SNÄLLA ENSAM-MAMMA-HELENA

Man måste ju ifrågasätta om du har alla hästar hemma?  De kommentarer du får, märker du inte att folk driver med dig? Ha,ha,ha. Sedan gör du inlägg på hur jävla dumma de är, som Erik t.ex.? Det är ju för fan inte han som är dum det är ju du, förstår du inte det? Hade jag fått sådana kommentarer hade jag om jag varit i din sits, ALDRIG godkänt dem. Andra bloggare skrattar åt dig? Ha,ha,ha.För du trodde väl ändå inte att andra skulle tycka synd om dig? Du har själv gjort dig (genom uttalande i Ensam...) till den du är? Å inte skäms du heller?

Själv hade jag om jag varit i din situation dragit ett gammalt täcke över mig och hållt mig så långt från media jag kunnat? Men nu är det inte så och jag förstår helt o klart varför? Har man följt din blogg 1 vecka, så är nästa,nästa,nästa,nästa och nästa vecka detsamma! Du har helt klart ett trist liv det kan vi ju konstatera, men snälla du, du önskar ju livet av dig? För allt handlar ju om lördag för dig? Sorgligt men sant!

Ps. Men snart ensam-mamma-Helena skall du gå på Kristallen-gala? DET blir väl en upplevelse?

DANSFEBER TV4, VAD E D?

Ja så har tv4 satt igång ett nytt program som började igår. Rena rama skiten! Nu börjar detta jäkla ringande igen och det blir bara värre o värre. För snart börjar Idol och då skall det ringas till helvete? Synd att kanalen skall ha så dåligt med pengar så att de flesta program som kommer på Fyran, skall det ringas till? För tillfället är det ju Bingolotto,Postkodmiljonären,Sommarkrysset ja detta är bara förnamnet? Fattar ni inte att det är därför som ni har så bra tittarsiffror på "Fångarna på Fortet"? D e ren underhållning, man kan luta sig tillbaka i soffan och bara SEEEEE, för det är väl ändå det som är meningen med tv? Annars har jag fått alldeles fel för mig? Men jag är kanske helt snett på d? Kanske borde man ge fan i tv och sitta vid telefonen istället o lyssna på radio? Vet inte hur ni tänkt?
Ville egentligen bara säga att "Dansfeber" var uselt! Juryn var inget bra heller, Hans Viklund i ett dansprogram?
Ja, mycket skall man vara med om? Hade det inte passat bättre med Hannah Graaf då, nu när Lyckohjulet ligger
nere?

PETER KARRYD

skriver underbart bra och speciellt nu i sista inlägget. Där han betonar att "vad är pengar, om man inte har hälsan?" Det är tydligen någon kompis till honom som är sjuk och han beskriver detta så man blir alldeles tagen. Kanske träffade det mig rätt i prick eftersom min bästa vän hamnade på sjukhus i veckan. Men alla Peters inlägg har någon mening, kanske inte alla förresten? Han brukar skriva med en viss ironi och han gör det kanon! Hannah och han kompletterar verkligen varandra och jag tror att de är mycket lyckliga.
Hoppas det i varje fall! Denna helgen firar de Hannahs födelsedag på ett SPA. GRATTIS HANNAH på födelsedagen!
3:e gången gillt träffade du en riktig karl ,så du kan väl den: "För han går som en karl o ser ut som en karl och jag (tror) han kysser som en karl ska.....". 
Gå gärna in på bloggfamiljense och läs inlägget!

DÅLIGT OMDÖME, HA,HA,HA?

Fick ett par kommentarer (tack så hemskt mycket, förresten). Men i slutändan blev det nog bara en? För det är nog skrivit av samma person. Den eller dessa tyckte att jag hade dåligt omdöme p.g.a. att jag inte gillar Anna Bergendahl? Se där kommer det där igen? ALLA har delade åsikter och jag gillar henne inte! Däremot gillar jag Tove och jag tror i mitt stilla sinne att hon kommer att gå längre än Anna? Sen är det upp till var och en att tycka vad de vill? Så det är väl bra att några tror på Anna? Gör du/ni det, så håller jag på Erik o Tove? Sen får framtiden utvisa vem som får rätt?
Detsamma inträffade när Amanda Jensen och Marie Picasso var i final. Jag höll tillsammans med flera andra på Amanda men tror att fler höll på Marie. Sen vet vi ju hur det har gått med deras respektive karriärer? OK? 

STACKARS IDOL-ERIK

Det var en stapplande karriär som soloartist han hade? Det går väl ann att sjunga covers i tv när all hjälp finns till hands? Värre är det sedan att som Bambi på hal is komma ut och sjunga ? Tycker  synd om dessa sk. idoler som puffas ut från Idol och hux flux skall fixa allt själv? Vet inte hur de där tre i juryn tänker? För kolla in Tove, så säker hon är?
Anna Bergendahl kommer att sluta som Kevin.En skiva, se är det slut? Låter så ansträngt när hon sjunger? Jag har aldrig gillat varken henne eller rösten. Men smaken är som baken! 
Hoppas att det går bra för Erik när han skall vara frontfigur i hårdrocksbandet H.E.A.T, för killen har en jäkla pipa.

Två som jag tror kommer att klara sig oavsett vad de gör ,är Eddie och Rabih. För de har charm och det går riktigt bra för de, när de sjunger duett. De går fram i rutan!

MAGGAN GÅR I MAMMA GRAAFs FOTSPÅR.....

För nu har glamourmodellen öppnat bikt på sin blogg. Det verkar vara att någon är avundsjuk på henne för att hon reser på semester? Men Herre Jisses, åk jorden runt och ta dina killar med dig, MIG bekommer det inte ett jäkla dugg? Om du så bara är hemma o tvättar ,eller lämnar in tvätten på något tvätteri, så tycker jag att du skall ta en ny resa? Vad har gjort dig så irriterande nu? Ingen har väl med att göra, om du så bosätter dig utomlands?
Tycker man kan ana en viss kaxighet oxå i det du skriver? Det tycker jag inte att du har anledning till, för du är nog ganska beroende av de läsare du har? De blir som sagt färre och färre, men detta har du väl själv lagt märke till?
Där med inte sagt att du skall ta skit från någon, men vad jag läst är det mestadels smicker och det gillar du ju?

