Jävligt billig kontaktannons....

Det måste man ju säga om ensamma mammorna som trots tappra försök, inte fick till det i dokusåpan? Bättre kunde de väl knappast få? Mest synd om barnen anser jag, men nu skall de åka till Stockholm och se på tecknad film och då får de följa med. Det är ju skoj för dem.
Sen börjar ännu en säsong av denna serie, man får för fan kräkförnimmelser bara man tänker på det? Men den största frågan är ändå, var fan skall de göra av alla dokusåpakändisar och ensamma mammor? Finest.se kan ju inte ta emot dem alla, hur gärna än Alex vill? Den dagen Katrin flyttar sin blogg eller lägger ner den, då faller hela skiten med Alex i spetsen? Det är kanske så de tänkt? Vem vet inte jag, vem vet inte du, jag vet inget idag, jag vet ingenting nu?

Ps. Nu skall ensam-mamma-Helena oxå sätta i tempelhår, det skall bli kul att se!

VÄCKELSEMÖTE PÅ LISEBERG

Det fattades bara den till åldern kommen, frireligiösa predikanten MÅLLE LINDBERG, han har väl inte dött? I varje fall åkte han land och rike runt och var bl.a. på Kiviks marknad varje år.
Men det är ju lite så Lotta är, lite sång, lite bingo och lite lek.
Imorgon ser jag Allsång på Skansen.

E HAN COOL, ELLER?

När sajten Coola Pappor startade tyckte jag inte den var så speciell. Men efter att följt den en tid nu så har den vuxit något enormt! Om det är någon som undrar vem som har startat den, så är det ingen mindre än vår förste  Robinsson-vinnare MARTIN MELIN!  Den är ett perfekt ställe för alla pappor, även mammor tror jag, och där har Bloggfamiljen något att fasa över. Här finns bl.a forum, tips och ni skall veta att ni kan logga in med mail-adress och lösenord. De har tydligen inte samma problem som vissa andra, så man behöver uppge ALLT om sin person. Tydligen är inte alla lika misstänksamma och det känns ju härligt!

Så jag säger:"Martin Melin ÄR cool!"

HUR FIRADE DE MIDSOMMAR?

Det var livat värre på vissa ställen.

Jackie Ferm firade midsommar i Skåne. Hon blev full, körde EU-moped och slog omkull. Hjälmen hade hon glömt hemma eller var det nu var? Så hon visar upp sina sår på bloggen, det var sår på både armar o ben. Men, men det kunde gott riktigt illa!

Kissie har aldrig haft en så trist midsommar som i år! Förstår mig inte på mig själv, för jag tycker synd om tjejen?
Hon verkar vara en ensam tjej med mycket få vänner och de hon har, de bråkar hon med? Måste erkänna att hon är säker och duktig på att blogga, men tänk om flickstackaren hade varit lika säker inombords? Jag tror att hon har en mycket dålig självkänsla, därav allt babbel runt henne? Som jag skrev igår hade hon behövt en mamma och pappa som ställde upp för henne och gett henne trygghet. Sorgligt!

Paovv kommer inte ihåg ett skit från midsommar?! Dagen efter låg hon i fosterställning och bara skakade. Detta både utav "dagen-efter-ångest" och av en släng av grov bakfylla.

Detta visar bara att tonåringarna är likadana nu som förr.

STACKARS FLICKA!

Det är ju fruktansvärt synd om Kissie. Mamma hjälper henne så att hon kan banta ner sig ännu mer? Hon är ju bara två stora bollar till bröst. Såg henne i klänningen som hon skulle ha i midsommar och hon ser ju faktiskt lite vanskapt ut? Det är inget som stämmer i proportionerna. Den tjejen skulle behöva två föräldrar som brydde sig?

Alla känner väl till vid detta laget att hon spelat in en skiva "Success"? Vi får väl se om det blir det oxå?

SLUTBLOGGAT!

Fadde har bestämt sig för att dra ner ridån till sin blogg.
Han kommer att lägga ner all styrka på sina barn, sitt arbete och sin framtid, som han har försummat.

