ISABEL ADRIAN

Såg programmet idag i repris och hon var ju den som utmärkte sig mest. Kanske för att hon är nyrik, de är ju värre än alla andra.
Förvånar mig att hon inte lämnat Sverige tidigare efter allt skitsnack om vårt land!
Höll hon på likadant i Sverige att presentera saker + tala om vad det kostade? Då är det fan inte konstigt  att hon fick känna av jantelagen.
Ett tips! INGEN som har varit rik ett tag, talar  om DETTA. Som sagt bara nyrika, precis som du är.
Som svensk skämdes jag på dina vägnar, när jag såg programmet! Har du inga föräldrar eller kanske ni inte har så bra kontakt? Annars säger man väl inte att det inte finns något du längtar hem till?
Hur många ggr. upprepade du t.ex vem som ägt huset före Er? Löjligt!

DI LEVAS DAG, INTE

"Så mycket bättre"! Det blir svårt för artisterna att slå Berghagens dag. För Di Leva gick allt i flummighetens spår, men d e klart att det skall berömmas o kramas o tackas, för så gör ju alla artister (även de som inte är riktiga artister). Vad det mer än jag, som tänkte på när Petter sa till Di Leva: "Jag tänker sjunga "Dansa din djävul" med lite dunka, dunka. Di Leva svarade: "Du vet att jag alltid gillar DUNKA,DUNKA"! Precis som om han hade behövt säga det? Det känner väl de flesta till, eller?


HAN KLARAR ALLT!

Vaddå Lyxfällan eller inredningsprogram som hjälper familjer få rätt på alla påbörjade projekt i hemmet? Jag säger bara "Den arga snickaren" , Han klarar allt själv, är både psykolog och hantverkare! Tycker han gör ett kanonbra program i femman!

Om ni då jämför med Förkväll t.ex? Ja, Ni förstår precis vad jag menar!

EN BLOGG SOM VISAR KISSIE

i fjortonårs åldern utan smink etc.? Finns det? Jajamensann, gå in på Gay á la Norrland, så kan du se det där.

ANG. FADDERGALAN PÅ ARKEN.

Hannah Graaf har lagt ut en del saker på Tradera, som folk får bjuda på. Mest kläder. Men hon tycker det är svårt, för det är inte många som öppnar plånböckerna, säger hon.

Detta kan ju bero på många saker. Folk tror inte på organisationer, man blir frustrerad efter alla avslöjanden. Ta bara Rädda Barnen t.ex. Många har mist förtroendet för dem. Vad tycker de då om frireligiösa församlingar som t.ex  Arken? Sen kan det ju oxå bero på att folk inte har råd? Det finns många i Sverige som har det svårt.

VANITA (från Lyxfällan) o KISSIE

och hon är oxå med i Bartenderskolan, som sänds nu.
När jag såg henne i Lyxfällan så tänkte jag:"Vad e d för en brud, helt bombad alltså".Nu får hon sina gliringar när hon är ute. En man hade sagt till henne att hon var den fattigaste där (inne på en bar). Men Vanita tyckte enbart han var dum. "Vad vet han om mig, Lyxfällan spelades ju inte in nu precis"? Inbilla inte vanliga människor att du har ordnad ekonomi just nu, för då är du mer korkad, än vad som framkom i programmet?  Shoppar utan pengar, men det är klart du har ditt lilla guldkort, som du visade i reklamen till Lyxfällan. Omoget!.Hon beskrev på sin blogg hur man skulle vara för att passa på Stureplan.

Nu börjar det nog bli bloggtorka för Kissie? Idag skrev hon exakt samma sak, troligtvis en kopiering? Får Kissie leta på andra bloggar nu, vad hon skall skriva om?

ÄR INTE GLAD ATT

erkänna det, men jag är tvungen! Måste säga att sen Jidhe tonade ned sitt gapande i Idol, är det mycket mer behagligt att titta på.
Igår var det Daniels tur att lämna. Men fan jag tycker att Geir skulle varit den som lämnade Idol. Varför? Jo för att han ligger mycket längre fram än sina motståndare, pga. sin tidigare sång o scenvana. Jag tror ALDRIG att Geir vinner ändå för vem vill ha en nygammal stjärna på 48 år? Vilka tonåringar ser upp till det? Han är ju betydligt äldre än Idol-juryn, kanske därför de är försiktiga med för dåliga utlåtande till honom?
Daniel hade kunnat bli en riktig flick-idol så det är synd att han åkte ut.

Tillbaka till Jidhe! Jag sa att det var behagligare att titta på Idol, men inte fan är han värd 5 stjärnor som någon krönikör gav honom, för sin dans? Stel som en pinne, men kanske något för Lets Dance? De är ju på samma kanal  så det går säkert att ordna.

VAD TÄNKTE DE PÅ?

Det kan man ju undra, när Tv4 tog ut en person till Robinson som är rädd för vatten och inte kan simma? Håller fullständigt med deltagarna i hennes lag. Dessutom är ju denna Misha en riktig enstöring? Hon sitter och grimaserar, när andra pratar. Inte alls sympatisk!
Tycker det är synd att det inte finns någon el. några riktiga personligheter i Robinson? Det har stor betydelse. Så det är inget speciellt nu att titta på.

Hoppade Hellinius Hörna oxå igår. Trodde mer på David, som jag tidigare sagt! Synd!

VISSTE NI?

Att stå-uppkomikern Zinat Pirzadeh sökte rollen som Lisbeth Salanders älskarinna Liv i den amerikanska versionen av "Män som hatar kvinnor". Enligt Zinat själv ska hon ha blivit nervös o gjort bort sig.
Kan detta vara hela orsaken ,tro?


