Bloglovin

< a href="http://www.bloglovin.com/blog/1830449/catallonia? claim=wwqhvz 667ss">

ALEX SVENSEXA...............

Där var nog herr Schulman ganska skrajsen? Han skulle nämligen möta sina före dettingar. Han har ju varit gift två gånger förut. Hans andra fru var Katrin, men hon var nog inte inbjuden eller så ville hon inte gå? Men han fick ett glas starkt innan han träffade sin första fru ,så det avlöpte väl. Har för mig att jag läst att de gifte sig lite på skoj skull när de var riktigt unga.
Sen väntar bröllop med Amanda och jag tycker att de passar jättebra tillsammans.

Maggan Graaf brukar

alltid säga: "Det tackar jag Gud för!" Å det gör faktiskt jag oxå denna gången! Förkväll skall ändras om,Gynning skall inte vara med och jag hoppas innerligt att inte flamsan Carin da Silva heller skall vara det! Vissa tycker att programmet skall läggas ned helt, men förmodligen vill tv4 ha Agneta Sjödin som programledare där. Hon kan ju sin sak och vet hur man uppför sig. I hennes sällskap tror jag säkert att Yvonne Ryding kommer till sin rätt!

PENGA O MEDIA KÅT?

Är det fel att vara det eller är det så man skall vara? Det finns ju många tjejer i vår Herres hage som inte kan vara utan något av det? Är de billiga då, eller vad tycker ni?
Det finns ju t.om. kvinnor som "väljer" rika män till barnens pappor och där tycker jag nog att gränsen går. För om man har, låt oss säga ett månads långt,förhållande och hinner bli gravid under denna tiden? Har då inte pappan lika mycket att säga till om, vad det beträffar abort? Jag anser ju det! För i början av ett förhållande är det både upp till kvinnan och mannen att skydda sig?
Fast i dagens läge har inte killen mycket att säga till om, vad det beträffar om barnet skall födas eller inte? Det är ett jävla stort misstag, för denna man kan ju om han inte är så ekonomisk välbärgad, få svårt att skaffa barn och familj längre fram i livet? Jag har tidigare tagit upp att jag står på barnens sida o även på andra utsatta människor, som t.ex Bonde-Roger? Jag hatar när människor utnyttjar de som kanske inte är så clever och har roligt på deras bekostnad?

Något som jag mer retar mig på, är att de skaffar barn hit o dit? Varför i helvete skall de tvunget skaffa ett "kärleksbarn", som fort de träffar en ny karl? Detta går in och ur mitt förstånd. Sedan finns det de par som har alla resurser och inte kan få något barn? Så det vore verkligen intressant att höra varför det ofta blir mina, dina och våra barn? Finns inte kärleken där om inte det skaffas ett barn, då kan man ju lika gärna ge upp?

Nu när jag är inne på ämnet ordentligt, så skulle jag gärna vilja höra plastmamman eller plastpappan syn på det saken? Kan ni svära på att ni älskar dessa barn lika mycket, även om ni inte är mamma/pappa till dem? För i så fall får jag gratulera er! Min åsikt är att blod är tjockare än vatten och om låt oss säga min mans egna barn och vårt gemensamma barn bråkar, beter ni er då rättvist? För min del vågar jag påstå att jag tagit mitt egna barns parti och då är jag ärlig! Därför sätter jag mig aldrig heller i en sån här situation!

Sedan vill jag nog påstå att de flesta eller flertalet kvinnor/män är pengakåta. En del är t.om. så utstuderade, att jag vill säga att de följer samma mönster som när de väljer mammor/pappor till sina barn? Å det är ju självklart att dessa barn
går det ingen nöd på pengamässigt? De har ju sin framtid tryggad och det måste ju kännas skönt för föräldern!


CAROLINA GYNNING. Hört på stan.......

Carolina syntes för en tid sedan på restaurang Prinsen där hon beställde in köttbullar med gräddsås. Hon fotade maten med sin mobil (möjligtvis till bloggen?) men tror ni att hon tog en enda bit av maten? Icke sa nicke! Hon har oxå lagt av med alkohol och dricker numera proteindrinkar istället då hon är i toppform.

E D nye killen som visar vägen............

BONDE-SÖKER-FRU-ROGER!

Jag tycker att det är för jävligt att media skall skriva om denna stackars man titt som tätt. Helt klart är ju att han lever i en fantasivärld och har svårt för att skilja på vad som är sant eller inbillning?
Han är ju en sån person som antagligen tror att de är ihop, bara för att de pratar på telefon? Detta utnyttjar då media, framförallt Hänt Extra, som säkert tycker att det är kul?
Roger träffade ju Camilla i programmet, men vet fortfarande inte varför det blev slut? Nu har han väl berättat för Hänt Extra att han har en ung barnsköterska på gång och de säger berätta alla detaljer för fan!

Roger svarar:" Vi har inte hunnit träffas ännu, men det är på gång....

Ola Lagerström på HE:" Har ni inte planerat dejt ganska länge?

Roger:"Jo men det har alltid kommit något i vägen. Nu skall vi i varje fall ses. Vi har inte spikat något datum men
det blir inom kort.

Ola Lagerström:" Vilken känd brud liknar din nya dejt utseendemässigt?

Roger: "Det vet jag inte för jag har inte sett någon bild på henne."

Så fortsätter frågorna och den här Ola Lagerström verkar att gilla att driva med  folk? Jag tycker att det är för jävligt att de inte kan hitta något vettigt att skriva om, istället för att driva med en stackare, som säkert har en enda stor dröm? Att få en kvinna! Men ni tycker det är kul? Fy fan alltså, ni borde skämmas och speciellt Ola som ställde de djävulskt dumma frågorna! Man håller på att spy!

JACKIE O CIMON

Jackie har lagt upp en het photoshoot med Cimon Lundberg på sin blogg. Hon påstår att hon var aspackad då, men vad har det med saken att göra? Kanske att hon tyckte att det var coolt för hon har ju lite konstiga inställningar till saker och ting? Men det är hennes grej!

Sedan har hon oxå lagt upp en filmsnutt av Toppbloggarna med Marie, Kissie o Jackie. Hon undrar om läsarna tycker att den är bra och vill ha seriösa svar. Då skall du få ett här Jackie:

"Jag tycker seriöst att det är rena skiten, saknar handling och hoppar från det ena till det andra. Visserligen ser ju Marie och du bra ut i filmen, men Kissie gör det definitivt inte". Tror aldrig att det blir något som folk kommer att titta på. Sorry!

KATRIN,DU ÄR SKITCOOL!

Eftersom jag har feber så har jag bara sk.ögnat genom bloggarna och inte någon var speciell direkt. Men då gick jag in på Katrin Zytomierskas blogg och fick världens gapflabb! Alltså hon är speciell! Det är som om hon knäpper med fingrarna och sedan far fingrarna över tangenterna. Bara överskriften "Yes, jag har hittat fittan!" sa mig att läs vidare så får du dig ett gott skratt! Å mycket riktigt det fick jag.

Det handlade om tvättstugan och en kvinna där som hade andra synpunkter än Katrin. Att jag skrattade så var för att jag själv varit i samma situation. Men där kom kvinnans man upp till mig i lägenheten och hotade mig, för att jag skällt ut hans fru? Men jag skällde ut honom oxå och bad honom fara åt helvete. Vissa personer tror att de har ensamrätt till denna jävla tvättstuga? Men då får man plocka ner dem på jorden igen.

Nu medan jag skriver om Katrin, så måste jag säga att Ringo är ju jättegullig. Han är så lik dig Katrin och sen du blev gravid har du bara blivit snyggare o snyggare! Vare sig du bantar eller ej så lyser det runt dig! Många tror att attraktionen till män försvinner när man fått barn? Men ack vad fel de har. Du har verkligen vuxit som människa sen du bev mamma. Du är så jäkla vacker Katrin och Bingo kan skatta sig lycklig att han har dig !