Han avslutar med:"Jag tänker aldrig mer ge några experter, radiopratare eller andra mediala individer
en enda anledning att få trycka till mig igen."

Tycker man kan ana en viss besvikelse hos honom men han har bestämt sig. Det är bara att önska honom
Lycka Till i framtiden!

Hur är det att blogga på tidningen Mama?

Där bloggar ju många kända namn och har gjort det jättelänge? Men Hannah Graaf gillade det inte och ännu en gång var det åsikterna som var fel? T.om. Maggan Graaf skrev för några veckor sedan, om hur elaka de varit mot Hannah där och att de hade ifrågasatt hennes handlingar vad det gällde barnen. Maggan skrev vidare att om hon så fick 1 mijon skulle hon inte vilja blogga där? Konstigt, för hon är väl i behov av pengar, eller är hon inte det?

Men om vi går tillbaka till Hannah igen så begriper jag NADA? Hon slutade för att de var elaka, men när de "kallar" för fotografering, är hon inte sen att ställa upp? Om jag varit i hennes kläder att jag inte ställt upp på det heller då? Det börjar osa tycker jag?

Det är detta jag menar med att det är en falsk värld de lever i? Snacka skit ena dagen och ställa upp för fotografering nästa? Är man bara överens med sig själv är ju allt bra.

Oooops! Nu njuter han!

Alexander Ervik var namnet och jag har all förståelse om ni inte vet vem det är? Det är han som styr
och ställer på sajten Finest. Han som plockar in alla jävla dokusåpakändisar mao. och andra b-c-kändisar
till att blogga där? Det är inte kvantiten utan kvaliten som gäller Alex? Så du har nog fått det hela om bakfoten?

Han pryder nu en sida där han skriver: "Är du inte känd är du inte intressant"!
Får den känslan att han måste göra så, för att folk skall få veta vem som har makten där ? Rätt? Ja jag tänkte väl det.

VADDÅ PICASSO?

En som har fått en annan slags torka (konstigt för jag tycker inte det är så jävla hett) är ju Mari Picasso. Säger som mitt lilla barnbarn sa: ME HA HÄNT? Det kan man verkligen undra? Hon har ju fått bloggtorka i allra högsta grad. Hon har sina läsare till att skriva om sig själv, svarar på frågor etc. och så läggs det upp en liten bild på läsaren. Ja, ibland är den t.om. stor, bilden alltså. Dessa läsare får oxå frågor att svara på och en låter så här:"Snyggaste kvinnan"? Jepp, vad tror ni svaret blir?  Mari Picasso så klart, nej det skriver de inte alls, för de skriver Mari Picasso. Det är jag som skriver så klart. Tänk vad roligt för Mari att sitta och läsa detta? Jag kan se henne framför mig, hur tårarna trillar ner på kinderna? Det är väl härligt? Vilken lycka alltså?
Någon hade t.om svarat ALBIN, på snyggaste mannen? Det kan ju inte bli bättre ? ALL LYCKA!

NYHETSTORKA LEONE?

Det har varit kungligt bröllop så egentligen förstår jag inte ett jävla dugg? Nog måste ni ha något annat att skriva om än Ensam-mamma-Helena och Oscar? Annika Leone testing,testing hallåååå? Är du så intresserad av dessa tjejer, som inte kan fixa en man? Vem vet, du har kanske samma problem? För att sätta in en helsida på E-M-H där hon påstår:"Han tjatar hål i huvudet på mig" är väl bara för mycket?
Ibland undrar man fan i mig vad ni sysslar med på tidningen? Extra skulle ju vara något nytt? Nej, vet du vad! Skärpning och inga gamla "nyheter"! Intressant att se om du fixar det?  

TOPPBLOGGARNA

I mitten på augusti sänds serien Toppbloggarna, som mondoblog.se och Marie Plosjö har producerat tillsammans med hotgossip.se. Det är bl.a Kissie, Jackie Ferm som medverkar och flera avsnitt skall gå på Aftonbladet.se.
Spännande!