VILKEN JÄVLA KLÄDSEL!

Blir man bjuden på någon premär eller annan event, tycker jag att dessa gratisätare åtminstone kan klä upp sig ordentligt? Invigningen av restaurang VVagamama drog fullt hus där även undertecknad var.
Men det är så jävla slött  (trist)att folk inte kan klä upp sig? Ta Lulu Carter t.ex.? Hon kom precis som om hon gick från jobbet, slitna jeans o tröja? Hon var dock inte den enda som kom i jobbarkläder?

Blir man bjuden tycker jag att det hör till god ton att man sätter på sig något vettigt? Eller dessa gratis mat o drick-event inte är värda att ödsla tid på? Då tycker jag att man kan hålla sig därifrån oxå!

En som alltid är uppklädd är Mi Rydell, men hon har oxå varit med en tid. Det är rent ut sagt sorgligt att inte fler gör det!

ANDREAS CARLSSON

säger att han aldrig varit riktigt kär? Egentligen märkligt, för hur var det då med Hannah Graaf och Erika Johnson?
Men det är klart, det är skillnad på kärlek och kärlek? Förälskad eller attraktion kanske det var då?

BIG BROTHER KOMMER T-BAX

Tv4 har köpt rättigheterna till Big Brother, vem annars kan man ju fråga sig? De kör med gammal skåpmat istället för lite nytänkande. Säkra kort? Tror inte det, för folk är trötta på sånt skit. Nu saknas bara Rehab-tv, sen har de väl provat det mesta? Undrar vem som skall bli programledare? Någon av Schulman-bröderna kanske, för de har ju vanan inne för sådana program?

GJORDE ÄLSKARINNAN GRAVID!

och det var orsaken till att Noomi Rapace tog ut skilsmässa. Det har visst gått många turer med otrohet i det hemmet? Men det är fortfarande så att en del män inte tål att kvinnan får mer uppmärksamhet. Så var nog fallet i Noomi o Olas fall? Jag tror att den mannen kan bli jävligt otrevlig.

Kvinnan som Ola Rapace gjort gravid är Catarina Hurtig, fd. hovreporter o dokusåpadeltagare. Hovreporter är i dagsläget att ta i. Hon visade stolt upp sin mage på Café Operas 30-årsfest. Hon har tidigare ett barn som hon förlorat vårdnaden om.

Ola ses tidvis hos Catarina på Linnégatan.

HUGO+PAULINA=SANT

Detta skriver Dessie på sin blogg och att de varit tillsammans i 4 dagar närmare bestämt. På Paulinas blogg så dementerar hon det och påstår att Hugo o hennes pappa har jobb tillsammans, så det är därför.

Men när hon skriver verkar hon inte så negativ som tidigare. Det finns en liten aaaning om att det kanske blir bra igen? Kanske efter hennes resor som jag tidigare skrev om?

Jag själv tror att det nu är bra mellan dem, men att de har slutat blogga om det! Tiden får utvisa om jag har rätt!

LÄGG NER FÖRKVÄLL!

Över till soffan, över till köket, över till Tony till havs, känner ni igen det? Det är vad Förkväll handlar om. Förresten var Andreas Veise där igår o pratade om "stekare" o Idol. Agneta Sjödin försökte få honom att prata illa om juryn och att den var för sträng, men detta lyckades hon inte med.
Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen: Sänd "Efter Tio" med Malou i repris istället? Hon klarar av allt detta galant ensam! Tycker att Tv4 skulle värdesätta henne lite mer. Jag vet att Malou vill att hennes program skall gå i repris o att det varit uppe ett par gånger hos Tittarombudsmannen. Men det finns någon "klyftig jävel" som sätter stopp för det!

ALLA KAN HAMNA DÄR!

Förra veckan handlade Efter Tio med Malou om Hemlösa. Även Debatt tog upp ämnet och att det fanns många unga människor som var hemlösa. MEN det togs aldrig upp hur stort mörkertalet är, dvs. de som inte kan stå för ett lägenhetskontrakt utan får hyra i andra hand (om det nu går) eller alla de som inte kan ha sitt namn på dörren? Det är massvis med människor som lever så och som ständigt går i rädsla för att hyresvärden kan komma på dem.Men det finns nog många fördomar, t.ex. att de får skylla sig själva?

Men det är alltid NÅGOT som utlöser att en person tar till alkohol eller droger.
I regel en skilsmässa eller något annat trauma.
Är en människa på väg utför, finns det ingen hjälp, för hjälpen måste sättas in direkt.
Har man fått betalningsanmärkning/ar är det lögn i helvete att reda ut det om man då inte mår bra.
Sedan sitter det fast för livet. Ni hörde rätt! Enskilda ärende förnyas hela tiden, det är bara statens, som efterskatt eller tv-licens bl.a. som skrivs av efter en del år.

Jag tänker ut och prata med de hemlösa ,som volontär o se om jag kan hjälpa till någonstans.
Blir kanske svårt att få kontakt i början, men jag ger mig inte!
Återkommer om det!

ISABEL ADRIAN (ny Hollyvvoodfru)

Jag kan väl säga direkt att jag aldrig tyckt att Isabel Adrian sett så bra ut? Inte i jämförelse med Gynning, systrarna Graaf eller Denise Lopez. Inte ens när hon deltog i Robinson och var tillsammans med Jerry, som sedan vann? Undrar om inte det var han som betalade silikon-tuttarna till henne?

