MAGGAN GRAAF KÄR O LYCKLIG!

Idag antydde Maggan på sin blogg att hon pratat med en väninna 34 år, 3 barn, som verkligen hade blivit träffad av Amors Pilar. Hennes läsare anande då inte att det var henne själv hon pratade om. Fruktansvärt att vara kär o inte kunna skrika ut det till alla som vill höra?
Mannen heter Filip Larsson, från Ystad i Skåne. En blond 35 årig oxe som är VD för ett företag som importerar exklusiva sportbilar till Sverige. Så nu känns det kanske inte så konstigt att det dök upp en rosa pärla(bil) hos henne.
Jag önskar henne verkligen Lycka Till! Det är hon värd efter allt bråk o tjafs!

MARIE PLOSJÖs MINNESBERÄTTELSE

Jag har följt hennes berättelse med stor inlevelse och jag bryr mig inte om vad andra tycker. För jag tycker att hon är MODIG, STARK och ETT STORT FÖREDÖME för unga tjejer! Jag hoppas att kräket åker in och så Marie får sin upprättelse, för det är hon verkligen värd! MEN jag håller med Marie att man inte kan lita på rättsväsendet! För en del år sen vittnade jag en liknande rättegång, först 1 gång i Tingsrätten, fast mannen som var åtalad fick gå ut när jag kom in. Han fick bara lyssna på vad jag sa,jag ville inte ha honom i samma rum. Han dömdes, men överklagade!  Då fick jag rösta telefonledes för jag mådde inget vidare själv, vid den tidpunkten. Så det går att ordna på något sätt. Han dömdes i varje fall!

Men i Maries fall verkar ju de flesta modeller haft sex med denna man, för han känner ju dem i varje fall, de som skulle vittna.HADE HAN varit en kvinna hade man kallat honom hora, men vad säger man till en man? Hur har dessa tjejer det idag? Tänker de någon gång på att de hade kunnat hjälpa Marie? Jag skulle  absolut inte tycka om mig själv, om jag var som dem.För fler kvinnor är starkare än en och han kunde väl inte hota alla som han fotat/legat med? Varför har tjejer så svårt att ställa upp för varandra? Fy fasen vad dåligt av dessa modeller! Uselt måste jag säga! Om de inte tänker det nu, så gör de det garanterat när de får barn och detta barn blir utsatt o antastat av någon?  Då kommer det till 100% fram, det garanterar jag!

Till Marie! " Jag önskar att du kan gå vidare, även om det inte blir någon dom mot Spider. Du är så underbart vacker och dina tavlor likaså. Hoppas att livet inte blir så orättvist mot dig! Må Gott o var rädd om Dig!"

VILKEN PRESS HON HAR?

Idag skrivs det på sajten improveme.se att det är mors dag på söndag och de vill göra en uppmärksam genom att hylla några av Sveriges läckraste kändismorsor. Alltså jag bara frågar? Får de komma hem från BB innan de räknas in i denna gruppen? För där finns då Tilde de Paula, Amanda Videll, Hannah Graaf, Charlotte Perelli, Tilde Fröling och sist men inte minst naturligtvis Katrin Zytomierska. Själv tror jag inte att hon känner för att ingå bland dessa vackra kvinnor just nu? Visserligen står där "Katrin att du lovat att snabbt komma i form", så du vet vad du har att vänta dig? 

Sedan vet man för övrigt inte vad man skall tro? Maggan har varit på BB o hälsat på Katrin och säger att hon strålar, men enligt egen utsago mår Katrin skitdåligt?

Vem skall jag tro på, tro på, tro på när............

KATRIN SJUK

Katrin har idag skrivit på sin blogg att hon är sjuk och har varit sen gossebarnet föddes. Det fick till slut bli akut kejsarsnitt. Efter det hade hon fått en infektion i livmodern, så hon orkar knappt hålla i sin lille kille. Därför får hon nu sprutor mot propp, eftersom hon behöver vila. Detta verkar helt klart skrämma henne, men det är mycket vanligt när man inte rör sig. Fast jag kan sätta mig in i hennes situation, för efter en förlossning är man enormt skör. Man tål inte alls mycket, har lätt för att gråta! Hoppas att hon är på benen snart igen!

ANNA BRÖT IHOP

Det var precis det jag skrev när hon vann den svenska uttagningen. Hon har inte den erfarenheten som de borde ha som ställer upp. Men då talades det bara om hur stark hon kände sig och att hon var annorlunda nu? Men ingen kan fordra av en nykläckt 18-åring att ta detta med en nypa salt.
Ge fan i telefonröstningen och låt en jury avgöra, för efter juryn hade sagt sitt i uttagningen, låg Anna på en sjätte plats. För en sak är helt klar "svenska folket kan inte rösta", det visar både nu denna tävling och även Idol.
För det var ju inte Annas fel att det gick så här. Visserligen var framträdandet tamt, men låten var inte tillräckligt stark! Det är ingen låt man går och nynnar på, som man skall kunna med en schlager. Anna har ju en speciell röst oxå, så det fordras speciellt material.

SKROTA SKITEN!

Då var det då dax för Anna Bergendahls framträdande och tyvärr, jag tycker fortfarande inte det är en schlager!
Jävla "svår" text till låten oxå, "This my life" i ständig upprepning så det har nog gått fort att lära sig den? Nääää,
jag vet i fan vilken målgrupp den är till för, kanske pensionärer möjligen? Sedan hennes styling var ganska säkert inte gjord av Kling. För tråkig klänning, oredat tempelhår går inte hem i Europa. Hon står som en pinne, hon kunde åtminstone tagit till sig Lena Ph:s råd att behålla gitarren under hela numret?
Tänk om Sverige, som har så många bra artister, kunde skicka något som går hem? Alcazar t.ex eller Erik Saade.

Nu är röstningen avklarad och Sverige gick inte till final. Vilket jag inte alls tycker är konstigt. För jag säger som Bert Karlsson, jag brukar veta vad som slår. En dröm: Att skicka dit Hanna Lindblad med dansare, DET hade varit något det! Hon spelar just nu "I hetaste laget".

SENASTE NYTT, SENASTE NYTT, SENASTE NYTT,SENASTE NYTT......

Ni vet väl ensam-mamma-Helena? Nu har det kommit ut lite saker om henne, som ingen kände till tidigare.
Hon skriver:
Jag måste ha en kopp kaffe för att vakna på morgonen, annars är jag inte människa.(delar detta med flertalet svenskar)
Hon lider av migrän. Men jag har det mycket sällan. (Alltså vad är detta?)
Under vår o sommar har jag aldrig strumpor på mig,tycker det är så skönt? (vem fan tycker inte det?)
När jag borstar mina tänder tar jag alltid tandkräm två gånger, annars blir det fel.(Asså?)

