TONY IRVING HAR RÄTT

Svenska folket kan inte rösta! För att undgå sådana här episoder, får juryn själv ha makten tills 5 par återstår. Eftersom de då kan gallra ut, så att detta trista som nu hände Agneta Sjödin med partner inte skall hända igen. Något måste ju göras, annars är det inte lönt att se på dessa program o det skulle Tv4 oxå förstå?

Sedan gnälls det ju över dansarnas arvode, men vad hade de varit idag utan Lets Dance? Vad jag förstår, är det väl ingen som tvingar honom? Jag säger som Tony: "Dansa och håll käften eller sluta gnälla!"

MAGGAN GRAAF

Sanna Lundell skriver på sin blogg om barnsjukhuset Martina. Detta borde Maggan Graaf läsa. För hon tackar och tar emot gratis sjukvård till sina barn, vilket jag tycker är alldeles förskräckligt. Men man kan kanske inte fordra det av henne?
Sanna skriver:
"Jag har under de senaste månaderna läst och hört om Martina Barnsjukhus för detta skulle vara så bra. När jag glad i hågen surfade in på deras hemsida, för att ev. byta husläkare till barnen.Men vid närmare bekantskap med det lilla sjukhuset, stod det klart för mig att vi här har att göra med ett privat barnsjukhus, som ju kostar pengar. Här är vi alltså inte alla lika inför vården plötsligt. Här kan vi köpa oss förbi vårdköer, få fint och humant bemötande och kontinerlig kontakt. Det kändes stinkande!
Jag vill att alla barn i Sverige, skall ha samma förutsättningar, inte bara de vars föräldrar har råd att betala ett par hundringar extra i månaden. Jag vill att alla barn skall slippa vänta på att få sina diagnoser/behandlingar/operationer och allt vad som tänkas krävas för att få de friska och fina. Hellre 200 extra i skatt för att alla barn, även de vars ensamstående mammor just blivit utförsäkrade och lever på socialbidrag, ska få bästa tänkbara vård. Det har ju för fanken varit det enda man har varit stolt över som svensk. Att vi har gratis och bra vård för våra barn."

Det finns RIKTIGA kändisar, som faktiskt vet vad som är rätt och fel! Men det gör tydligen inte de sk. nöjesprofilerna. För nog skulle Maggan ha råd att betala sjukvården för sina barn. eller?


FADDE

och Bonde söker fru "Susanne" har brutit förlovningen! Men TÄNK det kunde man ju räkna med för annars hade det varit konstigt? Hur jäkla många tjejer har han förlovat sig med och velat gifta sig med, bara under 2009? Nu är det väl ändå inte fler som går på hans charader? Iså fall får de faktiskt skylla sig själva. Ingen medömkan härifrån i varje fall.

VAD ÄR DET FÖR SPECIELLT MED KISSIE?

Hon har den största bloggen, men vad är det som gör henne så speciell? Hon är 18 år och bor i Stockholm, om man nu kan lita på det? För denna tjej undviker annars alla jippo o program hon är inbjuden till? Vad är hon rädd för? Sedan att bloggen är så stor förvånar mig mycket, för det är mest trams hon sysslar med? Hon ar t.ex ägnat flera veckor att berätta om en bröstoperation? Skall hon, skall hon inte? Det är ju alldeles förskräckligt om ungdomar skall ha henne som förebild? Hon har en värre solariesolbränna än Björn Ranliden och håret är så blekt att det snart trillar av henne? Hon gör narr av så många människor hon kan och kläderna hon köper skall vara märkeskläder. Hon dömer ut både modellen och kläderna på Gina Tricot, vad är detta egentligen för en tjej? Kan väl hålla med på att det inte är världens bästa kvalité, men HALLÅ KISSIE? Du är 18 år och du kan knappt stava? Mitt råd till dig är att gå några år på Kom vux, så du i varje fall lär dig  lite allmänbildning.
Du är inte någonting utan kunskap! Kanske du tror att du är något märkvärdigt men där tar du alldeles fel. Du kan inte ens skriva ett ordentligt inlägg i bloggen, utan att ha bilder eller överstrukna lappar. Vem fan tror du att du är?