Nu deltar hon i den senaste versionen av Hollyvvoodfruar, som började igår. Där står hon o knäpper med fingrarna och säger "att jag kan få allting"? Det kanske hon kan oxå och jag är inte avundsjuk för 5 öre. För det utseendet hon hade när hon var med Robinson, var en normal tjejs utseende varken sämre eller bättre? Men hon var naturlig i varje fall. DETTA har hon förstört genom skönhetsoperationer och idag beter hon sig och ser ut som en jäkla bitch!  Men hon själv verkar tro att hon är vacker? Att hon sen sågar Sverige, gör att jag tycker hon absolut skall stanna over there! 

TILL KATRIN ZYTOMIERSKA.

Angående ditt inlägg, där du frågar om ångesten kan komma tillbaka?

Efter att jag fått mitt första barn, fick jag min första panikångestattack. Jag tyckte inte att jag fick luft och for upp och öppnade ett fönster, där jag drog djupa andetag. Sedan dess kom det med jämna mellanrum och det var lika jävligt varje gång. Ibland var det inte någon attack utan vanlig ångest som kom krypande. Även det var obehagligt värre. Man kan få det hemma, i affär, ja strängt taget var som helst. Men jag har aldrig sprungit ut från t.ex. någon affär p.g.a. detta, utan jag stålsatte mig till det yttersta. Annars är det lätt hänt att springa därifrån.

Jag har dragits med detta så länge jag kan minnas, ibland bättre, ibland sämre. Det är så illa att man kan få ångest för ångestens skull, alltså bara vid tanken. Jag har sökt terapeut, psykolog m.m. men ingen direkt hjälp.
Jag har fått tabletter, men det är inte alltid de hjälper. Så i många, många år gick jag hand i hand med ångesten.

De senaste åren har den där djävulska ångesten kommit tillbaka, panikångest alltså, med tryck över bröstet. Å dina tankar om att "söva" ner sig med alkohol har även funnits hos mig. Men tyvärr blir det 7 resor värre dagen efter. Att behöva leva med detta, tar bort glädjen med livet. För ångesten har mig i sitt grepp. Så det blir till slut ett handikapp.

På senaste tiden har jag gått till en terapeut, som jobbar enligt KBT. Hon ger mig verktyg, men man får själv göra jobbet. Nu är det inte sagt att du skall behöva ha det på detta viset? Det räcker kanske när du får reda på, att inget fattas dig? Samtidigt ju fortare du får hjälp desto bättre.

Själv skall jag försöka komma på banan igen med terapeutens hjälp. För detta är inget liv. Tänker på Ann Heberleins bok "Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva".

Önskar dig ett jättestort Lycka Till Katrin, så att du får den hjälp du behöver.

LÄTTFÅNGADE BYTEN?

Ensam-mamma-Johanna beundrar dokusåpan "Ensam-mamma-söker.... O, hon tänker tillbaka på det året hon var med.Hon följer det varje säsong. Så jäkla bra tycker jag inte såpan är? Är istället jävligt förvånad över hur det kan uppstå kärlek där? Men de som deltar måste ju vara desperata efter en man, när de i program 2 eller 3 börjar hångla med killarna? Så jävla svårt är det väl inte att få tag på en man som passar, utan att dejta i Tv? Är i varje fall innerligt glad att barnen hålls utanför mer, än vad de gjorde när ensam-mamma-Johanna eller ensam-mamma-Helena var med? För de stackarna hade inte valt att vara med i Tv.

Det har ju börjat skriva om dessa nya mammorna Först ut var Emma, som talade ut o det mesta Från ätstörningar till tatueringar m.m. Nu är det dax för Linda o Petras tur.

Om detta skriver ensam-mamma-Johanna. Man ville försöka hålla på sin integritet (framförallt för sin familj) o inte svara ja tack amen, när en journalist ringde.
Men vi amatörer är lättfångade byten just i början, skriver hon.
Tycker du att ensam-mamma-Helena och du klarat av den saken? Nej,på inga villkor alls. Snarare tvärtom, har ni väl gjort ALLT för att bli uppmärksammade av media!
Ps. Tycker du själv att du lyckats?

VILKET OMSLAG PÅ SKIVAN!!

Hon är ju så jäkla snygg, så klockorna stannar! Namnet är Denise Lopez och hon släpper sitt album på torsdag online. Den heter "Black Lace & Leadher" och den kommer att släppas via 500 onlinebutiker via Ubitoo.
Hon tillhör verkligen gruppen: De snyggaste i Sverige.

Vilken kropp och vilket utseende hon har! Önskar henne verkligen Lycka Till!

INAKTUELLT???

Det verkar precis som om vissa bloggar inte ändrar sin header, trots att det är eeeevigheter, sedan de som medverkar i headern slutade blogga där?
Varför ändrar t.ex. inte Bloggfamiljen? Där dyker fortfarande Henrik Johnsson och Jessica Anderssons bilder upp?
Att Henrik inte är borttagen är kanske mindre konstigt, för han bloggade fram till för en tid sedan. Men Hallå ?Jessica Andersson? Hon bloggade några gånger där, men det är ju som sagt längesen?
Detta är ju precis som att sätta upp 1 månad gammal Expressen el. Aftonbladet?  Det skall ju visa vad bloggen har att erbjuda och dessa bägge personer finns inte där längre?
Naj skärpning Karryd/Graaf!

En annan som inte ändrat sin header är Anna Book? Mycket märkligt kan man tycka, eftersom hon är så glad sen hon gick ner i vikt? Det hade nog varit det första man gjort, eller? Ahh, det kanske är jag som är kinkig, inte vet jag?

Min syn på Hugo o Paulina.