Vem är tillsammans med vem?

Gynning är i Italien med sin nya pojkvän och dementerar oxå att hon är tillsammans med Idol-Andreas. Hennes nya kille ser ut som en grekisk gud i kroppen, så även Carolina jobbar åt det hållet. Hon påstår att hon aldrig varit i bättre form än vad hon är nu. Å visst är hon snygg! Tillhör klart topp 3 i Sverige!

Vad beträffar Erik Saade och Molly Sandén? Det är INTE slut mellan dem! Men hon är så trött på att folk frågar, så nu kommer hon inte skriva något om Erik i sin blogg.

Så ja, då var det klart!

Säg hur har ni det med kärleken idag?

Det ryktas om att Carolina Gynning och Idol-Andreas är ett par? Visserligen hade de en flört för länge sedan, men nu sägs det vara seriöst. Om ryktet är sant är det bara att gratulera, för de är ett enormt snyggt par!

Man skall hålla sig till sanningen, eller?

Jag har följt Maggan Graafs blogg ganska länge och när det stormade som värst runt Maggan o Magnus, la Maggan upp bilder på bloggen vad man kunde använda tidningen till och inte fan skulle man läsa den, det är något som är säkert? Hon fick oxå en hel del av sina läsare att sluta köpa skvallertidningar, precis som om det skulle hjälpa? Men då lovade hon i bloggen att så fort hon mötte kärleken skulle läsarna få veta det först? Hur står det egentligen till?
Ni som har sett fina bilar på Maggans uppfart har nog gissat det? "Jag är kär, jag är så himla kär," viskade hon till
Se&Hör när de var tillsammans på invigningen av italienska glasbutiken La Murrina i Stockholm.
Mannen i fråga heter Filip Larsson och är 36 år.
De ville först inte bli fotograferade tillsammans utan gick in med några meters mellanrum. Beror detta på tvisten med Magnus, månne?
Fast löftet till dina läsare DET höll du inte!

VARFÖR?

Man kan ju fråga sig varför en del som bloggar på Finest.se skall kontrollera svaren, innan de går igenom? Det måste vara något nytt på den siten? Men så har ju oxå ensam-mamma-helena börjat blogga där? För detta gäller som sagt bara ett fåtal och där ibland henne. Är hon rädd att hon inte fixar att ta kommentarerna? Hon är väl lika feg som ensam-mamma-johanna förmodligen. Det går ganska segt att blogga för dem och vem vill egentligen veta hur deras vardag ser ut? Man blir ingen bloggare för att man dejtat killar på tv och kommentarerna lyser med sin frånvaro på bägge bloggarna.

PETER KARRYD LETAR STYVFÖRÄLDRAR.

Han söker omkring 20 stycken styvföräldrar (heter det så nu? trodde det fanns ett mysigare namn?) till ett forum!
Vad det handlar om vill han inte säga, bara att det tar ca 2 timmar av deras tid. Har han något på G? Han skulle ju öppna butik på nätet? Men han kanske letar sig fram med olika projekt? Vi får se var det slutar!

SKALL SKAFFA MIG EN VASS ADVOKAT!

Uttalet är Bingos efter att han väntar åtal för häleri. Om det sen kommer att gå hem är en annan femma, för Bingo är yrkesfotograf och vet vad kameror kostar. Detta uppger han även själv. Han blev kontaktad av en person som ville sälja en Hasselbladskamera våren 2008. Han köpte ett digitalbakstycke för ca 100 000 kronor o fick kvitto och ett garantievis.Felet var bara att kameran var stulen och han erkänner att denna är värd det dubbla i Sverige.

Hade det varit en person som inte haft en susning om kameror, hade han kanske kunnat slingra sig ur det hela. Men eftersom inte Bingo gjort något annat i sitt liv än att fotografera, blir det jävligt svårt. När han till råga på allt känner till vad en sådan kamera kostar, har han inte handlat i god tro. Det finns personer som fälls för häleri trots att det inte uppgår till denna summan, så blir han frigiven är lagen helt fucking fel!