 Jag ger upp, Är det media eller är det dessa kvinnor som bara mååååste ha bekräftelse? Skit samma, men visst fan finns det kända personer att skriva om eller är det så illa?
Jag är så in i helvete trött på dessa människor, som tror att de är kända för att de varit med om en trekant, förlåt dokusåpa var det nog? Men visst var det något med en trekant?


VAD TROR MAGGAN?

En läsare på Maggans blogg, undrar om Maggan tror att det är sant vad Marie Plosjö skriver?
1. Klart att det är sant.
2.Maggan är ju inte rätt person att yttra sig om det, för Bingo o hon är och har varit vänner sen långt tid tillbaka.
    Det var ju Bingo som upptäckte systrarna Graaf.
3. Så antingen svarar hon inte på frågan eller oxå säger hon att det inte är sant!

KATRIN ZYTOMIERSKA

har inte skrivet något på sin blogg sedan Ringo?! föddes. Det verkar ha varit en jobbig förlossning? Förundrar mig över alla grattis-kommentarer både på Bingos och Katrins blogg? Att föda barn har kvinnan gjort sen urminnestider? Det är bara små-ungar som läser henes blogg ändå! Stackars barn som skall heta Ringo Rimér, nog fanns det något bättre?

MARIE PLOSJÖ

Om ni inte redan läst hennes berättelse, så gå in på mondoblog.se  och följ detta tragiska, som Marie varit utsatt för det ger verkligen en tankeställare. Här har hon gått i många år och kämpat för att bli trodd, medan han som våldtog och filmade henne, levt livets glada dagar! Tycker inte bara att HAN är ett kräk, och kräk skall man hänga ut, utan även dessa tjejer Natacha Peyre och Elita Löfblad, som  kunde hjälpt henne i en rättegång? Men då kanske de inte fått vara med på bild längre hos denna flickfotograf. Avskyvärt! Hoppas att han får sitt straff och då blir det inte roligt för honom på kåken.
Jag förstår ta mig fan inte vad folk ser hos honom? Han ser ju ingenting ut, så det är väl makten att kunna göra en tjej till modell eller inte?

Jag betvivlar inte en minut på att hon berättar sanningen! Dels har hon berättat det tidigare, fast inte så ingående och hon har inte ändrat sin version ett dugg!

MARIE PLOSJÖ

berättar om förnedringen, fotograferingen och våldtäkten på sin blogg. Det är en enorm stark kvinna, som gör detta. Den kvinnan skulle skriva en bok i detta ämne som så många har åsikter om.Detta märks ju i hennes kommentarsfält. Vissa idioter påstår att hon ljuger, medan andra tycker att hon är stark. Hon skriver så berättande och naturligt och jag har läst det på något annat ställe tidigare. Nu använder hon inte de rätta namnen, men man kan som kvinna förstå henne och hennes handlingar. Tycker att den där Spider är en jävla stor skit! Hur fan kan han se sig själv i spegeln? Eller se sin fästmö i ögonen? Han är ingen person som jag sett upp till tidigare och ännu mindre nu. Jag önskar Marie ALL LYCKA!

Förresten så har Katrin stängt av kommentarsfältet (för icke medlemmar) sedan några dagar tillbaka? Det hände efter en fråga om våldtäkt?! Är det någon som vet? Detta har väl aldrig hänt i Katrins blogghistoria? Kanske det var något känsligt med frågan, inte vet jag?

MAGGAN GRAAF ILSKNAR TILL

Även om inte jag skriver något, så är det ett jäkla liv bland hennes bloggläsare. Det finns säkert många som retar sig på henne och vad hon gör. Denna gången var det att läsarna inte tyckte att hon borde lämna sin minste son Tristan på dagis, för att han blev så ledsen? Eftersom hon inte har sina barn denna veckan, kunde hon väl låta han vara hemma idag? De läsarna retade sig på var att när hon lämnat honom, så körde hon hem och sov. Men då svarade hon med en förklaring som var för en 5-åring. Hon skulle jobba hemma sa hon? Inte kallar jag det jobb, när du och dina kompisar sitter med benen i kors på kontoret? Sen kan man undra om Tristan kan vara så jobbig att hon inte kunde arbeta när han var hemma? Nej det har jag svårt att förstå. Hur många tror du inte jobbar och har barnen hemma, för jag tycker att dagis är bra när det är tvunget, inte annars? Hur skall han veta när han får/inte får vara hemma?  Jag kan absolut inte förstå de föräldrar, som trots att de är hemma, lämnar barnen på dagis? Har aldrig själv gjort det och det har gått alldeles utmärkt!
Sedan när man ändå är på G måste jag säga att det är alldeles för lätt att skilja sig! Det finns ingen kämparglöd! I grund och botten är det alltid barnen som blir lidande. Alla barn har rätt till sin mamma och pappa och om de inte kan komma överens, får de för fan jobba på det? För barnen skall inte behöva känna, vilken de skall ta parti för. Maggan har ju otaliga gånger skrivit skit om Magnus? Men Magnus Hedmans åsikt har ingen fått höra? Därför skall det bli intressant att läsa hans bok.Tror faktiskt inte att det är ens fel, när två träter? Föräldrarna köper barnen med en massa prylar, för sitt dåliga samvetes skull och därför blir också många  problembarn?
 

SPEL FÖR GALLERIAN

Kan ni tänka er att systrarna Graaf träffades i veckan? Det skrivs på både Maggan o Hannahs bloggar. Dock ställer jag mig mycket frågande till detta, denna TRIO som bara ääälllsskkkaaaar att vara med på bild i vanliga fall, visar inte ett enda foto att mötet har ägt rum? Vore det inte på sin plats om Hannah tog ett kort på Maggan o Liv tillsammans? Nej, jag tror absolut att det är ett spel för gallerian och att detta påhittade möte, skulle få tyst på spekulationerna? Om det handlar om att Peter och Maggan är osams, kan de för fan skriva det? Det är sånt här mygel o bror duktig fasoner, som får mig att se rött? Är det konstigt att det alltid talas om dem, när de skall visa detta sken av präktighet?


De är och kommer alltid att förbli,  två tjejer med sillisar och som Ooooops!
tappade kläderna och visade stolt upp sig i mässingen. Hur det sen går ihop med Gud, kyrkan, deras mammas syn på saken och hennes tro, därom tvistar de lärde!

LINDA BENGTZING

är värd för Sommarkrysset på lördag. Det var en tid sedan man såg henne i rutan dvs. om man inte räknar att hon var gäst i Förkväll nyligen. Genom programmen Idol och Talang dyker det ständigt upp nya ansikten, så det kan kanske vara svårt att slå sig fram idag. Hon harsedan graviditeten gjort ett framträdande tidigare och det var förra sommaren, då hon var med i Lotta på Liseberg och då var hon enormt nevös. Hoppas att det går bra på lördag för Linda behövs! Hon har ju en jäkla massa energi!
Men vad har hänt med hennes styling på håret? Finns alltså bara en som kan styla på det viset, ensam-mamma-Johanna? Fult är bara förnamnet!