Paulina nästan ber på sina bara knän att Hugo skall läsa det o ta henne tillbaka?
Men Hugo verkar betydligt äldre än vad han är? Han förklarar på sin blogg (där läsarna vill att han skall ta tillbaka Paulina) för de unga läsarna hur det ligger till med otrohet. Han gör det på ett moget och bra sätt, för INGEN blir lockad till otrohet, för det finns en spärr hos en människa som älskar? De vet vad de har, men inte vad de får? Å vad fan fick Paulina ut av det? Jag är en person som tycker att man kan avgöra det själv? Själv har jag haft chansen att vara otrogen enormt många gånger, men man måste ju använda huvudet även om det finns sprit inblandad. Detta gjorde inte Paulina. TÄNKA är ordet alltså! Har man varit tillsammans o älskade o hade tillit för varandra, går denna otrohet att stoppa innan det händer något. OM MAN VILL DVS.? Men Paulina var inte så stark och ville inte stoppa den. Detta bevisar bara att hon är för omogen, precis som alla hennes läsare, att hon INTE är värd Hugo. Ovanpå det berättade hon inget utan lät honom få reda på det av andra? Hade hon någonsin tänkt berätta det? Nej, jag tror inte det. Hon hoppades att det skulle rinna ut i sanden? Men allt kommer fram, ibland kan det ta år, men till slut kommer det fram.Kanske en lärdom?

Nu skall hon åka till Hong Kong och sedan Thailand, för att glömma? Om din kärlek var äkta, kommer du inte att komma över den så snart.
Väx upp Paulina! Hugo vill jag bara önska LYCKA TILL, det lär inte saknas tjejer i varje fall? Han måste ju vara en
drömkille?
Ps. Undra om Nemo står vid Paulinas sida? Nej, kunde tänka mig det. Det brukar inte vara så intressant, när de väl fått vad de vill?

ENSAM-MAMMA-JOHANNA

hyllar Di Leva, efter programmet "Så mycket bättre"! Hon har t.om. lagt upp när Di Leva tolkar Berghagens låt
Sträck ut din hand! Hon är frissa, men känner tydligen inte till hur han är mot kvinnor? Trodde alla visste det o speciellt frissor som brukar ha massor av skvallertidningar på salongen? Du kan ju fråga t.ex Zinath som bloggar på Finest (där oxå din kära vän bloggar), vad hon tycker om ditt beröm? Måste säga att det är mycket dåligt, men man slutar aldrig att förundra sig över dig! 

Sen att se Christer Sandelin i sånt dåligt skick, var ingen höjdare. Han klarade inte av de höga tonerna ens. När det var dax att äta middag på kvällen försökte Petter få liv i honom? Han var ju alldeles borta, stackaren!
Antingen var det full speed på honom, eller oxå totalt väck!

DI LEVA RINGDE VÄNNERNA

när det stod lerduveskjutning på schemat igår i "Så mycket bättre". Han ville höra vad de tyckte, om han skulle vara med på det eller avstå? Han tycker inte om skjutvapen sa han.
Plötsligt slogs jag av en tanke? Undrar om han ringde dem innan han misshandlade sin fru eller sambo oxå?
Skenhelig jäkel, som inte ville klä sig i basker? Han klär ju ut sig alltid!

FAN VAD BRA, ROBIN!

Grattis Svt. som just nu har både Skavlan och Robin. Har ikväll för första gången tittat på Robins och det var ett härligt program. Man skrattade den halvtimme det varade och nu kommer jag att följa det garanterat.

Det var något i den stilen, man hade hoppats på att David skulle göra? Men tyvärr är han inte så fokuserad på gästerna, låter inte de prata till punkt, samt har alldeles för bråttom.

Heja Robin, din halvtimme var underhållning på hög nivå, samtidigt som du bjöd på dig själv!

PERNILLA HAR UPPFUNNIT DET ELFTE BUDORDET....

Efter att hon trampat på Ullared i sin blogg, ber hon nu om ursäkt. Det var en hel del  läsare som kände det konstigt när hon i samma inlägg skrev om en kvällsshopping med skumpa. Då var det kanske inte så konstigt att hon dissade Ullared? Men vem fan har råd med det? Så det var enormt klumpigt gjort av henne! Ullared är bra för alla, speciellt barnfamiljer som ofta tar det som en utflykt med shopping fast då utan skumpa. Så gör inte narr av det stället, då kritiserar man mycket många människor.
Det elfte budordet lyder: Dissa inte Ullared.

Fast Pernilla var inte den som den? Hon har själv stått på Ullared o signerat skivor! Då var det inget fel på stället?
Märkligt! 

"SVERIGES STÖÖÖRSTA MUSIKTÄVLING?"

Det inbillar sig Jidhe att Idol är? Själv far han hit o dit för att klappa HIGH FIVE eller KRAMAS. Undrar om han delar ut lika många kramar till sin fru om dagen?
Men detta inlägg skall inte handla om varken programledaren eller juryn, så ni kan pusta ut!

Det viktigaste i det programmet är helt klart deltagarna, trots att Jidhe gång på gång försöker få blickarna på sig själv. Precis som förra säsongen ryker den ena tjejen efter den andra, men varför? Jag har tyvärr inget svar på den frågan, men Linda tyckte jag inte passade där. Likaså tycker jag att Geir inte har i den tävlingen att göra? Snart 50 och är med i Idol? Nej, hörrni, vilken ungdom skulle se upp till honom om han gick o vann klabbet? Han har ju varit med i olika Melodifestivaler? Så vad fan säger att det skall lossna för honom nu? Samtidigt är det inte en vecka utan att han uttalar sig i media om familjen? Först fick de inte träffa honom, denna veckan var sonen sjuk? Till denna man vill jag bara säga: Åk hem, för detta hade du väl ingen aaaaning om, att det kunde hända? Barn blir tyvärr sjuka ibland o är han då asmatiker blir det X jobbigt! Så din fru har det jobbigt, medan du leker ? Du kommer aldrig att gå hela vägen ändå, för svenska folket vill att en som är ung skall vinna. Vill bara förvarna dig så att du är beredd! Inget illa menat alls!