HÖRT PÅ STAN OM CHARLOTTE PERELLI.

Charlotte är ju en av Sveriges A-kändisar och med det får hon oxå toppbehandling vart hon än vänder sig. Som tex. till barnmorskan. Nyligen var hon på Mama Mia, där en sköterska kom ut i vänrummet och sa åt en kvinna som väntar tvillingar att hon fick vänta på sitt ultraljud för att det kommit in en patient akut som absolute inte kunde vänta. Vem det var? Charlotte Perelli så klart.

IDOL-TOVE=TOVE STYRKE

Är det någon mer än jag som tycker att det varit tyst om den här lilla/stora tjejen? Hon kom 3:a i Idol men vill inte nu förknippas med programmet, vilket hon gör alldeles rätt i. Hon följer Amanda Jensens fotspår och vill inte blanda in Idol. Förresten fick Amanda skit för det av Peter Jidhe, när hon inte kom till avslutningsprogrammet? Men jag gillar de som går sina egna vägar, det bevisar att de har bra självförtroende.

Tove fick genast (när det visade sig att hon blev 3:a) skivkontrakt med ett av världens största skivbolag, Sony Music.
Snart kommer debutplattan, en electro-pop-platta med Toves heta stämma och kaxiga låttexter.

"Nu är det jag och mina låtar mot världen. Om de inte tycker om det så klarar vi oss själva": säger hon.
Tove står med båda fötterna på jorden och visst fan kommer det att gå bra? Alla gånger!
Lycka till med releasen, för du må tro att jag röstade mycket på dig i det där programmet som vi glömmer!

ENSAM-MAMMA-HELENA.

Jag fick ett mail om att ensam-mamma-Helena känner sig trakasserad och påstår att folk säger att hon är lik Linda Rosing?
De senaste veckorna, då hon haft en hårförlängning i håret, har hon fått massor av nedsättande blickar från unga tjejer. Detta förvånar mig inte alls, för ALLA klär inte i långt hår och en av de som inte gör det är du. På vissa ser det så billigt ut så det är säkert därför de unga tjejerna  tittar? Så inte alls som du tror, att det är "en nål i ögat" på dem? För vill man ha tempelhår så kan vem som helst skaffa det?

Men jag vill ta upp tråden igen med Linda Rosing? Utseendemässigt kan det då inte vara, för Linda är ju jättesöt. Men eftersom att de tycker att du hade passat med Fadde så beror det säkert på ert sätt. Fast Linda har ju blivit en helt ny person och fruktansvärt snygg. Eller som Linda var förut? Inte fan vet jag, men tycker du själv att du är sexig så är ju det helt OK.

Folk retar sig även på att du är solbränd? Säger att du är solskadad? Men helt seriöst, så borde din hy inte vara så skrynklig vid 38 års ålder. Vem vet du kanske får ärva tronen som "den nya Rosing" för enligt papper finns hon inte mer? Men då får du oxå vara beredd att ta en massa skit som Linda har fått gjort. Kanske inte så kul, men är det värt det? Det avgör du själv!

KISSIE:"JAG ÄR LEDSEN"

Nu verkar det som om gliringarna hon själv gett och gallan hon spytt ut över andra, äntligen hunnit fatt henne. Hon skrev ett inlägg med ovanstående rubrik och där är nu 817 kommentarer....lär inte ta slut där.

Men igår när hon skrev det inlägget var hon seriöst ledsen och undrade varför läsarna skrev så elaka kommentarer till henne? Hon hade väl aldrig gjort dem något? Ä d som hon är dum eller har hon ingen cykel? Hon har ju för fan inte gjort något annat än att provocerat och varit jävligt elak själv. Det skadar inte att hon får känna av skiten själv? Men nu vägrar hon att ha tävlingar mer, bara skriva om sig själv, ingen annan......

Men idag är Kissie glad igen för hon har fått så många snälla mail och det har även visat sig på facebook. Så nu är allt som vanligt igen mao.

ÄNTLIGEN BORTPLOCKAT.........

Jag tänker på de jävligt korkade kommentarer som vände sig till Hannah Graafs barn, på Maggans blogg! Där går väl för helvete gränsen i varje fall? Inte går man in och kommenterar om systerns barn? Där borde Maggan vara mycket mer observant. Men det är klart, hon tänker väl mest på vad de kommenterar om henne själv? Inte fan kan man vara så ego-trippad?
Man kan avläsa mycket av kommentarerna på bloggar. Där finns fortfarande en del som smörar för henne och smörar så in i helvete? Men sen har det oxå lyckats smita in några som man tydligt kan märka, inte gillar henne och det är sånt man som bloggare får ta?
Det verkar oxå som om läsarna äntligen förstått att hon dejtar Filip Larsson.  Vad jag  i min vildaste fantasi inte kan förstå är: ÄNTLIGEN har hon hittat en man, en man som tydligen har gott om pengar och dessa tu är ute på semester? VARFÖR i helvete kan hon inte skippa bloggen då? Om man nu är så kär som hon säger att hon är och de är barnfria? Stackars Filip säger jag som får köra runt runt så Maggan får täckning på mobilen, så hon kan blogga? Kanske inte precis vad han förväntat sig?

BELLA, TYRA, PAOVV o HUGO ROSAS............

Bloggtorka råder, tyst det är på bloggen............
men här kommer några saker ni bör veta kanske?

Blondinbella har skrivit en bok som heter Egoboost. Det är en överlevnadsguide för unga tjejer. Boken släpps den 4 augusti. Lycka till säger jag!

Bloggvärlden spekulerar i om Tyra Sjöstedt har opererat in sillisar. Men hon fortsätter att neka och påstår att det antagligen beror på p-piller, viktuppgång, eller t.om. att brösten växt av sig själv??? Många bortförklaringar finns det tydligen?
Men hon förnekar INTE att hon öppnat en vvebshop, som hon döpt till det ovanliga namnet "Style by Tyra", där hon säljer smycken och låtsastatueringar.

Sist men inte minst! Paovv och Hugo har spelat i en skiva som kommer att släppas snart. Det är en cover, men de vill inte avslöja vilken låt det är. Det spekuleras för fullt om det är Kissies låt "Succes". Då tror jag att jag smäller av? Kan de då sjunga tillika är det ännu bättre! Ha,ha,ha,ha.......

Nu skall jag ge mig iväg. Mot Båstad och Diggiloo. 

KISSIE UNDRAR

om vi sett hennes lillebrors blogg på Finest? Hur vore det med en kurs i rättstavning Kissie? För du skrev så här: Har ni "sätt" min lillebrors ......... Alltså ett sådant enkelt fel och många andra, dyker ständigt upp i dina inlägg? Du påstår att han kommer att bli störst på Finest? Då får nog allt Katrin sluta först? Att han sen skulle klättra upp på listan med alla dessa dokusåpa och ensamma mammor vore väl ändå inte så svårt?

Jag tycker Finest.se har försämrats något fruktansvärt, bloggen har inte alls blivit bättre som herr Ervik vill ha det till? Där finns ingen klass på de som bloggar där förutom några kända som bloggat där länge? Mer än hälften av namnen som skriver där vet man ju inte ens vilka är? Nej, det kan nog bara gå på ett håll med den sajten?

Ensam-mamma-Ulrika,

var nästa person att skriva en erotisk novell. Där gick jag bet för det trodde jag inte att hon skulle göra? Men, men vad gör man inte för pengar så här i semestertider? Nu väntar jag bara på ensam-mamma-Johanna?
Oooooolidlig väntan!