Så du måste nog skaffa dig en riktigt vass advokat, precis som du säger och be till någon ovan där!
Förresten Grattis på födelsedagen, 35 år idag!

PORTAD OCH FINEST RADERAR!

Tidigare har jag skrivit om vilken jävla falsk värld det är där kändisar med bihang håller till. Det är rent ut sagt för jävligt att folk kan bete sig hur som helst? Inte nog med att Fredrika (man kan väl säga Finest.se ansikte utåt) får sluta utan de (dessa bägge herrar, host,host) ser till att hon blir portad på Rose. Dessutom har de visst anställt en person som sitter och raderar varenda mingelbild på Fredrika under åren 2009-2010? Men det är klart de leker ju på sandlådenivå och det handlar om Tozer och Alexander Ervik. Man kan kanske inte förvänta sig något annat?

Det jag tycker är för jäkligt det är att förr hade de flesta bloggare på Finest, skrivit Fredrika som bloggare de såg upp till? Men var är alla dessa nu? Finns det inte så mycket kurage i er, Katrin Z, Bingo, Meral, m.fl. m.fl. så att ni kan ställa upp för en vän som blir trampad på? Tydligen inte, för rädda ert eget skinn först och främst! Nästa gång är det kanske Ni som trampas på och då kan ni inte förvänta er någon hjälp?

Mycket, mycket dåligt av er allesammans! Antagligen har ni inte vett att skämmas heller?

BRASSARNA-ELFENBENSKUSTEN

I LOVE VM 2010! Det finns nog inte många tjejer som håller med mig, men jag är förtjust i all idrott.
Så nu när det är VM så njuter jag i fulla drag. Brassarna var ju duktiga igår sedan hoppas jag och tror att även Maradona med sitt Argentina går vidare, men det måste de bara göra.

Men det är ju så i livet vissa gillar sport andra gillar något annat. Gillar man inte sport kan man ju vara förtjust i amerikanska bilar t.ex? Smaken är ju som baken? Men om man skall hårdra det riktigt, så är det väl personen i amerikanaren som är extra intressant? Eller det är skalet på bilen? Jag undrar det?
Bara det gör en människa lycklig, så finns det någon mening med det!

CHOCKROMANS???

Om detta nu skulle vara fallet att Jackie Ferm och Idol-Calle skulle ha en liten fling, vad fan är det som e så chockerande? De kommer båda från Kristianstad och den stan är inte så stor. Det är väl glasklart att de träffas om både är där? Jag tycker faktiskt att de passar ihop. 

VILKEN FALSK VÄRLD!

Jag snackar om den värld som riktiga kändisar, halvkändisar, nöjesprofiler,B och C-kändisar och inte att förglömma alla dessa jävla dokusåpadeltagare lever i. Den är ju så falsk så man kan verkligen undra hur de orkar med det. Men de gör allt för att vara med i media eller någon tokig dokusåpa? Om de sen gör bort sig, det struntar de i?
Ena veckan snackar de skit om varandra och nästa är de så söta vänner sååå? Antagligen får de betala detta priset eftersom de inte vet vem de kommer att arbeta med i framtiden? En person som jag mer och mer gillar är Katrin Zytomierska som vågar säga sin hjärtans mening och stå för den? För det är det inte många som gör.
Hon har ju blivit hetare sen hon blev mamma och bloggen har fått många fler läsare. Men det är så, att de bloggar som ökar är de som skriver rakt och ärligt och det måste man väl säga om Katrin? För att fara med osanning i bloggen gör att den mister läsare och det finns ju många sådana, namn behöver man inte uppge utan det märks tydligt ändå. Det är inte bara osanning ,utan det räcker om man undanhåller något som man tidigare skrivit att man skulle tala om? Men de får lida av det själv!
Ta Anna Book till exempel? Nu skall hon vara med i Fångarna på fortet oxå? Har hon inte gjort bort sig tillräckligt?  Jag tycker att det är roligt att hon gått ner i vikt, men ibland blir det bara FÖR MYCKET? Hennes dotter skall oxå vara med så nu behöver man tydligen inte göra ett skapandes dugg? Det räcker så bra med att vara dotter till en mamma, som vid unga år sjöng ABC? Det är inget konstigt alls!

