NYA FÖRMÅGOR EL. HALVKÄNDA?

Skärpning tv4, för om det skall vara nya förmågor i Idol, så skall ju en del plockas bort? Tex. Geir och Linda Varg?
Är det rättvist att de som är helt nya, skall möta dem som t.om. spelat in skivor? Jäkligt dåligt att inte kolla upp det innan, men det är ju inte första gången?
Skall de inte tävla på lika villkor kan ni lika gärna lägga ner programmet? Sedan tycker jag att juryn låter herr Jidhe bestämma vad som sägs o inte sägs? Jag är så innerligt trött på denna människa, som hela tiden kallar Idol för Sveriges största musiktävling? Om han läser detta så njuter han av att göra folk upprörda.

Jäkligt dåligt att ge Håkan Hellström "en passning", ikväll för att han hade åsikter om just detta, Jidhes program i allmänhet och Laila Bagge i synnerhet? Det kommer inte att vara någon som vill ta över Jidhes roll, så programmet kommer väl att dö ut om denna Jidhe skulle få för sig att sluta? Men det nöjet kommer man väl aldrig att få?
MEN JAG VET VARFÖR HAN HÅLLER PÅ SOM HAN GÖR! HANS DRÖM HAR ALLTID VARIT ATT BLI ARTIST,MEN RÖSTEN VAR INTE BRA NOG! DÄRFÖR FÅR HAN JU SPELA PAJAS PÅ ANNAT SÄTT!!! VÅJNE,VÅJNE!

"NY"GAMLA FÖRKVÄLL

Nu satsar tv-4 rejält på programmet Förkväll. Vad sägs om Agneta Sjödin, bra, Hans Fahlen, bra, Carolina Gynning, bra, Adam Alsing och Linda Isaksson-Lindorff. Vi kan väl leka lite 5 myror är mer än 4 elefanter?Vem tycker ni då skall bort? UTAN TVEKAN-LINDA ISAKSSON-LINDORFF. Bort, bort, bort för hon har väl nog av sina bönder? Tänker man efter så hade programmet kunnat vara 10 år gammalt, med de programledarna? Men Agneta Sjödin o Hans Fahlen har det varit tyst om i många år. Det är först nu när Fångarna ...... började som man fick se Agneta i ett eget program. Hans Fahlen är ju en underbar o sportig personlighet, som jag inte tycker har fått den uppskattning han är värd!  Gynning kom till förra säsongen och hon bjuder alltid på sig själv, likaså Adam Alsing. Men vad skall Linda göra, för hon är ju bäst bland bönder och djur? Skall bli jäkligt intressant att se henne "sitta" i något program dvs. utan att pyssla med något annat under tiden?

Men detta har väl tittarna själva betalt för (alla dessa programledare) efter allt jävla ringande till Idol o andra program?
Förra säsongen undrade man ju hur Niclas VVhalgren plötsligt kom in som resereporter och sen som kock? Det var alla gånger frugan Laila som hjälpte honom på traven? Men det var ju inget vidare heller!

SÅ DET KAN PÅ INGA VILLKOR BLI SÄMRE!

SÅ VAR D ÖVER!

1.Dessie sågar Blog Avvards totalt.Hon tyckte det var sådana småbloggare som hon aldrig hört Taaaalats om som vann. Är det lite avundsjuka som luktar? Sen sådan liten o ynklig goodiebag med vitaminer, plåster, te o choklad, den uppskattades inte alls av Dessie. Verkar som om småbarnen har alldeles för stora pretantioner?

2.Paulina tyckte ungefär likadant + att hon tyckte det var skandal att inte killens blogg var nominerad ens.

Glansdagarna för flera bloggerskor blir nog annorlunda nu, när skatteverket har börjat granska. För det är ju svårt för skolungdomen att visa kvitto.

SÅ VA D DAX IGEN!

Ikväll är det dax igen för ett nytt avsnitt av Ensam-mamma-söker och som jag förespådde så blev det mamman Emma, som gladeligen öppnar sig för media? Jag hade ju en mediakåt varning på henne och hon slog till direkt. Gäller de inte hennes tatuerigar, så berättar hon om sin bulimi ? En kvinna med 10 tateringar är inget snyggt, men man ser ju att männen hon valt ser likadana ut? Så maka söker kaka mao?
Det tog inte lång tid innan känslorna kom i gungning?
Men jag tycker att produktionen har gjort en klar förbättring, vad det gäller barnen? De visas inte så mycket och så hoppas jag att det blir även i fortsättningen! 

E D SANT?

Det ryktas att Paulina och Hugo skall förlova sig, nu när de varit tillsammans i 6 månader? Jag säger bara:" Vem fan bryr sig? Dessa snorungar vet ju inte ett dugg vad det innebär ändå, så det är bara att förlova sig till höger och vänster! Så låt de göra det om de känner för det! Det kan vara slut inom en vecka, så varför lägga ner någon energi på det?

KISSIE,PAULINA o HUGO

Det ljugs och det sups som aldrig förr. Det värsta är att dessa ska vara föredöme för våra barn?
Ta Kissie?
Hon hänger ut Marie Plosjö på sin blogg och påstår att Marie lurat henne att vara med i "Toppbloggarna", när det i själva verket är Kissie som både skrivit kontrakt o åkt i från Gran Canaria utan att göra rätt för sig? Dessa ungdomar har ju tagit över totalt och skriver precis vad de vill på sin blogg!

Paulina. Har festat med Kungarna i Tylösand och gillar dem skarpt. Detta tyckte dock inte hennes läsare om, utan tyckte att hon var pinsam. Så där ryker nog en del läsare Paulina och du är inte värd dem heller.

Hugo dissar Jackie Ferm på sin blogg och hissar sig själv. Det var ju tur att du inte hissar Paulina igen, för så jäkla bra är hon inte, som du vill ha det till.

Sedan vad det gäller Jackie? Hon kan ju faktiskt må dåligt därav hennes sätt, men den tanken har väl aldrig slagit dig?

NEJ JACKIE, INGET BRA.......

Vet inte varför du missköter din blogg, för den 21 september skrev du till dina läsare om att du hade frågestund? Du skulle svara efterhand, nästan som en chatt? Där ligger 87 frågor och väntar på dig och idag är det den 25/9?
Sen du slutade blogga på nattstad har det inte varit någon ordning alls och jag tycker det är synd, för du hade ju så många läsare! Ett tag låg du högt både med bloggen på nattstad och mondoblog?

Såg dig i Debatt och även där verkade du allmänt förvirrad?Kanske har det blivit för mycket festande så att du mår dåligt? För du avslutade aldrig en påbörjad mening? Hoppas att du tar väl hand om dig! 

BLOGGFAMILJEN

får lite förändringar när Henrik Johnsson slutar blogga där. För till skillnad från andra, har han varit en trogen bloggare och uppdaterat dagligen.
Sedan hade jag rätt vad det gällde att blanda in barnhemmet i Indien på bloggen, det finns aldrig någon som kommenterar där? När det gäller en org. som Arken, typ Livets Ord, är det nog inte många som skänker något?