ANDERS BAGGE GIFT!

Ja, ni läste rätt! Anders har gift sig med Sara och bröllopet skedde på Gotland. Hoppas att de blir lyckliga i alla sina dar.

BLEV SÅ JÄKLA PAFF!

Det blev ensam-mamma-Helena när hon fick reda på att hon hörde till de 100 sexigaste tjejerna i Slitz. Hon skickade in sin väninna att köpa tidningen och mycket riktigt: "Där fanns hon med"! Vet inte om man skall skratta eller gråta för nog finns det 100 sexiga kvinnor som inte har 4 barn? Inte det att barn är i vägen, men visst ser hon sliten ut i ansiktet?

FÖRHÅLLANDET SLUT!

Förhållandet mellan Michaela Forni och Cimon med C är över! Michaela vädjar på sin blogg att läsarna skall ta hänsyn till det. Hon verkar må jäkligt dåligt.
Vet inte hur det egentligen står till med Cimon, men han svarade på 72 frågor på sin blogg.

För några dagar sen när jag var inne på Jackie Ferms blogg, fanns det foto på Jackie o Cimon. Tänkte då, konstigt att Michaela accepterar detta? Å se det gjorde hon inte heller tydligen.
Men problemet till att förhållandet bröts säger ingen av dem.  En ny stilig ung man är nu ledig!

KÖP BLOSSOM MAGAZINE!

Jag tycker alla borde köpa eller prenumerera på Blossom. Tidningen är kanonbra, och ger dig kraft inifrån & ut.Är man intresserad av hälsa, olika träningsformer, nyttiga recept. Kayo ger tips om skönhet. Köööööp deeeeeenn!
Jag har prova de flesta tidningar som kommit ut, men denna har ta mig fan allt! 

Ååååå så vacker!

Det spelar alltså ingen roll, om hennes hår är svart, brunt, rött eller blont. Inte heller om hon går klädd i bikini, långklänning eller jeans? Hon är en av Sveriges vackraste kvinnor till 100%.Carolina Gynning var namnet!

SVARAR RICKARD ENGFORS?

Ja det kan man undra, på Maggans blogg? Eftersom en till blivit utsatt av Maggan, då åsikterna gick isär och hon lägger ut namnen, skrev denna första tjej ett inlägg igår om att hon tänkte på Elin tror hon hette så, den tjejen som sa något som Maggan inte tålde? Då svarade Rickard vem?? Han undrade om inte tjej nr.1 låg på psyket för där passade hon? Han tyckte även att det var rätt av Maggan att lägga ut namnom det var alias? Hur vet han att det inte är deras riktiga namn, som de använder?Vidare tyckte han att tjejen kunde sitta med sina 50 katter? Hela Rickards kommentar var så konstig och som alla vet är ju Maggan kompis med både Rickard och Tjocko. Å Maggan lät kommentaren passera? Det är inte bra. Hon som tackar Gud för allt? Tror du inte Gud då märker, när du gör något orätt? Tycker att du borde leva som du lär.

Så länge det kommenteras med vad hon vill göra, så länge går det bra. Men AKTA ER för att ha en annan åsikt än Maggan Graaf? Det talas alltid om mobbning på sk.kända blogg-personer? Aldrig att DE sk. kändisarna kan skriva hur de vill  mot sina läsare? Katrin Zytomierska är jävligt reko, för hon kan ta och ge skit, sen är det bra. Men det är klart hon har ju aldrig varit utvikningsmodell och blond? Kan d vara d tror Ni?

Ber om ursäkt

för jag fick ett mail om att Linda Rosing fanns i en kvällstidning igår. Dock inte på nätet, där fanns bara en liten artikel.
Men idag fanns i Aftonbladet en bild på Linda och Peter. Åhhhh, vad söt Linda var! Hon var lika söt som när hon medverkade i Big Brother. Tänka Er, hon kunde LEEEEE, vad fantastiskt! Linda heter numera Thelenius och inget annat! Hoppas ni får en underbar smekmånad!

Ps. Toastmastern Alex Ervik vill inte lämna ut något på sin blogg, för det kommer i Klick på fredag.

ÖVERVÄGER ATT SLUTA BLOGGA.

Marie Picasso har varit inne hos chefen och meddelat att hon är trött på att blogga! De kom överens om att hon skulle ta en bloggsemester och tänka efter hur hur vill ha det och det är väl en bra idé? Jag vet inte vilken kategori av människor som läser hennes blogg? Det kan ju inte vara de som är intresserade av hennes musik, för även den har ju semester? Semester o semester, men låt oss kalla det de, fast det verkar nästan som det är en jäkla lång A-kasse tid? Hon skymtades ju i tv i den ena skapelsen efter den andra o alla såg lika jäkliga ut? Detta var naturligtvis i Körslaget. Sen har hon förstås varit säl i tv oxå tillsammans med Anna Book? Tänk vad gör de inte för att få åka gratis till Japan, fritt uppehälle och sist men inte minst vara med i Sveriges Television?
I inlägget hon skrev om bloggsemester, ger hon en känga till någon som heter Petra? Inte alls snällt Marie, att sluta din karriär på det viset?
Nu är det bara att vänta o se, hur hon gör i fortsättningen? För mig gör det detsamma!

YOU DID IT AGAIN, MAGGAN!

Som jag tidigare skrivit om har ju Maggan Graaf och hennes loverboy varit ute på semester och då bl.a. på Gotland. (där även undertecknad såg dem).

Men jag måste ge Maggan ett gott råd, eftersom hon inte tål att ta kommentarer och har ännu en gång skrivit ut namnet på en som kommenterat. SLUTA BLOGGA MIN VÄN, för när du bara tål att höra hur vacker o duktig du är och ingenting annat, då skall man inte ha en blogg. Det är en sak man måste räkna med att folk ifrågasätter dina val av män? Men då tar det "hus i helvete"! För ingen, INGEN får ifrågasätta henne!

Utan Maggan betalde själv sin Gotlandsresa, hon delade notan med killarna. En dag tog hon hela lunchnotan för 10 pers. killar och på kvällen var det en annans tur?
Tycker du det är konstigt att dina läsare ifrågasätter dig, när det inte så längesen stod på bloggen att du inte hade råd med någon lång semester i år? Man kan ju istället fråga hur många dagar du varit i hemmet i sommar? Om du nu har så ont om pengar, hur kan du då betala lunchen för 10 personer? Uppriktigt sagt tror jag ingen bryr sig, men skriv inte om allt då heller? Rätt kul att du påstod att systrarna Graaf var mer kända än fotbollskillarna Hedman och Dalin och att det var Magnus som tog dig för dina kurvors och dina pengar?
Av speciella skäl kommenterar jag aldrig. Men jag har läst läsarens kommentar och håller fullständigt med henne.
För er som inte hänger med, skall jag berätta kortfattad vad läsaren menar.

Många förknippar pengar med makt och det kan uppfattas som sexigt. Är övertygad om att hon inte dragits till Hedman första gången om han inte varit framgångsrik. Vilket ledde till att hon blev försörjd i 10 år.  Se till det nygifta paret Emma & Zäta där Emma lever helt i skuggan av sin man och Elin VVood?
Läsaren menar att pengar är ett lockbete vid första kontakten. Deras liv är uppbyggt av en ANNANS framgång. Sen vid en skilsmässa skall lyxfruarna ha en del av förmögenheten, fastän de kanske inte ens har en egen utbildning?
Ingen låginkomsttagare för Maggan, efter att ha vant sig vid en viss standard med Magnus å Filip är ju ingen "fattiglapp"? För tror ni att Maggan skulle finna Lars städare ifrån Hökarängen, lika attraktiv som sin VD från Skåne?
EN ENDA person skrev att hon tyckte hon hade rätt! Pga. att golddiggers är tabu.