TACK SVT FÖR BRÖLLOPET!

Det var verkligen klass över det hela när Svt tog hand om det! Alla inblandade i tv4 sändningar, gjorde väl så gott de kunde, det fanns bara ett fel: "De var ju inte inbjudna"!

Linda och John kunde sin historia och det var en fröjd att lyssna på dem. Medan fyran tog till alla knep och trots att de hade reportrar ute på alla områden, blev man inte klokare för det. TV4 det var helt och hållet pinsamt! Varför sparade ni inte på de slantarna?

UNDRAR OM?

Angående Fångarna på Fortet.
Jag undrar om det var ensam-mamma-Helena som fick frågan först, före ensam-mamma-Johanna? För iså fall kom ju E-M-Johanna som 2:dra reserv? Ganska kul, för även om inte denna donna säger någonting, tycker hon nog det är fan!
Vad jag ogillar som vissa gör på sina bloggar är att de slänger in en video med en låt, istället för att skriva något?
Men helt klart bekvämt! Fast jävligt opersonligt.

LIKA, MEN ÄNDÅ SÅ OLIKA....

Jag tänker på Hannah och Magdalena Graaf och vilken skillnad där är på dem, både till sätt och utseende.
Hannah är ju den kvinnliga som klär sig snyggt, medan Maggan är mer som en karl, burdus och går gärna klädd i mer än halvtrasiga jeans och sitt nästan midjelånga hår. Hon har nog inte kommit över sin tonårstid för hon verkar att stå still där någonstans? Hon kan inte vara bara lagom som Hannah, utan det skall överdrivas? Det passar inte en 35-årig 3-barns morsa.

Medan Hannah lever ett tryggt liv med Peter och sina barn, lever Maggan loppan varannan helg och har sina barn varannan helg. Nu har hon stämt Magnus Hedman som bekant och vill gärna ha 1 miljon. Jag undrar om inte hon fått nog, eller det får hon kanske aldrig? Hon har väl tjänat pengar själv? Boken hon skrev är ju ute i många språk, det har hon själv skrivit på sin blogg? Tycker det var lite konstigt ändå att hon skrev boken innan Isac (sonen) fyllt 15 år? Hon målade ju ut hans pappa, för hur illa det än var gjorde hon ju det? Man kan ju undra vad han tycker om allt detta ståhej, som boken förde med sig? Men, men det är Maggans problem! 

De bloggar båda två, även där olika. Hannah berättar om sitt liv med barnen och Peter, medan Maggan skriver om sitt liv. Något de har gemensamt är dock att läsarna måste ha samma åsikt som dem och då blir det detta smöreri?    Tycker de verkligen detta är kul?  Att höra hur vackra de eller deras barn är? De har trots egen utsago haft en mycket kärleksfull uppväxt, vilket jag starkt betvivlar. För då hade de inte behövt ett sådant stort bekräftelsebehov.

Tittade in på hennes blogg för en stund sedan. Då satt hon hos frissan. DET var" riktiga Maggan" utan en massa tempelhår och smink. Jag lovar att hade hon gått ut så, hade inte en jävel vänt sig om efter henne? 
Det är nog mest unga läsare hon har, en del är nog bara snorungar som ser upp till henne?.För de vill vara som henne när de blir stora? Men detta till trots har det varit mycket tjafs på hennes blogg en tid. Så hon är nog inte så stabil som hon vill ha det till ?Mycket ostabil kan man säga? Men utbränd kan hon på inga villkor vara, för det drabbade ju inte dem enligt mamma Graaaf? Några läsare vill att hon skall sluta blogga en tid, ta entime out? Härom natten la hon ut ett namn med hotmailadress kunde man läsa på bloggen och det blev ett jäkla liv. Stackars människa som blev drabbad, för där gick kommentarerna varma. Detta visar dock en annan sida av Maggan? Eller kanske inte? Det är ju så man förstår Hedman när hon kan göra en sådan grej? Men har man verkligen rätt att göra så? Det verkade som om deras åsikter gått isär, alltså Maggan och läsarens?  Denna fina Maggan, hon lever inte som hon lär? Var det religiös hon var? Inte fan vet jag, men hon kan ju skaffa sig en karl för det är väl där felet ligger? Men hon har nog inte så lätt för det heller? Läste någonstans:"En titt på den donnan och man säkrar över öronen sina tillgångar".Ha, ha,ha, ha.


