MAMMA LINDA O SYSTRARNA!

Nu släpps Lindas bok och Magdalena Graaf har ju verkligen gjort vad hon kunnat, för att marknadsföra den. Bland kommentarerna på Maggans blogg skriver många att de ska köpa den. Jag säger bara: "Tro inte det är en bok i stil med den Maggan hade hjälp till att skriva, för då blir ni gruvligt besvikna." Om den handlar om hennes liv, så kommer det att vara mycket om hennes sökande efter Jesus. Är ni intresserade kan ni gå in på www.arken.org och trycka er fram. Där står även om systrarna Graaf, där de ber Arken om ursäkt, eftersom de skänkte de pengar de fick från nakenutviken. Detta gick naturligtvis inte, så man kan ju undra hur mycket de skänkte? Barnhemmet fick deras namn i varje fall och det är väl fint nog.Många gånger säger dessa kvinnor A, men inte B.  Enligt mig är detta en sekt som har kontakt med Livets Ord. Det är manipulerande personer, precis som Ulf Ekman är och tigger pengar vart de än kommer. Men de måste ju ta hand om lite själva, eftersom de har villa med pool där systrarna och deras barn brukar vara. Så de lever gott utan tvekan! Det skrivs så jäkla mycket om hela klanen Graaf och alla tycker att de är såååå underbara. Det kanske de är men de har en sak till: Talets gåva! De kan snacka omkull vilken skör o ensam person hur enkelt som helst. Lev väl
Glöm inte att du är värdefull.
Kram


LÅT JIDHE HÄNGA LÖST

ikväll och att han åker ut ur Idol och det illa kvickt! Jag är så jävla trött på att se på en person, som i unga dagar säkert ville vara med där. Katrin kan överta hela programmet, så slipper man i varje fall höra hans sänk o höjningar på ljudet, när han pratar. Likaså att han tittar upp mot taket och skriker NUUUUUU! Han har väl för fan gjort sitt i detta program nu? Varför inte ta med honom i Let´s Dance, så får vi se vad han går för? Han måste lära sig att hålla käften!

På tal om Let´s Dance, är där nu några namn på dem som ställer upp. Mest förvånad blev jag nog av att Marcus Birro skall delta, men why not? Annars snackas det om Gudrun Schyman, Agneta Sjödin, Stefan Sauk, kommer fan inte ihåg vilka de andra var, för det programmet är förlegat. Jag hoppas verkligen inte att David Hellenius blir programledare, för det är han alldeles för bra för. Lär nog återkomma mer enligt detta.


MERAL o BAD BOY

I Kvällsöppet igår, när ämnet var dokusåpor, var Meral och Bad Boy (Christian Ternstedt) på kant med varandra. Jag håller fullständigt med Meral att alla dokusåpor är likadana. MEN the bad boy tyckte att det var mer seriöst att vara med i Robinsson. Fast vad är det för skillnad? Där blev han lite ställd när Meral frågade. För inte var det bättre som han gjorde, åkte ut och fick åka hem direkt? Jag trodde i mitt stilla sinne att denna kille var smart? Men ack vad jag bedrog mig. Det är spel alltsammans. Tur att han hade Angela bredvid sig, så hon kunde uttala sig i stället. Jag förstår inte varför det skulle vara annorlunda med Robinsson? Mirre ville ju oxå att vi skulle tro det. Hur såpan än är, så slutar de i de flesta fall med utvik, som deltagaren senare i livet, kommer att ångra. Just nu har de ju dammat av Robinsson-Åsa, Robinsson-Emma m.fl. Det borde deltagarna tänka på istället.

VAD ÄR FELET MED FAM.WAHLGREN?

Det skrivs ofta och folk baaarrraa orrrrkaar inte med denna familj. Vad fan e felet? Är det den svenska avundsjukan som visas så tydligt? Detta är en familj, där alla är duktiga artister och alla jobbar hårt? De får ingenting till skänks och jag tycker att det är för jäkligt att svenska folket håller på som de gör. Nu senast var Pernilla i Tv och visade bakning och genast är journalisterna där och hackar. Vi skall i stället vara glada över att ha så många talanger och de skall väl för fan inte behöva ta skit för oxå? Nej, skärp er för guds skull! Reta er i stället på alla de som kallas nöjesprofiler el. b-c- kändisar och inte har åstadkommit ett jäkla dugg! För hela familjen Wahlgren har väl klarat sig själva och Pernilla jobbar ju mycket som ensamförsörjare. Ni borde skämmas istället för att klaga tycker jag!

CAROLINA GYNNING

är en enormt vacker kvinna och hon klär sig därefter! Nu har hon den sista tiden börjat "skippa" det långa tempelhåret och visar sig naturell. Men hon är lika vacker för det, ser nästan mer kvinnligare ut. Hur vore det om systrarna Graaf tog efter detta o lät bli sitt tempelhår? Men det är nog för mycket begärt av dem? Det går inte att jämföra kvinnor, om vissa använder tillgjorda ting. Men detta beror alldeles säkert på deras dåliga självkänsla, för annars hade de inte hållt på som de gör. Man får väl säga Grattis till Magdalena, för att hennes arbetsgivare Postkodslotteriet, står för den summan! Mycket märkligt enligt mig, för måste de ha tempelhår för att dela ut pengar till folk? Man är respektabel utan detta tycker jag!

ENSAM-MAMMA JOHANNA

kommer enligt källor att medverka i Tv.3:s Blåsningen och hon tycker att det är så roligt, så roligt. Kul för henne att det finns något som uppväger att hon har kommentarsfältet stängt. Men å andra sidan är hon ju så "duktig" att hon mailar sina läsare? Man kan ju undra när hon hinner "arbeta som frissa"? Men fan, det är ju hennes problem.

KATRIN VILL BLI

särbehandlad speciellt nu när hon är gravid. Man kan faktiskt läsa mellan raderna hur lycklig hon är över barnet som sparkar i hennes mage. Det visste jag väl att hon skulle bli en bra mamma.

Men särbehandlingen består i att hon häromdagen ansökte om ett Amex kort. Fast hon fick nej eftersom hon hade 3 st parkeringsböter á 1000:-.

Men nu har de ringt upp henne och sagt att de förbiser med det och att hon får sitt kort. Så visst fan särbehandlas hon. Det hade inte gått med en vanlig Svensson.

Eftersom det tillika är statens pengar, så anser jag att Amex gör fel. Har de en regel så skall den hållas. Men å andra sidan vet man ju inte om Katrin betalt böterna, för det förtäljer inte historien.


POSTKODSLOTTERIET

kommer att förlora många lottköpare sedan det uppdagades med att folk ringde in och samma personer vann. Att sedan mörka det var ju det värsta de kunde göra! Alla vi som tidigare trott på detta lotteri, känner oss fullständigt hjälplösa. Det kommer att ta lång tid innan svenska folket har fått förtroendet tillbaka. Inte fan kunde man tro att det var något fuffens i detta program, med alla fina organisationer som fick ett enormt stöd därifrån? Jag kommer att lämna mina lotter och det gör många av mina bekanta oxå. För när det lotteriet man trodde så starkt på ,visar sig vara likadant som alla andra, då lägger man av! För där har man ringt varje helg och alla har väl haft hoppet, att komma fram. Nej fy sjutton!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0