Men du är kanske irriterad över att media har släppt dig och låter dig vara? För du vill ju gärna vara med de "stora" och leka?
Men om detta nu inte går, så har du alltid din mammas jobb att falla tillbaka på? Hoppas allt ordnar upp sig för dig och barnen. Det finns ju många ställe som du säkert aldrig varit på, som ni kan åka till? Mexico rekommenderar jag starkt! Lycka till!

Ps. Anser inte att du behöver redovisa din ekonomi, vardag, vilken restaurang du gillar! Detta bevisar ju bara för personerna som är avundsjuka på dig, om det nu finns sådana, att du bryr dig?

GE LASSE KRONÈR JOBBET

på "Allsång på Skansen". Det hade han passat till för han kan sjunga, han kan ta människor och har ett härligt skratt som smittar av sig! Varför har ingen tänkt på honom förut? Har hade varit en perfekt ersättare till Lasse Berghagen, så hade man sluppit den fjanten Lundin, som bara jollrar framför fjortisar? Förresten är inte hans fru med i kören? Hon måste isåfall skämmas över sin man?
Vänta inte för länge SVt, hans finns ju på er kanal? Sen kan det bl försent!

MADDE ISKALL MOT SOFIA HELLQVIST

Nu har media fått någon att tycka synd om, alltså Sofia Hellqvist? Är det så konstigt egentligen? Snart har vi ju inget kungahus längre, för nästan hälften är vanliga personer? När Sverige ska stå för alla utgifter vad det beträffar de kungliga, kan man då inte begära att det finns lite kungligt blod i deras ådror? Annars tycker inte jag att vi behöver något kungahus och då kan de själva stå för "fiolerna".

Carolina Gynning

och hennes nya kille Alexander Lydecker verkar ha det jättebra tillsammans. Han har förändrat Carolina, så nu gäller inte Stureplan längre. Hon gör med andra ord en omstart i livet och det syns verkligen att hon trivs med tillvaron.
Hon är ju så underbart vacker att Mattiaz Trotsig nya flamma inte (trots ung ålder) går att jämföra med Gynning. Det kommer aldrig någon kopia för det finns bara en som henne! Sorry Trotsig

AGNETA SJÖDIN I FÖRKVÄLL

Äntligen har Tv4 tänkt till lite. Det fordras en van programledare till Förkväll , så man slipper det flamsiga som de andra visade upp. Hoppas bara att de inte skall sitta bredvid Agneta, för bara åsynen av deras fnitter gör att man går i taket.
OK, Yvonne Ryding kan jag gärna se som en bisittare, men absolut inte Carin da Silva. Det blir kanske Tony Irving om allt går som de vill?

Har Blondinbella haft en svår uppväxt?

Det verkar som så när hon påstår att "Mammor inte förstår tonåringar"? Detta måste vara något som ligger i hennes familj, för mina barn har alltid kommit till mig om det varit något och jag har alltid stått på deras sida oavsett vad det varit. För har barnen en gång gett en ett anförtroende är det upp till mammorna att se till att detta hålls. Detta är mycket viktigt så inte barnen tappar förtroendet för den närmsta vuxen de har.

Jag sa alltid till dem att "du kan säga allt till mig, för inget är så stort utan att det går att redas ut".

Beklagar därför Blondinbella att hon inte haft en mamma som förstått detta? Kanske beror det oxå på över eller medelklass, inte vet jag?

Idag är mina barn i samma ålder som BB och jag har alltid fått höra vilken underbar o rättvis mamma jag varit. Detta är inget som jag vill skryta med, men efter att ha läst om Blondinbella känner jag mig stolt, mycket stolt. Det känns oxå oerhört skönt i en mammas hjärta.

Detta berättar BB i sin bok Egoboost där hon oxå skriver att komplexen kommer från mamman.

E D KISSIES PARTYBLOGG?

Många påstår det, men är det sant? Om du går in på linlicious.blogg och kolla? Vad tror du?

SKYDDA BARNENS INTRIGITET!

Ni som följt min blogg vet att jag gärna vill skydda barn och andra i vårt samhälle, som inte har det så bra! Det är 2 år sedan när jag bloggade på Passagen som jag skrev om detta första gången. När man inte kan dra uppmärksamheten till sig själv så använder man barnen till hjälp.För synas skall man till allt smör i Småland? För jäkligt! Det är allvarligt att vissa barn får sina tidigaste år utfläkta på nätet! Detta utan varken deras vetskap eller medgivande. Det är om några år som barnen får ta konsekvenserna av sina föräldrars handlande.
Barndomen är PRIVAT och de enda som vet hur mycket vi kissade på oss eller hur vi såg ut med mat i hela ansiktet, är de personer som vi haft allra närmast.

Man kan ju undra hur mammorna tänker? Finns en del pappor oxå? Så långt har ni väl inte tänkt? För det skall bli som en dagbok med bilder för barnen? Jisses,vilka ego-trippade föräldrar!

Det är ju inga A-kändisar som bloggar? Dessa håller barnen från allt vad kameror heter. Utan det är B o C-kändisar. Bloggbarnens bebishistorier finns alltid för allmän beskådan. Bilderna kan komma upp när som helst i livet t.ex. under puberteten, när allt redan känns jobbigt och pinsamt?
När de söker jobb? På arbetsmarknaden blir det allt vanligare att arbetsgivare kollar upp arbetssökande med hjälp av nätet.
Skillnaden mellan dagens arbetsgivare o bloggbarnens framsida är att de arbetsgivare inte bara kommer hitta festbilder på Facebook och ett cv på Linkedin. Där kommer även att finnas en jäkla massa pinsamma bilder och inte minst texter från barndomen.

Man borde skydda sina barns rättigheter! SKYDDA DEM=INTE EXPONERA DEM!
Kan t.om. vara att de som är unga idag kommer behöva byta identitet om de i vuxen ålder vill slippa informationen om dem på nätet.
Om ni är så beroende av pengarna, ta ett städjobb eller vad fan som helst? Barnen är väl Nr.1, eller?
gå in på expressen.se/debatt/1.2102313/foraldrabloggarna-hanger-ut-sina-barn 
 läs om ni vill veta mera!
E D konstigt att jag inte gillar skitprogram som Ensam-mamma-söker, men vad de mammorna tänker på vet man ? 

HANNAH GRAAF SÖKER JOBB!