En hyllning till Gynning!

Jag tror inte det finns en snyggare tjej än Carolina! Hon är ju döö-härlig, nära till skratt, snygg figur och är alltid lika snyggt klädd! Hon har verkligen tagit steget ut till att bli en riktig kändis. Så nu kan igen klanka ner på henne mer. Hon är både pogramledare och speciellt konstnär! Vilka tavlor! När jag har gjort vid i vad jag ska, så skall en tavla utav henne hänga i vardagsrummet!

MAMMA GRAAF PREDIKAR

Ja, predikar och predikar, det kan ju disskuteras. Men jag satt och tryckte på knapparna på tv och vem stod inte där och babblade? Jag säger bara:" Herre min skapare"! DET har jag verkligen svårt för att tro på att Gud eller
Jesus har sänt ut henne att predika? Där står hon framme och inbillar människor att Gud och Jesus pratar med henne? Men hon står och flinar och läser innantill när hon sk.predikar om teori och praktik och jämför det med när hon tog körkort? Att hon till råga på allt tjänar stora pengar på det är en stor katastrof.

Maggan ch Hannah behöver ju aldrig tänka på att bli sjuka eller utbrända, för enligt deras mamma Linda, gäller det bara dem som inte tjänar Jesus? Sånt skitsnack!

Jag är själv inte ateist utan är troende på mitt vis, dock inte vad de frireligiösa församlingarna tutar i folk? Det är farligt med sådana här bibelskolor. För de utnyttjar människor som har det svårt och som är "sökare".
ARKEN är likadan som LIVETS ORD, de kanske tillhör en församling när allt kommer till kritan? Att tjäna pengar på vilsna människor borde vara förbjudet, se hur illa det gick i Knutsby?

Men nu behöver de nog mer pengar? För programmet var inspelat för Öppna kanalen som är gratis.

NU LEVER LIVET FÖR HENNE.....

Jag pratar om ensam-mamma-Johanna, som nu skall rycka in som reserv i "Fångarna på fortet". Ni kan ju bara tänka er så lycklig hon är? Att få stå och visa upp sig i Tv? Hoppas att där är någon kille som faller henne i smaken? Så hon gör bort sig igen? Kan hon hålla fingrarna i styr vad tror ni?

Om vi bortser från ensam-mamma-Johanna, så vad är det för personer tv4 hittat denna gången? När inte riktiga kändisar ställer upp, vad skall ni då köra programmet för?
Men, men det finns säkert några fjantar som tittar på det ändå.

Ooops, jag tror jag dööör?

Hannah Graaf skrev på sin blogg häromdagen att hon varit på Tuppervvareparty. Hon hade väl
handlatganska mycket, det är ju alltid kul första gången.
Men det roligaste kommer nu: Hannah har en medlem på bloggen som säljer just detta och
hon hade skickat en katalog till Hannah om vad det fanns. Nu blev denna NÅGON så förbannad
av att Hannah handlat av sin grannfru istället för av henne. Så hon tackade helt sonika för sig och
skrev att hon aldrig skulle kommentera mer. MAN TROR JU KNAPPT SINA ÖRON?

PRECIS SOM VÄNTAT!