NU MÅSTE DE GÖRA NÅGOT!

Idol-juryn alltså.De berömmer och uttalar sig om idolerna som om de vore färdiga artister ibland. Sedan ibland får idolerna höra precis tvärtom.Så vad fan skall de tro? Efter att nu Alice hoppat av cirkusen, kanske de borde tänka lite längre en näsan räcker? Det går inte att behandla ungdomar på det viset! Jag har skrivet om detta tidigare, men denna gången har jag Aftonbladets Anders Nurntedt, som tycker likadant

Ikväll får Minnah hoppa in (med kort varsel) och sjunga Beatles. Hoppas verkligen att hon får stanna!

Sen tycker jag att både juryn och programledaren skärper sig och inte fjantar o skojar bara.För detta är inte något skoj för ungdomarna för dem är det bland de viktigaste de gjort. Det tycker jag att en sådan "internationell" jury borde tänka på!

KANALEN FEGAR!

Dokusåpan Rehab med kändisar alltså? Nu har kändisarna tagit i för kung o fosterland, för att de blivit tillfrågade att medverka i denna serien! Så nu backar Kanal 5. Rena löjjan!

ALLA vet att kändisarna är beroende av en eller annan sak, från alkohol till droger. Men det verkar inte som om kändisarna själv vet det? Förnekelse är ordet! Är det någon som inte känner till att Kikki är alkoholist? Nej kunde tänka mig det. Hon har öppnat och pratat av sig otaliga gånger och det spelades in en dokumentär med NTF efter att hon kört o voltat med bilen. Detta gav henne en hel del money för att hon ställdes upp.

Men nu så gnälls det vareviga dag i tidningarna att hon blivit tillfrågad? Trots att alla vet att hon har problem? Varför i helvete skäms de när de behöver hjälp? För det ka väl inte vara så att det är de anhöriga som gör det?
För personerna det gäller  kommer aldrig på tanken att söka själv, den saken är klara!
Men det förvånar mig ändå att de backar. För först sänder de ett program med ungdomar som får så mycket sprit
de vill? Borde det då inte vara på sin plats att hjäpa dem att bli av med skiten oxå? Alla har inte den förmågan att
klara av det själva! 

Sluta gnäll o ta itu med ert problem, så hoppas jag verkligen att era nära o kära stöttar er! Detta är så vanligt så ingen behöver skämmas och jag är den första att önska er Lycka Till!

Är det verkligen rätt?

Jag tänker på de bloggare som utlämnar sin familj eller X på bloggen? Är det rätt att göra det, samtidigt som att det drar fler läsare och därmed mer klirr i kassan?
Vissa är fruktansvärt besvikna på media, som följer upp personer när de inte är vid sina sinnes fulla bruk? Media är skit och journalister är avskum? Men är de bloggare bättre eller sämre än media? Jag tycker som så att hade inte bloggaren skrivit o berättat, hade det inte blivit denna genomslagskraft som det har varit nu några dagar? Kan barnen läsa tidningar och kolla på nätet, kan de ju lika väl läsa vad som skrivs i bloggen? Sen är det ett jäkla ramaskri utan dess like?

Är man offentlig person får man ta det onda med det goda. Det fanns en tid då personerna var jätteglada över media och pratade hett o brett om sina liv? MEN då får de oxå ta skiten, när de inträffar något negativt? Sånt är livet, helt enkelt! Det är väl inte så svårt att förstå? Att det sen drabbar 3:dje person är beklagligt, men man måste vara realistisk?

Om man själv lär sig att hålla käften och inte släpper ut allt till sina läsare, för det finns ju faktiskt både terapeuter o psykologer? Eller köp en helt vanlig dagbok o skriv i den? Då tror jag allt skulle varit lugnare? Man har inget att vinna på att berätta om allt för sina läsare, förutom pengar.Alltså bara en tanke!

SPY-EVA och ENSAM-MAMMA-JOHANNA

Så var det då dax att tala ut? Det är Ensam-mamma-Johanna som Eva är kär i, vilket jag avslöjade för ganska längesen. Konstigt att det skall behöva ta sådan tid? Det klickade direkt mellan oss, säger de.
Första gången jag håller med Annika Leone, att de är ett MAKA PAR. Vänner eller par, det spelar ingen roll. Lyssna på namnkombinationen: Spy-Eva och Ensam-mamma-Johanna. Nu fattas bara en tredje part som typ Bonde-Roger eller Robinson-Gurkan. Yes, box, alright!

Sen får de ju lite extra reklam o det kanske de behöver?

D E UPP o NED i BLOGGVÄRLDEN!

Kissie skriver på sin blogg att Paulina varit otrogen mot Hugo Rosas? Paulina nekade hela tiden, dumt nog för allting kommer fram till slut.Hon var otrogen med Nemo. Jocke i Kungarna av Tylösand, spelar in ett samtal med Paulina o honom o lägger ut på sin blogg? Låter det krångligt? MEN det var i den vevan som Hugo fick veta om otroheten.