MAGGAN GRAAFs BLOGG

får mindre och mindre läsare. De få som fortfarande kommenterar frågar om inte hon umgås med Hannah längre? Det kan jag svara på, för själv tänker hon nog inte göra det. De umgås inte och hon grattade inte Liv, när hon fyllde 1år, vilket jag tycker är skit rent ut sagt! Vad det beror på vet jag inte, men detta är ju öppet för en massa spekulationer? Hade de inte velat vara så präktiga och erkänt varför (för det är väl inte ovanligt att syskon blir ovänner? Men icke Graafarna inte?) så hade ingen brytt sig?
Att Maggans blogg blir sämre och läsarna mindre, beror på att hon är tvungen att göra parodi i sin blogg, för då är hon jätterolig enligt många. För att följa det hon nu skriver och har gjort sedan det skrevs om självmord, det kan man vara utan? Hon verkar även gått enkurs i landskapsfotografering?
Sedan är det inte populärt att länka till en kurator på nätet, utan att fråga sina läsare om det? Förstår inte henne, hon kan sköta sitt så sköter läsarna sitt! Hon tror nog hon hjälper, men hon snarare stjälper andra! Det är ärekränkning att påstå att det finns så många på hennes blogg som mår dåligt, så hon tar det beslutet själv att länka till Onlinekuratorn? Man är skyldig att betala skatt
även för byte av tjänster!

Förstår inte Maggan Graaf att det är många som inte går in där, nu när det finns en kurator? som studerar kommentarerna?

Mitt sista inlägg på denna bloggen!


MÅSTE hon visa alla män i media?

Ja det kan man ju fråga sig? Kan man inte vänta och se lite om förhållandet varar 1 vecka eller 2? Tydligen vill Bonde-Susanne (Faddes ex) visa hela världen när hon blivit kär? Kan tyckas vara lite barnsligt eftersom de tidigare förhållanden har slutat i kaos och då menar jag inte bara Fadde? Föremålet för hennes kärlek denna gången är äventyraren Anders Stävhag och denna gången är hon kär på riktigt!? Skall bli intressant att se hur länge det varar?

NU JÄVLAR KATRIN

är du väl ute efter att komma upp i 400.000 läsare i veckan och du tar Kissie till hjälp? Eftersom att du skrivit en massa inlägg tidigare, om hur illa du tycker om henne och vad hon står för? Tycker du nu att det är väl ganska normalt som Kissie beter sig, eftersom du själv var likadan i 18-års åldern? Ni som är ute efter att tjäna pengar på era bloggar och inte gör något annat vettigt är alla likadana. Du säger att du är enormt duktig på saker o ting? Gör då något vettigt än att "sitta i sandlådan och snacka skit" för din blogg och framförallt Kissies är på sandlådenivå? Faktiskt tror jag att ni båda är mycket lika? Snackar skit och sen glömmer du vad du sagt? Sedan blir du som att vända på handen, precis vilket humör du är på för dagen? RENA LÖJJAN FÖR EN VUXEN KVINNA!

TRAGISK,

äcklig, spydig, arrogant, blåst bimbo, hycklare, detta är några ord som läsarna kallar Kissie i kommentarerna. Det är ytterst få som skriver att de gillar henne. De flesta brukar faktiskt gilla henne eller ha överseende med vad hon gör, fast inte denna gången. Jag tror att hon mår jäkligt dåligt nu, för hon vet innerst inne att hon gjort bort sig rejält? Några skriver oxå att hon gjort bort sig för all framtid och det är frågan om det? 1 inlägg igår, inget idag än så länge? Det är bara att vänta och se. 

ÖVERKURS KATRIN!

Ja det måste jag säga att det är! För nu när du skall gå tillbaka till tygblöjorna lär du få att göra? Varför tror du att kvinnor blev så glada, när de slapp tvätta tygblöjor? Men gör ett gott försök, så får du se? Lycka till säger jag till tygblöjor, barnpassning, viktnedgång och egentid! Vi får väl se hur länge du står ut?

ENSAM-MAMMA-JOHANNA

Hur går det med kommentarerna i kommentarsfältet? Redaktionen på Amelia får be din läsare om en kommentar ser jag?
Läste tidigare att du klippt dig? Men för fan ensam-mamma-johanna? Du har ju bara tagit av dig tempelhåret, det är en enorm skillnad det?

Läste idag att du inte vågade skriva något om Bert Karlsson utan skickade det vidare? Tror du fortfarande på en karriär inom dansbanden? Varför skrev du annars inget? Du som brukar ha så mycket att förtälja?

Vill bara säga dig att här i Sverige blir man inte tvingad till att spela in eller inte spela in en låt? Det hela handlar om pengar och hade inte Scoots spelat in den, hade någon annan gjort det? För INTE NÅGON är outbytbar, så enligt mig skall de vara jävligt tacksamma så länge Bert har dem, under sina vingar.
Sedan vad jag tycker om dem som band, har jag talat om en massa gånger! 

Nu jävlar hittade jag det!

När jag skrev ett inlägg om Kissie och hennes skönhetsoperationer och hur förstörd hon blev i framtiden? Då hade jag ett ansikte i minnet, men kunde inte komma ihåg namnet, som Kissie kommer att efterlikna? MEN NU, JUST NU HAR JAG KOMMIT PÅ DET! Det är Donatella Versace. Just så kommer Kissie att se ut om 15-20 år om hon håller på som hon gör.

INTE BESTÄMT ÄNNU

Som sagt mina vänner, Lailas o Niclas husbygge ligger just nu på is för allmänheten. Visserligen har de dementerat att tv4 skall bygga deras hus MEN tittade på TO i nyhetsmorgon och detta togs upp där. Läget är att Paret Bagge inte har bestämt hur de skall ha det utåt sett, men tanken finns fortfarande att det kommer att ske. Det skall bara lugna ner läget så att säga, så med det som allting annat, blir inte svenska folket så upprört då. Man är ju en vanemänniska så att säga!
För enligt han som bestämmer, kan inte komma på namnet just nu, så finns det ett enormt intresse för det.
Laila skall nu oxå vara med i Lugna favoriter om fredagar, puuuhhh, sedan täcker väl Niclas och hon upp det mesta i våra hem? Fy fan, inte kan man värja sig heller? E d någon mer som bara e så trött på detta paret?

JACKIE SÖKER SPONSOR

Jackie Ferm efterlyser någon som kan sponsra hennes läppar, nu när de krympt? Har hon gjort slut på PH-slantarna?

Har KISSIE gjort bort sig igen?