Jaha, nu har ensam-mamma-Helena gjort ett "Hemma hos" reportage. Hon vill ju klart klamra sig fast som C-kändis, men jag förstår ta mig fan inte media? Skulle inte förvåna mig om det är den där Annika Leone ? Hon får ju ta vad hon får, när de verkliga kändisarna inte ställer upp. Men Herre min skapare, vem bryr sig om hur ensam-mamma-Helena bor? Vad synd om henne att Oskar gjorde slut! 

Nya bevis i paret Graaf/Hedman

Det har kommit fram nya bevis, som skall lämnas in till rätten. Det är SMS 
som Maggan och Magnus skrivit till varandra. Det kan väga ganska tungt
till Magnus fördel.
Hennes blogg var full av elaka kommentarer igår. I Expressen kan man skriva
sin åsikt om man vill.

Hoppas inte Maggan kollar där, för det är inte snälla saker folk skriver.
Bla. ett:
Graaf och Anka tillhör numera samma klubb, "de giriga föredettingarnas
förening." 

EMMA FRÅN SKÅNE.

Killen CASPER EL-KAISSI ÖSTLÖV dömdes i tingsrätten till 12 års fängelse, för det brutala
mordförsöket på Emma.Domen överklagades av båda sidor. Försvaret ansåg att straffet var för hårt
och åklagaren att det var för milt.

Han visar inga som helst känslor för det inträffande. Jag hoppas att straffet höjs och det rejält.
Men hans advokat Leif Silbersky tror på sänkt straff.

Hur fan kan en vanlig knegare få Silbersky som advokat?

Jag hoppas att Emma är på bättringsvägen.


VISA STÖD FÖR FAN!

Jag pratar om Finest.se, och om Kräk-Eva Nazemson där jag tog överskriften ifrån. När jag såg dessa ord var min tanke, äntligen en vettig människa som stöder Fredrika? Fredrika har jobbat på Finest i 4 1/2 år, men har nu fått sparken av Mr.Alex Ervik, vd. för Finest och Tozer Islercelik vice vd. Men inte fan var stödet menat åt Fredrika inte?
Jag kan bara säga att utan FREDRIKA hade Finest inte varit vad den är idag. De hade inte haft samma fotografer t.ex under så lång tid. Hon har utgjort en stabilitet och trovärdighet, som de andra herrarna saknar. Vidare är hon otroligt ödmjuk och prestigelös. Denna kvinna ger de sparken?!
Kanske hon gått i vägen för någon av dem? Hon har trots otaliga mail inte fått någon förklaring. Men vad man kan tyda av kommentarerna, så är det inte första gången Finest är ute på djupt vatten? Alex är ett psykbryt och ett jävla stort Ego, folk garvar åt honom, för att han är så patetisk.

Någon berättade för mig att:" De är på glid långt bort från rättvisa och allt som kallas etik och moral".

När han jobbade på Starlougne, gick Alex in på region46.com och raderade en massa grejor. Sedan kopierade Sven von Hessen och han, in massa grejor från bögsajter där emellan. Hans chef hade flera  gånger sagt till honom att gå till en psykolog pga hans utbrott på folk på jobbet. Men efter detta fick han sparken.

För det första tycker jag att det är jävligt trist att ingen stöttar Fredrika.Vet när jag började läsa där, då berömde Katrin Fredrika så? Sedan är ju Alex tuff så länge Katrin bloggar där, men hon gör ju inte det för all tid och evighet? Bingo har ny blogg och ingen vet om Katrin oxå kommer att blogga där? Jag har länge, länge förundrat mig över alla doksåpa-personer han tar dit? Såg just nu att ensam-mamma-Helena även börjat där? Mycket trist blogg, det är ju bara fart på henne när hon blir bjuden på mat och dryck på något event? Hon babblar om Tindra o Vilda och Julia? Vet inte om det är barn eller vad det är?
Den äldste killen har tydligen inte flyttat in igen? Nej, med de bloggarna och med Alex Ervik som VD, kan det bara gå åt helvete!  

NU HAR DU GÅTT FÖR LÅNGT!