Herr o fru Karryd/Graaf gör ju inte så många inlägg själva? Peter har kört med ett långt inlägg hela tiden fram till semestern. Nu blir det mera "pö om pö" och det är synd.
Hannah däremot uppdaterar dagligen, men det är inte mycket hon skriver däremot massor av bilder!

Men de har många besökare och det är ju det som gäller? Fast de har många tävlingar oxå för den delen.

Spännande att se vem som kommer efter Henrik, för de har ju provat på en del om man säger så. Undrar om de ändrar i headern nu, för Jessika Andersson har ju hängt med länge trots att det är längesen hon bloggade där?

Ps. Du vet väl om att du inte behöver vända ut och in på dig för att kommentera där? Nu räcker det med att du loggar in som vanligt. Det har klart gjort att de fått fler besökare!

SÅN MAKT o KAN INTE AVGÖRA?

Detta gäller alltså Idol-juryn och inget annat! De besitter sådan makt och har gjort länge, men kan inte avgöra VEM av de två tjejerna som skall komma med från audition? Jäkligt dåligt tycker jag! De har inte bangat för att sitta och gapskrattat åt deltagarna, men att avgöra vem av de två som skall gå vidare klarar de inte av? Inte heller har de haft svårt att dra uuuuut på det i det längsta, när deltagaren suttit skitnervös framför dem och bara väntat på ett svar? Varför skall det gå till på det viset? Deltagaren storgråter och de i juryn låter svaret vänta?
Jag håller fullständigt med Håkan Hellström att de, mest Laila, mördar deltagarna psykiskt!

Snacka om förnedrings-tv? Då ligger väl ändå Idol högt upp på listan? Att göra narr av ungdomar verkar vara helt OK, medan det upprör något enormt med program som "Rent hus och Rehab-tv? Och i de programmen är det vuxna människor? Nej vet ni vad, ungdomen skall vi vara rädd om och de skall inte behöva stå framför en sån maktgalen jury!

Sedan har jag innerst inne en känsla av att detta inte är Baggarnas idé utan Tv4:s? Så får de in lite mer pengar för DET får de aldrig nog av. För min del hade det väl gått alldeles utmärkt att låta båda tjejerna gå vidare?

MAGGAN RASAR MOT REHAB-TV!

Hon brukar inte yttra sig vad det gäller tv-program eller dylikt, men nu har hon fått "eld i baken". Hon tycker att det är fruktansvärt med denna förnedrings-tv. Om det är för att Magnus Hedman blivit tillfrågad förtäljer inte saken?
När jag läste hennes inlägg, kändes det så igenkännande och nu förstår jag varför? Hon har skrivit att de använder dessa sjuka, vilsna själar och gör program om det?? Just detta brukar jag skriva om ARKEN (Linda Graafs) och Livets Ord. Dessa församlingar tillhör samma kategori som den förnedrings-tv som Maggan skriver om, fast med ett undantag, de betalar inga pengar till vederbörande utan det får deltagarna själv betala en viss % av. Sedan får man se det ur mer än en synvinkel? Är man beroende och behöver hjälp att ta sig ur det? Då kostar det money! Det är därför att vi har så mycket missbruk som vi har, för det är ingen garanti att man får hjälp med betalningen.
Jag kan tala om att om man är inlagd, så kostar det över 2500:- per dygn och vilken vanlig Svensson har råd med det? Jag tror att man måste tänka sig noga för innan man "tar munnen full", men det är klart har man pengar så
ordnar sig allting ändå!
Det finns väl både för och nackdelar med detta!

ANG.MITT INLÄGG OM REHAB I TV.

Så är Kikki Danielsson på krigsstigen igen. Varför? Jo, för att hon blivit erbjuden att vara med i det programmet och för det skulle hon få 500.000:-??!! Även Christer Sjögren o Sanna Bråding har blivit tillfrågade, men alla 3 har tackat nej.
Christer Sjögren har väl inga problem nu, eller har han det? Varför skulle han annars bli tillfrågad? Ja,ja Sanna Bråding gick igenom sitt för 2 år sen och vill inte ställa upp nu igen.

Men Kikki, du har ju fortfarande problem, fast du inte vill erkänna det, och det har du haft hela tiden? För 500.000:- hade det väl varit värt att bli av med ditt beroende? Vem tror du får chansen till detta och får pengar tillika?
Ta chansen och ditt liv kommer att bli helt förändrat!

BONDE SÖKER FRU- SUSANNE

har dumpat den sista killen, Anders Stävhag oxå. Det var väl han som hon skulle gifta sig med? Hon säger: att Anders kom in i hennes liv när det var som skörast" och det har tydligen de andra killarna oxå gjort ? För först är allt så hett och brett, sen blir det dumpning! Detta gäller både Per-Inge som hon träffade i dokusåpan och de förlovade sig, men det slutade med pajkastning på båda hållen.

Sedan var det Faddes tur. Även dessa förlovar sig men bröt efter ett drygt halvår. "Jag har inget ont att säga om Fadde i dag", säger Susanne. Men om man går tillbaka till denna tiden så hade du enormt mycket att säga då det hände? Du hängde ut honom totalt.

Sedan kom den nye förmågan Anders Stävhag in i bilden och allt var frid o fröjd. Men som du sagt varade det inte länge. Susanne säger:" Det här var inte ett friskt förhållande utan problemen bestod av svartsjuka o kontrollbehov.

Nu måste jag ändå fråga? DET Kan ju inte vara fel på alla män, som du träffar? Jag tycker att det lutar mer som om det är du som inte kan ha ett förhållande? Å det var väl därför som du sökte till "Bonde söker fru".

Tänk om du bara kunde hålla käft om vem du träffar, tills allt är klart? Men då hade du inte fått dina "löp" i
tidningarna? Tänk Om, du någon gång gav fan i att "prata ut" om ditt liv? Det finns ju faktiskt mycket mer väsentliga saker.

Så snälla försök att TÄNKA LITE? Jag vet att det är svårt, för det kan lätt bli en vana!

SEN MÅSTE JAG DISSA HÄNT&EXTRA, KLICK m.fl. som inte han fylla ut era tidningar med riktiga kändisar, utan får ta till sådana här C-kändisar!

GYNNING E ME!

Så ser det ut för tillfället i varje fall i Förkväll. Agneta Sjödin och Tony Irving är oxå me! Skönt att slippa den där flamsiga Carin da Silva? Så jäkla lätt är det inte att byta från dansskorna till att bli programledare? Men Yvonne Ryding gillade jag, så det är synd att inte hon kan vara med? Vi får väl se hur det kommer att se ut? Hoppas att det får en bättre chans än förra säsongen, då Elisabeth tog time-out och sen aldrig kom tillbaka?

REHAB PÅ TV.