Paulina är på inga villkor värd Hugo o jag förstår om allt känns svårt för honom? Men det finns ju massvis av tjejer som gärna tar Paulinas plats. Paulina själv skall må dåligt, för det var inte bara otroheten utan även sättet han fick veta det!
Så jag hoppas verkligen att hon skäms!

Mer splittring! Blondinbella och Nils separerar efter 3 år. Det är väl inte så konstigt egentligen? För Bella har hela tiden framstått som en lugn o harmonisk tjej, som alltid varit hemma med Nils. Den sista tiden har hon faktiskt gått ut o roat sig med tjejkompisarna istället. Helt rätt, för man skall inte binda sig så ung!

Men det finns inget ont utan det har något gott med sig? Många besöker bloggarna ovan, så mitt i allt elände blir det klirr i kassan för dem!

"SÅ MYCKET BÄTTRE"?

Det har visats en trailer på detta program en tid o då frågar man sig "vad kan bli bättre?" Inte visste jag att Di Leva ingick i gruppen över de mest kära kändisarna? Men man får ju ha i åtanke att det är Tv4 som ligger bakom programmet? För Di Leva misshandlar sina kvinnor, vilket har varit ett allmänt samtalsämne? Han verkar vara en riktig skitstövel, precis som alla andra frireligiösa (eller låtsas-sådana) och beter sig som om han vore Gud, när han i själva verket mer är likt Pontus Pilatus?
Men som sagt man kan inte förvänta sig så mycket av Tv4! De för en ständig kamp med tittarsiffrorna och nu är det dax att mötas i ringen mot "Danskampen"?
Gillar visserligen inte att Peter Settman slutat för Christine Meltzer håller inte. Hon passar bara inte till det programmet. Men tittarsiffrorna kan bli höga ändå.

NUUUUUUUUUUUUUU!!!

Detta ord använder Peter Jidhe ganska ofta i Idol. Han tycker säkert att han är cool men det tycker inte jag. Man får nog leta länge efter en sådan barnslig man som han!
Något han oxå tycker är coolt är när idolerna gråter och kan framföra det till tittarna. I fredags fick han mothugg av Andreas Veise,då Peter frågade honom: "Vad har du som inte jag har?" Andreas svarade:"Det får du fråga din fru om". Detta naglade sig tydligen sig fast så starkt i Peter, att han vid ett senare tillfälle sa: "Karin säger att du sitter löst". Han skall tydligen få skoja och säga vad han vill till idolerna, men tål inget själv? Mycket,mycket dålig
egenskap Peter Jidhe!
Att fjäska med juryn är ju oxå något som han gör varje program. Denna jury som jag tycker beter sig jävligt dåligt mot deltagarna de själva valt ut? Att kritisera utseendet o klädstilen? De borde gå en kurs själva o speciellt Laila, som nog bara har en modell på sina tunikor/klänningar?

Sedan tycker jag det är jäkligt lågt att komma med VVallmans, Finlandsbåtarna etc. till sina idoler? De var så in i helvete bra när de gick vidare? Ni borde skämmas tillsammans med den där programledaren Jidhe! Undrar förresten om hans fru sitter o tittar på honom? Men då måste hon ju skämmas å hans vägnar?   

HUR MÅNGA SKALL VARA MED?

Såg Förkväll ikväll och fick då se Linda Lindorff, som programledare. Precis som väntat kom min tanke på bönder när jag såg henne? Jag vet faktiskt inte hur Tv4 tänkt sig detta program med alla programledare? Döm om min förvåning när jag såg Sandra Dahlberg i köket o andra tv4 profiler, som gått på "spaning" i veckan,som Tony Irving, Tobbe Blom och Hans Viklund? Dessa ska tydligen dyka upp varje fredag. Linda, Agneta, Adam, Hans o Carolina Gynning, sen är snart hela fältet där, som Martin Timell o Co.

Nej, vet ni vad? Programmet blir INTE bättre av att programledarna får "tävla" om vilken som skall säga nästa
mening? Jag vidhåller att det hade gått lika bra med en repris från morgonens Malou, för hon klarar av det alldeles själv? Det har ni kanske inte märkt Tv4?

Förkväll är inte heller bättre än förra säsongen! För ju fler kockar desto sämre......... 

SORRY DAVID,

Du håller tyvärr inte! Hade hoppas mycket på denna talkshovv, för är det någon som skulle klara av det, så var det David? Men tyvärr, ingen ordning alls o alla dessa inslag tar över? Påminner mycket om Petra Medes som hon hade på Tv 3.
Synd för David är slagfärdig o kvicktänkt, men klarar inte det själv. Så en ny Skavlan blir det inte.
Det bästa på två program var när han sa till Henrik Dorsin om hans pigment. I de lägen är det ingen som slår David, där är han bara bäst!

MIN SYN PÅ ROBINSON

Man kan ju undra vad deltagarna i detta program tänker på. För inte fan är det med huvudet? Sen en del säsonger,röstar de bort de bästa? Detta gör ju att programmet mister sin charm o spänning.

Denna säsongen finns Gurkan med, som inte gör många knop, utan att snacka skit! Han kan inte äta kokos för magen säger ifrån? Hur fan tänkte han, när han sökte till programmet?Är det någon som tycker att han verkar bekant? Det stämmer, för han var med i Sveriges värsta bilförare och var precis lika korkad där.

Robinson var bäst när de startade för X antal år sen. Då Martin Melin vann. Det var riktigt bra då. Nu är det mest intressanta att se om Paulo Roberto sk#ter ner sig, när han tar i och skriker, när det är tävling?

Varför skall tv4 återuppväcka alla de program som redan somnat?