Det är så att Lyckohjulet inte kommer att spelas in under hösten, förhoppningsvis till våren. Därför blir det för Hannah att söka nytt jobb.
Jag kommer inte att sakna Lyckohjulet och det är det väl fler som inte gör? För det är väl en av anledningarna till att det inte sänds nu. För få tittare helt enkelt! Tv-branchen är en berg och dalbana!

MAGGANS MYSHELG!

Jaha, då var den helgen överstökad! Till skillnad från de andra bloggträffarna så var det trista artister denna gång enligt mig? Anne-Lie Rydé, när skall hon lägga av, det är ju bara covers helt och hållet?
Förr i tiden, för ca 10 år sedan eller så, var hon en underskattat artist? Men sista gången hon sjöng i Melodifestivalen och inte gick till andra chansen eller final (kommer inte riktigt ihåg det) blev hon både arg och ledsen? Sen har det varit tyst om henne? Men hos Maggan gjorde hon "premiär" på sin "nya" skiva MED COVERS?
Ja ja, bara de som var där var nöjda, så struntar jag i det?

Men de som varit med de andra gångerna, måste ju märka att det inte går att göra det bättre än Bloggträff 1? Så är det nästan alltid och de artister som uppträder där, har ju nästan gjort sitt i branchen? Så det finns ju inte många kvar att välja på som kan stå och sjunga en hel kväll?  T.om. Anna Book har varit där och det säger ju allt?

Men man får ge Maggan credd för att hon ordnat alla sponsorer? För utan dem ingen myshelg. Sedan gör ju inte Maggan och bösarna detta gratis? Det är väl ingen som vet vad hon fått ner priset på, på Aske? Sedan är mat o dricka sponsrad, ja säg vad som inte är det?  Så i slutänden blir det nog en slant till både Maggan och killarna?
För det är väl ingen som tror att de gör detta helt gratis?

Sedan skall ju Maggan fylla år och hennes läsare hade samlat ihop pengar till hennes och Hannahs barnhem i Indien. Det var väl rart av dem. Men sen dök en hemlig gäst upp som jag inte har mycket till övers för och speciellt inte i detta fallet? Mamma Graaf skulle naturligtvis ta emot pengarna? Så när de gått genom Arken (mamma Graafs frireligiösa församling) kan man ju undra hur mycket som blev över? Ogillar starkt sekter som Arken, Livets
Ord, Knuty m.fl. För alla vet väl att mamma Graaf och Ulf Ekman är polare?

Ja, detta var 3:e träffen. Nu väntar läsarna på nästa.                         Ps.Maggan fick en bukett blommor oxå!

ALLA SOM BLOGGAR PÅ FINEST.SE, SLUTA.....

för det är mycket få som kan läsa vad ni skriver? Då är det ju skit om man sitter o våndas över ett ämne, sen kan inte en jävel läsa det ändå? Gör som ni vill för ni har jag skrivit 2 inlägg om detta och fler blir det ICKE!

KANAL 5:s NYA SKANDALSÅPA.

"Kungarna i Tylösand"skall enligt vissa, få Big Brother o andra såpor till att vara rena lekstugan? Det är 8 killar och 8 tjejer som driver en surfshop. Här visar kanal 5 hur berusade 20-åringar har sex efter gratisspritorgier på krogen. Alla kan ju inte titta på Allsång på Skansen, svarar Martin Akander, exekutiv producent.

Här i denna dokusåpan läggs ribban på en helt ny nivå. Nu är det inte guppande under täcke, utan här blir det sex och blottade könsdelar rakt in i våra vardagsrum.

Enligt Kanal 5 finns det inga moraliska dilemma med att servera gratis sprit till 20-åringar och sedan filma dem när de har sex på fyllan.
De är fullt medvetna om vad de gett sig in på och framförallt är de ju myndiga.
De har blivit omhändertagna av ett team på plats och haft tillgång till en psykolog per telefon, både före,under och efter inspelningen. Om det nu behövts detta teamet så bevisar det dock att ungdomarna mår dåligt, annars hade de inte behövt skaffa dem, eller? Bara det inte går så långt att det leder till självmord för man leker inte med
ungdomars känslor? Men d e klart ni vill ju bara ha bra tittarsiffror?

6:e FLICKMORDET PÅ DRYGT ETT ÅR!

Detta med att unga flickor mördas i ung ålder, är ju fruktansvärt! Men jag måste säga att unga tjejer behöver inte visa sig avklädda för att bli bekräftade, på sina bloggar? För tro det eller ej ,så är det många det handlar om? Men alla tjejer är fina på ett eller annat sätt och behöver inte slänga sina kläder för att bli det? När jag var 17-18 år stannade en bil och det om ut en man som ville ta kort av mig? Men ALDRIG säger jag! Kan man inte bli berömd eller omtyckt för sin egen skull, då kan det vara så? Flickan som nu dog i torsdags hade blivit kontaktad av en 36-årig man, som lovade göra henne till modell? Snälla Ni, Var inte så godtrogna och gå med på det ? Om ni vill bli modell kommer det fler chanser? Än idag vet jag inte vem mannen som stannade mig är? Kanske hade jag blivit modell eller oxå hade jag varit med på en lista över "döda unga tjejer"?  

Därför gillar jag inte heller systrarna Graaf som just plåtade sig nakna, men det var nog dålig självkänsla? Jag tycker heller inte att de skall hyllas nu, när de ingenting gör som ingen annan kan göra?
Hannah har ju tagit avstånd från allt glamourmodellande och det högaktar jag, detta har väl även Maggan gjort.  När man läser deras bloggar så märker man att de fått lite "yrkesskador" som t.ex. att de inte klär sig i bikini vid badplats? Detta har båda två skrivit på sina resp. bloggar.

Något som jag tycker är att Maggans blogg mycket handlar om yta, bantning, vilket aldrig Hannah skriver om? Många av Maggans läsare är oxå oroade över att hon röker? Detta är ju absolut inte bra efter hjärnblödnigen? Visserligen är det snart 2 år sedan men det har stor betydelse? Hon pratar hett och brett om hur mycket hon älskar sina barn? Jag misstror inte henne, men hon kan inte älska dem så mycket så hon kastar ciggen? Jag vet hur det är för jag har gått igenom något liknande. Så SÄG INTE att det INTE GÅR!

FINAST.SE, TECKENSNITTET SYNS EJ!!!