Som jag skrivit tidigare skall Kanal 5 göra en svensk version av den amerikanska dokusåpan "Celebrity rehab", där halvkändisar får hjälp med missbruksproblem. Jag tycker att detta är en alldeles utmärkt grej. Klara namn är Camilla Henemark, Olle Ljungström och Jane Timglas än så länge.

USELT JIDHE!

 Christoffer Viklund, killen som Jidhe ville ha med till Stockholm, och gick emot juryn, gick inte vidare! Kanske den där Jidhe kan hålla sig till vad han ska och inte försöka överta juryns arbete? Exakt det samma hände i fjol? Kan hända att han blir lite virrig av att vara med i så många program? Han fick en rejäl "känga" av Robert Gustavsson och en massa garv av publiken i den nya föreställningen som har premiär ikväll på Rondo.

FICK EN KOMMENTAR..........

som tyckte att jag skulle låta Ensam-mamma-Helena vara ifred? Det sista jag skrev "Om hon nu inte ser det själv" var ju enbart för att hon skulle få upp ögonen och se hur illa hon klär i detta löshår? Inget direkt illa menat alltså?
Du som skrev kommentaren "B"? Kan du säga till henne face to face att hon passar i det? Här skriver jag, på min blogg, precis vad jag tycker och det finns många fler än jag som tycker detsamma!För man måste faktiskt ha lite självkritik och man kan inte bara se ut som andra, trots att hon gärna vill  göra det? Beklagar B, men det är min syn på saken! 

EN RÖDGRÖN RÖRA I SANDLÅDAN?

Ja, det tycker jag är fallet, efter att de förlorat mot alliansen. Nu tycker jag det är Sveriges bästa, man skall tänka på?
Men Mona, språkrören och inte minst Lars Ohly är för arga, besvikna o ledsna för det? Jag anser Mona Sahlin borde avgå, vilket oxå kan bli fallet, Lars Ohly får fan i mig göra vad han vill, men under valdebatten hade han sådana svarta blickar, Så om blickar kunde döda............Så rösta in Gudrun Schuman igen, hon var en frisk fläkt i poitiken.

Man måste kunna medge att man är besegrad och först nu gör Sahlin det. Socialdemokraterna har som alla vet gjort ett fruktansvärt dåligt val och detta får hon ta på sig!

När Reinfeldt ville prata med Miljöpartiet, då svarade Maria VV. att hon tyckte att alla partier skulle bjudas in från de rödgröna? Men jag tycker Reinfeldt är den som bäst passar som statsminister och han är cool. Han tar Marias motattack med ro för han tycker att allt skall sjunka in.

Sedan ringer han upp Miljöpartiet och riktar en öppen vädjan om samarbete i enskilda frågor.Reinfeldt kommer inte att erbjuda VVetterstrand och Miljöpartiet någon ministerpost eller inflytande i regeringen.  Han planerar att erbjuda Miljöpartiet uppgörelser i flera viktiga frågor där de rödgröna är oense. För den viktigaste uppgiften för språkrören, är ju ändå att få igenom partiets politik.
Jag litar på Fredrik Reinfeldt! 

NU NÄR HON INTE SER DET SJÄLV?

Varför kan då inte NÅGON säga till Ensam-mamma-Helena att hon ser skitbillig ut i sitt löshår? För tydligen ser hon inte det själv? Det finns personer som skall se ut som alla andra, det må vara frisyr till outfit, trots att de inte klär det? Nog har de någon bästis eller väninna som vågar säga det till dem? Annars vill de kanske att personen skall se lustig ut? Man behöver inte säga det på ett otrevligt sätt? Tydligen finns det ingen i hennes värld som vill säga det, och så skrattar folk bakom ryggen på henne?
Jag har ju inte med detta att göra egentligen, men jag tycker det är synd, för innerst inne är jag inte så elak som  folk tror.
Var lite mer reko mot varandra! 

NR1. CAROLINA GYNNING.

När kan man kalla sig författare? Räcker det att man bara skriver en bok och så kan man lägga ordet "författare" i sin CV? Nej det tycker jag inte stämmer! För det är många som har gett ut böcker som inte ens skrivit dem själva, för det är en konst att skriva, precis som att man kan måla tavlor? Själv har jag gjort många tavlor i mitt liv, men någon bok har det inte blivit?
En som kan det här med konst är ju Carolina Gynning och då gäller det all konst? Hon naffsar på alla område, böcker, parfym. programledarjobb,målar tavlor och hon gör det bra! Samtidigt är hon i Sverige den kvinna som är mest chic.
Hon är lika vacker brunett som blondin, med andra ord ALLT KLÄR EN SKÖNHET!

HON GÅR BAKÅT?

Ja det gör hon och det tycker jag är vansinnigt synd! Hon låg högt på listan över mest lästa, tidigare, men nu är hon inte ens med? Jag pratar om Jackie Ferm? Det hade varit bättre för henne att stannat kvar på nattstad.se, istället för att öppna en egen blogg? Hon har skrivit ganska flummigt den senaste tiden dvs. om hon uppdaterat över huvud taget?
Man kan av hennes sätt att skriva märka att hon inte mår bra. Detta går av naturliga skäl ut över bloggen.
Jag hoppas att du får ihop ditt liv och snart får möjlighet att träffa din pappa? För det är nog mycket viktigt för dig!

KATRIN SKÄLLER UT

sina bloggläsare för att de inte röstade på Mogi och henne i Dansfeber? Hon tycker att hon har bloggat för dem i 3 år o så kan de inte ens rösta på henne??
Katrin har nog siktet inställt på att vinna hela skiten och det hon sätter sig för brukar bli så.
Vi får väl se om hon o Mogi får fler röster nästa gång. Själv tycker jag att de gjorde dansen jävligt bra!

KANONBRA!

Igår kväll var jag på gen.rep på  Robert Gustavssons nya föreställning. Där bland annat oxå Åsa Fång och Sharon Dyrall medverkade + några extremt duktiga dansare! Han har premiär nu den 23:e september! Föreställningen är så gott som utsåld, i varje fall fram till jul?

Tycker att alla som har möjlighet, skall gå och se den!

LYCKA TILL

säger jag idag till Lena Ph och Odd Molly-Per som gifter sig! Jag önskar dem all Lycka.

MAGGAN GRAAF NOSTALTISK.....

Tror inte att hon mår så bra i höstmörkret för det har varit nostalgisnack hela veckan. Nu har hon lagt upp gamla bilder på sig själv och Isac? Vet inte riktigt vad hon vill ha ut av detta?
Hon har blivit mobbad i skolan( Ganska många andra som blivit det) hon har skrivit om tonårskärlek och hur hårt det kan drabba en (säkert många som känner igen sig även där?). Så vad är problemet? Tror hon att hon är ensam om att gå igenom den tuffa tonårstiden, när man tyckte att alla var emot en? Dina läsare har rätt, du gnäller alldeles för mycket!
Din blogg som man förr längtade att gå i på, i början av din bloggningtid dvs., nu kan man gå in där och ofta har du då inte skrivit något? Man kan gå in där flera gånger, utan du har uppdaterat?
Du säger att du har blivit trött på bloggandet? Gör ett uppehåll då, tills du får tillbaka lusten?  