JOEL KINNAMAN

och Jane Timglas heta natt i Göteborg, blev ett inlägg på hennes blogg. Det gjorde hon av hämnd mot honom. Hon menar: "Är han så korkad o springer runt & skryter o berättar i minsta detalj, om hur de satte på varandra hit & dit, så att det till slut kom fram till henne, är han värd det. För om han tycker att det är coolt att berätta sånt öppet på en krog, kan han lika gärna få läsa om det svart på vitt." Att sedan Joel Kinnaman tog kontakt med Finest och sa att alltsammans var en ren o skär lögn, så att Jane fick ta bort inlägget 4 dagar senare, är en annan historia. Men som Jane säger: "Då hade det fyllt sitt syfte".

ANNIKA LEONE

är avundsjuk på Jane Timglas (Mammas Pojkar) bröst! Hon har sagt i radion att hon tycker att Jane borde reklamera sina bröst. Tydligen tycker inte Leone att de är passande?
Men Jane uppmanar henne att gå till sin läkare, för hon får nog rabatt när hon visar sig.
Tuff tjej den där Jane oxå fick Annika Leone något att bita i!

LYCKOHJULET= INGET LYCKAT HJUL

Vad händer med Tv 3? Nu har de dragit igång två stycken av sina gamla program. Visserligen dammat av dem lite, men inte mer heller. Blåsningen är ju ganska pinsam och det var väl den största orsaken, till att Magdalena Graaf inte ville att programmet där hon blev blåst skulle sändas. Det är inte hälften så kul som Renee Nyberg låtsas att det är. Avsnittet med Sandra Nielsen var ju bara pinsamt. Vem fasen går på en sådan grej? Men man slutar aldrig att förvåna sig.

Sedan är det då Lyckohjulet? Samma sak som när det sändes sist, men förresten nu delar Hannah o Hans på att trycka fram bokstäver. Fast är det verkligen nödvändigt att det skall vara två program-ledare? Hannah Graaf sköter det galant och jag hoppas innerligt att hon får ett eget program, vad det lider. För det är hon verkligen värd.

ENSAM-MAMMA-JOHANNA

slutar blogga den1 februari på tidningen Mama. Jag har hela tiden sedan hon började där sagt att hon inte kom till att stanna där, utan det var bara en plats hon var på, tills det dök upp något annat. O, mycket riktigt, jag fick rätt! För denna kvinna vill inte skriva om barn, utan om sig själv och vad hon gör, så enkelt är det! Men hon har ju talets gåva och kan nog prata omkull de flesta. Undrar om den nya arbetsgivaren är lika tillmötesgående med att stänga kommentarsfältet, som Mama varit? För så fort det kom "en fis på tvären" ville hon att det skulle stängas. Säger som jag sagt tidigare:" En blogg utan kommentarer, är ingen blogg"!

CAROLINA GYNNING

har beslutat sig för att lägga ner sin blogg och bli lite mer privat. Tror inte att den nya bloggen har blivit som hon velat. Det är alltid svårt att ändra på saker o ting ochdet är sällan det blr som man önskar. Gynning skall skriva en bok i stället.

OBSTINAT TONÅRING?

Detta tycker Anna Book att Katrin Zytomierska är, samtidigt som hon lider brist på en massa olika saker? Men hon vill på inga villkor göra "reklam"  för mobbare för hon tycker att man hör så mycket om henne i media för att förstå att hon inte mår bra. Anna Book fortsätter: "Enligt mig är hon inte en bra bloggare och en sådan kvinna ska själv få barn?" Det var ord och inga visor från Anna Book, men hon lärde ju oxå sitt ABC tidigt!

GRAMMIS

Jag tycker att det är för jäkligt att inte detta kunde visas i Tv. I början när det sändes tyckte ledningen att det dracks för mycket sprit, så senare fick de inte dricka på Galan eller om den spelades in tidigare. Kommer inte ihåg det riktigt, men det är skam att det inte sänds i varje fall.
Nedanstående har fått Grammis:

ÅRETS ALBUM      Thåström

ÅRETS ARTIST     Lars Vinnerbäck

ÅRETS DANSBAND    Lars Kristerz

ÅRETS KVINNLIGA ARTIST   Amanda Jensen

ÅRETS HEDERSPRIS       Jerry Villiams


obs! har inget dubbel v om ni undrar!