Det är fan inte konstigt att de får dåligt med kommentarer? Sedan sajten gjordes om har man inte kunnat läsa
hela inlägg och inte kommenterat?
Vad sysslar herr Ervik med? Jäkligt dåligt att inte hålla koll på en sådan sak! Katrin brukar skriva så att om man trycker på kommentarer, går det att läsa och då kan man även kommentera. Men idag har hon inte gjort det? En på ensammamma09 har skrivit en liknande kommentar som detta, men ensam-mamma har väl mycket att stå i?
För förmodligen har hon inte meddelat ledningen det? 

NAJ, NAJ, NAJ TILL FÅNGARNA......

Fångarna på fortet drar igång och det gör de på måndagkväll! Bara att det visas den veckodagen gör ju att det inte är särskilt speciellt att titta på?
Går man igenom de som skall vara med är det endast ett 10-tal som man vill se i ett sånt program. Det är: Charlotte Kalla, Regina Lund, Josefin Craaford, Denise Lopez, Patrik Sjöberg, Blossom och sist men inte minst Armand Krajnc som vann Mästarnas Mästare.
De andra deltagarna vet jag inte var de hittat? Fast vissa som Anna Book, Herrey är ju sådana som ställer upp på allt de blir tillfrågade? Dansar de inte in i våra vardagsrum så är de sälar i Tokyo? Jag tror faktiskt aldrig de tackar nej till gratis mat o dricka ELLER att synas i Tv? Det är tragiskt när folk är så mediakåta, eller vad säger ni? Sätter man på Tv så finns de där, slår man upp en tidning så nog fan finns de där? Det måste vara enormt jobbigt att inte kunna erkänna för sig själv att bäst före datum är förbrukad? Så vi lär väl få dras med dem tills de själv upptäcker detta?

Å Kevin Borg, vad skall han göra där? Idol-juryn kunde inte nog berömma honom, trots det har det inte blivit något av honom? Så TÄNK jag kan förstå att vissa personer inte vill förknippas med Idol-programmet? Nu när vi är igång och dissar, kan vi lika gärna ta hela Idol-juryn, för den gamla var helt klart bättre? Det var där som de riktiga artisterna skapades? 


VILKEN SMAK HAR TJEJER?

Jo, detta kan man undra när tjejer går in på Peter Nilsson08 blogg, istället för Cimon med C, eller Hugo Rosas?
Skulle vara mycket intressant att veta vad tjejer tänder på och vad de går efter när de blir intresserad av en kille?
För denna Peter Nilsson skriver inte bra och han ser ju absolut inte bra ut, om man jämnför med Cimon o Hugo?
Vilken kille som bloggar tycker ni är sötast? Vore kul att höra vad ni tycker?

VEM VINNER?

Snart är det Kristallengala som leds av Tilde de Paula och Linda Isaksson. Kunde inte den sistnämnda hålla sig till bönderna kan man ju tycka? Men det kan ju bli intressant bara att se henne uppklädd i en klänning för hon brukar mest gå i shorts och gummistövlar? Så det kan ju bli intressant bara det.
Jag har tagit ut några program som jag tycker o tror skall vinna?

Årets underhållningsprogram= SKAVLAN (i like) men jag tror att På Spåret tar hem det.

Årets Dokusåpa= MÄSTARNAS MÄSTARE, annars är det sjukt!

TV-drama=  MILLENIUM:

Humor=   SOLSIDAN, SÅ KLART!

Livsstilsprogram= LYXFÄLLAN.

Realtyprogram= ULLARED, SVENSKA HOLLYVVOODFRUAR 50/50.

Detta är vad jag tycker, sen får vi se hur det blir?

GUD VAD TRIST......

Om Ensam.mamma-Helena skall få fler läsare så måste hon skriva något annat än om veckodagar? Idag är det måndag, sen är det tisdag och den dagen hatar hon, onsdag då har halva veckan gått, torsdag yes fredag i morgon, fredag helg härligt? Hon kan ju faktiskt kopiera det och skriva för hela veckan, så slipper hon gå in på bloggen överhuvudtaget? Det är ju helt klart smidigast. Testa det (oh, here we go again) ensam-mamma-Helena?

Hon kommer så länge jag bloggar kalla henne för det, för det är det hon har gjort? Dejtat killar i tv? Så så får det bli!

BEHÖVER KATRIN GÖRA DET?

Behöver Katrin ragga läsare till Maggans Myshelg? Varför lägger hon annars ut det på sin blogg o säger att hon vill inte mysa med sina läsare som Maggan vill? Hysterin kring Maggan har visserligen lagt sig mycket, sen de andra bloggträffarna, men säljer det verkligen så dåligt?
Maggans läsare har ju minskat enormt till skillnad från Katrins och det är klart att det visar sig på träffen? Å andra sidan tror jag att det nog är sista bloggträffen hon har?
Filip som tidigare inte velat visa sig i media med Maggan ,verkar att ha ändrat uppfattning? Detta måste ju kännas skönt för Maggan att hon slipper hålla honom hemlig?

Sedan tror jag nog att Katrins läsare oxå minskar med tiden? Jag har en längre tid hyllat henne, men inte när hon idiotförklarar sina läsare? Då har hon gått för långt! Egentligen är det pinsamt att dessa B och C kändisar skall behöva blogga för pengarnas skull? Men det är klart, något måste de göra för att människor skall veta att de finns?
Men för Maggans skull hoppas jag att det går ihop sig med myshelgen? För det ligger en massa jäkla arbete bakom? Fast hon har ju två vapenbröder som ställer upp i vått och torrt.

"DET LUKTAR ........."

Bingo skrev på sin blogg "Vår parkering osar framgång" och detta berodde på att Maggan Graafs kille Filip Larsson,( han som kränger bilar ni vet?) hade parkerat sin Ferrari (ja inte hans, utan firmans) på Katrin och Bingos parkering? Jag kan se det framför mig ,hur de sitter och dricker skumpa och fantiserar ihop lite, lägger till och drar ifrån? De tycker att det är jävligt kul att skryta och skrävla och det visade sig i förmiddags när Bingo skröt om hur det var att köra en sån bil? Men varför i helvete tar han bort inlägget sen? Tyckte inte Filip eller Maggan att det var lämpligt? Jag har svårt att förstå sådana personer som först skriver ett inlägg och sedan tar bort det? Vad är det för mening med det? Men det har väl varit opassande antagligen?
Men jag kan säga till Bingo att jag har kört en ferrari och den är fin, men passar helt klart till ungkarlar? Tänk vad mycket onödigt jag fick skriva bara för han behagade ta bort inlägget? Men,men.......