JA, det verkarsom om hon gjort det och detta rejält! Inga inlägg på hennes blogg idag och kommentarerna hon får är verkligen inte nådiga. Skall hon komma tillbaka eller är fenomenet KISSIE slut? Jag har inte sett programmet med Bella o Tyra, men det skrivs om det överallt och det verkar som om hon gjort ett riktigt klavertramp?
Hon hade ju varit ute och festat före programmet och det var väl inte så lämpligt kanske. Det skrivs att hon var en osäker, rädd tjej med mycket dålig självkänsla! Stolen hon satt på och hennes blick, var inte stilla i två sekunder.
Att hon ångrar sin bröstoperation, det har jag förstått tidigare, för bröstvårtorna är inte på samma våglängd om man säger.

Men lilla, lilla flicka! Du skulle ju medverka i Fångarna på fortet skrev du? Hur blir det nu med det? Å andra sidan dyker du ju sällan upp, så det kvittar nog?


PATETISKT KATRIN!

Du skall bli mamma vilken dag som helst och det enda du spekulerar i, är hur du ligger på listorna? Jag tror fan i mig aldrig att du blir vuxen? Det verkar som om du gillar att tävla speciellt med Alex? Jag bryr mig inte om hur många läsare du har och har aldrig gjort. Men till Alex kapacitet kommer du aldrig, vad det gäller skrivandet!

BLONDINBELLA

är ledsen efter programmet med Kissie. Hon säger: Det kändes som om jag skulle träffa en gammal mobbare men under programmets gång ändrades allting. Det är nästan så att man ser att Alexandra inte vill vara så spydig eller elak, som om hon känner sig tvingad till att hålla sig till rollen (Kissie) nu när 100.000 personer tittar på henne live och alla förväntar sig att hon skall vara otrevlig mot Tyra och mig.
Hon fortsätter: Jag försökte hålla ner intervjun på en vettig nivå, men känner nu i efterhand att det blev pajkastning från båda håll.
Det är inte så här jag vill jobba, vill inte sitta 2 mot 1 framför en tjej som är så otroligt osäker och kastar ut elaka saker som skydd. Hade i stället velat stänga av kameran och ge henne en kram.
KISSIE var enormt modig som dök upp igår och jag vill gärna ge henne ett råd: "Alexandra, lägg ner garden och börja om!"

Mycket mycket fint skrivit av Blondinbella. Hon har nog mycket att ge och det skall bli spännande att läsa hennes bok.

JACKIE FERM I BRÅK

med Brinken och det är väl inte den första han bråkar med.

Jackie skulle gjort ett jobb åt Brinkenstjärna och fått 10.000:- svart. Men efter ett krogjobb kvällen innan i Göteborg, halkade hon i duschen och fick hjärnskakning. Så Jackie ringde Brinkens hjälpreda och sa vad som hänt och att hon inte kunde ställa upp.
Han skällde ut henne och sa att hon var tvungen och att hon fick betala markadsföringen för jobbet.

Jackie stod på sig och sa att där inte fanns något kontrakt skrivet.

Enligt Brinken blev hon sparkad! Så typiskt alltå, att han bara orkar hålla på ännu? För det var ju han som skulle "hålla i Linda Rosings framgång efter BB-huset och det vet ju alla, hur det gick med den?

TJUVTITT

Nu går det att se en liten filmsnutt med Jackie, Kissie och Marie Plosjö i Spanien. Enligt in mening är det rena rama skiten! Marie och Jackie är helt ok, men att denna toppbloggare som kallar sig Kissie, syns här och där är ju vedervärdigt. Det är fan inte klokt vad den tjejen förstört sitt utseende och hela huvudet är ju en jävla ankflabb!
Har hon inga föräldrar som kan stoppa henne, för till slut kan hon inte gå ut bland folk, så illa är det.
Typiskt alltså en ung tjej som tjänar lite pengar och pumpar in dem både här och där. Hon kommer att bli ett skräckexempel, för dagens ungdomar, när hon blir äldre? Kanske inte så dumt för då har hon gjort något rätt!

KATRIN HYLLAR KVINNAN

och anser att man får för lite uppskattning under sin graviditet. Det verkar precis som om detta med graviditeten, har gått Katrin på huvudet. Hon som ABSOLUT inte skulle ha en graviditetsblogg, hon är ju för helvete som besatt? Det är väl klart att man är glad över tillståndet (dvs. om hon nu är det?) men det är ju det enda hon snackar om? Skall vi slå vad om att hon fortsätter med en mamma-blogg?
Men som sagt, det var kvinnan hon hyllade? Lätt att tappa tråden ibland. Hon påstår att en man aldrig hade klarat en graviditet och det kan jag väl hålla med om. För finns det några värre än männen vid typ förkylning? Never! Åhh, så jävla sjuka de är, och tänk vad det är synd om dem? Man är ju för fan beredd att lämna hemmet, för att slippa deras gnäll!
Jag brukar säga vad det gäller förlossningar, att skulle kvinnor och män turas om att föda? Ja, då hade det bara funnits ett barn i varje familj!

JACKIE FERM DISSAR

Det verkar som om Jackie är ovän med alla sina Paradis-Hotell kompisar? För på hennes blogg skriver hon följande:

CATJA O ANDREAS  (catjas hönsarsle läppar)

JANE TIMGLAS  (hennes kropp ser mer ut som ett päron)

LUIZA   (en blond liten dvärg med hängarsle)

FRANSCHESKA  (skvallerkärring som inte skulle kunna döda en fluga)

Om jag skall vara ärlig, så tror jag inte att Jackie mår så bra just nu? Det har gått för fort allting och jag tror att hon har svårt att säga nej? Så hon har kommit in i ett ekorrhjul, som är svårt att stoppa. Vidare vill jag ge en känga till Bloggkommentatorerna när de tror att man måste ha gjort något speciellt, för att hamna på behandlingshem? Det kan faktiskt vara så illa att kommunen sätter en på ett sådant hem, när de inte vet var de skall göra av barnet el.tonåringen! Ni vet för lite tydligen o då skall man inte yttra sig i frågan!

BLONDINBELLA

var idag i Förkväll. Det är en mycket söt och intelligent tjej och ett riktigt bra föredöme för unga tjejer. Hon har även skrivit en bok som handlar om vägledning för unga tjejer.
De flesta elaka kommentarerna hon får är från tjejer sa hon. För mig är detta inte alls konstigt, för de flesta tjejer är avundsjuka på varandra. Det har alltid så varit och kommer nog alltid att så förbli. Därför är det säkert många som tror att jag är en bitter människa som sitter bak dataskärmen och kritiserar. Detta finns inte på kartan skall jag säga, utan jag skriver bara det som jag tycker är fel och som gör mig förbannad. Sedan behöver jag ju inte tycka illa om de personerna för det, när det gäller andra saker.

Men kvinnor/tjejer har mycket svårt att ge andra kvinnor/tjejer komplimanger. Å jag kan inte i min vildaste fantasi förstå varför? Det kostar så lite.