KATRIN ZYTOMIERSKA

har sin egen utläggning av Lets Dance, när hon igår var på plats i publiken. Så lite skvaller snappade hon allt upp, men det skall hon berätta i the Voice på torsdag.

Om dansarna tyckte hon INTE om Stefan Sauk. Hon tyckte att han verkade ha tappat förståndet. Han skrider omkring precis som om han ägde stället och att han betedde sig ocharmigt fortsätter hon. Birro tyckte hon verkade sexuellt frusterad. För först körde han upp handen mellan benen på sin partner och sen sliter han upp hennes kjol. Billigt trick tyckte Zytomierska.

Annars var hon faktiskt nöjd (konstigt nog) med Agneta Sjödin o Claudia. Men hon tycker att Daniel o Elin, och även Rabih fick för mycket kritik.

Daniel o Elin får jobba hårt om de skall vara kvar, för de var inte alls bra. Rabih är ju en nonchalant förvuxen barnunge som INTE kan dansa. Nu när Katrin sagt sin åsikt, så förstår man ju att hon själv inte är dansant.


LETS DANCE

Nu har alla paren dansat och jag tänkte säga min mening. Bäst har Claudia, Mattias, Agneta Sjödin, Stefan Sauk, Peter, Gudrun varit. Sex stycken par som var bra en del bättre, o en del sämre. Sämst och den som borde åka ut är Rabih eller Victoria. Villy lär få stanna trots att det inte är dans han utför (Matte! Har du inget extraknäck tillhonom, snälla?)

Sedan måste jag ju undra över hur en del är klädda? Som Maria som dansade med Rabih? Ett skynke bara, nästa fredag behöver du inte ha något alls och det gäller även Helena! Vet ni inte att en kvinna är sexigast med kläder, så fantasin hos männen får flöda fritt?

Tackar en högre makt för David!

O, VICKET INTRESSE!

Hur skall det gå? Hur skall han bära sig åt? Skall han bestämma totalt eller? Detta gäller alltså Peter Karryd och hur han skall låta killarna bli klippta. Den störste ville ju inte alls. Men däremot tyckte både Hannah o Peter Karryd att killen behövde klippas. Varför skall hela Sverige bry sig för det? Finns det några barn som är så välvårdade och fina som deras? Nej, det finns det inte. Så låt ni era barn ha långt hår eller nu kort hår om de/ni vill det, det avgör ni. Men det är enormt lågt av Maggan och skriva på sin blogg att hon fått mail av läsare angående barnen och frisyrerna. Hon skriver vidare att hon är överlycklig att hennes kille ville sticka ut lite. Att han ville vara lite anorlunda. Samt att hon aldrig skulle lägga sig i hans utseende. OK då, men kör inget fult spel för det!
Det funderas fortfarande i hus och koja huruvida de är vänner eller ovänner? Här är svaret! 

MARIE PLOSJÖ

skriver på sin nya blogg mondoblog.se  ett inlägg som heter "Sanningen om Katrin Zytomierska". Hon och Katrin har ju haft skilda meningar i det mesta, speciellt sen Katrin o Bingo slog sina påsar ihop. Katrin har i sin tur skrivit ett argt inlägg på sin blogg, där hon uppmanar sina läsare till "att tänka till lite" och kallar dem för osmarta. Detta är ju ingen sådan där hejdargrej av Katrin, för innerst inne vill hon blogga. För det är ju inte första gången hon anser sina läsare som mindre vetande? Hon skriver vidare att hon varnar de som skriver elaka kommentarer. Det har ingen betydelse om de kallar henne "för en polsk hora som inte kan stava", men de får inte skriva om hennes vänner eller familj. Det är väl OK om Katrin gör vice versa. Men vem vad det som skrev att "Man får de besökare man förtjänar"! Undrar om det inte var Katrins ex. Alex? Alex Schulman.