MIN SYN PÅ "TOPPBLOGGARNA"!

Nu har ju serien Toppbloggarna börjat visas och än så länge har jag sett 2 avsnitt. Jag tror ju aldrig att Kissie o Jackie kommer att bli sams, isåfall bara för videons skull.

Marie Plosjö och Jackie Ferm är ju helt naturliga och visar faktiskt upp en bra sida, framförallt Marie. Hon är lika gullig som alltid. Det är klart Jackie oxå, det är bara det att hon är utsedd till att bråka med Kissie.

Kissie ser ju helt absurd ut, med sin Kajsa-Anka-flabb? Ser inte människan själv hur hon ser ut? Det är det som vissa borde gå en kurs i o lära hur de skall göra, för att se bäst ut? För alla klär inte i tempelhår, alla klär inte att spruta in botox så de knappt kan prata och ännu mindre le? Ofta när de skall göra något så blir det till överdrift, precis som om de inte får nog.
Hon kan ju jämnföra sig med Marie Plosjö som dels är mycket äldre, men betydligt vackrare!

Fan, nu kom jag ur tråden här, det skulle ju handla om videon. Än så länge tycker jag inte att det händer något där, men det kommer kanske? Jag tänker i varje fall fortsätta att titta på den, så helt kört är det inte. 

SPOTLIFE och BLONDINBELLA!

Vem har hittad på denna grej och vem väljer ut personerna? För hur kan man ha Peter Nilsson som Most VVanted ? Det är ju ingen rolig blogg han har? Skit är det!

En annan som blev Most VVanted var "under tcket på alabama". Hon bloggade förut på Nattstad och skrev lite av varje, men hos er handlar bloggen mest om sex och saker runt det. En blogg jag inte skulle vilja att mina barn gick in på.

Har svårt för att tänka mig om det är Blondinbella som utser dessa, men vem vet? Hon verkar trött tycker jag när jag såg henne på tv? Du är väl inte gravid? För då ser man trött ut och är det oxå den första tiden?

FINEST ÄR FÖR BRA NAMN, PÅ DEN SAJTEN!

Att Alexander Ervik tog in Peter08, Kissies lillebror, är rena rama skiten.
Han lägger ut bilder på tjejer och sen skall han avgöra om de är snygga eller inte! Det märkligaste är ändå att
jag fått mail från tjejer och de har inte skickat in några bilder? De är förtvivlade och vill inte finnas med på hans
blogg. Hur får han dem då? Detta är inget han svarar på.
Tycker att det är tid för Alex att se till sina bloggare och att det sköts fint. Att han tar in allt mellan himmel och jord att blogga där, betyder bara att sajten är på nedåtgående?

Sen har vi då Kissie som "går i exakt samma skor" som brorsan eller tvärtom? Lite mytomaner är de allt! Hon undrar på sin blogg varför ingen tänkt på att göra knäsmycke? Det tycker jag att du kan börja med Kissie! Om ni inte vet det, så skulle hon börja med att göra om ett gammalt axelsmycke till knäsmycke.Härligt Kissie, så har du något att fördriva tiden med!

 

T-bax!

Jag är t-bax, kanske inte varje dag, men när jag känner för det. Hoppas d e Ok? Att bara sitta och läsa bloggar kan man göra ibland, men det är jävligt kul att ha ett bollplank och det får ni vara åt mig.

Var inne på Ensam-mamma-Helenas blogg och kikade. Inte mycket hon skriver, men jag ser att hon använder Finest sajt istället för blocket och tradera? Det är kanske inte så dumt så sparar hon de pengarna? Hon har haft kattungar till salu och just nu vill hon sälja sitt köksbord. Vem vet det kanske går?

POSTKODLOTTERIET, JA ELLER NEJ?

Det kan man börja undra när man först hör vilken skyhög lön vd. har? Men svenska folket vänjer sig och till slut är det glömt eller ligger i bakhuvudet.
När man får läsa att man har större chans att få pengar i plonkan om man sparar varje månad, då börjar man dra öronen åt sig? Postkodlotteriet överdriver helt klart vinstchanserna i sin reklam! Men utåt sett får man se två frireligiösa personer, som ser mycket snälla ut där de står o förklarar att nästa gång kan det vara er tur. Skenheligt, när det sen går att läsa att varje månad köper svenska folket 1,5 miljoner postkodlotter för 150:-/st- .
Bolaget omsatte förra året 2,6 miljarder kronor? Jodå, ni läste rätt och av dem är det bara 40% som går tillbaka till lottköparna? En tredjedel av omsättningen går till att driva verksamheten-som att köpa tv-reklam- men även till ägarna i Hollandsom blivit miljardärer på PK-lotteriet. Endast 27 % går till olika typer av välgörenhet.

Det är många som undrar om detta lotteri? Detta tycker jag att de anställda oxå borde göra? För där är de som vinner och som har 8-10 lotter, men inga tänder i munnen? Vad tycker Maggan o Rickard om det?
Lotteriinspektionen har haft synpunkter på Postkodlotteriet och anser att marknadsföreningen är mycket aggressiv. Marknadsdomstolen har dömt lotteriet med ett vite för att de överdrivit vinstchanserna i sin reklam.
Men förlåt, "d e ju en piss i Nilen", så de betalar de nog med glädje?

Man kan ju undra vad Rickard Sjöberg har i lön? Eller Magdalena Graaf? För så få dagar hon jobbar+ att de betalar hennes tempelhår, måste vara jäkligt bra för att det skall gå runt med hus, bil o 3 barn?

Idag har jag och en del andra som jag känner sagt upp lotterna där! Någon jävla måtta måste det vara. Men det är ju inte en nyhet att de frireligösa kyrkorna inte har någon Robin-Hood-anda utan de plockar så mycket de kan?
Hade svenska folket vetat att bara 27 % går till välgörenhet, hade det blivit annorlunda. För det är ju för den saken skull de köper lotter, å detta kommer att visa sig i fortsättningen, ska vi slå vad?

KICKI, DU ÄR JÄVLIGT PINSAM!