Maggan!
En sak blir jag inte klok på och det är om nu allt är skitsnack, varför ödslar du tid och ork på att försvara dig?

VEM UPPDATERAR.............

på sin bröllopsdag??? Jo fröken Rosing som nu heter Thelenius.
Ingen tidning som Kvällsposten eller Aftonbladet, har varit intresserade av detta för övrigt sponsrade bröllop. Men de har säkert sålt rättigheterna till Se&Hör, eller vad tror ni? På bloggen visades de första bilderna oxå från bröllopet.
Jag kan inte utan önska Linda &Peter ett stort Lycka Till! 

UTVIK I SLITZ

Det finns många kända namn på de som vikt ut sig i tidningen Slitz. Nämner bara några för annars skulle ni inte orkat läsa inlägget.
Oksana Andersson, (Chippens sambo), Nilla Molin, en jättesöt Skånetjej, likaså Jackie Ferm, Bingos glaumormodeller Natacha Peyre och Elita Löfblad, samt sist men inte minst (en som jag faktiskt inte kände till i det gänget) Marie Picasso. När hon plåtades för Slitz så sa hon:" En grej jag skulle vilja göra innan jag dör är att ha sex med en kvinna." Idag tror hon att hon är något, men just då var det hennes högsta önskan!? Livet är bra konstigt eller? 

JACKIE FERM, EN JÄVLIGT KUL TJEJ!

Hon har på sin blogg lagt upp bilder på personer och på vilken hund hon tänker på, när hon ser den personen!
Häng med!

Katrin Zytomierska= Pittbull

Natacha Peyre= Cocker Spaniel

Paolo Roberto = Mastiff.

Måste säga att Jackie är mycket söt på bilden som hon har i headern. Jättesöt t.om.

SOFIA HELLKVIST AVKLÄDD I SLITZ

igen. Det är naturligtvis gamla bilder av henne, från 2005-2006 eller ditåt. Expressen var i kontakt med konstnären (tidigare glaumormodell)Marie Plosjö igår och frågade vad hon tyckte om att de publicerade bilderna på nytt. Marie kunde bara konstatera att Slitz alltid skriver kontrakt med modellen och då har man inget att säga till om. Mats Drougge på Slitz säger att hon fått betalt för bilderna så that´s it. Marie uppmanar alla unga tjejer att tänka sig för om de vill bli plåtade. Mycket kan ju hända på de åren som gått sedan bilderna togs, så det är bara att LE och se glad ut. För mer kan inte Sofia göra.
Jag tror att det blir svårt för prins Carl Philip att få Sofia godkänd av sina föräldrar. Speciellt efter allt rabalder med Jonas Bergström.

HASSE BRONTÈN

gästbloggar som jag skrivit tidigare, på fredagar. Igår tog han upp ämnet Kvinnor och Pengar. Ganska träffande faktiskt!

Han har sällan hört att tjejer är intresserade av pengar. Men när han och killarna beställer in champagne och helrör med allt vad det innebär, samlas kvinnorna som kring en sockerbit. Efter varje ny beställning så kunde han från balkongen se hur fler o fler tjejer anslöt.
Men han har aldrig varit med om att ett tjejgäng bjuder tillbaka. Så en sak är klart! Pengar lockar till sig damer, helt klart!
Hasse fortsätter:
"Är pengar sexigt? Kan pengar vara en anledning till ens val av partner?"

Många tycker att pengar är sexigt, men det är inte alla som tycker det. Men att det kan vara en anledning till ens val av partner, DET kan du skriva upp! Därför tar det extra lång tid för vissa att träffa någon som passar, innan allt stämmer! Kan ta flera år t.om.

Passande val av inlägg på bloggen. Som en läsare kommenterade: Spel för gallerian? Ha,ha,ha,ha.......


ANNA BOOK

lär dig tipsen: "Så håller du kärleken vid liv". Ser henne på bild i Klick, oerhört söt och oerhört sminkad. Med löshår ned till midjan (fejk) vem fan kan inte vara snygg då? Nu e d inne hos alla b och c-kändisar att skaffa fejkprodukter. Varför kan de inte bara vara naturliga? Ja, ja de känner väl sig säkrare så?

Läste om att Anna Book började närma sig 60 kg-strecket? Visst har hon gått ned i vikt och det ordentligt, men att hon skulle väga 60 kg, måste vara ett tryckfel? Måste nog hålla med Katrin Zytomierska. Nu när Anna varit så duktig, varför behöver hon dra en lurifax? Det är kanske drömgränsen för henne, men lugn Anna lilla, den kommer!

HANNAH GRAAF

skriver på bloggen att hon tycker att föräldrar(även hon själv) ställer upp mycket för sina barn under sommarlovet och detta är jag helt benägen att hålla med om. Barn skall nästan ha inplanerat för varje dag, vilket gör att de mister sin egen fantasi att hitta på något kul. De skall inte ha allt serverat på en silverbricka varje dag för till slut sätter de inte värde på något alls.
Detta måste ligga lite extra mycket i den Graafiska släkten, för är det någon som far hit och dit, som en jojo så är det ju Maggan med sina barn? Kan det vara det dåliga samvetet som talar? Detta att bara ha barnen varannan vecka måste spela roll? Samtidigt tror jag nog att barnen mår bäst av att slippa flyttas mellan olika hem, men det är ju något som inte barnen kan hjälpa, det är ju föräldrarnas fel. Man skall alltid tänka efter före, för sen är det ju försent!

INGA PAPPARAZZIS?

Nu börjar Maggans Graafs läsare tröttna på att hon skriver "vi"? Alltså Maggan o Filip. D undrar om det inte är dax att berätta om mannen i hennes liv. De har synts på bild en gång, men då gick Filip 1 meter bakom Maggan,precis som Prins Daniel får göra när han är ute med Kronprinsessan Viktoria?
Mycket märkligt för Maggan har under lång tid skrivit var de befinner sig m.m. m.m för hon är ju inte direkt diskret? Hon namnger både hotell och plats?
D kan ju vara så att media tappat intresset och det vore väl för väl, i så fall? Maggan skrev att de skulle ut på en roadtrip i Europa och Sverige, men just nu sitter de på Gotland och dricker bubbel? Så det kommer kanske?
 Har själv sett dem.
Konstigt att hon inte kan låta bli bloggen när de är på kärekssemester? Flera läsare uppmanar henne att skippa den?

En läsare beskrev systrarna så här: En gång golddigger, alltid golddigger! För nobody kan säga att systrarna Graaf inte väljer killar med cash?

HUGO ROSAS

är en trevlig kille och ser jävligt bra ut (men det vet han om). Han har börjat ljuga likadant som Kissie, fast egentligen fan så mycket bättre. Bra gjort Hugo, ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha....

JACKIE FERM

Jackie har ju nu en egen site, vilken är mycket finare är när hon bloggade på nattstad.se. I dag upplyser hon oss om att Bobby från "Mammas Pojkar" jobbar på Olearys på Gotland och vem mer arbetar där tror ni? Jo, Sveriges största bloggare "Kissie"! Jackie skriver att hon trodde att Kissie att gott om pengar? Men kanske gamle Big Brother deltagaren Oliver de Paris tar 70% av hennes grymma musik-succe eller kanske ännu mer? För den mannen är inget att lita på. Förresten han var ju tillsammans med Tommy Nilssons dotter (alltså han som var gift med Malin Berghagen) men det tog kanske slut. Så Kissie, se upp!

BRÖLLOP I REPRIS?

