HUR SKA MAN KUNNA FÖRSTÅ?

Av Maggans läsare är de flesta ensamstående, eller vanliga svensson-familjer som har det oxå just som de. Hon har fångat sina läsare för att hon utgjort sig att vara just som en svensson? Men går man in på hennes blogg så lever hon ju rena lyxlivet med Filip (Molgan, som hon envist fortsätter att skriva). Men det är så klart han som står för fiolerna? Ganska löjigt av en vuxen kvinna att nämna hur de sitter i månskenet på tu man hand? Förstår inte att hon överhuvudtaget behöver nämna honom, när inte hon använder hans riktiga namn? Men hon är kanske lycklig och det får hon gärna vara? Tror nog att hon innerst inne skulle vilja skrika ut det till alla? Då är det ju synd om henne att hon känner att hon inte kan göra det? Men varför inte?

Mellan varven med Molgan, förlåt Filip, råkar hon träffa på sina bloggvänner och lägger upp bilder på dem. Ganska så gulligt?
Men något jag funderat på hela våren är: Hur har hon kunnat bleka killarnas hår? Är hon inte rädd för allergi? Lance har ju varit ljus hela tiden och kommer att se lika bra ut som sin pappa. Men Tristans hår är blekt och det har läsarna frågat Maggan om? Dock inget svar så allt är som sagt vanligt på den fronten.
Ni som följt hennes blogg märker ju säkert hur få det är som kommenterar där, mot förut? Sajten är inte vad den varit, hon håller den bara flytande med något inlägg då och då? Men jag skrev för länge sedan att hon var tvungen att hitta på hela historier och fota dem? Då när alla tyckte att hon var så festlig? Fast sånt håller inte i längden, det orkar ingen med och tydligen är inte läsarna så intresserade av hennes nuvarande liv, eller?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0