Jag tar inte Laila Bagges parti alls, men jag måste hålla med om att så fort det är en "fis på tvären", vänder du dig till media? Du är nog en av de få personer oxå som tjänat pengar på din rattfylla? Var det 1 miljon kronor som Trafiksäkerhetsverket bekostade, för att du ställde upp i Tv och berättade hela historien?
Jag älskar dig och har alltid gjort, för din röst kan ingen ta ifrån dig! Men det måste bara vara någon måtta på allting, för egentligen handlar ju allt om dig?
Du uttryckte dig djävulskt uselt när du sa efter rattfyllan: "Jag skall inte vara någon mjölkeko längre"! Sedan har den ena "ploppen" efter den andra kommit från dig. Melodifstivalen höll på att bli ett nytt Idol! Förlåt, visste du inte vem Laila var? Hmnn...
Radion bojkottade dig? Du har dykt upp många gånger ang. din alkoholism och att du kan dricka när och om du vill?
Egendomligt min vän för det kan ingen annan.
Nu senast var du sårad för att du blev petad från ett tv4-program på grund av åldern? Men snälla du, det kan ju inte bero på åldern när både Lill-Babs och Lasse Berghagen finns med? Vad som var orsaken  vet inte jag, men jag kan hålla med om att de skötte det dåligt, precis som Tv4 alltid gör.

Men nu ska du ju bli skådis? Det är väl nytt och blir säkert roligt. Då får du ju prata riktig skånska, när du spelar bondmora i filmen Stall-Erik och snapphanarna. Det skall bli kul att se den när den är klar i varje fall!

För snälla, rara Kicki, gå inte ut i media och beklaga dig, för du får tro det eller ej, men dina fans tycker det är, ja precis pinsamt!

DET GÅR BARA INTE ATT SLUTA HELT!

Nu sitter jag här bakom skärmen som jag inte skulle göra mer? Men man får abstinens av att sluta helt,så lite inlägg kanske jag gör även i fortsättningen. MEN IKVÄLL

har vi alla fått se en stjärna födas. Denna unga, underbara, spralliga tjej med namn Tove Styrke. Hon kommer att bli "nästa Agnes", alltså lika populär. Härligt att se henne sjunga!

Men Johanna ganska snopet va? Hon gick förbi dig under allsången? Du hade gärna velat vara med ? Får väl se när Magnus Carlsson leder allsången? Då får du kanske chansen? 

KATRIN ÄR EN ÄRLIG TJEJ

och detta gör oxå att hon är omtyckt som bloggare. För innan hon skulle gå på bröllopet mellan Camilla Läckberg och Martin Melin var hon hos frissan och satte i extensions. Men hon skrev oxå att detta var svindyrt och att de fick leva på bacon o ägg resten av månaden. Nog för att jag förstår att hon inte menar det ordagrant, men ändå? Det är detta som gör tjejen så stor, hon ljuger inte och hon far inte med nödlögner när det inte behövs. Något som jag respekterar henne mycket för! LYCKA TILL KATRINO o BINGO!

Det är verkligen inte många som erkänt det, för antingen sägs inte ett jävla dugg ,eller så står företaget man jobbar för kostnaden. Å när det är de som står för kalaset blir det gärna midjelångt hår som ser urlöjligt ut när man är över 35 år. Men någonstans skall pengarna tas ifrån och ingår det i jobbet är det beskattningsbart. Så tjejen måste ha slantar om man väljer tempelhår före pengar i plånboken, eller har jag helt fel?

Ibland har Johanna Toftby kortare hår, pageaktigt och det är jäkligt snyggt. Ser du Johanna att jag inte skriver dokusåpanamnet? Du är värd att vara utan det nu! Önskar Dig o barnen Lycka Till!

Sedan hoppas jag att det går bra för Bloggfamiljen och alla deras projekt. En gullig familj!
Saknar Peters blogginlägg bara men det kommer kanske senare?   LYCKA TILL!

Men snälla ensam-mamma-Helena? Har följt din blogg en tid och du verkar att ha ett trist liv. Men räkna med att du får ta mycket skit nu när du börjat blogga? Blogga o blogga? Du skriver trist och innehållslöst? Idag är det måndag, jaha nu är vi framme på tisdag, onsdag o halva veckan gått........ ja du märker själv? Så det bästa för dig var att söka dig till något annat forum och ta gärna Alex Ervik med dig?

Jag har sett vinjetten till "Ensam mamma söker" och den passar alldeles utmärkt till det programmet. Det är ju kvinnorna som vill dejta och inte barnen, eller hur Helena? Då har jag ändå fått ut något av att blogga, för jag anser inte att barnen skall sitta o välja vilka män mamma skall ha. Detta står jag för helt klart!

Jag får tacka alla som skickat mail eller läst bloggen. Har haft många unika besökare, vilket visar att många är
nyfikna om jag skrivit om dem? Det är nästan som om man läser dödsannonserna, är man inte med där, så får man vara mä` ett tag till!

HÄRMED STÄNGS BLOGGEN MEN JAG ÖPPNAR EN ANNAN SENARE, KANSKE?    LEV VÄL!

HUR FAN GICK D TILL?

Maggan Graaf och hennes grannar har haft påhälsning av tjuvar som tömt förråd och garage. Man kan ju fråga sig hur detta kan ske? Hallå HELA GATAN? Antingen har tjuvarna varit osynliga eller oxå käkar hela gatan Propovan?

PAULINA DANIELSSON

och Marcus Schenkenberg sägs att ha haft sex under inspelningen på Fångarna på Fortet? Visserliggen yttrar sig många om, hur sliskig han är och att han ofta stöter på småtjejer? Men Hallå, han är ju 40 år och hon 16? Men det är klart, det kunde varit sant, men denna gången tror jag att Falsk Sanning är ute på för djupt vatten? Börjar de ta till skvaller på riktigt, kan det bli deras nederlag? Alla ni därute, det är bara skärmen som skiljer oss åt? Har ni någon gång funderat på vem som ligger bakom FS? Jag tror att det är mer än 1 person och jag tror att Alex Ervik är inblandad? Kanske har jag rätt eller också har jag fel!

På tal om Paulina. Hon skrev ett inlägg häromdagen att det var synd om Katrin Zytomierska? Bingo var bara ute o festade och Katrin bara gnällde på bloggen? Men tänk det har jag inte tänkt på. Inte har Katrin gnällt, hon har tagit upp vanliga saker som kommer när man är förälder och Bingo jobbar ju? Tänk jag tror att Bingo är fruktansvärt lycklig med Katrin o Ringo och att han vet vad han har? Jag tror aldrig att Katrin hade tolererat otrohet. Men Paulina, du behövde kanske fler besökare till din blogg, för kommentarerna lät ju inte vänta på sig?
Du hade i varje fall tryckt upp nappflaskan i röven på Bingo, skrev du. Jag för min del är så jävla trött på alla fjortisbloggar!