Är det sen falska personer man har att göra med, så går min gräns där. För är det något som jag ogillar är det "sådana personer, som tror att de är förmer än andra". Jag kan på rak arm säga att det finns en hel del bloggare/bloggerskor som ljuger. En del läsare sväljer allt, medan en del kommer underfund med det. Dessa känner jag avsky för, för man blir inte i bättre dager av att ljuga, undanhålla eller hitta på, snarare tvärtom. Fast för en del läsare kanske det tar lite längre tid att förstå.

Vänskap är oxå något som är enormt viktigt och därför går det inte att bli vänner med alla bloggläsare. Jag kan ärligt svara att för mig kallas det då nära bekanskap, för riktig vänskap är något som växer fram mellan två personer och som håller i både vått och torrt. Man kan dela glädje och sorg med varandra och man VET att om man säger något i förtroende, stannar det där.Man brukar ju säga: "Jag har många bekanta, men mycket få riktiga vänner"! Så är det nog för alla tror jag? För de riktiga vännerna, kan man i regel räkna på en hand.

Jag började skriva om Blondinbella och kom sen in på andra viktiga saker. Men det är djävulskt viktigt att ALLA har en VÄN, som de kan lita på.
Nu får jag värma min mat, för den har hunnit kallna. 
 

Bloggkommentatorerna?

Vad gör Ni nu nuförtiden, det var längesen ni skrev något intressant? Det går att sjunga raderna med låten av Tomas Ledin om man vill det?
Er blogg var den första som jag följde på nätet och jag tyckte t.om. att DÄR (hos Er) fick man veta vad som behövdes. När jag själv bloggade på passagen, hade jag länkat er blogg dit och gjorde verkligen reklam för den.
Fast nu vet jag inte vad ni sysslar med? Jag tror att ni är jävligt trötta på ert bloggande och gör det mest för bloggandets skull.
Sedan skriver ni mycket om bloggar som inte är så kända för alla människor. Antagligen tycker ni inte att det är lönt att skriva  om de, som ligger högre upp än er på rankningslistan?
Men tjejer jag tycker att ni tappat gnistan och det är jävligt synd! 

NU VILL DE HA BREV!

Nu har de nya sökanden i ensam-mamma-söker visat upp sig och vädjar om att män skall skriva till dem.

Om de inte haft barn, hade jag inte ägnat detta skitprogram en rad, men nu är ju läget annorlunda.
Jag har svårt att förstå att man måste delta i en dokusåpa, för att hitta en lämplig man? Vidare där barnen deltar i detta och under programmets gång, ger mamman råd o tips?

Låter inte detta helt sjukt? Hur många av de som ställer upp i tv blir ett par? Inte många! För finns det ingen attraktion paren emellan, så är avståndet för långt?

Undrar om ni möjligtvis tänkt på att barnen inte har valt att bli exponerade? Nej, jag kunde tänka mig det. I år deltar barn mellan 1 1/2-16 år. Det är kanske inte så roligt för dem, när de kommer till skolan? Barn kan vara fruktansvärt elaka mot varandra.
Jag har fortfarandet minnet kvar på näthinnan, när ensam-mamma-helenas två minsta tjejer sitter i sista programmet och pratar om Oscar och deras mamma + om deras åldersskillnad. Så söta tjejer som försöker prata vuxenspråk!

Detta är som vilken jävla annons på nätet, fast värre! För där behöver inte barnen vara med!

VEM PASSAR HENNE?

Bordsplacerarna som jobbade inför söndagens Humorgala på Tv4 hade det inte lätt. För en kändis duger dt inte att sitta bredvid vem som helst. LILL LINDFORS var en av några vars bordsparterns fick bytas ett antal gånger. Viktigt för varumärket att sitta bredvid "rätt personer".
Efter som jag vet att det inte är första gången, så kan man undra:

MEN HALLLÅÅÅ! Har inte BÄST-FÖRE-DATUM gått ut?

ANNA BERGENDAHL har fobi

Hon har något så ovanligt som handfatsfobi. Varje gång hon böjer sig fram och skall tvätta ansiktet tror hon att någon skall komma upp bakom henne. Vilket gör att ho drar sig för att tvätta just ansiktet allt för ofta. Kanske har hon sett för mycket skräckfilm?

Hemskt vad mycket märkliga saker det finns?


PETER JIDHE VAR MOBBARE

när han gick i skolan. Han mobbade några kamrater om de inte kunde svara på frågor,eller om de hade konstiga frisyrer. Men han skäms fortfarande över att han retade sina kompisar.

Undrar om det är därför som han är så fåfäng? Han är kanske rädd för att bli mobbad? Kan tänka mig hur många timmar han lägger ned framför spegeln för att få den där rätta looken?  De som har läst min blogg, vet jag jag tycker om hans sätt och framträdande i Idol. "Kan höra honom när jag sluter ögonen: Sveriges största musiktävling". Det är ett hån mot Christer Björkman. Så liiiitee vuxenmobbing sysslar han nog med?

Han värnar om sitt privatliv och bad fotograferna inte ta någon bild på dottern, 6 år närhan var i Göteborg på intervju. Bloggandet överlämnar han till sin fru.

MARIE PLOSJÖ GER SIN

syn på saken, när jag skrev att "Marie upplärd av Bingo".

"Jag har missförstått det hela, säger hon. Mondoblog har ett kontrakt på att de får använda bilder och film. Detta hade inte Bingo, vad det gäller systrarna Plosjö. Han ägde inte rätten till de bilder, som han sålde och det var därför deras mål kom upp i rätten. Det måste finnas ett mål för att det skall tas upp. De hade sagt att min syster och jag, godkänt bilderna, vilket vi aldrig gjort."

 Om detta stämmer beklagar jag mitt inlägg och vill absolut inte lägga mer börda på deras axlar, men jag trodde att det var så att om en känd el.okänd fotograf tog bilder på Er, så var det fotografens bilder sen. Var det inte så Katrin Zytomierska sa i The Voice? Detta vet väl alla, sa hon?

Jag beklagar Marie och Monia om det blev tokigt och ber om ursäkt än en gång! Må så gott själv Marie!

LINDA ROSINGS BLOGG

blir bättre och bättre. Det finns nog många tjejer som känner igen sig i Linda, för hon får jättemånga frågar och i motsatt till vissa andra bloggerskor, svarar hon på dem. Hon har ju redan gått ned allt som hon gick upp under graviditeten. Hon verkar leva ett hälsosamt liv med sin Peter. Många undrar om inte hon kan skriva en bok om träning, mat etc., och varför inte? Det är ju populärt nu i dessa tider? Men hennes blogg är stabil och inga elaka kommentarer längre, för är det någon som fått ta skit, är det Linda. Utseendemässigt börjar hon komma tillbaka till sitt gamla jag, dvs. innan alla skönhetsingrepp och botoxsprutor. För säga vad man vill, hon var jättegullig när hon var med i BB!