MIN SYN PÅ PARADIS HOTELL (so far)

Det var igår som Paradis Hotell började, om någon missat det. Tyvärr måste jag säga direkt att några speciella personligheter finns inte med denna säsong. Förra säsongen fanns en hel del både killar o tjejer som var speciella,kanske beror det på att de är så unga i år? De har inte hittat sig själv och det märks. Annars tyckte jag att Alex Schulman skötte sig bra. Det är ju många som haft svårt för det, att han skulle vara programledare?
Deltagarna började direkt med att snacka ihop sig, om vem som skulle åka hem? Tyckte kanske att de kunde landat lite först, men icke?

MAGGAN GRAAF I REPRIS.

FYRA inlägg har Maggan lagt ut om flugor som on skrev för 1 år sedan. Vet inte om hon inte har något annat att skriva om, för har man läst det 1 gång så räcker det? För så jävla roligt var det inte? T.om kommentarerna är i repris o det är väl ganska maffigt? Hade annars varit roligt att se, hur kommentarerna hade sett ut idag?
Då hade man fått se om läsarna var de samma som för ett år sen? Men det tror jag inte, för många har lämnat bloggen? Maggan har tidigare antytt att hon är trött på att blogga, men då är det väl bättre hon tar en time-out, kan man tycka? Men,men hennes blogg o hon gör som hon vill! Fast detta börjar likna när Katrin la upp inlägg från sin dagbok under graviditeten.

HON KAN BARA EN SAK!

Jag tänker på Kissie som ser ut som 7 svåra år.Hade jag mött henne på natten, hade jag fan blivit mörkrädd. Kan inte förstå hur en person kan förstöra sitt utseende som hon har gjort? Uppriktigt sagt, så skulle jag inte vilja ha henne bakom mitt utedass!
Det enda hon kan är att provocera folk, ingenting annat? Häromdagen dissade hon Marie Plosjös tavlor o sa att hon inte kunde måla? Idag var det dax för Pernilla VVhalgren. Hon skulle aldrig bli så ful som henne? Lilla vän, när du når Pernillas ålder, är du ännu mer förstörd än vad du är nu? Hon ser ju betydligt bättre ut i dagsläge än vad du gör, så hur fan kommer du att se ut när du är 43 år? Inte en jävel kommer att vilja titta på dig, så då passar det bra för dig att sitta o gömma sig bakom en dator? För något annat än en bloggerska kommer du aldrig att bli.

Tänk vad snygg Kenza är? Där ligger du i lä, gumman, ni spelar inte ens i samma division? Tycker enbart så jäkla synd om dig? För du måste haft en svår uppväxt? Väx upp, för fan!

ANNA BOOK ÄR FÖRBANNAD

o river av sig en hel del med destination Zytomierska. Detta efter att Katrin skrivit ett inlägg om Anna i samband
med lördagens Dansfeber.

ANNA BOOK ÄR FÖRBANNAD

o river av sig en hel del med destination Zytomierska. Detta efter att Katrin skrivit ett inlägg om Anna i samband
med lördagens Dansfeber.

SOM HON KÄMPAR.......

Ensam-mamma-Helena kämpar på med sin blogg. Att ensam-mamma-Johanna gick in för en tid sedan för att hjälpa henne, stjälpte henne i stället tror jag?
E-M-Helena har haft en tävling, eller rättare sagt har, men ingen är intresserad?
Hur långt kan en människa gå egenligen bara för att bli C-kändis? De få kommentarer hon får, är hälften giftiga? Men, men skam den som ger sig, tänker hon säkert? Jag vill vara med o leka o gå på olika event, då tar jag hellre skit? Löjligt alltså!


VARFÖR ÄR NI SÅ FEGA?

Jag anser att Ensam-mamma-Johanna och Spy-Eva, skall träda fram o säga som det är. Är de ett par eller är de inte? De umgås i gaykretsar, så varför vara så fega? Det är väl inte så märkligt om två kvinnor älskar varandra?
Båda har fått frågorna från sina läsare, men de svarar inte? Skäms ni? Jag tycker ni ser ned på homosexuella, när ni inte vågar stå för det! 

Hon skapade rabalder!

Den ena troschocken efter den andra. Det är väl inte så farligt kan man tycka, men nog fan ser man till att kjolen är neddragen om man varit på toa? Normalt sett i varje fall, men inte Laila Bagge VVhalgren? Hur vore det sen om hon la till någon dm. på längden? Hon närmar sig de 40 och hon har dålig stil! Sen sitter hon å kommenterar Idol-deltagarna? Det passar sig definitivt inte Laila. Kasta inte sten när du själv sitter i glashus!

Det är ju inte konstigt att försäljningen av ditt märke "Rock by Svveden" inte säljer? Varken vad det gäller kläder el. smycke?

TVÅ GAPHALSAR

har Tv4 skaffat sig. Peter Jidhe i Idol och Paulo Roberto i Robinsson! Den ena är värre än den andra. Sedan pekar de likadant båda två och gapar. Rätt intressant att de hamnat hos fyran båda, men Paulo vill ju inte framstå som vinnaren i sitt program, vilket Jidhe gärna vill i Idol. Undrar om Jidhe är lika vansinnigt barnslig hemma hus frun?

IDOL, VIMSIG JIDHE o SVT.

Ikväll kollade jag på Idol och Jidhe var fan i mig vimsigare än vanligt? Värre att hans fru låg på BB o skulle föda?
Det är många bra deltagare i år så det blir jättetufft. Men jag tyckte det var helt rätt att Sassa fick lämna.

Slog sedan över till svt för att se en äldre film, Trapped som jag kände igen o har förmodligen sett tidigare.

