogg: "Varför visar hon aldrig ditt ansikte? Visar hon upp sina bröst vänder hon oftast (mestadels) bort ansiktet. Var inne på, att hon inte opererat sina bröst? Ja, något konstigt är det ändå? Men går man sen in på mondoblog och ser henne där, så ser hon ut som en liten fjortis med jäkligt STORA BRÖST! Det är nästan så att de tar överbalans med henne! Kan ju oxå vara så att hon tycker att de blivit för stora och vill göra om dem? För alla är på Kanarieöarna och man kan inte se henne i bikini någonstans, åtminstone inte framifrån.
Tror ni att Marie skall vara en slags morsa till dem? För det skiljer ju en hel del i ålder.

MAGGANS SCHLAGERFEST.

Nu har då Maggan Graaf tillsammans med bröderna Engfors, haft sin andra fest. Först var det bloggfest och nu var det schlagerfest. Detta är nog deras nya sätt att försörja sig på. Det låter ju underbart snällt av Maggan att ordna detta för sina läsare? Men med 3 barn, hus måste ni ju förstå att hon eller killarna, inte gör det HELT GRATIS? Sponsorerna är många, men priset var visst höjt? Vi får väl se vad händer nästa månad.
Till min stora förvåning var det Anna Book som höll en helt fantastisk schlagerkaraoke och allsång!
De kallade henne en underbar glädjespruta och visst stämmer det. Men att det skulle vara hon som höll i detta o oxå gjorde reklam för sin bok, var det fler än jag som tyckte var konstigt. Hur var det Maggan skrev på Bloggfamiljen på sensommaren? Jo, att Anna Book körde omkring med hennes bil och det behövde hon kanske med sin STOORA familj! AJA BAJA FRÖKEN GRAAF, DET VAR INTE SNÄLLT!

INTE MENTALT STARK

Anna Bergendahl må kanske sjunga bra, fast hon inte är min favorit. Men hon kommer inte att hålla mentalt i Globen. Man såg ju när hon gick TILL FINAL? Hon blev ju nästan hysterisk? Sedan kan jag inte förstå de några minuterna som hon kommer in med en gitarr och lika snabbt är den borta igen? Är det möjligtvis så, att hon känner sig mindre nervös då? Ligger nog något i det?


E D VERKLIGEN SÅ ILLA?

att äldre etablerade skådespelare behöver "hoppa in i reklam tv?" Jag är i så fall ledsen för er skull. Säger som i Proviva-reklamen= "Det känns inte alls bra.

GRATTIS JESSICA!

Det var du verkligen värd! Roligt att du gick till finalen och jag hoppas det bär hela vägen fram. Du var så underbar och otroligt vacker ikväll.
Jag önskar dig LYCKA TILL både privat och i karriären. Låt 2010 bli ditt år!

SKÄMS SVENSKAR!

Nu kommer jag inte att skräda orden! Hur in i helvete kan ni låta Villy få era röster? För ni är väl inte så inkompetenta som det verkar? Att låta en pajas "dansa" vidare vecka ut och vecka in. Hade jag varit VVilly eller Charlotte hade jag skämts. Hon som kan dansa måste ju känna hur fel allt är? Sauk var inte min favorit, men han har lärt sig att dansa och dansa jäkligt bra! Nästa vecka står kanske er favorit på trappan och röstas ut?
Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen. Låt juryn ha hela makten till 5 par återstår, annars blir även detta ett program, som går i graven.

"DÖ INSEKT DÖ!"

Flamenco bildades och fick sitt namn när "spanjorerna stampade i sönder kackerlackor och andra kryp". Orden är David Hellenius, när han skall presentera dansen i Lets Dance! Han har en humor den mannen som nog passar de flesta? Tycker även att juryn har bra humor, men där är det kvinnorna som lyser.
Det är det klart bästa programmet på tv 4, men om inte kanalen gör något ,kommer även detta att förstöras om de inte tar itu med utröstningen. Sorgligt minst sagt!