DE 3 ENSAMMA MAMMORNA

Det finns ju två ensamma mammor från förra omgången av ensam-mamma-söker kvar. Var skall de bli av nu när det är dax med ett nytt program? Skall bli jävligt intressant att se, om de följer ensam-mamma-johannas idé att skaffa egen blogg?

Ulrika är ju en riktigt trevlig tjej, lugn och står med båda fötterna på jorden. Hon lät sin son gästblogga medan hon lagade mat. Det visar ju vilken fin kvinna hon är och att hon tar det, för vad det var.

Däremot måste jag påpeka att både ensam-mamma-helena och ensam-mamma-johanna, nog behöver lugna ner sig lite. För faktum är att de ser och då speciellt E-M-J riktigt slitna ut? Mycket är nog ronja rövardotter-frissan på E-M-J som gör det? Varför sätta  en massa tempelhår, när hon var så söt i det korta? Tjejer ni far land o rike runt på olika events, ja precis som de andra c-kändisarna?
Kom bara ihåg att ni har ett jobb oxå att sköta, så det är inte konstigt att ni ser trötta ut alls? Det är kanske dax för er att välja? För visst är det fördelar med att äta och dricka gratis, eller? Men om man inte bir uppskattad är det kanske inte det? Du och Oscar hann ju med en resa som Tv bjöd på, så visst fick du ut en del av programmet?

Förresten Ensam-mamma-johanna ,så  träffade jag på Alex valborgsmässoafton! Han har verkligen charm den killen? Men du ville väl ha ut mer av din medverkan kanske?

UNG TJEJ MÖRDAD.....igen!

Detta är ju fruktansvärt att sådant här händer. Det har nästan blivit en följetong! Usch, vad hemskt!
Det kan inte bara vara samhällets fel att sånt här händer? Jag anser att det främsta ansvaret ligger hos föräldrarna. De måste ha bättre koll på var barnen är och vad de sysslar med? Nu dömer jag faktiskt absolut INTE i detta fallet, men i det stora hela, bör föräldrarna ta mer ansvar!

När mina båda barn var tonåringar och ute, så sa jag till dem i 14-års åldern: RING HEM, SÅ HÄMTAR JAG ER, OAVSETT OM NI HAR DRUCKIT SPRIT, ELLER INTE KAN TA ER HEM! Min dotter behövde jag aldrig hämta, men min son satte det nästan i system varje helg mellan han var 17-20 år. Men det var det värt! Det händer ofta att barnen inte vågar åka hem om de druckit, Är det då vinter och kallt vad händer då? Det är mycket, mycket bättre att få en bra relation till sina barn, så de vågar säga vad som är fel? Det sista jag sa innan de gick ut en helg var: "Inte något kan vara så illa, utan att ni kan våga tala om det!

Vi måste vara rädda om våra barn. Sen har jag inte sagt, att det kan hända något förfärligt ändå. Men man har som förälder gjort vad man kunnat!  

POPPE ( papparazzi)

Denna man är döpt till Sveriges papparazzi och jag har svårt att förstå varför? Han skriver några rader på sin blogg och mycket då om filmen med Kissie,Jackie Ferm och Marie Plosjö, som är tagen i Spanien. Det jag retar mig på är att både denna Poppe och Marie skriver att snart skall den läggas ut, men inget händer? Har ni inte tillräckligt med visningar? Utan att ni skall behöva köra upp siffrorna? Jävligt dålig stil, det är sånt som oseriösa bloggare kör med! 

KATRIN Z. HAR INGEN KONTROLL

Under hela tiden sen hon blivit gravid har Katrin vetat det mesta? Mycket, mycket mer än alla flerföderskor? Hon har nog läst allt som finns att läsa om ämnet, men snälla Katrin: Förlossningen har di ingen som helst kontroll över. Barnet kommer när det är dax och du får bara vara snäll att vänta. Förstår om det känns svårt för dig, men så är läget!

Du blev lätt gravid och att du inte fick missfall berodde enligt dig på din personlighet och starka psyke. Nu när du testat och inte fick någon respons, med att sätta igång förlossningsarbetet, så påstår du att det beror på en psykisk låsning? Du tror inte det beror på att barnet kommer när det är redo och DÄR bestämmer inte du.

Gör för fan sen inte narr av större delen av Sveriges kvinnor. Du påstår att kvinnan inte blir sugen på något speciellt att äta under sin gravidet, utan det är mest för att de skall köra lite extra med mannen? Vissa t.om. gör det för att få medlidande? Var har du fått det ifrån? Där är du helt ute och reser. Såg när Yvonne Ryding frågade dig om det i Förkväll och du gav det svaret? Men de är ju förutom Gynning, så jävla mesiga, att de inte svarade dig?

NU RÄCKER DET!

Rickard och Tomas har gjort ett bra jobb till Maggan Graaf, men nu tycker jag att det är nog. Läsarna kommenterar inte mycket och hon måste ju vara rädd om sin blogg? Men om det stämmer som hon skrev, att hon går back varje månad med 7000:-, så är det mycket som inte stämmer? Hon har klagat på ekonomin och vem fan skulle fortsätta göra något, om man går back med en sån summa? Nej, då kan läsarna börja ifrågasätta vad som är sant och icke sant i Maggans blogg? Jag har tillhört den skaran som INTE trott!
Till skillnad från syrran går det nedför på bloggportalen.

FINT LINDA!

Vilken härlig blogg Linda Rosing fått, mycket, mycket större och en  alldeles ny look! Det känns bra när det går bra för henne, för hon har haft en jäkla otur och varit fruktansvärt naiv. Bloggen täcker hela sidan nu, mot bara halva tidigare. Det där med att gå i hennes mockasiner är utbytt mot:

 KEEP TALKING SHIT ABOUT ME, YOU ARE MAKING ME FAMOUS. 


UNDERBARA GYNNING

hon är så vacker! Det finns inte många kvinnor som är så vackra som henne. Hon klär i allt, långt hår, kort hår, men det är ju det man säger: Allt klär en skönhet!

Om jag inte tar alldeles fel ,så känns det som om hennes skaparglädje börjar komma tillbaka, nu när det är slut med Trotzig. LEV VÄL CAROLINA!

RINGEN ÄR KLAR

och Linda Rosing grät av lycka. Hon hade aldrig sett en sådan vacker ring. Toastmasters på bröllopet blir Alex Ervvik och Jonas Vesslander. Det är inte utan att man önskar Linda o Peter LYCKA TILL!

ANNA BOOK

skrev i sin blogg efter Humorgalan, att vissa skämt under denna gala var enligt mig, inte riktigt passande? Vilka skämt du menade förtäljde inte historien, men när David skämtade om Laila o Niclas kunde inte ens du hålla dig för skratt. Hur jag vet? Jo, för du var i bild just då. Lätt som en plätt!