På lördag gifter Linda Rosing sig med sin Peter och t.om. strumpebandet är sponsrat. Jag tycker att det stiger folk åt huvudet totalt Att gifta sig när de inte har pengar? Och inte vilket bröllop som helst alltså? Det skall vara storstilat och flott. Fy fan det säger jag, de har väl råd att betala en brudklänning till lilla Linda, eller? Nu har hon ju gått ner massor i vikt, så den tyglappen kan väl inte vara så dyr?
Jag har en konstig känsla när det gäller dessa bröllop? Blir man mera lycklig av att inte betala det själv? Nej det tror jag inte, snarare tvärtom. Å det lär väl tiden få utvisa?
Maggan Graaf o Magnus Hedman sålde sitt bröllop och det vet väl alla hur det slutade? Alldeles rätt, i tingsrätten!

I HUVUDET PÅ GYNNING!

Nu är Carolina stor och känd i Sverige, så nu vill hon alltså slå igenom utomlands. Det tror jag hon kommer att fixa så LYCKA TILL!

GÅ NER i VIKT MED KATRIN!

Måste säga att det är jäkligt märkvärdigt att inte media tar upp en sån här grej? Katrin lägger ner massor av jobb på att bl.a. hitta riktiga matsedlar till sina läsare. E d någon förut som hjälpt  läsare att gå ner i vikt genom sin blogg? Inte vad jag känner till i varje fall? Hon lägger ut färdiga matsedlar till sina läsare trots att hon har en liten baby att ta hand om. Om Katrin gör något så gör hon det rejält!

Nej, det verkar mest vara när Ensam-mamma-Johanna berättar om sin viktnedgång i Amelia som det tas upp? Men jag tycker faktiskt att Katrin skall ha en stor eloge för allt jobb hon gör. Så många läsare hon har som läser hennes blogg, kan det hjälpa många!

Så hörr´du Annika Leone! Visserligen är du seg, men skriv gärna om vad Katrin gör i det tysta på sin blogg!
Ps. Förväntar mig inget.

Ensam-mamma-Helena.

Längtar sååå till på torsdag. Då har hon och väninnan bokat bord på Casanova i Karlstad. Hon är så generös så att hon på sin blogg undrar om det finns några som vill mingla med dem? I så fall skall de bara skriva till hennes mail, så hon vet hur många som kommer? Har hon fått värmeslag eller? Mailen är 00ivaskaröret@edingensomsvararedfruset.

LINDA BENGTZING

Visst är Linda söt och kul, men varför fiska röster åt Maud Olofsson i sunkiga idén "Allsång med Centern". Det går inflation i allt allsångselände.

Det hjälper ju inte heller henne att komma tillbaka som artist, snarare tvärtom. Men har man köpt ett hus så stort så att man inte har råd att köpa möbler, då får man ju hitta på något?

C-kändisar äter och dricker m.m

Det är nästan samma personer som går på premiärer och äter och dricker gratis. Anna Book med familj tillhör ju en av dessa stamgäster och även Richard och Marie Herrey. Tror inte de sistnämnda köpt hem någon mat på en bra tid, för de är ALLTID med där. Denna gången var det för att se den fjärde och sista Shrek-filmen. Även undertecknad fanns med, men det hör till ovanligheten. Jag har nämnligen både mat och dryck hemma.
En av de som oxå börjar synas är den ensamma Ensam-Mamma-Helena med barn, Arne Weise har ju synts i årtionen.
Sedan finns det naturligtvis några riktiga kändisar som Kristian Luuk, Söta o glada Laila Bagge Wahlgren, Camilla Läckberg utan Martin, Natacha Peyre och pojkvännen Dhanni Lennewald.

VERKAR OTROLIGT GLAD

Det gör Lotta Engberg när hon leder "Lotta på Liseberg". Men hallååå Lotta! Du är bara för mycket med dina tävlingar och bingolotto, vinn en stuga av Carin da Silva eller annat skit som står en upp i halsen!
Att ta med Carin da Silva var ingen ljus idé, för sen Förkväll slutade har man sluppit denna mesiga,flamsiga person? Förresten hade det inte gått att göra ett program med Anders Lundin o Carin? De hade passat ihop.

Men tillbaka till Lottas allsång. Tävlingen högt eller lågt kommer ju i skymundan pga. allt annat. Sedan har Lotta en jäkligt dålig egenskap? Hon drar gärna berättelser som är "under bältet" och detta går inte hem hos alla, även om hon själv tycker att det är kul. Hon borde kanske tänka på att det finns många äldre som sitter framför Tv:n och tittar.
Många strävar att bli lika folklig som Lill-Babs, men tänk det duger de inte till.

KAOSET.......

I gårdagens kvällstidningar svarade Måns Zelmerlöw på frågar angående Allsång och Allsång på Skansen. Han svarade att han gärna hade ställt upp att leda detta och att han hade fått frågan.

Jag misstror inte honom ett dugg, utan tror absolut det är sant. MEN på SVT. blev det ju rena kaoset? DET skulle antagligen inte kommit ut nu mitt i årets Allsång, men varför skall det hymlas så mycket? Idag står det att läsa att hans uttalande skakar kanalen och att de nu sluter upp bakom Lundin? Fan vore det väl annars för denna säsongen är det Anders som är ledaren.

Men nåsta år då? Visst stortrivs Lundin med detta jobbet och har inga planer på att sluta?

Men ändå öppnar de för en ny ersättare till nästa år. Fy fan vilken "kohandel" det är och de skyller på varandra? Ingen vågar stå  upp och säga hur det ligger till? Det är stor synd och skam att ingen vågar säga som det är, utan nu håller de som bäst på med att förhöra sig om vem som sagt så till Måns?

För egen del struntar jag i om Lundin är kvar, för han är ju så fjantig. Ibland kan man faktiskt ifrågasätta om han är nykter? Så jag hoppas att Måns kommer till att ta över.
Anders Lundin verkar så "nällad" efter de unga tjejerna i publiken. Hans tid är förbi. I varje fall i detta program. Han kan kanske vara side-kick till Ernst Kirchsteiger i något av hans program.

Hasse Brontén gästbloggar och kärleken väntar.....

Hasse Brontén gästbloggar varje fredag på Maggan Graafs blogg. Vissa gillar honom, vissa inte, precis som det alltid är med folk.
Maggan o Filip och barnen har knappt varit hemma i sommar. De har varit ute med båt bl.a., så jag förstår om de barnen inte vet vad en vardag är? För faktum är att ibland är det bara skönt att vaaaara och sånt behöver barnen oxå lära sig.Det behövs inte vara uppbokat varenda dag? Man kan ha trevligt ändå, men det kanske tar lite tid att lära sig?
Nu skall barnen till pappa och Maggan skall ut med sin kärlek på en roadtrip. Läsarna undrar nu hur länge det skall ta innan skvallertidningarna får nys om detta? Men Hallåååå? Det känner de klart redan till?

ANNA ANKA

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1830449/catallonia?
claim=wwqhvz 667ss">
Följ min blogg med Blogloving</a>


Nu har man få se svenska, norska, danska Hollywoodfruar på Tv och jag måste nog säga att jag ändrat uppfattning om Anna Anka? Hon är ju den av de som har mest stil vad beträffar kläder och annat? Dessutom klär hon ju inte sig så jävla billigt som de flesta andra. Att hon sen har konstiga uttalande det är jag helt benägen att hålla med om. När hon öppnar käften är det ju mycket "under bältet snack". Men om man bortser från det dvs. så ligger hon nog ganska högt jämfört med de andra.

Ja se ungar......

Dålig barnuppfostran = Ingen respekt för föräldrarna!