FLAMSIG I RUTAN

I morgon kan man ringa TO i Nyhetsmorgon. De tar upp så mycket de kan. En sak de borde ta upp är "Förkväll" i allmänhet och Carin da Silva i synnerhet. Hon håller ju inte käften 5 minuter, utan lägger sig i och skall ha ett ord med i laget, under hela programmet. Hennes plats är som Tv-hallå, där passade hon! Det märks tydligt att hon är betydligt yngre än de andra. Sedan om vi tar upp t.ex Nöjespanelen, är det bara Gynning som är kvick och slängd i käften och dessutom har hon humor. Det hade räckt med Gynning o Ryding till detta program.

Har funderat på Malou och Efter tio. Hon har i många år velat att hennes  program skulle sändas på förkvällen, men fått nobben. I min vildaste fantasi kan jag inte förstå varför? Nej, istället skall där sändas ett alldeles nytt program och mycket av det som visas på morgonen, kommer igen i Förkväll!
Det pratas hit och dit om att de inte har råd? Hur f-n kan de då göra en sådan tavla?  

"SKAMBUD"

ENSAM-MAMMA-JOHANNA har blivit plåtad med barnen för Amelia. Barnen gillade det så mycket att EMJ fick muta dem med varsen tjuga. Det yngsta barnet tog emot slanten, men den äldre tyckte det var ett skambud. Varför i h-e kan hon inte låta barnen vara ifred från detta sk. kändisjippo? Vill hon synas och plåtas FINE, men dra inte in barnen om de inte vill! Kommer att tänka på Anna Anka när hon skulle fota sina barn. När inte killen ville blev hon riktigt förbannad.
Som alltid med ensam-mamma-Johanna puhhhh, långt namn men vägrar att kalla henne för något annat, har hon en blogg UTAN kommentarsfält! Hon klarar inte pressen antagligen. Men jag anser att en blogg UTAN kommentarsfält, inte är någon blogg! Ensam-mamma-Johanna mailar med sina läsare istället? VADDÅ ETT EGET LIV?

TROR JAG SJÄLV?

Jag kommenterar andra bloggar bl.a., men tror jag på allt som skrivs? Nej, naturligtvis inte! Jag har väldigt svårt för att t.ex tro att Dalin föddes som man. Men jag ser det så här. Är det sant, så blir hon väl nästan helgonförklarad. Vidare kan jag aldrig påstå att det inte är sant, för jag känner henne inte? Tror nog i detta fallet att hon vill höja sina tittarsiffror, men det är vad jag själv tror. Jag är bara en budbärare bloggarna emellan, ingenting annat!

Från det ena till det andra!
Såg Katrin i The Voice igår och det var fruktansvärt vad stor hon blivit! Josefine frågade henne, om hon var säker på att det inte var tvillingar? Katrin sa att det inte var det. Men då är hon STOR alltså! Så skall hon vara i form till sommaren, vilket hon säger, får hon nog ta hjälp med fettsugning. TÄNK KATRIN som du mobbade Anna Book? Det är allmänt känt att man inte skall äta för 2!

"MÖRKA HEMLIGHET"?

I Paradis Hotell medverkade strippan Dalin. Hon har nu på sin blogg avslöjat att hon föddes som man. Även Jackie Ferm har skrivit om detta på sin blogg pga att de är enormt goda vänner. Det har inte gått att få en kommentar från Dalin. Om detta stämmer, blir hon en förebild för många och det är fruktansvärt modigt gjort. Idag tackar hon alla som kommenterat i hennes blogg. Det gör henne starkare skriver hon!

FADDES EX TALAR UT

Kvinnan som Fadde skulle gift sig med, Bonde-Susanne, talar nu ut om varför det aldrig blev något. Det berodde inte på de yttre omständigheterna som ekonomi  eller avståndet mellan dem.
Det var i sängkammaren allt slocknade! Susanne skriver:"Jag är en fysisk person som vill ha mycket kontakt".
När Susanne får höra om Faddes stand-up skämt, skakade hon bara på huvudet. Inte minst när han säger att han haft sex med flera hundra kvinnor. -Snacka går ju, men snacka så att det går är betydligt svårare, säger Susanne och jag måste ge henne ett poäng! Det kan ju inte vara fel på ALLA kvinnor? DÄR FICK DU FADDE SÅ ATT DU TEG!