ANDERS BAGGE DEN GODE........

Det snackas hit och dit om varför Idol drar så många tittare. Detta skulle enligt expertis vara att Juryn är så snäll? Detta skriver bl.a. Maria Brander idag.
För bara en liten stund sedan skrev jag tvärtom här på bloggen och det vidhåller jag. Visserligen är denna juryn inte så sträng i tonläget som den andra? Men förnedringen är nästan större när de flinar eller skrattar medan deltagaren försöker göra sitt bästa. T.ex. fortsätt sjung och gå ut......... Vad fan är det för besked?
Deltagaren har kanske väntat i många timmar oxå får de ett sånt besked? Det är mycket mer psykiskt elakt!

Den Gode är Anders Bagge och han vill gärna ge dem en kram. Tycker att Laila o Andreas skall ta efter honom, för deltagarna behöver det!

GAV "KUNGARNA" EN KVART

igår kväll, sen så slog jag över till ett annat program. Det är det mest äckliga, vedervärdiga program som någonsin sänts på Tv.
Jockiboi som medverkar i programmet, har en blogg som rasar i fart på bloggportalen. Så visst finns det de som gillar honom och serien och naturligtvis även bloggen.
Vet inte om Paulina och han är gamla kompisar, för det verkar som om Paulina gillar honom? Så där for Paulina ned i mina ögon. Hon har ju Hugo som hon borde vara stolt över istället för att umgås med såna äckelpellar.

E D BÄTTRE?

Det klagades alltid på den första Idol-juryn för att de var hårda. Är det bättre att sitta och gapflabba åt deltagarna som denna juryn gör? Tycker att det är stor skam och förnedring mot personen som tagit sig till audition och gör sitt bästa.
Laila sjunker djupare och djupare ner i stolen och hela hon skakar av skratt? Tänk om det var hennes son som blev utsatt för något likande? Då hade hon nog tagit honom i armen och lämnat stället? FY för juryns beteende!

Ps. Sedan har ju Jidhe tagit över juryns roll och det är han ju inte kapadel till. Han gjorde likadant förra säsongen och då åkte killen ut gången efter? Han pallade inte trycket helt enkelt. Så där borde inte herr Jidhe ta saken i egna händer. Killen det gällde, tyckte inte att det var kul att gå vidare på det sättet? Han sa att det skulle vara juryn som avgjorde och inte Jidhe, för det hade känts mycket bättre. Varför finns annars juryn där? Det kan man fråga sig!

NU TAR DEN "GAMLA TON"

och börjar med att skriva på Ensam-mamma-Helenas blogg. Hon delvis hotar precis som hon gjorde när hon bloggade på Mama. Istället för att detta skall hjälpa E-M-Helena så tror jag det blir motsatt verkan.
Men det är klart att hon vill göra något åt situationen nu när hon är gammal i gamet. Tror inte att du skrämmer bort de som kommenterar för den förmågan har du inte?

Men om det går är det ju bra, för jag gillar inte att någon skriver något elakt i kommentarsfältet!

Oooooops! Anna Book kan

bli riktigt förbannad. Det förstår man när man läser hennes blogg och hur orättvis behandlad hon anser sig vara ? Många spaltmeter har gått åt till detta. Men kanske att du nu förstår att vi verkligen är trötta på dig och ditt grinande? Du behöver ju inte vara med i VARJE lekprogram som sänds? För då hade du kanske inte fått all denna kritik. Börja med vartannat i början och sen kan du gå ner till vart tredje. Det är ju ett beroende som du skall behandlas som vilket annat beroende som helst. Men det går för det lärde du väl dig på Fortet: Ingenting är omöjligt!

Men att kommentera elakt på bloggen är inte juste!

MAN BLIR BARA SÅ JÄKLA TRÖTT............

Varför använder Tv4 samma ansikte i olika program? Tänker just nu på Peter Jidhe? Än är han på Sporten, än i Idol
och nu oxå om Valet? Skall hans ansikte slitas ut precis som Linda Isaksson (Lindorff)? Nog fan finns det fler personer som de kan använda?  Peter gör ett bra jobb på Sporten, men passar definitivt inte i Idol. Är han rädd för att bli utan jobb eller vad står på? Han får akta sig så han inte går in i den berömda väggen!

ENSAM-MAMMA-JOHANNA TIPSAR

den andra ensam-mamma-Helena hur hon skall göra med sin blogg p.g.a kommentarerna som hon inte gillar! Ensam-mamma-Johanna tyckte att hon skulle stänga av sitt kommentarsfält, som hon själv gjorde. Detta är två personer som gör allt för att SYNAS och HÖRAS trots att de inte uträttat något annat, än dejtat på tv?

Alla dessa såpadeltagare, oavsett vilket program de medverkat i, tar över premiärerna. För OM de riktiga kändisarna inte går dit, får de ju ta vad som blir över? Då blir det Anna Book och hennes gäng? Men va fan, de måste ju oxå ha roligt? I varje fall E-M-Helena som verkar ha ett ovanigt trist liv? Hon fick en helsida med sin Barbie-drog och nu dyker oxå gamla bilder upp, från Oscars tid? Herre Jisses!
Å nu skall hon åka till Stockholmför för att se film? Johan Petre har skickat inbjudan. Märkligt för han kan inte heller ha så många att välja bland? Han måste känna till att det inte går att blanda äkta vara ,mot dingeldangel?


VAD TYCKTE NI?

Nu har vi sett tjejerna, vad tycker ni? Jag tyckte nog att den som var trevligast var Linda? Igår efter programmet ställde jag mig själv en fråga: Behöver verkligen en 23-årig tjej söka kärleken på Tv? Där är nog lite mediak#t varning på henne? För att hon ville synas var det inget snack om, med alla sina tatueringar? En ny ensam-mamma-Helena alltså? Men,men jag kan ha fel, det får tiden utvisa!

SKÄMMER UT SKÅNE

I eftermiddags såg jag reprisen på "Skånefruar" och man kan ju bara undra var fan Kanal5 hittat dessa exemplar?
Trodde att det skulle vara några som "hade något i huvudet" MEN den siste "idoiten" är tydligen inte född ännu?
"Idoiten sa Skarsgård den äldre, i filmen "Den Enfaldige mördaren" så jag har inte stavat fel.

För det första så har jag bara sett ett avsnitt knappt, men det räckte.  Malin Åkermans "styvmamma" verkade ju totalt borta, aldrig tankat en bil t.ex, men det var hela hon..?!........... OK, hon är kanske snäll, men det kan kon oxå vara, eller?  Stackars Malins pappa, det kan inte vara roligt?

Sen en hippie som hade en dialekt som jag aldig hört någongång? Hon var ju speciell på sitt vis, men kanske den utav de, med mest självförtroende? Kanske en sökare?
Nej förresten mest självförtroende hade nog hon som var mäklare.