 Men när jag slog över var det slutet på Skavlan och Stefan Sundström stod för musiken? Musik o musik, finns det verkligen någon som gillar denne slödder-talande man? Å han verkade så jävla trött att han borde sovit i stället?
Sen det värsta jag kan se är när de har fettigt hår och det hade denna man? Men det är kanske finkultur, inte fan vet jag?
Filmen var inte så tokig, men kom underfund ju längre filmen gick att jag hade sett den

GE HAN I VARJE FALL 1 TIMME!

Hellenius Hörna började igårkväll och jag tyckte det var ynkligt av tv4, att inte ge honom 1 timmes sändning. Vad skulle de gjort utan honom? Han är ju den bäste dom har ,oxå ger de han ynka 40 minuter? SKAMLIGT!

Om inte ni kan ge honom sändningstid, så låt honom leda Melodifestivalen i svt? Men det gillade ni inte alls? Tycker att ni skall vara rädd om David! För vissa andra typ Martin Timell, Linda Lindorff får hur mycket helst. SKÄRPNING TV4!

HON LADDAR UPP REJÄLT!

Jag tänker på Ensam-mamma-Emma alltså! Det verkar som om hon varit med om allt o provat på allt trots sin ringa ålder, 23 år.
Mycket riktigt levererar hon varje vecka till dessa skvaller-blaskor. Hon utlämnar sig själv totalt. Nu kan det väl snart inte finnas mer som inte vi vet?
Hon är oxå bisexuell och har varit kär i en tjej.
Hon älskar att trycka finnar. (beror på vilka finnar hon menar?)
Hon älskar att föda barn, men avskyr att vara gravid???!  Lite märkligt fenomen?
Hon hade en jättejobbig graviditet som gjorde att hon födde vecka 25.

En sak finns det att säga: "Hon är jäkligt omogen!"

BER OM URSÄKT!

För alla jävlar har ju den där Eniro-reklamen! Helt sjukt, både stora som små o på en del ser det helt idiotiskt ut!

LÄR ER AV KENZA!

Hon brukar inte tycka om att snacka om pengar, men gör ett undantag nu, eftersom många medelålders män sagt att såå mycket pengar kan ingen tjäna? Hon fakturerade Tailsvveep för september månad, obs! lägg märke till att det bara gäller hennes annonsering då, 4 stycken = drygt 213.000:-

Sedan har denna unga tjej förutom det en egen sko och klädkollektion och snart även en egen smyckekollektion.
Dessutom har hon och Tyra en egen vvebshovv.

Jag gillar denna tjejen, hon är ett föredöme för unga tjejer, i motsats till Kissie. Dessutom är hon ung och mycket söt o hennes blogg liknar inget flipperspel!
Jag tror ju inte Kissie tjänar så mycket, hon bara skryter o det känner man igen.

Det Kenza vill ha sagt är att dessa män 40+, skall börja marknadsföra sig ordentligt istället för att misstro henne.
För e d något den tjejen kan, så är det det! Jag önskar henne Lycka Till i fortsättningen!

BLOGGARNA DESPERATA?

Tjänar de inte nog med pengar? Ja något är det som inte stämmer, för vissa bloggar ser ut som flipperspel och det första man möts av är en big fet reklam-grunka. De jag sett idag var ju Bloggfamiljen och Maggans blogg? Många av Maggans läsare tycker inte alls om det, för hon skriver sällan och då med en jäkla massa foto från kung o fosterland? Så det säger ju sig själv att läsarna söker upp nya bloggar att läsa, eller?

SÅ ÄR DET NOG?

Ensam-mamma-Johanna har varit hos sin Eva i Stockholm och passade då på att äta parmiddag med Magnus Carsslon och hans man. De såg ut att ha det riktigt trevligt!
Samtidigt börjar läsare kommentera på Ensam-mamma-Johannas blogg efter mycket om och men? Det var när hon ville ha hjälp med bloggen, om hon skriva många små inlägg eller ett par stora? Hon bad dem Snäälla? Men efter det inlägget var allt som vanligt igen, alltså 2-3 kommentarer. Det enda som gör att folk kommenterar är om det är någon tävling på G, eller om hon ber snällt om hjälp med något?

En som följer hennes råd och kämpar som en galning med sin blogg, är ensam-mamma-Helena. Nu har hon oxå börjat lägga ut recept ha,ha och har någon tävling på gång. Annars är det nog den mest ointressanta blogg jag varit inne på? Men i media är du med, E-M-Helena, 3 veckor på rad, inte illa, inte illa alls. Men en som ligger steget före är den nya Ensam-mamma-Emma? Tänk vad rubriker ni ensamma mammor kan skapa? Så det gäller att hänga sig kvar? Lite mer romanser så är det fixat? För jag anser att allt som skrivs är till godo för er och någonstans finns ett litet frö? Sakerna är inte tagna helt i luften vad det gäller B och C kändisar? Riktiga kändisar stämmer tidningen, men ni tackar o tar emot!
Men det är kan nog ensam-mamma-Johanna lära dig? Låt henne bli din mentor!

DEJTAR E-M-JOHANNA o KRÄK-EVA?

Så sägs det i varje fall o konstigt nog brukar det alltid finnas någon sanning i alla spekulationer? Det är ju ganska konstigt att E-M-Johanna aldrig setts tillsammans med en kille heller, eller? Dessutom har Eva skrivit på sin blogg att hon är tillsammans med en kvinna? So vvay not?
Ingen av dem har dementerat det i varje fall på sina resp. bloggar?

RSS 2.0