Erica Johnson

Erica har i sin blogg skrivit att det är fascinerande att läsa i Andreas Carlssons bok "Live to ..." Det gäller tiden då hon var tillsammans med honom. En sak i boken kände hon inte igen. Andreas skriver att han gjorde slut med Erica, genom att lämna efter sig ett brev o åkte till USA. Erica svarar: "Då säger jag som Paul Anka. Det måste varit någon som var väldigt lik mig som fick det." Smart tjej!

PERSBRANT FÅR URSÄKTA,

för nu är det Joel Kinnaman som gäller! Det är dax för Persbrant att stiga ner från tronen (tror faktiskt att han är glad över det) för nu kommer en yngre förmåga. Han är just nu aktuell med "Snabba cash" och som Frank i Johan Falk filmerna.

E HÅRET EN FÖRMÅN?

Alla tjejer el.kvinnor vill ju absolut ha långt hår. Varför vet jag inte, men så är det. Hur många känner till att man förstör sitt eget hår?

Hur viktigt är håret för dig? Hur mycketär du beredd att lägga ner i pengar o tid? EN förlängning kostar mellan 5-10.000:- o då ingår inte servicen att ta bort håret när det är dax.

Men för att göra en sådan här behandling och för att ditt eget hår skall överleva, måste man vara jätteförsiktig och noggrann. Dessutom ta gott om tid på sig, när det skall ut.
Har du inte råd att ta ut det i tid utan har det för länge, blir det problem. Normalt tappar vi c:a 100 hårstrå per dag men om man använder sk.kerantinmetoden och dröjer med att ta bort det, så slits håret ut från rötterna och håret går av.

Detta är en sammanfattning som Kayo bloggat om på planet.gynning.net Ni som är intresserade gå in och läs där.

Min första tanke var: Detta bekostar postkodslotteriet till Maggan Graaf, fan inte konstigt att hon aldrig slutar där. Detta är ju så mycket pengar att hon borde betala skatt för det? För om man har en firma och får en bil på leasing som står på företaget, e håret en förmån?

Man trodde verkligen att detta lotteri var seriöst, men först Vd:n, sedan kläder och hår till de anställda? En sista fråga: Måste man ha långt hår, för att dela ut pengar? Blir aldrig klok på sånt här.


BLOGGTRÄFF o NÄTMOBBNING

Bloggträffen står Magdalena Graaf för, dock inte spa-upplevelsen, men hon har verkligen ordnat det till ett fördelaktigt pris, för sina läsare. De skall vara på Fribergs Herrgård vid Mälaren. Det blir säkert helt ok. och läsarna fixar o donar själva med resa dit o hem. Måste säga att förutom att ordna platsen, så har Magdalena inte behövt tänka på något annat. Så "Maggot och hennes korvar"får det säkert bra. Detta är ord som Maggan själv använder och läsarna är inte sena att ta efter. Lite barnsligt i mitt tycke, men hon skriver ju som hon vill.
Något jag undrar över är varför systrarna säger att de inte är ovänner? Som ni kan läsa här är det löjligt av två vuxna människor. H åker till sin pappa, efter det åker M dit. H åker till fjällen, sedan åker M. Bloggträff hade bloggfamiljen först, sedan fixar M denna träff. Hela tiden skiftar de, så de inte skall åka tillsammans? Idiotiskt kan man tycka!

På Bloggfamiljen är det mest Peter Karryd som skriver. Trots inloggning har det kommit in en del nätmobbare  där. Dessa trycker på det värsta man kan göra o det är barnen. Innan var det Hannah som var en dålig mamma, nu är det Peter som får kommentarerna.De anser att Peter utlämnar barnen när han skriver och de ifrågasätter om han är lika sträng mot alla barnen. Detta visar ju vilken låg nivå där är på dem som kommenterar.

På bloggfamiljens första sida, vill de ha synpunkter på hur deras blogg kan bli bättre. Det är inte lätt för nu har ju Gynning en stor sajt, Marie o Monia bloggar numera på mondoblog.se där det även finns andra bloggare och Maggan har ju gjort om sin blogg. Men EN viktig sak är ju att det uppdateras på bloggarna, tror Jessika skrev sist d.1/1, måste säga att de haft en jäkla otur med sina bloggare.Ni står i samma läge som Gynning gjorde, när hon för en tid sedan oxå frågade sina läsare! Hoppas det ordnar sig!

