TA INTE MINA RUBRIKER!

Kan ni inte hitta på rubriker själva? Det är inte första gången Expressen tar de. Nu senast var det när jag skrev "BENGTZING IS BACK"? Det går ju att kolla datumet jag skrev det inlägget? Om det nu är Annika Leone så är det inte så konstigt. Hon skriver ju så mycket skit ändå!

MYCKET HUMOR!

En blogg som bara växer är Sandra Dahlbergs. Hon ni vet ,som gjorde en nästan naken video till sin sista singel. Hon fick ju barn med Jimmy Jansson, som var mycket yngre men det verkar vara slut nu. Hon har oxå börjat dela ut vinster på Postkodslotteriet. Men bloggen är verkligen humoristisk, inte löjlig och barnslig utan KANON. Hoppas fler och fler läser den ,för det är hon värd!


BARA LITE DEPPAD?

Jag skrev om Erika Johnson och hennes blogg blir märkligare och märkligare. En dag uppdaterade hon bara:" Skall ta kameran med"! Det gör ju ingen människa glad. Men skall jag vara ärlig, tror jag att det är spel, bara för att hon skall få läsare till bloggen. Men detta går inte riktigt "hem", för de som kommenterar tycker att hon är patetisk.

ALLT ÄR SOM VANLIGT

Absolut inget har förändrats på denna donna! Hon klagar på det mesta, tempelhåret sitter där och naturligtvis är kommentarsfältet stängt, som vanligt alltså. Man kan ju knappt hålla sig för skratt. Hon förstår nada! Varför tror hon de får stänga för kommentarerna? För att folk har fått nog av henne naturligtvis. Hon måste vara lite trög?

Hon klagar på Lets Dance, för att Gudrun med de vackra spirorna åkte ut? Hon tyckte att: HON ÄGDE!
Tittade hon bara på hennes ben? Annars hade hon sett hur stel överkroppen var.

Hon klagar på Loreals Hårfärg? Naturligtvis för att hon är frissa och vill ha kunderna dit. En sak skall jag säga. Jag har använt hårfärg (köpt i butik) i många år och då bl.a. Loreals. Där är inget fel på den! Om man färgar håret själv, får man om man har besvärligt hår, ta "skadan" själv. Så skyll inte på kvinnan i butiken som sålde det!
Man kan bli "konstig" i håret även hos frissan vid färgning. Färgen kan bli grön och man kan tappa håret även där

Nu undrar ni kanske vem jag skriver om? Finns bara en: ENSAM-MAMMA-JOHANNA!  


OLIKA SORTERS BLOGGAR

Det har Hannah och Magdalena Graaf. Man tycker att Maggan skulle vara mer vuxen eftersom hon är äldst, men det är precis tvärtom. Hannah håller sig till att blogga om livet, jobbet, familjen och det verkar gå hem hos läsarna. Medan Maggan får bl.a. hitta på en massa löjliga saker där orden korvar o bösar förekommer i vart eller vartannat inlägg. Men hon har nog många unga läsare som tycker detta är coolt. Hon har inte den förmågan som Hannah har, att blogga om livet. Utan gör sig bara till med sina upptåg.  Hennes barn verkar inte heller vara så bra uppfostrade som Hannahs? För om de är som hon skriver på bloggen, kan hon inte ha det lätt? Förvånar mig att hon berättar så mycket om Isac som nu är 15 år? Han skulle ju kunna ha en egen blogg istället för att figurera i mammas? Jag håller hårt på barnens rätt och tycker egentligen inte att de skall behöva "målas ut" när de är så gamla? Pernilla skriver ju mest om sin lille son och det är alldeles rätt. Där har hennes dotter en egen blogg på samma site som Pernilla och hon är lika gammal som Maggans son? Så det blir precis som man själv gör det till? Var och en gör precis som man själv tycker, men detta är något man måste ta hänsyn till, absolut!

SOPIE ZELMANI

Jag såg Sopie Zelmani i Nyhetsmorgon och hon är faktiskt en tjej jag gillar. Däremot har jag aldrig sett henne på tv. Fick veta att hon inte gillar att sjunga live, så där är kanske förklaringen?  Jag bara älskar låten "Time to kill".
Visste ni att hon och Andreas Johnsson skulle gifta sig? Men de ställde in dagen innan. Därefter sa Andreas, att han aldrig skulle gifta sig, men nu när han skall bli två-barns pappa, har han nog tänkt om.

VILKEN PÄRS!

Man måste ju fråga sig, hur långt svenska folket tänker, när de ringer in? För TÄNK ER, det kan gå så jäkla långt att VVilly vinner hela Lets Dance! Då är det ju för fan ingen danstävling mer. Jag håller med juryn. Ikväll var det nära att Cecilia och Mattias fått lämna, pga. att svenska folket inte är kapabla att rösta. Hur roligt hade det varit? De är, och har tillhört ett av de bästa paren. Jag skäms över att vara svensk! 