Nu ser jag fram emot att se de RIKTIGA damerna från Stockholm, som har klass. Grethe Philipsson &Co.  

HUGO HISSAR PAULINA

på sin blogg! Oh, vad gulligt och romantiskt!
Han ger henne credd för en massa saker, men mycket för att hon tagit tag i sitt liv och har framtidsplaner. När han träffade Paulina var det mycket uteliv med att festa, supa o röka. Nu däremot har hon slutat röka och börjat träna på riktigt. Han tycker ju inte att det är något fel i att festa, men å andra sidan skall inte livet bara kretsa kring det.
Han hoppas att Paulinas läsare skall ta efter henne och att hon ska bli en inspirationskälla för alla sina läsare. För läsare har hon många.Han har så rätt så den skitsnygge Hugo!
VILKET KAP DU GJORT PAULINA! LYCKA TILL MED RÖKUPPEHÅLLET OCH MED HUGO!

IKVÄLL VISAR DE UPP SIG

och för första gången under Ensam mamma..... i bikini. Ja varför inte,det är väl inget att hyckla om? Om det är i första eller fjärde programmet spelar ingen roll. Det skall bli intressant att se hur de presenteras, för vinjetten man fått se av programmet är helt klart godkänd. Barnen var inte med på den, vilket var alldeles riktigt. Läste att ensam-mamma-Helena tyckte det var konstigt, för barnen ingick i programmet ju? NEJ, E-M-H det var inte alls konstigt och speciellt inte dina killar som var ganska gamla? Du satte dem åt sidan, när de bad dig att inte välja Oscar? Å dina småflickors ansikten finns fortfarande på näthinnan, när de sitter i slutprogrammet och pratar?

Så jag hoppas verkligen att det blir högre standard på programmet denna säsong! Lär nog återkomma om det.

KATTIS,NASSIM AL FAKIR o DANSFEBER!

Kattis sköter programledarjobbet med glans, vad det gäller detta usla program. Men jag tror inte att Kattis tackat ja till det, om inte det var för att det var välgörenhet?

Fast igår var där en person, EN PERSON alltså som var utklädd och dansade som Beyoncé och fy fanken vad han gjorde det bra. Nassim al Fakir var namnet, så släng dig i väggen Anna Book! Kommentarerna på tv4 lät inte vänta på sig, de trodde att Nassim var gay och då måste man väl säga att han lyckats jävligt bra.

Vidare var där massor som klagade på AnnaBook och hennes framträdande i alla program.Kunde inte utan le när jag läste följande kommentar: "Lördagskväll med Anna Book som har utgångsdatum 1999, inte konstigt att man mår dåligt en söndag", ha,ha,ha. Men se detta förstår inte lilla Anna själv? Sen kan hon ju inte låta bli att klaga heller? Hon tog ju chansen o tog med dig lite danssteg från Lets Dance och henne röstade juryn, (inkompetent) till detta program, vidare? Ibland undrar man hur det går till , vad de bedömer efter?

Anna Book klagade,men inte Nassim som under hela det perfekta numret dansade på höga klackar? Du borde tänka dig för innan du öppnar käften,tack!

Jag tycker väl att jag inte känner mig riktigt bra idag!!?


NU FICK HON TILL DET!

Barbie-drog och ensam-mamma-Helena, behövs det säga något mer? Att injiera sig själv med ämnet Melanotan för att man ska bli brun och jäkligt rynkig? Det är denna kvinna i ett nötskal! Hon gjorde till och med reklam för drogen på sin blogg och länkade dit. En 3-barns mamma som bär sig sämre åt än en tonåring?
Förstår inte att hon överhuvudtaget har en blogg? Hon skickar in ett videoklipp, sen är det färdigbloggat den dagen? Jisses!

HOHO ALEX PÅ FINEST!

Nu får du snart ett helt gäng från såpan "Kungarna av Tylösand" som kan blogga hos dig! Du tar ju allt annat som rör sig, oavsett vad de har att skriva. Så varsågod!

ANNA BOOK 40 ÅR IDAG, DET BORDE

firas med att hon sätter in en ny bild på sig i bloggen? Hon som är så duktig och pedant så fattar jag NADA? Hon skryter om sin nya kropp och har t.om. gjort skönhetsoperation? Varför vill hon inte ändra på bloggen då? Det skulle hon ha gjort för längesen enligt mig. Men grattis, grattis lilla Anna, hoppas du får en härlig dag!

STARKT JACKIE!

Jackie Ferm skräder inte orden när hon skriver om Jimmy Håkansson och SD! Det är jäkligt starkt gjort av henne tycker jag. Hon hotar honom t.om.
Detta att ta upp något om SD är ju som det var stopp o belägg på, (tips Annika Leone). Inte många som gör detför de är alldeles för fega, Men inte Jackie Ferm inte!

HON GÅR TILL ATTACK MOT "IDOL".

"Robyn vet vad hon vill och ingen kan styra henne heller. Dessutom tror hon inte att ett tv-program är det bästa sättet att skaffa sig en musikkarriär på? För hon tror inte att de får så många valmöjligheter när det kommer till att hitta det man själv gillar att göra?
Det är ett tv-proram och de skall tjäna pengar på det tv-programmet, så det är en massa andra intressen som är inblandat i det och inte bara det som är bra för dem som är med. Jag skulle aldrig ställa upp i Idol fortsätter Robin.

Hon skulle försöka hitta på något roligare. Typ starta ett band med sina kompisar och bara repa ihjäl mig några år och se vad det leder till. Om inte Robyn vet, vem vet då?"

Inte sitter dessa 3 jurymedlemar där gratis? Inte herr Jidhe heller? De tar nog ut en ganska saftig lön, annars hade de väl fortsatt arbetet i USA? Så i slutklämmen blir det i bästa fall råd med en ev.platta till vinnaren med låtar som han/hon inte gillar?Sedan blir denna person snart bortglömd. Se på Kevin? Se på Alice,Erik,Calle? Inte någon av de ungdomar som denna enligt Jidhe "Superjury" tagit ut, har det blivit någonting av? De andra artisterna kom fram när den gamla juryn fanns.

Peter Jidhe bemöter Robyns attack med att sträcka ut hand till sångerskan o säger:" Jag skulle älska om hon hälsade på oss under årets säsong. Då skulle han visa henne hur mycket vi anstränger oss för att ge våra artister en chans att lära sig viktiga delar av branschen och ta sina första steg mot en karriär som kanske kan snudda vid Robyns. Han har inte ord för hur stolt han är, vad vi gjort och gör med svenska "Idol". De som deltar kommer att minnas det,som en av det mest spännande de gjort fortsätter Jidhe.
Ett litet tips bara: Ge ditt jobb till Någon som KAN musik o håll du dig till Sporten!

ANNIKA LEONES STOPP O BELÄGG!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1830449/catallonia?claim=wwqhvz667ss"> Följ min blogg med bloglovin</a>
Du har väl en hel del blaskor att bläddra bland? För du behöver ju inte gå utanför Sverige, för att hitta veckans värsta. Det finns på mycket närmare håll.