"FUSKBYGGARNA"

MED Tv:s makt, tror Ekdahl att han är en myndighetsperson. Martin Timell satt mest och tyckte synd om husägarna och gjorde till slut sin "lilla Hemma hos-grej". Frågan är vad de ville ha ut av detta program? Visst är det jättesynd av dem som drabbas som paret i programmet! Men inte, absolut inte gör man en avbetalningsplan och betalar kontinuerligt, utan att något händer! Förr fanns det alltid en man från kommunen som kom ut och kollade vad som var gjort därefter fick byggaren pengar. Men om jag förstod det rätt i Kvällsöppet, finns det inte mer? NÅGON måste ta ansvaret! Men det kommer inte att hända något efter att Ekdahl/Timell namngett 10 fuskare. Har suttit och lyssnat på programmet lite och Ekdahl drar gärna alla över en kam. Men det finns många sluskar även i hans egen bransch. EN SAK kan jag i varje fall hålla med om! Hantverkare håller aldrig tiden, kommer aldrig när de ska och blir (nästan) aldrig färdiga i rätt tid!


ERIKA TYCKER

att Fadde har blivit riktigt GULLSIG, sen han botoxade hela ansiktet! Det verkar som om de kan ta varandra i hand, lika "smarta" alltså. Förvånar mig, hur jury-Andreas kunnat ha ett förhållande med denna kvinna? Men, men det är mycket som förvånar en.

I "DEN RÄTTE FÖR ROSING"

valde Linda den unge killen Hugo Rosas! På sin blogg har han lagt upp ett samtal från Linda, när hon ringde honom på fyllan. Han påstår att hon ringde efter programserien, då Linda hade sin kille Peter? Linda lade upp ett inlägg på sin blogg, som tyvärr togs bort ganska fort. Vilka jävla killar hon träffar? Fadde som gör henne löjlig på sitt sätt och nu denna pojkspolingen.  Stackare, så mycket ont har hon väl ändå inte gjort?

GENERÖS KATRIN

som delar ut biljetter gratis till Jackie Ferm, så att hon kommer in lite varstans. Hon har även gett henne möjlighet till att bleka tänderna och det aldeles gratis! Jag sa väl att hon ändrat sig?


MERAL BOJKOTTAR

Carolina Gynnings blogg. Hon säger: "Jag mår så jävla dåligt av att läsa den. Hennes skönhet får mig att må illa över mig själv. Hon är en ärlig och rolig prick, Meral!

SORRY PERNILLA,

hur du än vädjade på din blogg att dina läsare skulle rösta på dig, räckte det inte! Synd att du inte kan närvara på Lailas o Niclas bröllop, men du kanske kan sluta upp senare. Rätt konstigt att inte de kunde lägga det sådant att alla eller de flesta kunde vara med. Men det är väl bråttom kanske?

JACKIE FERM HAR EN

tung ryggsäck att bära. Många gånger så tror jag inte att allt är så skoj, eller att hon har det så underbart? Nu efter att hon vann PARADIS-HOTELL tillsammans med Patrik och sedan blev utnämnd till "Årets tv-personlighet" har hon mycket runt omkring sig, som gör att hon kanske "kommer bort" från vardagen. Men tyvärr hinner den alltid ifatt en.
MEN hon är så ung ännu och hon har en underbar självutlämnande blogg, som säkert kommer att slå bort de flesta "vanliga" bloggarna.
Men det märks på vissa bilder, att det finns sorg i henne och detta med all rätt. Jag har själv i ung ålder ringt efter polisen, när min far bråkade. Så jag vet precis hur det känns. Men "utåt sett satte jag på en fasad", så alla tyckte jag var så jäkla tuff. Det var och är jag kanske oxå, men det kommer en tid då ryggsäcken blir full. Detta vet nog Jackie om för hon verkar vara en klok tjej.
Hon har en hemlig kärlek? Om jag skall tippa, så gissar jag på Daniel da Silva? Kom ihåg var ni läste det! Jag önskar verkligen Jackie ett stort LYCKA TILL!

KATRIN BERÄTTAR

I dag är det 1 år sedan Katrin och Bingo blev ett. NU LÄNGTAR hon till att kunna dricka sig aspackad (efter förlossningen) . Hon skriver: "Jag skall bli så packad att jag krälar i min egen avföring". Man får ju verkligen hoppas att hon har en nykter barnvakt!

RSS 2.0