Men många gånger beror det på att mamman el. pappan ger med sig. Man måste vara konsekvent och se till att stå upp för det man sagt. Om det gäller utegångsförbud eller vad det nu är? För har inte barnen respekt för sina föräldrar, så har de inte respekt för någon. Mina barn skulle aldrig t.ex. springa in med vattenpistoler i huset. Detta är ju nästan något som säger sig själv? Knäck vattenpistolen och låt de vara utan? För det skapar alltid konflikter när de  inte gör som man säger.
Det är bara löjligt att höra att man inte orkar ta en fight med barnen? Det finns väl aldrig ork eller rätt tillfälle till detta om man skall vara ärlig? Men man är ju nödens tvungen, annars går ju barnen på "taket med en"?
Jag känner nog ingen som tycker att detta är Ok, men hur skall det annars sluta?
Jag påstår att många brott, som smårån, misshandel m.m. m.m. beror på att barnen har fått dålig uppfostran? Man kan aldrig skylla bara på samhället, för felet ligger även hos föräldrarna.
Så lär er barn att visa respekt!

JACKIE FERM

är en av de bloggare som lovar att lägga upp bilder t.ex. eller berätta något intressant senare? Men tyvärr kommer aldrig det senare......
Den 11 juli berättade hon att hon ville skjuta huvudet av sig, men hon har inte lämnat någon förklaring till varför hon kände så? Det är ett dåligt trick av alla bloggare som använder det, bl.a Tyra (Bella&Tyra) som använder det allt som oftast.

Jackie skriver även på sin blogg att hon ordnat backstage.biljetter till Tivolirock i Kristianstad? Men tyvärr Jackie, så var Tivolirock redan i tisdags. Men det stämmer att Calle skall spela ikväll på avslutningen av Kristianstad-dagarna.

KATRINS BLOGG

blir bara bättre och bättre. Hon har fått en hel del nya läsare sen hon blev mamma o man kan verkligen känna hur ödmjuk hon har blivit? D tillsammans med att hon vågar säga ifrån ordentligt om det är något hon inte gillar gör den underbar att läsa. Vill säga att hon kan detta med att blogga och enligt mig är hon den som gör det bäst. Men man får inte glömma Alex Schulman. Jag saknar hans blogg jätte mycket och hoppas verkligen att han snart startar en ny.

Katrin bjuder verkligen på sig själv och det är inget fejk på henne, utan hon är som hon är. Många känner igen sig i henne som nu när hon är hon är mullig efter graviditeten? Hon har en bra självkänsla och det smittar av sig på hennes läsare. Jag tycker att hon har vuxit enormt sen hon fick Ringo.








< a href="http://www.blogloving.com/blog/1830449/catallonia? claim=wwqhvz 667ss">
Följ min blogg med blogloving</a>

Ensam-mamma-Helena skriver erotisk novell?

Man kan ju ställa sig frågan, hur det kom sig att hon fick det uppdraget? Är det för hon har vanan inne, för det är väl ingen som glömt trekanten?
Hon har fått en del läsare men många tycker att hon borde vara mer rädd om sitt hår och hy? Jag är väl den förste till att hålla med läsarna? För om hon solat lite mindre hade hon inte varit så rynkig som hon är? Hon skriver att det är genestiskt, men det går att förebygga? Speciellt nu när hon kände till det. Nu har oxå  denna kvinna skaffat "tempelhår" och jag säger bara en sak: Det var inte till hennes fördel! Undrar om alla som sätter sånt här fejk i håret tror att de blir vackrare? Så är dock inte fallet? Det ser fruktansvärt billigt ut på en del!

Undrar om Ensam-mamma-Johanna får uppdraget att skriva en erotiskt novell nästa vecka? Spännande!

EFTER NÅGRA DA´R på TURNÈ.

Jag har nu farit land o rike runt på en del festivaler och har inte haft möjlighet att uppdatera.

Igår så såg jag Marcus Örhn när han sjöng Magnus Uggla låtar. Tyvärr fick han inte publiken med sig riktigt.
Men en som fick det var Idol-Calle och jag gillar honom och tycker att han skulle vunnit. Fast han får säkert lika mycket gigg som Erik som tog hem Idol.

VARFÖR HACKAS D PÅ BB?

Det verkar vara inne nu att hacka på Blondinbella? Egentligen var det nog Bloggkommentatorerna som först tog upp det? Blondinbella har ju blivit så snygg? Bara på 1 år har hon förändrats avsevärt?
Jag håller till fullo med att hon blivit fruktansvärt snygg och fräsch, men har hon opererat sig? Därom tvistar de lärde. En av kommentarerna på hennes blogg var: " Trycker du alltid brösten mot personen du fotograferas med?"
Kanske inte ordagrant men något liknande stod det. Tjejen är perfekt för ett foto på en svensk sommar!
 Det kan ju möjligtvis inte vara så att hon blivit av med det sk.tonårsfläsket eller?

Och OM IFALL ATT hon nu skulle gjort något vid sitt utseende, så är det väl ingen som skall döma henne för det? Jag tycker hon har all rätt att göra som hon vill, oavsett vad hon yttrat tidigare? Det pratas om den berömda posen? Det vet väl alla om, fråga t.ex. systrarna Graaf? De fotas nästan huvudsakligen med samma sida? Jag håller fullständigt med Blondinbella i hennes svar till kommentaren, att hon inte blev förvånad över att det var en Emma och inte en Emil som skrivit den? Följaktligen håller jag med hennes fortsatta svar oxå. Tjejer är avundsjuka på varandra och detta har jag tagit upp tidigare. De tål inte att se någon lyckas, trots att personen jobbat oerhört mycket för det?
Detta har alltid varit så och det kommer förmodligen alltid att vara så, tyvärr! Jag har tidigare berättat hur chockade tjejer blivit, om jag berömt deras frisyr eller klädesplagg. Skall tala om att om jag sett något snyggt el.fräsigt, skäms jag inte för att gå fram till personen i fråga och undra var det är köpt? Kanske lite lustigt, men sån är jag och det bjuder jag på!

Därför tycker jag att alla tjejer/kvinnor skall stå upp för varandra och framförallt stötta varandra. Detta behövs i dagens Sverige! Har Blondinbella fixat något, så är hon väl värd det tycker jag, dvs om hon nu gjort det?

Tycker ni jag ger dubbla budskap? Nej, nej, nej! De personer jag skriver om, har jag inget otalt med eller tycker illa om på något vis! Det är deras åsikter och handlingar jag skriver om. Sedan skall jag villigt erkänna att jag ogillar alla dessa tror-jag-e-känd-dokusåpare som pluppar upp. De kommer att ta över Sverige och invandrarna kommer att vara en minioritet!

HUR SKA MAN KUNNA FÖRSTÅ?

Av Maggans läsare är de flesta ensamstående, eller vanliga svensson-familjer som har det oxå just som de. Hon har fångat sina läsare för att hon utgjort sig att vara just som en svensson? Men går man in på hennes blogg så lever hon ju rena lyxlivet med Filip (Molgan, som hon envist fortsätter att skriva). Men det är så klart han som står för fiolerna? Ganska löjigt av en vuxen kvinna att nämna hur de sitter i månskenet på tu man hand? Förstår inte att hon överhuvudtaget behöver nämna honom, när inte hon använder hans riktiga namn? Men hon är kanske lycklig och det får hon gärna vara? Tror nog att hon innerst inne skulle vilja skrika ut det till alla? Då är det ju synd om henne att hon känner att hon inte kan göra det? Men varför inte?