FÖRE DETTA o FÖRE DETTA= ENORM SKILLNAD

Man kan säga att många lever på gamla meriter. Men det finns faktiskt RIKTIGA före detta män o kvinnor. Fast de gör inte så stort väsen av sig. Det är de där andra som inte gjort ett skapandes dugg, utan de vill bara synas till varje pris. De dyker upp på varje gratistillställning och äter och dricker och i bästa fall blir de fångade på bild. Vi borde vara tacksamma för de riktiga personerna ,som en gång gav oss så mycket framför tv:n, och kämpade som om var dag o minut var den sista. Såg "Mästarnas mästare" ikväll och dessa personer har ju gett oss så mycket glädje och spänning. Jag som är heltokig i all idrott,
 missar inte något. Som ikväll när de visade om Tomas Brolin? Vilken storhet han var, tillhörde världsklass men hoppade av fotbollen vid 27-28 år. Glömmer aldrig "När Vi gräver guld i USA". Kanon alltså! 
Eller hon boxaren, började vid 28 års ålder på skoj, åkte sen över till USA och mötte bl.a. Alis dotter.
Det är inga nöjesprofiler det, utan riktiga coola föredetta personer, som lever i allra högsta grad o har idrotten el. sporten som föredetta. Jag har stor förståelse om inte de vill festa tillsammans med gamla dokusåpadeltagare. De är alldeles för bra för det helt enkelt! Nu blir ju alla bloggare på Finest om de så åker ut ett par gånger? Vad har denna Annika som gör att hon får så många chanser? Hon har inget att komma med, hon är en surpuppa som inte levererar. 
Men å andra sidan behöver de inte springa runt och göra sig löjliga. De har levererat när de höll på med sin idrott och DET kan ingen ta ifrån dem.
De andra är det bara synd om! Sorgligt egentligen, men sant! 

HERRE MIN SKAPARE

ta bort denna kvinna från tv-rutan! Hon bara svamlar och svamlar och hon är för helsicke ingen reporter i detta programmet. Varje dag sitter hon och traggar på sina gäster och det är knappt så de hinner svara, innan nästa fråga kommer. Idag satt Stefan Holm som gäst och han fick frågan: varför ville du alltid vinna? Hör och häpna alltså! Det hör väl för fan till när man tävlar på elitnivå? HON är bara för mycket! Vem? Jo, Elisabeth Höglund. Byt ut henne tack!

DAGENS UTVIK, SINGEL o KÄRLEK

Dagens utvik är Erika Johnsson som just nu är med i Paradis Hotell. Hon visar ju rdan i programmet att hon inte är blyg av sig. Har svårt att föreställa mig att hon varit förlovad med Idol-Andreas.

Dagens singel är Anders Bagge. Det är nu slut mellan honom och Sarah. Jag önskar honom en tjej som står med båda fötterna på jorden, för det var ju ganska "ljusblått" vad hon var ute efter.

Sedan finns det en kändis som blivit riktigt kär. Det är Denise Lopez som har träffat en ny kärlek. Han skall vara 27 år och inte artist. Lycka Till!


TÅLAMOD o BARNUPPFOSTRAN

I dagens läge har föräldrarna det mycket jobbigt med sina barn. Till viss del beror det på att bägge föräldrarna arbetar och då tar barnen chans att se hur mycket de kan tänja på gränserna. Föräldrarna har dåligt samvete för att de är hemma för lite hos barnen och detta kan i sin tur bidra till att de säger ja många gånger, när de i själva verket skulle sagt nej. De orkar helt enkelt inte med att ta några konflikter med barnen, den tid de är hemma hos dem. När mina barn var små så har jag inte en susning om att jag har upplevt det så.