Men det är ju ingen av er sk. "vi kallar oss kändisar", som skulle säga något, för ni vill ju vara så ordentliga och inte bittra som vissa människor? Fy fan säger jag bara,skulle vilja vara en liten mus hemma hos er (tillägger osynlig) när ni träffar era kompisar? Mycket, mycket intressant! För i bloggar och media är ju alla så fiiiinnna i era kretsar? Vakna upp för fan! Därför gillar jag Kjelle Bergkvist och Tommy Körberg som vågar säga vad de tycker. Fast det är klart, de ÄR ju riktiga kändisar.

LITE FUNDERINGAR...........

På Maggan Graafs blogg har Rickard o Tomas tagit över tangentbordet och gett henne blogg-ledigt.
De har döpt det till vänskapsveckan och det finns en del som går in och kommenterar. Man kan ju undra varför de gett henne ledigt? Har det något att göra med artikeln i Se&Hör och hennes nye miljonär? Konstigt tycker jag, att sådana här sk. kändisprofiler bara faller för rika knösar? Nog fan finns det män som är bra nog här i Stockholm? Men skall man leva som man är van vid, så går det ju inte att skaffa en vanlig bonddräng? Fast sen kan man ju fundera på, om det blir så jävla lyckligt för det? När pengarna är slut blir det oftast skilsmässa? 
För min del tycker jag att det skall bli intressant att läsa Magnus Hedmans bok? För än så länge har man bara hört en åsikt?

Nej nu är det slut för idag, tillbaka tillverkligheten och göra något nyttigt! Men visst är det skönt ibland att bara sitta och fundera? 

LINDA ROSING

har fotograferat sig på sin blogg med gårdagens kvällstidning och undrar om Tv5 bygger ett hus till dem? Nu vill väl alla ha hus byggda gratis?

Katrin Z. menar att hon gärna hade tackat ja om de blivit erbjudna det. Jag hade heller inte brytt mig om det varit åt någon som behövde det? Men dessa bägge, Niclas o Laila har ju pengar så de kunde varit världsföräldrar till 100 barn, tänk på det?

Förresten, det går ett rykte att Laila synts till på mödravårdscentralen? Det kan väl inte vara så, att de ä på det viset?


DET BEHÖVDE NI TV4!

I höst kommer man att få se David Hellenius i en egen talk-shovv och jag håller verkligen med Renée Nyberg,  när hon säger att det var på tiden. Han har en otrolig förmåga att komma folk in på livet och så är han ju vansinnigt rolig också.
Detta var nog något som Tv4 behövde, efter allt jäkla skit med att bygga hus åt kändisar. Folk blir förbannade på sådana personer.
Läste i Expressen att Anders Timell tog efter mig på tvvitter:" Baggis att bidra. Undrar vad Bagge/VVahlgren tjänar pengar på idag? Man kanske kunde få bidra med en slant?"

Hade jag varit i deras kläder, så hade jag mått jävligt dåligt nu? Alltihopa är ju så jävla SJUKT!!!


ENSAM-MAMMA-JOHANNA

kommentarsfält är nu öppet! Men där är ju inga som skriver i det? Kan ju undra om det är hennes sätt och åsikter, som folk stör sig på? I själva verket är det kanske hon själv som vill ha det stängt? Man vet aldrig vad det gäller henne? Men hon mailar kanske med sina läsare fortfarande, för hon är ju så jäkla duktig? Men det är ju upp till henne själv, fast nog kändes det konstigt.

HEJA DAVID!

Jag vill heja på dig och säga: "Låt aldrig någon ändra på Dig!" Det är helt underbart att se en programledare som VÅGAR göra något utanför manuset! Sluta aldrig att vara dig själv!"

Vill bara säga att kändisarna som var i bild, myste lika mycket som vi hemma i soffan! Nämner inga namn, men sedan säger de att vi är bittra som skriver om det på bloggen!


VAD TROR NI?

Det är svårt att tro vad Kissie skriver, men å andra sidan är hon ju ett perfekt offer att skylla på om något går snett, eller hur? Jag skrev ju tidigare om hur Marie Plosjö uttalade sig om hennes avtal med mondoblog?
Nu hittade jag det inlägget som Kissie skrev, när hon dissade Mondoblog och deras fotograf Poppe.
Det låg under 1 % sanning och det hjälpte inte att man tryckte på inlägget, man fick skriva in det i sök-rutan. Då skrev Kissie så här:

"Det är Sveriges egna papparzzi alltså Poppe. Chefen till bloggsiten är oxå en gammal avdankad papparazzi, som nu är tillsammans med Marie Plosjö, som i sin tur oxå lever på att ta bilder på "dagens kändisar". Sistnämnda får stå för Kissie.

Marie Plosjö vill gärna ha ett bra rykte, men hon tar till medel som inte är tillåtna. Därför vill jag varna alla som jag uppmanat att börja blogga där.
Inlägg raderas och ändras av våran egna Marie. För yttrandefriheten gäller endast där, så länge man inte nämner hennes namn eller vad de sysslar med."
"
Det är ju faktiskt inte så tramsigt skrivit som andra Kissie inlägg? Samtidigt som jag känner att det är något skumt med hela mondoblog-grejen.

Natacha Peyre kallade mondoblog.tjejerna eskort-flickor i Spanien? Hon har kanske inte helt fel?
Vem blir då "bordellmamma"? Jo det måste ju bli Hmmmmn? Fortsättning följer absolut!

HUSBYGGET ANALYSERAS ......

Idag yttrade sig de "gamla bygg-rävarna" Martin Timell och Villy Björkman om detta. Timells ord var:" Aldrig i helvete skulle jag göra det!"

Nej, det är nog bara paret själv som tycker att det är bra och billigt naturligtvis. Laila har gått ut på bloggen och dementerat det mesta, men det gjorde de om bröllopet oxå, så den får hon dra med någon annan.
Hon har två läger i sitt kommentarfält, en del är för och de flesta är emot. De tycker att 2 vuxna människor borde inte bjuda in allmänheten, som de gör. Och bröllopsresan till Aruba fick de oxå sponsrad eftersom de ställde upp på en film till resmålet.
Dessa personer är och förblir inte, bli någon Lill-Babs med svenska folket. Hur jävla mycket de än försöker. Den kvinnan har verkligen gjort rätt för sig och slitit i hela sitt liv. Hon är en underbart fin människa som det finns få av!
Hade jag varit i deras kläder hade jag skämts. Det var därför jag undrade igår hur Niclas mamma o pappa tar detta? De har alltid skyddat sin familj för tokiga journalister och så dyker detta upp, när de minst anar det?

Även om inte Lailas kläder säljs som väntat, så måste de väl ha sparat lite? Annars kanske de får anmäla sig till programmet Lyxfällan? Det är just sådana här par som gör skit åt andra! Som när vi disskuterade skatteverket tidigare? Vissa blir bara aldrig nöjda

JÄVLIGT MÄRKLIGT?