Nu tycker jag att Hannah Graaf har gått för långt, när hon blandar in ett barnhem i bloggen? Detta tror jag inte kommer att gynna siten och jag tycker att det är jäkligt märkligt att Peter hänger på? Syftet är ju gott, men jag tror att medlemmarna känner press på sig att skänka bidrag? Om jag hade varit medlem där, hade jag i varje fall känt så? Näää, jäkligt märkligt bara! Blogg är ett och man kan precis som Hannah använda andra bloggare till hjälp, stylist ok, make up ok, mat ok, allt detta går helt utmärkt att blanda. Men inte barnhem som tillika heter Bloggfamiljen, vaddå medlemspress? Var och en, har sin sak enligt mig ! Vad tänkte du Peter?

Sedan måste jag ju erkänna att man är ganska trött på att höra på, hur fantastisk mamma Graaf är? Men Gunnar och Linda gör inte allt detta gratis? De skall väl oxå ha lön för annars är det skitsnack? Men det är det väl ingen som tror heller? Där finns väl andra mammor som är lika underbara? Peters mamma t.ex? Jag tror de flesta tycker att sin mamma är underbar, skillnaden är bara att man inte skryter om det? Naj, denna gången har du gått för långt! Låt din mamma bygga barnhem, så sysslar du med ditt? Vill sen du och Peter skänka något, så har ni faktiskt er fulla rätt till det!

MIN SYN PÅ GRAAF OCH HEDMAN

Detta par har tydligen inget annat för sig, än att cirkulera i media. Måtte denna jävla rättegång vara över snart för nu är det rätt trist att läsa. Magdalena gnäller till sina läsare på sin blogg, hur jobbigt det är att vara "kändis", och de smörar henne så mycket det någonsin går.
Hur i helvete kan de (hennes läsare) döma Magnus Hedman? De har ju bara hört en version? Att idiotförklara honom på Maggans blogg är väl inte heller så jävla smart? Å Maggan låter kommentarerna gå igenom? Deras killar kan ju läsa och det är väl inte så coolt att läsa det om sin pappa? På mammas blogg? Måste dock ge Hedman ett extra + för han har aldrig talat illa om Magdalena, inte ett ord har han sagt. Medan Magdalena har skrivit skit sen de särade på sig. Om man ser till deras levnadshistoria, har det ju varit många avbrott eller separationer?

Nej, vet ni vad? De är nog lika stora kålsupare bägge två och har säkert hjälps åt, med att göra av med pluringen?
Hon har ju själv ställt upp på hemma hos-reportage i England och sagt att de lever lyxliv? Det kostar att leva flott! Hon har ju säkerligen inte det dåligt ställt nu heller, tror inte hon behöver titta på slantarna precis?

Sedan tycker jag att hon måste bestämma sig om hon nu skall vara känd (vet egentligen inte riktigt vad hon gjort förutom att vara gift med Magnus?) eller om hon vill vara mer privat? Andra klarar av det där, så varför inte Magdalena? Visst ja, nu kom jag på att hon varit en sådan där glamourmodell? För visst vill hon synas, annars hade hon inte fotograferat sig i samma ställning och i varje inlägg hon gör? Med rätt sida av ansiktet, mycket noga, vilken som gör sig bäst på bild.Förlåt mig, skrivit en bok oxå.

När jag ändå är på G kan jag lika bra hedra systrarna Hedlund, Hanna och Lina,som inte skäms att tala om att de har varit stora ovänner en längre tid! Bra jobbat tjejer, Graafarna skulle tagit efter er, men se det går ju inte alls för sig, för sånt gör inte systrarna Graaf.

FÖRKVÄLL

Efter ett långt uppehåll har jag nu sett Förkväll igen. Tyckte de skulle vara lite varma i kläderna efter att ha hållt på så länge nu? Men inte, de far hit och dit i programmet, först var Yvonne och pratade med kocken, efter pausen
stod flinlisan Carin där och den stackars kocken fick dra samma jargong igen. Alltså vilken mat han skulle laga etc. Den enda som styr upp det, är Gynning som har mer koll än de andra bägge.
 

RSS 2.0