ANNIKA LEONE UTSER

Sandra Dahlberg till Sveriges mest onödiga artist (jag håller med). Vidare att Sandra skriver på en bok om sex? Hur osexigt kan det bara bli? Men hallå Leone, då kan väl Sandra och du gå hand i hand?

SVINERI!

Hur fan kan Kanal 5 sända ett sådant program som "Kungarna av Tylösand"? De enda som hade roligt var nog de som var med i programmet verkade det som? Kunde ni inte lagt de pengarna på något vettigt? Det hade ju igen handling direkt, utan de bara söp, spydde,pissade,sket och k**##**#. Rena jävla svineriet!


VINN GOODIEBAG, VÄRD 1500:-

Fredrika som förr arbetade på Finest men fick av konstig anledning sparken därifrån? Jag har skrivit om henne förut. Boven i dramat är bl.a Alex Ervik? Hon är nu utsatt för nätmobbing, vilket hon skrivit om i sin blogg. Där uppger hon även två stycken ip-nummer, och hon har utlyst en tävling till de som kan hjälpa henne att få tag på dessa som ligger bakom? Gå in på Fredrikas blogg&Spotlife och läs själva. Det skulle inte förvåna mig om Alex eller någon i hans omkrets ligger bakom? För HAN vill ha makt, men en dag faller hans korthus oxå?

Det hon är utsatt för, är inte normalt. Alla mingelbilder på henne se senaste månaderna raderas bl.a och det är bara en liten del av vad hon får utstå? Hon är konsult så detta är naturligtvis inte roligt för henne. Hjälp henne att göra sin röst hörd! 

KISSIE, D SPELAR INGEN ROLL

hur många fucking skönhetsoperationer du gör, du blir inte snyggare för det. Har nu sett dig helt naturell i Toppbloggarna och det var ingen vacker syn? Sedan tycker jag att du verkar helt coco. Ett stort barn det är vad du är, inget annat! Väntar verkligen på nästa avsnitt? Detta var nog det dummaste du kunde göra, att vara med i den serien? Det kommer med tiden att bli ditt fall!

TACK FÖR DET TELEVERKET, f-låt Aftonbladet!

Så har det kommit till allmän kännedom att ensam-mamma-Helena gjorde reklam för de där sprutorna, som man skulle bli brun av. Aftonbladet hade ringt henne 2 dagar i sträck och sagt till henne att det var olagligt och att det måste testas mer? Hoppas verkligen inte att unga tjejer "gick på det"? För som jag skrev tidigareså vet man inte vad det kan ha förbiverkningar? Det måste vara jävligt viktigt för E-M-H att vara brun? Fast det syns ju på huden oxå? Den är verkligen rynkig? Kunde varit riktigt elak om detta, men hoppar det, i varje fall i detta inlägget!

MALIN BERGHAGENS DOTTER kär i sin styvpappas kompis?

Ja så var det skrivet! Vilken jäkla mening och vilket innehåll? Då skall kanske mamma och dotter med respektive festa tillsammans? Usch, vad komplicerat det verkar vara?

Smsfajten mellan Maggan och Magnus.

Slutförhandlingen mellan Magnus och Maggan närmar sig. Nu har Magnus lämnat in en sms-konversation från i våras, mellan de båda.
Om rätten tar den till sig, har inte Maggan så mycket att hämta? Jag kan inte begripa hur de orkar? För uppriktigt sagt, så tror jag inte att han har några pengar? Maggan har säkert fått en hel del innan, vilket oxå framkommer av sms:en? Sen att han kanske har slösat lite nu efter skilsmässan, det har kanske berott på att han inte är i psykisk balans?

Sedan tror jag inte att Magnus tjänade några enorma summor under sin proffstid? Inte om man jämför med Fredrik Ljungberg t.ex? En sak till som inte är att förglömma är att de har säkert levt ett dyrt leverne och då går pengarna som smör i sol? Kanske lite svårt att förstå så här några år efter.

Jag tror att det slutar med +-0, när allt är klart!

SÅ VAR DET DÅ DAX!

Igår kväll började Sveriges Biggest Loser och det är verligen tufft av deltagarna att ställa upp i Tv. Tv 4 gjorde inte saken lättare för dem när de hade Jessica Almenäs till programledare, som precis gått en bantningskur själv och var precis som tränarna dööö-spinkiga! Detta var ju för helvete ett hån mot deltagarna, fattar ni inte det? Nog finns det någon annan som passat det bättre? Hon kunde t.ex vara lite mullig? Men vad kan man vänta sig av den kanalen? 

HEMSKT ATT VARA SÅ GLÖMSK?

Läste Hannah Graafs blogg och hon verkar vara en riktig virrepanna, det är knappt någon dag utan att hon glömt något? Men priset tog väl ändå när hon glömde var hon lagt Liv för att hon skulle sova?
Jag var faktiskt inte mycket bättre själv när jag tog min lille hund med till affären? Jodå jag glömde honom där och tänkte inte på det förrän jag var hemma. Han kunde väl åtminstone skällt lite, men icke?

Så det man inte har i huvudet får man ha i benen! Det blev att traska dit igen. Tur att det inte var något köpcentra, för då hade jag kanske aldrig hittat honom?

VILKET MASSA TJAT OM

Prins Carl Philip och Sofia Hellkvist? Det är väl ganska enkelt att reda ut? Carl Philip lämnar sin prinstitel och så kan han vara tillsammans med Sofia? Lätt som en plätt, eller?

Snart är det bara KUNGEN själv som har "blått" blod i sina ådror! Drottningen är en kvinna av folket, men togs emot öppenhjärtligt av svenska folket? Barnen är ju om man nu skall hårddra det riktigt, bara halvt Bernadotte? Men de har ändå sina titlar och det har väl ingen sagt något om? Prinsessan Victoria och Daniel fick vänta 7 år för att de skulle få gifta sig och Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström lika länge ungefär.(det blev kanske för länge?)

Då dyker det plötsligt upp en tjej som vi tidigare sett i lättklädda bilder och i dokusåpan "Paradise Hotell" och denna Sofia skall då hux flux godkännas av Kungen, Drottningen och de andra familjemedlemmarna? Är det rätt tjej för Carl-Philip? Detta vet väl bara de båda turtorduvorna? Men monarkistiskt sett är det fel, dvs. om inte Carl Philip lämnar sin prinstitel?

Prins Bertil och Prinsessan Lillian fick kämpa ett helt liv för att de skulle få varandra? De fick det till slut, men då var det försent för dem att skaffa barn? De fick betala ett högt pris! Men de fick vara tillsammans på ålderdomens dagar i varje fall.

Nu tycker jag inte det verkar vara någon ordning alls i det svenska kungariket? Här får vi prinsar och snart prinsessor hipp som happ? Men då har vi ingen monarki längre, den saken är klar!