I går hade jag skrivit ett inlägg om Niclas VVahlgren, om hur det kan ha hänt att han blivit så poppis! Men när jag tänkte efter (jo då jag gör det ibland) så la jag inte ut det. FAN säger jag bara, jag skall aldrig mer tänka efter,( för det kan lätt bli en vana) för nu när jag sett att Tv4 skall bygga ett lyxhus till dem, är allting bara äckligt.
Jag frågade mig i det gamla inlägget vad det gjorde att han blivit så populär nu, han har ju aldrig varit det tidigare. Jo när han var med i filmen "G", men det är ju evigheter sen. Läste någonstans att Laila sagt: "Jag har fångat Sveriges mest omtyckte man"! Men jag tror inte det är någon som har tänkt det om Niclas?
Nu halkade han in på ett bananskal pga. att Mojje fick hjärtinfarkt i Lets Dance. Han själv var inte med så länge, men han träffade Laila och tycke uppstod. Efter det fanns människan överallt ta mig fan! Han reste runt i världen för Förkväll och på senare tid lagar ha ju mat där varje vecka. Fint bröllop och smekmånad fick de oxå och hela svenska folket fick följa med. Det var sponsrat oavsett vad herr o fru Bagge säger, för ansvarige utgivaren på Expressen var med i Kvällsöppet  med Ekdahl.
Och nu bjuder de in svenska folket till husbygge oxå, att de bara orkar?
Vet inte om det är så intressant vilka dörrhandtag de tar på köksluckorna eller kaklet  badrummet?

Fast detta kommer att kosta! Skatt, skatt och åter skatt om det skall gå till som Anton Glanzelius uttryckte det.
Det jag ville komma till var: "Undrar vad hela Familjen VVahlgren tycker om detta? Niclas har ju precis som de andra i familjen undvikt media. Så det står ju helt klart att det är Laila som fått honom att öppna dörren.
Sen är det bara att vänta på "en ny liten Bagge"? Hoppas man får delta då oxå!

LINDA O HENNES "BÖNNER"!

Nu gott folk har de nya bönderna presenterats. Kan inte i min vildaste fantasi förstå att Tv4 kör detta program med Linda Isaksson år ut och år in? Sedan har jag lika svårt att förstå de som söker in till programmet, alltså kvinnor och män som vill dejta en bonde? Det är väl inte så jävla svårt att få tag på en bonde? Det behöver man väl inte vara med i Tv för?
Linda verkar i varje fall till att älska sitt program och sina bönder! Den stora frågan är: Hur länge orkar tittarna?

SKA, SKA INTE?

Det handlar om Körslaget och det handlar om Tommy Körberg. I torsdags stod det i kvällspressen att Tommy Körberg skulle vara med i kvällens Körslag, men idag kan man läsa att han inte skall vara det?
ALLTSÅ varje gång det stormar, blir fiasko, telefonröstningsfel m.m. m.m.så finns det en gemensam nämnare: PELLE PORSERYD.
INGEN och då betonar jag INGEN får ha någon annan åsikt än Pelle P.! Han måste vara maktgalen som skall ha sista ordet hela tiden? Nu gällde det att Tommy Körberg tyckte att körerna styckade sönder låten, vilket han tyckte var synd. Så körledarna och Tommy kom överens om hur det skulle vara och allt var frid och fröjd. Men se det tyckte inte Herr Porseryd, för detta skulle ge Tommy för stort utrymme och det allra viktigaste ,så gillade inte PP det. Detta är ju en förutsättning naturligtvis för honom.  Skulle det inte gå att mötas på halva vägen t.ex.?
Så ikväll blir det final i Körslaget, med eller utan Tommy Körberg . Då hoppas jag innerligt att Kalle Moreus kör vinner, för han är bäst!

MARIE GÖR REKLAM

för att det finns en skvallerblogg även på mondoblog, som heter 1% sanning. Hon påstår att den är snabbast ute med "nyheter". Men Marie HALLO, TESTING, TESTING, den skriver ju bara om gammalt skit? Som när du var med i Paradis Hotell och att Natacha Peyre kunde hjälpt er vinna över Bingo om hon vittnat? Skåpmat kallas det för!

Jag far inte med osanning på denna bloggen och jag skriver lika snabbt som en höna skiter! Så nu vet du det!

VAD GICK SÅ FEL?

Jag tänker ofta på när vuxna inte kommer överens, varför skall barnen då behöva sitta emellan? Eftersom jag själv levt upp så, så har jag själv förklarat för mina barn, hur viktigt det är att hålla ihop. Är man bara två syskon så borde det väl kunna gå att ordna på något vis, tycker man? Mina barn har klarat detta bra, men det finns tyvärr andra som inte klarar det.

Tänk er ett år tillbaka, Hannah Graaf var gravid och det blev en liten flicka, som idag heter Liv. Alla i Hannahs närhet var nästan i extas över att det äntligen, efter alla killarna, blev en liten tjej. Så var även Magdalena  Men i dagana när Liv fyllde 1 år (det är ju något alldeles speciellt med första födelsedagen) nämnde Maggan inget på sin blogg om Liv och Hannah skrev inget om att Maggan och hennes killar varit där?
Vad är det som hänt mellan dessa bägge systrar, som på inga villkor går att förlåta? De skall på inget sätt säga att allt är som vanligt, för då anser de att deras läsare är korkade? Vill de inte prata om det så ok, men Maggan tar ju upp allt mellan himmel och jord på sin blogg annars? Som vanligt när vuxna inte drar jämt, är det barnen som blir lidande!  Kusinerna som alltid träffades förut, ser aldrig varandra nuförtiden? Detta är omoget av de vuxna, att låta barnen leva upp så här, för tro inte att de inte förstår? Barn är smarta och märker när inte allt står rätt till !

Vad som än hänt så måste de vuxna många gånger ge vika, för barnens skull! Jag vill inte för en gång skull lägga mig i, varför det blivit så här, för jag tänker på barnen i första hand.Detta gör jag alltid om jag skall vara ärlig! Eftersom jag själv varit en sån person, som alltid fått sitta emellan, vet jag vad det vill säga. De har rätt att umgås och leka med sina kusiner!  Sen har hon ju bara en moster också!

Svälj stoltheten och låt inte era barn sitta emellan!

VILKET AVSLUT!

Jag har suttit och tittat på Cinderella man. Konstigt nog hade jag inte sett den, för annars har jag nog sett det mesta. Jag älskar boxning och fängelsefilmer. I kvällens film var mina favoritskådisar Russel Crovve och Renée Zellvveger med. Tyckte den var jättebra!

Några filmer ni skall se är The Champ (oxå en boxnigsfilm) o Flykt till seger med Sylvester Stallone o en hel del kända fotbollsspelare. Den utspelas i ett fängelse.  

RSS 2.0