BRÖLLOP IGEN!

Igår sa Alex Schulman ja till sin Amanda och det är bara att önska dem lycka till!

Idag gifter sig Camilla Läckberg och Martin Melin.

Hela sommaren har den ena efter den andra gift sig? Har det blivit något hysteri i det? Man kan ju fortfarande vara sambo, om det är någon som missuppfattat det hela?

Talesätt sen förr: Först lyser det  3 gånger, sen blir det evigt mörker........... Joke,joke. Lycka Till alla!

MAGGAN HAR SLUTSEMESTRAT!

Äntligen hemma och nog måste det kännas riktigt skönt efter allt detta körande. För det är det mesta de gjort tycker jag?
Filip har förmodligen varit nere i Tyskland o hämtat hem en av sina bilar, som han sen säljer, för det har gått med en jäkla vänster och Maggan fick äran att följa med? Sedan har Maggan som bekant flugit hem 1 gång för att vara med på Kurriduttresan och sen flög hon ner till Filip igen? De har nog förenat nytta med nöje, om man säger så? Jag känner en hel del killar som hämtar bilar som sen skall till Sverige och förhoppningsfullt "ge en hacka"?

Nu sitter hon hemma, precis som förr och klagar? Det är nog inte lätt att göra den damen till viljes? Måste säga att du borde ge Hannah tillbaka sin långklänning, för den passar inte på dig längre? Visst skrev du att du blivit tonåring på nytt, men lite för djup decolleté maybe? En läsare skrev t.om: Har du hängbröst? Men det finns ju behå som håller upp allt om man vill det?

Din blogg håller ju Hasse koll på till dig och skriver alltid intressanta inlägg? Det var längesen du fick så många kommentarer som han fick i gårdagens inlägg? Men han tål ju olika åsikter, vilket inte du gör? För som vanligt skall dina läsare gå in djupare än djupast på inlägg som skrivs? Kanske du borde gå igenom alla kommentarer han fick, för alla var inte lika trevliga?
Välkommen hem! 

GYNNING.

Gynning blev under Pride-festivalen, där hon var konferencier för tävlingen "Mr Gay Svveden 2010, utsedd till
"Bögsveriges drottning". Hon är en passande ikon för gay-världen, skitsnygg och superframgångsrik samt den kvinnan som alla bögar skulle vilja vara om de var kvinnor.
Gynning har alltid stått högt i kurs hos mig ,så jag håller naturligtvis med!

SKÄRP ER PÅ FINEST!

Ja, det skall vara speciella bloggare som bloggar där, men ni har fan ta mig inte lärt er att man inte har samma rubrik på inlägget, som i början på meningen? Jäkligt dåligt må jag säga, för det fattar väl den dummaste? Å det är inte en eller två, det är många som gör så?
Det är en site som pekar nedåt och Alex med den!

BÖRJAS I TID.........

Jo, det kan man säga! Å vad det gäller julklappar och barnens syn på pengar? Jag har alltid gillat dig Charlote Perreli, men inte efter detta. Läste hur du julen 2008 gick till Gucci-butiken med din son Angelo, för att han skulle köpa en julklapp till dig? Din son valde ett par röda pumps i lack. Men du tyckte egentligen att det var lite för låg klack på dem,men han tyckte att de var sååååå fina? Du verkar inte till att använt dem så många gånger, men han valde dem.

Hur i helskotta förklarar du ekonomi med dina söner? Eller du gör det kanske inte? Tycker faktiskt synd om killarna, för på ett eller annat sätt kommer de att bli mobbade, fast du inte tror det? Barn måste få visdom om att man inte går in (som nu ni gjorde) och bara väljer och vrakar vad man vill ha? Någonstans blir det fel, det måste du ju förstå?

Men, men det är ditt  problem och ingen annans? Kanske man kan börja förstå Nicola? För du verkar till att tro att allt köps med pengar? Men så är inte livet! 

FEL FEL FEL.....

så sa Brasse till Magnus och Eva i Fem myror är fler än fyra elefanter! Nu blir jag rejält förbannad! När får en vanlig människa veta när röstningen på Blog Avvard är slut? Precis ja, det blir när man skall rösta och då står det att röstningen är avslutad. Detta verkar vara något som bara tillhör toppbloggarna? För skall inte vi vanliga kunna rösta fram någon vi gillar? Jag är så jävla trött på alla knivlisor, egoiner, byrå el. vad fan garderobsgrubbel som bara Bloggkommentarerna tipsar om? Tänk om det kommer någon o frågar er, vilken blogg som är bäst? Kanske en person som inte är van vid denna djungel av bloggare och för att ni tycker om dem, är det ju inte säkert att andra gör det? Läste ett inlägg från er om bönder och jag tror fan i mig att ni sitter för långt ifrån staden? Ibland blir det lite för bonnigt?

Jag som tänkte rösta på bästa familjebloggen, är helt klart Bloggfamiljen.

Bästa actionbloggen Hugo Rosas.

Bästa videofilmbloggen dito.

Bästa o ärligaste mammabloggen Katrin.

Men nu är det ju försent.

Jävligt märkligt! I fjol när Maggan Graaf var nominerad, tiggde hon röster överallt. I år är ju inte bloggen vad den var då, då nämns inget. Hon kunde ju be folk rösta på Bloggfamiljen? Det hade väl varit reko? Nu när de är så såta (ha,ha,ha, den får ni ta med någon annan) vänner. De fick sätta upp en fasad och träffas någon gång, för att deras läsare skulle hålla käft? Högaktar ta mig fasen Peter, skåningar hycklar inte. 

MARIE PICASSO

Somjag skrev för en tid sedan, övervägde Marie att sluta blogga. Nu har hon bestämt sig och hon kommer inte att blogga mer.
En del frågar: Har hon bloggat? el. Jaha. Hmnn...