Mellan varven med Molgan, förlåt Filip, råkar hon träffa på sina bloggvänner och lägger upp bilder på dem. Ganska så gulligt?
Men något jag funderat på hela våren är: Hur har hon kunnat bleka killarnas hår? Är hon inte rädd för allergi? Lance har ju varit ljus hela tiden och kommer att se lika bra ut som sin pappa. Men Tristans hår är blekt och det har läsarna frågat Maggan om? Dock inget svar så allt är som sagt vanligt på den fronten.
Ni som följt hennes blogg märker ju säkert hur få det är som kommenterar där, mot förut? Sajten är inte vad den varit, hon håller den bara flytande med något inlägg då och då? Men jag skrev för länge sedan att hon var tvungen att hitta på hela historier och fota dem? Då när alla tyckte att hon var så festlig? Fast sånt håller inte i längden, det orkar ingen med och tydligen är inte läsarna så intresserade av hennes nuvarande liv, eller?


YES, YES, YES

Måste gratulera Bloggfamiljen till den nya barnbutiken på nätet och detta är inget smöreri, om ni tror det. Sidan heter Saydada.se och milda matilda vilka fina saker! Alltså så gulliga små skor bl.a. som Andy Tracks, små tofflor STAR, och skitgulliga och praktiska Ballerina gummistövlar. Där kommer jag absolut att handla för priserna var humana, inte dyrare än på något annat ställe och framförallt så finns de inte på varenda unge i stan.

Mer skulle det komma in, så jag är full av förväntan! Ni måste bara gå in och kika där.

Kanske jag skall börja vara vänlig när jag skriver, eller vad tycker ni? Ibland känner jag för det!

Nu tycker jag i varje fall att Hannah och Peter skall unna sig lite skumpa och skåla för sitt relativt
nya projekt! Men va f-n, det skall vara en skåning till det! Jag höjer bägaren och säger GRATTIS o SKÅÅÅÅL!

SÅ PRÄKTIG SÅ MAN KAN SPY

Det är inte nog med att han har tagit upp tv-tiden fredagar o lördagar på bästa sändningstid hela året nu skall man ha han i rutan 1 timme varje fredagkväll. Hur fanken kan Tv4 satsa på detta vattenspektaklet med Rickard Sjöberg sommartid? Det är ju dömt att misslyckas! Har vi inte sett nog av idioter som sprattlat,halkat och ålat som sälar i Kanal 5? Postkodkampen=Stadskampen ett jävla stort misslyckande och dessutom 3:dje gången gillt!


Ps. Till de som kommenterade

ang. inlägget om Bingo Rimér! Sådana "lätta" går jag inte på! Jag hoppas verkligen att han får ett riktigt saftigt skadestånd, för han har tjänat pengar på många unga tjejer.

MAGGAN GRAAF

förstod helt klart inte vinken med att Gudrun Schuman eldade upp 100.000 spänn? Men det var ett jäkligt smart drag av henne och all media samlades hos henne. De andra partierna har säkerligen lagt ner miljontalskronor på sina kampanjer och de har inte fått någon speciell uppmärksamhet. Nej, Schyman vet vad hon gör den saken är Oscar!

VEM HITTADE DEN?

Så skriver Bingo Rimér på sin blogg. Föremålet är så klart videon med Treadstone, där Paris Hilton medverkar.
Bingo påstår att någon snott den och lagt ut den på nätet? Bullshit, jävla bra Pr-trick säger jag?
Han får ju göra något nu när han inte har en massa glaumormodeller vid sin sida?

KATRIN GLAD.

Denna gågen beror det inte på det lilla knytet Ringo utan något helt annat. Hon letar efter en sak på skrivbordet och finner ett brev där det stod att Paris Hilton stämmer Bingo. Hon frågar honom om det och han säger ja.Hilton kom visst inte ihåg att hon sagt ja till att vara med i videon:säger Bingo. Detta tyckte Katrin var så festligt att hennes kille var stämd av en kvinna som är stormrik? Så sagt och gjort, Katrin lägger ut videon i bloggen.
Varför tänker jag på systrarna Plosjö?

JACKIE FERM

Om henne har jag tidigare skrivit att hon har en mycket tung ryggsäck att bära på. Ibland så öppnar sig den på glänt och då berättar hon olika episoder på sin blogg. Men jag måste säga att det är sjuka grejor hon upplevt. Tänker på hennes mamma som hon har och har haft dålig kontakt med länge? Hur kunde hon börja supa ch dra hem män som söp tillsammans med henne? Det är för mig en gåta, när hon egentligen var den enda fast punkt barnen hade? Har själv upplevt något liknande, men inte att min mamma drack men var konstig på annat vis. Jag fick ringa efter polisen ett antal gånger och tro mig det känns när man är barn och gör det mot sina föräldrar.

Jackie är dock inte så gammal ännu och vid den åldern var jag själv ute och festade o hade kul. Men tro mig Jackie, eländet hinner ifatt dig förr eller senare? Det är frukansvärt att några av dina läsare vill att du berättar om din barndom? De måste ha mer vett än att begära det?

Idag har du skrivit om när du var 9-år och det var fyllekalas hemma med din mamma och hennes dåvarande kille. Du gick emellan vid ett bråk och resten kan läsarna läsa på din blogg anser jag.

För din egen skull är jag glad att du tar det lite lugnare och väljer de vänner du känner lugn hos, det är viktigt för dig! Men du är så mogen och klok, så det vet du säkert redan själv. Du verkar till att tycka enormt mycket om din pappa och det gjorde jag oxå trots allt, jättemycket t.om. Min pappa hade säkert sina skäl till sitt drickande, men han bar aldrig hand på mig. Känner någonstans att du har samma förhållande till din pappa? När han blir fri, hoppas jag att ni får många fina år tillsammans!
För jag tycker om dig när du är glad och mår bra!

HAR MATS ALM DÖDAT?

Mats Alm fri, men är han oskyldig? Allting kring denna person verkar mystiskt. Han har ju kommit med en historia om Linda, som är så krånglig att man inte tror att den är sann? Men än då släpps han fri? Detta beror väl på att de inte har något riktigt dna som kan binda honom? Men jag tycker att det utförs det ena vansinnesdådet efter det andra och man kan ju verkligen fråga hur det kan komma sig? Varför måste de ta livet av en människa eller fördärva personen till kropp och själ att den aldrig blir riktigt normal igen?

Jag tänker på Embla, Terese, Emma, Linda, Nancy? Hur har vårt samhälle blivit egentligen? Är det bara vårt samhälle det är fel på eller? Dessa pojkar eller män måste haft en fruktansvärd uppväxt? För inte mördar man en person bara så där? Psyk brister, det känner alla till. Man kan söka hjälp gång på gång, men inte få någon? Lägg mer pengar till det! Det är egentligen en fruktansvärd värld vi lämnar ut våra barn till?

Läste sedan att Mattias Flinck skulle släppas om 5 år? Just han som skjöt ihjäl 7 personer för att han hade bråkat med sin flickvän. Jag förstår mycket väl att han inte kan sitta inne resten av sitt liv, men kan de garantera att det aldrig händer igen? Nej, det kan ingen och det är det, som är så hemskt! Men man kan inte låta bli att skriva: "Så lite var 7 människoliv värda"!

VAD VORE?

Vilken man alltså och så jäkla mysig att lyssna på! Vad vore egentligen VM utan Glenn Strömberg? Det är en fröjd att se matcher där han kommenterar och ingen kan mäta sig med honom. Sluta aldrig att kommentera.
Skitkul att Spanien vann semin, för det är mitt andra hemland. Nu slår de Holland med 1-0. YES! 


NEEEEEJ!

Alex Schulman lägger ned sin blogg "Att vara Charlies Pappa". Han tackar för sig med andra ord. Men jag hoppas verkligen att han kommer tillbaka i något annat sammanhang? Kanske nu när han tar över värdskapet för Paradis Hotell? För denne Schulman är den i särklass bäste krönikör och bloggare vi har! Vi håller tummarna!