Men jag gav dem aldrig chansen, tror jag. Ta t.ex. bara en sådan enkel sak som vad barnen skall dricka när de skall äta middag? Idag frågar föräldrarna barnen: vill du ha mjölk, bubbelvatten el. juice? Konflikt och onödigt tjafs direkt. Ställ fram mjölken och inget mer snack om det. Det är likadant när det gäller kläder. Inga barn mellan 3-7 år är mogna att bestämma detta själva, så varför ge dem chansen? Detta är bara så onödigt.

Jag har alltid haft stor beundran för de som gifter sig, där det finns barn med i bilden. Det kan inte vara lätt. Har ofta ställt mig frågan: Kan jag älska någon annans barn lika mycket som mina egna? Måste vara ärlig och säga: Nej, jag tror inte det. Detta är något som man knappt bör säga för det är fult, men jag kan nog svära på att så är fallet. Inte så att jag varit elak men svårt hade det varit.

Barnuppfostran är nog bland det svåraste som finns! Men jag höjer på "hatten" för alla plastmammor och plastpappor som finns. De borde få medalj!

DE SA PRECIS

på Nyheterna på Tv att det var vanskligt att elda i öppna spisar. Jo tack, det känner jag till. Var själv ute för det i november. Sedan dess har jag inga kläder, grejor över huvudtaget, eftersom det är på rengöring. PRECIS ALLT skulle saneras. Så nog fan kunde de gått ut med denna varningen tidigare, kan man tycka? Fast de är ju alltid sena i stegen.

O, vicken sensation

att David Hellenius har gift sig med sin Reneé Nyberg! Det är ju inte så att de träffats nyligen, utan de har ju varit tillsammans ett flertal år och har barn ihop. Men detta gav första sidan i Expressen + 2 sidor bland nöjessidorna. Nu måste det vara torka på artiklar den saken är klar. För detta var väl ändå att ta i? Men Lycka Till Reneé o David! Äktenskapet går säkert bra, för ni borde väl känna varandra vid detta laget!

För övrigt i Lets Dance:
Bäst var Claudia som var enormt duktig, men hur skall hon kunna leverera så varje vecka? Fast jag tror på henne, har alltid gillat den tjejen.
Agneta Sjödin, Molly, Mattias i EMD var oxå bra.
Däremot Kling o Klang var inte så bra. De var osäkra så jag tror nog det blir svårt för dem.

De duktigaste danslärarna (får ej glömmas bort): Malin Johansson, Cecilia Ehrling, Maria Bild,Tobias Karlsson, Tobbe. Det beror ju mycket på hur dansläraren lär ut, gör program etc.

Nästa vecka skall ett par åka ut som alla vet.

NU ÄR DET DAX IGEN!

 Ikväll slår Lets Dance igång igen. Utan några kändisar dvs. Trodde verkligen inte att David Hellinius skulle gå med på en omgång till? För han var ju tveksam när det slutade förra gången. Men det är svårt att få jobb så det är väl inte så mycket att säga om det kanske? Men nog skulle där finnas något annat program för honom, tycker man?
Tv4 sliter ut både program och programledare, som de håller på. Men det är väl den där Åsa Sjöberg som bestämmer? Programmet var jättebra de första gångerna, men sen när inte de riktiga kändisarna ville ställa upp, utan de fick börja ta av deltagarna i dokusåporna, då var det dax att lägga ned enligt mig.
Både Linda Isaksson och Martin Timell tillhör ju inventarierna på Tv4. Ganska konstigt att inte de fick leda detta program? Men vem vet, när David o Jessica slutar kanske?
Det verkar som om det roiga händer bakom kulisserna? TonyIrving berättar att under första säsongen höll deltagarna på att halshugga varandra. Tre divor Anna Bok, Arja och Kishti Tomita kom inte alls överens. Deltagarna drack snaps och sparkade i väggar. Carl-Jan hade champagne i sin loge hela tiden. Det hade för fan varit roligare att vara backstage?

MICHA, MEDIAHORA?