HAN ÄR GULD VÄRD!

Vad hade tv4 gjort utan David Hellinius? Han är en naturbegåvning, som de absolut måste vara rädda om. För vad skulle de göra då? Men det är klart de har ju Linda Isaksson och så Martin Timell. Nej Herre min Skapare, hoppas de kan behålla det lilla förnuftet de har kvar. Det har ju varit så många interna bråk att de nog inte klarar fler.

Det jag sitter och väntar på nu, är att se vem som får lämna Lets Dance ikväll. VVilly lär nog få stanna en vecka till, för jag tror att Gudrun åker. Jag har aldrig sett en sådan stel kvinna i överkroppen, under en dans. Snart kommer beslutet!

KATRIN ZYTOMIERSKA

tror hux flux på karma. Att allt man gör kommer tillbaka till en. Allt ont man gör får man själv tilbaka. Även om det onda aldrig kommer i dager.  Jag säger bara en sak:  Stackars Katrin, hon får inte det lätt framöver!

ERIKA VERKAR DESPERAT

Då menar jag ERIKA JOHNSON, Andreas Carlssons gamla flamma. Jag har absolut inte kommit in på någon sådan konstig blogg. Hon verkar lite "durrig" oxå, för vem skriver på sn blogg att hon kört bil hem en kväll efter en fest och förlorat "lappen"? Men hon fortsätter köra bil ,skriver hon vidare. Man får ju hoppas att hon är nykter då. Hon saknar nog uppmärksamheten, för hon är ledsen. Men hur desperat får man bli?

BRÅK MELLAN HÖJDARNA

De flesta känner väl till att KISSIE har satt in silikontuttar? Enligt mig ser det inte klokt ut, för det är ett Ranelidsbrun "nuna" och ett par bröst som ser ut att gå sin egen väg. Kan ta mig f-n inte förstå att de skall ta till så in i bomben, när de väljer storlek.
En som gjorde ett inlägg direkt var KATRIN Zytomierska och hon verkade ha samma inställning. Hon är ju emot sådana operationer och jag håller med. Man blir inte lyckligare för det. Allt fake hjälper inte självkänslan.

Men KISSIE slog tillbaka mot Katrin, på sin blogg och där visar hon ju att hon bara är 18 år. Kissie påstår att Katrin är besatt av henne, för att få fler läsare och kallar henne världens sämsta mamma.
Alltså, det är bara Kissie som uttalar sig på det viset. Sorgligt!

BENGTZING IS BACK

Linda Bengtzing har bildat en duo tillsammans med Velvet. De träffades när de båda arbetade på VVallmans och de släpper en singel som heter "Victorious", som är en glad poplåt. De har inte bara sången gemensamt utan oxå ett stort hästintresse. Linda och hennes sambo funderar på att gifta sig samma dag, som kronprinsessan Viktoria och Daniel.

FÖRNYELSE?

Läste någonstans att ANNIKA DUCKMARK inte fick fortsätta med Lotto-dragningarna. Svenska Spel skulle nämnligen göra en förnyelse och därmed ny programledare. Döm av min förvåning, när jag för en stund sedan, såg på just Lotto på tv4! Inte fanken var det någon förnyelse, snarare tvärtom. En "gammal" hallå:a har tagit Annikas plats och inte nog med det, de låter "folk på stan, läsa upp nummer"!!?? VAR ÄR DU ANNIKA? Jag saknar dig och ditt gulliga sätt !

ENSAM-MAMMA-HELENA

är enligt egen utsago,  nu en sådan kändis att folk börjar skvallra om henne och Oscar. När de träffades i  dokusåpan, hade Oscar inget jobb, alltså ingen inkomst. Detta var ingenting han talade om heller precis, utan det kom fram efterhand. Men Helena känner sig inte lurad av det, hon t.om förstår Oscar. "Det är ju inte det första man säger": säger Helena. Sedan skulle han börja plugga, men det blev inget av med det heller? Så Helena har mao försörjt 5 barn i sex månader. Tänk Er att en kvinna kan vara så förstående? Men nu har Oscar flyttat tillbaka till Ljungby och skall starta eget. Å nu har folk alltså börjat skvallra om att han är otrogen? Men Helena litar på Oscar. Skvaller, skvaller..... Vaddå GODTROGEN?

BLI KVAR GYNNING!