Som ni förstår är det nog ingen större förlust? Jag tillhörde de som INTE gillade henne. (Till er mina vänner: Egentligen om man ser till min blogg, skulle jag ju inte gilla någon? Så är dock inte fallet, det kan vara att jag inte gillar deras sätt el. åsikter? Annars är det rätt Ok. De personer som jag dock ogillar är dokusåpakändisar, sådana som tror att de är kända för att de varit med i Tv + en del personer som lever på gamla meriter.)








<a title="catallonia on Bloglovin"
href=http://vvvvvv.bloglovin.com/sv/blog/1830449/catallonia/follovv"
img alt="bloglovin"border="0"src=http://vvvvvv.bloglovin.com/vvidget/bilder/sv/vvidget.gif" /></a>

Vilket jäkla liv!

Det gäller BlogAvvards och att det kostar 200:- att gå in där. En del får gå gratis dock och detta har gjort att bloggarna bojkottat galan. Men det är ju inte bara storbloggare utan även en mediekategori som Alex Ervvik avslöjade oxå går gratis framför bloggarna? Mycket märkligt för galan handlar ju om bloggare och då känns det ännu mera konstigt. Den där Alex Ervvik? Det är "livsfarligt" att ge honom någon makt, för då ser ni hur det blir? Från uppsägning av Fredrika som tidigare höll i Finest till att komma med en massa skit, bl.a. detta nu? Nej den dagen han åker bort från den posten på Finest skall jag fira och jag skall fira ordentligt!
Sajten han sa skulle bli den bästa går man ju knappast in på nu? Det syns även på Katrins kommentarer? Sedan har jag alltid undrat hur i helvete de räknar på den sajten? Inte för att jag misstror Katrins besök, men många andras? Nej, nej, nej nu for irritationen iväg med mig, det var inte det jag skulle ta upp nu, senare kanske?

Vilka jäkla ego bloggarna är? De tror att de är mycket större än vad de är? Sen vad fan är 200:-? Vad får man för det egentligen? Jag tycker att ni skall ta o sluta gnälla och vill ni gå på galan, betala 200:-. Annars stanna hemma, thats it! 

NU FÅR D FAN I MIG VARA NOG!

I TVÅ månaders tid har ensam-mamma-Johanna bloggat på ny adress, men man får fortfarande gå igenom den gamla bloggen. Det är till att vara egoistisk. Nog borde hon tänka på det för alla sina tusentals läsare skull? Konstigt att inte någon av alla dessa sagt något?
De är ju inte var dag ensam-mamma-johanna får kommentarer, men häromdagen fick hon en 1. Nyfiken som man är ville man ju gärna läsa vad det stod, så jag kikade på kommentaren och då stod det: Har inte dina barn någon blogg?
Gulligt va? De brydde sig inte så mycket om hennes ögonfransar? Ja så kan det gå, när inte locket är på!

Ensam-mamma-Helenas

läsare, väntar bara på att hon skippar kläderna och lägger ut lite mer lättklädda bilder! Ja, samma inställnig då som jag själv. Man kan undra varför hon lägger ut bilder med Oscar? Vem vet, hon saknar kanske honom trots alla snedsteg? Det är nog inte lätt att hitta någon som ser något ut vid den åldern och med 4 barn dessutom? Undrar hur många pappor hon har till dem? Gissar 3? Ja, det kan nog stämma?

Maggan Graaf + andra föräldrar

som har delad vårdnad om barnen, beklagar sig ta mig fan alltid? Hon har varit ute hela sommaren med dem och hittat på kul saker? De dagar är räknade som de varit hemma? Men nu har barnen varit hos sin pappa i en vecka och skall vara där en vecka till.Då sätter hon genast igång..... mitt hjärta brister, bla, bla,bla och hon längtar så efter dem? Vill bara säga att detta är helt normalt, men det verkar som om du måste vara igång alltid, annars trivs du inte, inte med dig själv heller. Du har varit hemma en snabbvisit och skall flyga i väg till kärleken igen imorgon? Vad fan har du att klaga på? Tänk efter riktigt noga?
Det finns de som har sina barn alltid, inte har råd att ta iväg någonstans med dem på hela sommaren, får jobba extra för att få ekonomin att gå ihop? Uppriktigt sagt tycker jag att du borde skämmas och det ordentligt? Du vet att de har det bra och du verkar ju annars trivas med din kärlek?
Det finns en lång kommentar på din blogg, hon klagar inte men har tagit ett extra jobb i sommar, för att inte ha så ont om pengar? Vad fan tänker du på, när du läser det? För här flyger du genom Europa härs o tvärs och skryter gärna om det på bloggen?  Om det är du eller Filip som betalar resorna, struntar jag i? Tänker du inte alls på hur usla dina läsarna kan känna sig? Annars är din blogg  passande för ensamstående som har barnen varannan vecka, så ni kan gnälla tillsammans? Ni kunde ju jobbat på ert förhållande istället, så ni slapp hamna i denna situation? För det är ingen dans på rosor att vara gift, men gräset är inte grönare inne hos grannens?

När du började blogga var din blogg speciell, rolig och levande. Nu är den enbart gnällig o trist och du hackar på alla stackare som inte har samma åsikter som du själv? Att du sedan bombar bloggen med bilder på dig
 gör inte saken bättre. Du måste njuta av att se dig själv på bild?
Din syster Hannah klarar av att skriva om vardagslivet med barn o man och hon gör det intressant. Men gör du det, så blir det bara en jäkla massa gnäll. Detta har du säkert märkt av själv bland läsare och kommentarer?

En som oxå är jäkligt duktig och rolig är Katrin. Hon bjuder på sig själv vad det än må gälla? Men Katrin är ett fenomen och det är inte många som kommer upp till hennes nivå!

Ps. Är du troende, eller är det bara när det är till behov?


Å, VILKET BRUDPAR!

Linda Rosing var verkligen underbart vacker på sin bröllopsdag! Vackrare än någonsin och har inte sett så naturlig ut sen hon var i BB-huset. Jag gläds med henne efter allt skit hon fått gå igenom. Man får hoppas att det är slut nu, när hon fått en egen familj.
Nu får någon annan ta skiten från läsarna än Linda och där finns ju många att välja bland? Så inte fan kan det vara så svårt?
Om man jämför med Laila Bagges eller Emma Anderssons bröllop, hade Linda en jättesnygg brudklänning. Hennes ring var i vitt guld med 9 mindre vita diamanter och en stor champagnefärgad diamant på 2,02 karat.

Jag önskar dem verkligen Lycka Till!

RSS 2.0