VI HÅLLER PÅ ATT SEPARERA

Äktenkapet mellan sångparet Mathias Holmgren Thorsell och Johan Thorsell har efter sju år, gått i kras. Mathias fick sitt genombrott i Fame Factory 2002. Samma år träffade han Johan Thorsell, men de blev inte ett par förrän 2003, då oxå Johan deltog i Fame Factory. Uppbrottet är så färskt att paret fortfarande är skrivna på samma adress i Stockholm.

KATRIN Z. SPARKAD FRÅN TV4!

Katrin Zytomierska har blivit sparkad från tv4 och inte heller radioprogrammet "Vakna med The Voice" vill förlänga kontraktet med henne. I tv4 ersätts Katrin av Jakob Ökvist, Josefine Crafoord o Paul Haukka. De stod högst på Tv4:s lista över vilka de ville ha. Det händer snabba förändringar i både Tv och radio.

Katrins uttalande: "Jag skall vara mamma ledig i ett år" men kommer nog sn tillbaka? Det är bara det att det är inte så lätt att komma tillbaka för hon hade ju ingen fast plats? Hon hade egentligen precis fått in ena foten där?
Men det dyker kanske upp något annat program som passar?

Tänker tillbaka på de tre episoder som det blev sån hysteri efter? Men HALLÅ, Katrin hade ju alldeles rätt ang. Jesper (kallade honom lite bögig) Camilla Håkansson (hon passar på en Finlandsfärja) och sist så var det Anna Bergendahl (hon har ingen stil). Dessa tre påstående som Katrin sa, var ju för fan sanna? DET var bara det att ingen hade tidigare sagt något sådant i "rutan förut"?  Om 1 år är kanske, är TV redo för Katrin Zytomierska?

KAN D STÄMMA?

Zinat Pirzadeh ( hon som är förlovad med den där snygge Idol-Knut) utsågs igår till årets kvinnliga komiker, på den Svenska Standupgalan. Har svårt att förstå det, för jag har svårt att förstå vad hon säger!

Magnus Betnér blev årets roligaste man och tänk att detta kan jag förstå!

JOSSAN TACKAR

Josefin Crafoord tackar för sig och slutar blogga efter ca 1 1/2 år. Synd för hon skrev om vettiga saker! Finest tackar Josefine och så var den sagan slut. Lycka Till med andra projekt!

VA SYNN OM PETER JIDHE?

Han fick inte något pris på Kristallen, trots att hans fru fiskat röster åt honom på sin blogg!  Svt vann ju sportprofilen och det var helt rätt. Men Peters fru tyckte gott att Idol skulle få någon utmärkelse, för det är superduperduktigt folk som jobbar med det? Men alla de andra produktionerna då? Ä dä bara skit ? Naj,naj nu ä du ute o cyklar Karin! D ä supersuperduper duktiga d osså!

Män du, inte hade mannen din behövt ble suyr för att han inte fick någon kristall? Fast han ä ju en stor glytt!

OOOOPS NICLAS.....

Ni såg väl Niclas VVhalgren på Kristallen? Han som var med i filmen G? Ja sen har han väl inte gjort mycket mera?
Han hade lagt till med skägg, undrar om det är Lailas eller hans egen idé?

Ännu ett bevis på att folk inte gör sig fina inför en gala! Usch!

VARFÖR SER ALLA LIKADANA UT?

Det spelar ingen roll om det är Kissie, Dessie eller Isabelle Strömberg. För alla har de spackel i hela ansiktet och stort hår o mager kropp. Det ser ju inte klokt ut! Är de verkligen så ego-trippade att de tycker att de ser bra ut? När jag var i deras ålder, då ville man vara vacker, nu är det precis tvärtom med ungdomen? Kan fan ta mig inte skilja på dem heller och det är väl ändå inte meningen?

Så Kissie, du undrade varför du fått kräm frå Åhlens? Naturligtvis är det för att de ser hur du beter dig med ditt ansikte? Sen tyckte du Blondinbella behövde krämen, men henne borde du ta efter? Både Kenza och BB kan det där med smink.
Det är det som är finessen med smink att man bara använder vad som behövs? Men jag förstår att det är svårt att fordra det av dig?

 Sådana stora tuttar ovanpå allt annat gör dig inte snygg utan enbart fjollig?

CAROLINE GIERTZ från MÅNDAGS KLUBBEN?

Denna kvinna var den som dök upp precis när tv-programmet Kristallen slutade. Jag blev så chockad så hon får ha ett eget litet inlägg.
Du har länge varit programledare för "Det Okända", men den utstyrseln du bar på galan, får du nog se dig om efter ett annat program. För det var ju fruktansvärt! Nu behöver du bara färga håret och upp med tuttisarna lite till, så kan du börja om med "Måndagsklubben" igen? Du har ju 0 koll. Jag har absolut inga fördomar om korta kjolar eller ditåt, men man måste ju kunna se hur det ser ut på en själv? Jo, jag vet att en del saknar den förmågan och jag är ledsen, men du tillhör den gruppen. Över 50 och du slog både Tilde dePaula och Linda Lindorff på kjollängden?
För de var väl inte så att du inte var färdigklädd? Om, ifall, att, så ber jag 1000 gånger om ursäkt då!

MIN SYN PÅ! HISS ELLER DISS?

Jaha nu var Kristallengalan över och det känns skönt på ett vis, men jag kan inte begripa hur vissa klär sig när det vankas till fest? Ni TV-medarbetare, har ni inte ens tid att klä upp er lite, istället för att komma i samma klädsel som när ni skall ut och leka med barnen? Tv-tittarna tycker att det är kul att se fina kläder typ som på Emmygalan? Men vad gör ni? Tycker ni bär er för jäkligt åt, som inte ens under en sådan här stor gala kan klä upp Er?
Nu fanns det som tur var en del som fattat vinken om klädsel och till dem hör bl.a Kristin Kaspersson,Molly Sandén, Renee Nyberg med man David Hellenius, Agneta Sjödin med dejten Tobias Karlsson, Belinda Olsson, Olle Valler, Annika Jankell och Mia Skäringer, Peter Gustavsson, Robert Aschberg o kanske några till. Det var t.ex inte många av männen som bar slips eller fluga? Var det fest eller var det inte?
Nästa gång det blir någon gala på tv, så om ni inte bryr er själva, så tänk för h-e på de som sitter bokade framför tv?

Sedan fanns det ju några personer, som man trodde hade gått direkt upp från sängen?Bland de värsta var ju Martin Stenmarck, Lulu Carter och Karin Mannerstrål, men ni skulle kanske iväg på jobb direkt efter? Fan vad dålig stil ! Ni bore skämmas.

Ps. Ser att jag glömt Johanna Toftby, men hon och Peter matchade varandra bra. Men en liten finare sko och inte de klumpiga hade varit suveränt. Söt klänning.