ANNA BOOK NYFÖRÄLSKAD

Hon har blivit nyföräskad i sin man som hon varit gift med i 9 år. Denne man som alltid kommer att få presentera sig som Roberto, Anna Books man? Har människan inget eget liv kan man ju undra?
I alla år, även med sin fd. man, har hon pluppat upp på alla gratistillställningar,detta till trots att hon ju inte gjort något direkt storartat sen ABC? Ok Lets Dance, men med sådana lärare, vem fan kan inte lära sig dansa då? Det var väl ingen som trodde att Mat-Tina skulle vinna Lets Dance? Men hon var ju superduper, hela personen förändrades!
Nu har Anna hittat ett nytt tidsfördriv? Hon tar nämligen hand om alla dokusåpakändisar som dyker upp och ser till att de känner sig hemma i kändiskretsen??? Kändis och kändis, jag anser ju att både Anna och de tillhör samma kategori? FOLK SOM VILL SYNAS UTAN ANLEDNING, passar bättre!  


Håller med Sara Gille.

Hon tycker att det är lönlöst att skriva kommentarer till kända bloggare, för de svarar aldrig ändå? Visst är det så.
Inte fan sitter de och läser varenda kommentar och sedan ger sig tid att svara? Nonono! Det är pengarna de är ute efter. De pengar som vi ger dem när vi läser deras bloggar. Kanske finns det någon som är seriös, men det är inte många?
Bojkotta därför stora bloggar typ Kissie, Kenza mfl.? Tänkte väl det, ni är alldeles för nyfikna för ni kan ju gå miste om något? Så fortsätt att läsa dem och strunta i att kommentera, så har du inte lagt ner någon onödig energi på det? OK!

INGEN PERSON

förutom Katrin Zytomierska, kan skälla ut sina läsare till den milda grad och få 308 kommentarer! Det är detta jag gillar hos Katrin. Hon bad sina läsare om råd för att Ringo skulle sova hela natten och vad fick hon? Jo, en jäkla massa dumma svar, precis som om hon var helt ställd i huvudet? Men då gav hon svar på tal! Hon är så jävla säker i sina inlägg! Hon klagar aldrig utan bara kör på!

TRÖTTA PÅ ATT BLOGGA?

Ja det tror jag att dessa bägge tjejer är! För om man går och retar sig på Blondinbella och tillika skriver ett inlägg om det, då är man trött? BLOGGKOMMENTATORERNA skrev så här, efter att Bella berättat på sin blogg att hon gick till frissan varje vecka och blev vidgjord i håret?

"Undrar hur proffsföningen kan hålla över en hel helg? Plockar Bella loss skalpen som en peruk och hänger på en skyltdocka när hon vvebfilmats klart eller står hon upp och sover? Avhåller sig från sexuellt umgänge och vistas enbart inomhus på veckosluten?"

Tycker att det är lumpet att gå på en ung och duktig tjej. Om hon nu vill lägga 350 spänn (vilket ni inte tyckte vara värt) så är det väl ändå upp till henne? Att inte ni kan gå utanför dörrarna på västkusten, när ni precis fönat håret, har kanske med hårkvalitén att göra? Var inte avundsjuka på hennes vackra hår, ja hela Bella är vacker och hon är ett exemplariskt föredöme för ungdomar! Hon har kommit mycket längre än flera 30-åringar har gjort!
Måste säga att detta var ett av era sämsta inlägg!

SE UPP

alla bloggare för Sara Montazami! Dotter till tofs-Maria och verkligen jättesöt. Det verkar som Sverige fått en ny Montazami-favorit? För Sara har blivit jättepopulär! På ett av hennes första inlägg fick hon 66 kommentarer på ett kick. Gör om det Ensam-mamma-Johanna?
Håll ögonen öppna, för Montazami firar semester i Sverige!

HÖRT PÅ STAN......

Henrik Schyffert gjorde nyligen en jämförelse mellan en vuvuzela (de skräniga tutorna som störde sändningarna från fotbolls-VM med sitt höga ljud).
På sin Tvvitter skrev han "Carolina "Vuvuzela" Gynning....Plastig, skrikig och tar för mycket plats i olika tv-program?"

Fy på dig Henrik! Det var inte snällt , men alla har vi olika åsikter? 

KATRIN SKÄMS.

Katrin har ändrat åsikt: -Jag skäms, men ammar på stan"-. Förr tyckte Katrin det var äckligt med ammande mammor. Nu berättar hon hur nyfödde Ringo har fått henne att ändra åsikt. Katrin och Bingo har blivit precis de föräldrar som de förut skrattade åt.
Men visst har Katrin blivit annorlunda? Hon fullkomligt strålar så vacker hon är! Bloggen har fått fler och fler läsare, detta mycket för att hon är så rak och säger vad hon tycker.
Katrin kommenterar sina tidigare uttalanden:

DÅ. "Jag kommer att banta, operera brösten och fettsuga mig efter förlossningen om jag inte får tillbaka min gamla kropp"

NU:"Självfallet kommer jag att banta. Operera mig kommer jag att göra om mina bröst är två äckliga spenar när jag ammat klart".

DÅ."Hatar ouppfostrade barn"

NU. "Det tycker hon fortfarande" och det håller jag med henne om absolut. Finns det något värre än barn som slänger sig över mat eller kakor innan de vuxna tagit? Nej det finns det inte! Sedan skall barn ha respekt för sina föräldrar och detta är det dåligt med idagens barnuppfostran.

Katrin kommer även att dricka champagne och bli lite smålullig. Man skall ju trots allt leva fast man blivit mamma.  Hon tycker att det var en perfekt ålder för henne att skaffa barn vid 32 års ålder. Jag känner ett lugn och en trygghet och har stabil ekonomi.
Faan vad Katrin har vuxit i mina ögon! Hon är så gullig, nästan lika gullig som sin son Ringo. Hans namn kommer förmodligen  att bli  Ringo Z (Zytomierska) Rimér. Kanon bra att bryta av med Z .


LÖJLIGT MAGGAN!

Om du nu vill hålla "Molgan" eller Filip hemlig, varför i helvete skriver du antydningar på din blogg om honon. Katrin har skrivit hans namn, du skriver själv var ni befinner Er , fotograferar blommor du fått av honom? Nej Maggan lägg ner! Hade du velat hemlighålla honom så hade du kunnat nu när media struntar i det?

Men som jag tidigare skrivit klarar inte Maggan Graaf sig utan media, medan media klarar sig alldeles utmärkt utan henne.
Du verkar att må bra nu och vara lycklig? Det syns på dina +kilo i kinderna som endast är klädsamt? Men något som inte är snyggt är alla dina fläckar i ansiktet ,som har blivit av att du solat för mycket? För några dagar skrev du att nu skulle du använda solskyddsfaktor 30? Det skulle du gjort från början, så hade du fått en mer hållbarare solbränna!
Det är kanske tur att du har stämningen med Magnus på tur, annars hade det kanske blivit alldeles tyst om dig.

Sitter varje kväll och tittar på inslaget från postkodlotteriet där "Lasse" inte har någon lott? Du kan ju inte hålla dig för skratt när du säger: Vad synd! Så någon skådespelartalang finns det inte! Men lycka till med Filip! 

TILL ER ALLA

som saknat mig, ber jag allra ödmjukast om ursäkt för dålig uppdatering el. ingen uppdatering alls om det skall vara riktigt noga,

till alla er som haft tanken: Nu har nog fanskapet gett upp? Kan jag bara säga NEVER det är bara datorn som varit på sjukhuset och blivit genomgången. Ganska så snopet va?

RSS 2.0