När Förkväll skulle starta, snackades det mycket om att det skulle bli mycket bättre, än den första säsongen med Gynning o &. Detta var nog inte enbart Elisabeth Höglund som tyckte detta, utan även de andra två blivande programledarna, Carin da Silva o Yvonne Ryding.
Som alla vet slutade allt i kaos och Elisabeth fick ta time out. Då plötsligt var de båda ,helt nya och oerfarna kvinnorna, Carin o Yvonne, jäkligt tacksamma för att Gynning ställde upp. Det behövdes ju ett proffs att ta över och vem var då bäst, om inte Gynning. Hon är ju en självklar person för detta program, samtidigt som Carin o Yvonne får lära sig lite. De har ju sprungit från den ena platsen till den andra o allt har varit halvdant. Bråttom, bråttom....

Så snälla Carolina, stanna kvar!

NU VET JAG VARFÖR!

Och då menar jag, varför INTE Magdalena Graaf och hennes svåger Peter Karryd, drar jämt. Inte någon av dem tål någon som har andra åsikter är de själva. Att Peter "gått till attack" om man skrivit något enligt honom, ofördelaktigt om systrarna Graaf, känner väl de flesta till? Men att Maggan var likadan visste man inte. Men nu har det visat sig på hennes blogg, att hon säger ifrån, trots att hon i inlägget innan skrivit och frågat sina läsare om olika saker.

FAKE ÄR FAKE o vad är vackert med fusk?  "utdrag ur en kommentar, på Maggans blogg" Sedan kan man ju tolka den som man vill!

TV 4 gjorde inte rätt

Nej, de skulle aldrig låta Elisabeth Höglund få erbjudande om att vara med i ett program! Denna kvinna har inte passat in där från dag 1. Om de inte erbjudit henne jobb, hade de aldrig varit i den sistsen som de är nu. Jag tycker inte att de har råd att få mer löpsedlar än vad de redan fått. Det är konstigt att tv4 inte kan tänka längre än näsan räcker när de skall starta ett nytt program. Vidare är det ju en jävligt konstig tidpunkt, som hon skall ta time out. Det hade väl varit bättre att hon fått sluta vid jul?
Å andra sidan gillar jag inte Carin da Silva heller, för hon är alldeles för flamsig. Däremot är Yvonne Ryding mycket bra och hon är verkligen värd beröm.
Redan i programmets begynnelse skrev jag om detta som nu har inträffat. Har försökt att se programmet så ofta jag kunnat, men tycker att det är jävligt rörigt. Det hoppar hit o dit. Är de inte vid spisen, så är de vid gympagrejorna, eller oxå prata de med en kändis. Nej, programmet är inget att se på och jag hoppas att det tar slut när det blir vår!
För att så många personer skall vara involverade i ett och samma program är ju sjukt.

FÖRKVÄLL

Varför i h-e bjuder programledarna in så många gäster? De har ju inte tid med dem. Under den sk. frågestunden, mest ledd av Elisabeth Höglund får de avbryta den tvärt p.g.a. detta. Tycker att det är skitdåligt att de inte har lärt sig NÅGOT under denna tiden? Alla tre är dåliga programledare, de pratar i mun på varandra och är allmänt flamsiga.

EN NY ZYTOMIERSKA?

Det är ju säkert många som skulle vilja bli det, men det är svårare än man tror. Katrin Z. håller ju än, det är inte det, för hon har verkligen stått pall för allt, hat, dumma kommentarer, hon har skällt ut sina läsare bl.a, men hon har stenkoll. De bara älskar henne! Å det är det som är så svårt. För att skriva ett ynka inlägg och många läser det, men att detta gäller alla inlägg gör det genast mycket svårare. En tjej som har möjligheten är Jackie Ferm som vann Paradis Hotell. Men då får hon vara noggrann med uppdateringen. Det går inte att bara försvinna från sin blogg och återkomma några dagar senare. Men sköter Jackie sina kort rätt, klarar hon av det. För hon har ju mellan 250-300 kommentarer per inlägg. För hon påminner om Katrin, skriver om skvaller och skäms inte ett dyft. Hon kallar Kissie för psykopat bl.a. Berättar vilka som ligger med vilka nu efter paradiset. Så hon står ju inte så högt i kurs bland de andra deltagarna. Vi får väl se vilken väg hon går. 

PARADIS HOTELL

deltagaren Jackie Ferm berättar om alla smaskigheter, även efter hotellvistelsen. Hon vill nog bli en ny Zytomierska, men det finns ju lite olikheter i deras skrivande och deras sätt att vara. Helst skulle Jackie vilja starta en blogg där det är 18 års gräns och lösenord, så att hon kunde berätta ännu mera.
Hon berättar villigt om vilka killar hon varit med efter dokusåpan och namnger dem. En av dem är just nu med i Lets Dance igen, efter ett uppehåll med postkodlotteriet. Vill ni läsa mer vad hon skriver så gå in på nattstad.se jackie.

RSS 2.0