KATRIN HAR ALLDELES RÄTT

vad det gäller ABC-Anna! Varför tycker Katrins läsare att det är konstigt att inte Mogi vet vem denna Anna är? Rannsaka er själva, för inte fan har människan gjort något vettigt sedan ABC-tiden? Att hon sen dyker upp i varje jävla program som uppfinns och i varje skvallertidning, gör väl inte henne till någon stjärna?
Nu har vi sett Fångarna....., efter det kommer hon i Dansfeber oxå ,så det är ju helt klart att de RIKTIGA kändisarna vägrar att ställa upp på dessa lekar. Sedan kan ju inte Anna hålla sig ifrån något event där det är gratis, som Rockbjörnen t.ex.? Hon hade feber och mådde dåligt, men å andra sidan var hon inte sämre än att hon kunde ta sig dit?
Något jag undrat över är om hon försörjer sin man oxå? Har aldrig hört något om att han har ett jobb?
Förlåt!
Det var Katrin vi skulle prata om! Hon är en utomordentlig bloggare och mamma. Hon tar emot så mycket skit på ett inlägg, som andra inte klarar av på 1-2 dagar. Ni som går in på hennes blogg och bara jävlas borde hålla sig därifrån, för hon är värd så mycket mera. Jag gillar raka puckar och det är få i bloggvärlden som är så ärliga som Katrin är. Hon skriver verkligen om allt och egentligen spelar det inte så stor roll, vad hon skriver om, för hon får skit i alla fall.
Katrin uttrycker sig inte med fina, vackra, du e värdefull eller liknande, utan hon är sig själv och detta högaktar jag henne för!
Ang.VALET så håller jag med Katrin även där, så RÖSTA PÅ MODERATERNA!

OM MEDIA NU ÄR INTRESSERADE?

Finns det bilder på Maggan och hennes nya kille, på många bloggar. NU verkar det vara officiellt. Filip Larsson, precis som jag berättat om redan i våras. Han hade samlat alla Maggans kompisar på en överraskningsfest. Så många kommentarer hon fick när hon fyllde år, har hon inte fått sedan bloggen var ny. Men, men hon skrev mycket "om tycka synd"? För nog har hon bearbetat det med Isacs pappa, eller? För jag har faktiskt svårt för att förstå om Magnus glömt bort hennes födelsedag, eller "knackat huvudet" på henne? Det hon skrev verkade ju nästan som om det var i "nutid"? I 16 år och gift med Magnus, har hon säkert både haft råd och tid att gå till en terapeut? Det finns de kvinnor som ALDRIG har råd med att göra det, trots att de upplevt samma som Maggan?

Faktiskt har hennes läsare rätt: "Hon gnäller ta mig fan, alldeles för mycket"!

NU KOMMER

kanske en svensk version av  tv-programmet Celebrity rehab i vår. Ett produktionsbolag är i castingtagen till programmet och en av de tillfrågade är Dogge Doggelitos syster Daphne León. Hon verkar att tacka JA eftersom hon blivit erbjuden obscena mängder pengar för sin medverkan.

LURENDREJERI!

Ensam-mamma-Helena försöker locka unga personer att köpa färdiga kitt med sprutor, för att de skall bli bruna?
Ja det är klart, man måste ha in pengar på något vis? För din blogg lär väl inte ge så många kronor? Lite extra money behöver du väl, nu när du skall vara prisutdelare på Kristallengalan?

Dessa sprutor du länkar till, har det snackats om i media och det finns inget som säger att det är bra! Så lura inte unga människor att prova det! Du har ett visst ansvar när du skriver och säger att de skall prova. Sedan att det ger en viss viktminskning och mer sexlust, får stå för dig? Media har varnat för dem och så längesom det inte finns  någon garanti att det inte är skadligt, bör du ta bort länken. Unga människor "går på det mesta som verkar bra, har själv varit likadan" sen de äldre får ta sitt eget ansvar. Tänk dig, om det skulle visa sig att kvinnor inte kan få barn t.ex? Vad hade du då gjort?

Varför i helvete kan du inte "spackla" dig som alla andra? Ahaa, nu slog det mig ,du gör det inte för din egen skull utan för din partner? Ja så måste det vara. Har du ingen självkänsla tjejen?

Anna Book klagar till tv4 IGEN!

Du påstår att folk är elaka, men är det rätt att lägga sig i tycker du, om folk har lite kul och dricker sprit? Du är t.om beredd att gå upp på  produktionsbolaget o Tv4 och peka ut, vilka det var som drack sprit tillsammans med bl.a Blondinbella? Nu är du bitter för att inte Felicia o du fick 2 extra dagar där, när ni varit med i Fångarna........?Sköt du ditt så är det säkert inte så många som hackar på dig!

Förresten hur gick det till när modetidningen Chic bjöd till fest och alla gästerna fick kort, med vilket de kunde handla kostnadsfritt i den sk.Chic-butiken? Tjejerna bakom bordet med sakerna, fick ryta till ett par gånger att ni skulle backa? Men därefter utbröt det kaos o vakter fick tillkallas? Var lilla Anna i bakre ledet då? Nej ICKE! Måste, måste, ha allt som är gratis? Skäms!

Fångarna igår= Final

Det var helt underbart att Handbollslandslaget tog hem det på Fortet! Det var de väl värda, oxå slog de ju mästarna. Inte illa, inte illa alls!

Nu väntar säkert många på omgång nr.2.

ANNA BOOK KLAGAR

på Tv4, för att de blivit lovade att hon och dottern skulle få stanna 2 dagar extra efter Fångarna.......?
Det verkar detsamma om Pernilla Wahlgren med sonen Benjamin?

Någon jäkla måtta får det väl ändå vara? Varför skulle just ni ha mer fördel än alla de andra? Pernilla tillhör ju kändisarna men du Anna, borde nöja dig med vad du får tycker jag? Konstigt att det är du och inte Pernilla som klagar? Du är ingen stjärna längre och det måste du lära dig leva med? Såg till och med i någon tidning att de kallade dig och din familj för Linslusar? Å detta stämmer verkligen. Tacka nej i fortsättningen om det bara skall klagas!

D E BRA ATT KISSIE SKA GÅ I SKOLAN

För det finns nog ingen som stavar så dåligt som hon. Reagera t.ex? Nej nu får du ta o skärpa dig Kissie, för dina läsare blir äldre o äldre och då kommer d att märka hur illa ställt det ligger till med din stavning.
Gå en kurs på KomVux vet ja?

LINDAS "BÖNDER" VAR IMPONERANDE!

Böndernas lag tog hem segern och jag blev jäkligt impad. Men det är ju så att de arbetar med kroppen till vardags och det ger mer råstyrka än att gå på GYM.

Igår mötte föräldrarna sina barn och märkligt nog vann ungdomarna. Märkligt skriver jag eftersom föräldrarna är i sina bästa år, så det skulle de klara. Men roligt för "barnen". Jisses vad söt Felicia Book är, riktigt riktigt vacker.

KISSIE PROVOCERAR

Katrin för att hon är fet! Kommer Katrin att strunta i det eller ger hon Kissie svar på tal?

RSS 2.0