Ja detta är något han frågar sig själv på sin blogg. Jag tycker det, för det var inte länge han var med i förra Robinsson, tror att han var en av de första som åkte ut? Men om han är det, finns det ju många andra oxå som tillhör den gruppen? Alla gamla Robinsson-deltagare t.ex och alla nya från Robinsson Karibien. Plus alla andra dokusåpadeltagare från när o fjärran. Man förvånas dagligen hur alla poppar upp. Sedan är det ju en hel del gamla som inte har vett att lägga av i tid? Menar då inte att de är gamla till åren, utan att det är längesen de gjorde något speciellt? De lever på gamla meriter det vill säga om de nu inte varit med i någon dokusåpa.
Detta visar ju helt klart Erika som är med i Paradis Hotell? Hennes blogg gick inte så bra och hon hade svårt att förstå varför? Men som hon sa: Sex säljer! Så nu måste hon ju vara nöjd.

ÄNTLIGEN FÅR HANNAH

en ny chans som programledare i Tv. Har väntat på det länge för när hon och Doreen ledde Eftersnack innan Katrin, tyckte jag att hon klarade det alldeles utmärkt. Hon är ju så underbart vacker så det är en fröjd att bara titta på henne. Önskar henne verkligen LYCKA TILL!

LITET INLÄGG BARA

i morgon torsdag, skall Kissie komma till Nyhetsmorgon. Det skall bli spännande att se om hon dyker upp? För när hon skulle vara med hos Malou dök hon aldrig upp. Spännande att se? Kollade bloggportalen igår och där finns 10 söktermer på Kissie. Hon har ju skrivit att hon även har en privat blogg och det triggar väl läsarna att söka. Själv tror jag att hon drar en blunder.


LEKPROGRAM?

De håller på att spela in nya avsnitt av vipeout (vet att det skall vara ett dubbel v i början, men jag har tyvärr fått vatten i datan). Det verkar inte vara några kändisar med direkt, ja det var det i och för sig inte i fjol heller. Så i år får ni titta på Tova Lindberg som gör allt för att bli uppmärksammad. Var med i "Sanningens Ögonblick" där hennes mamma skämdes som en hund. Sedan dök hon även upp i Mammas Pojkar. Om ni vill läsa mer om henne, så har hon en blogg som handlar om allt inom sex och kärlek. En till som tidigare varit med i Tv är Anitha som deltog i "Sveriges värsta bilförare". Hon har långt blont hår och är 57 år, hennes son satt bredvid henne i programmet. Denna kvinna är numera Tovas nya idol. Varför? Jo, hon ställer upp på bild, när Tova ritar på hennes rumpa och även ritar pussmunnar på hennes tuttar! Den kvinnan skäms inte. Undrar bara om hon vet att hon är på internet med dessa bilder? Vi får väl se hur länge de ligger kvar?


PARADIS HOTELL

och Cimon med C är en av deltagarna. Han är singel. Livsmottot är samma som hans tatuering "no human is an island".
Tanke på Volvo, villa och vovve ger honom avsmak.

Hans beskrivning av Paradis Hotell: Man har stängt in en bunt exhibitionister i ett paradis och häller i dem alkohol och tar bort allt som hör vardagen till. Samtidigt får dem till att skapa knäppa intriger och lämna all etik och moral i Sverige.

Han var säker på att aldrig komma med och om han mot förmodan gjorde det, skulle han aldrig gå på castingen.Hur det gick vet vi ju.

Vinssumman är 250.000:-, vilket han tycker är dåligt.

Han säger oxå att allt blev upp och ner när Dalin kom in i paradiset. Så fram till igår var han nöjd med vad han gjort där. Men i fortsättningen lovar han mycket mer intriger, folk bryter ihop och mer sex och alkohol.

Tv6 visade dubbelavsnitt igår och gör likadant ikväll. 


MARIE PLOSJÖ

Marie Plosjö lär dig att tämja en man. Så därför lånade hon sin systers man och visade hur det skulle gå till. Undrar hmn, är det bara jag som tycker att hon har många lättklädda bilder av sig själv på bloggen?

BLOGGFAMILJEN

är en site som fler borde uppskatta. Det är inte bara Hannah Graaf som skriver så fint, utan även hennes man Peter Karryd har en oerhörd förmåga i sitt skriveri. De har visserligen många läsare men inte så många kommentarer. Detta tror jag beror på att man måste vara inloggad för att kommentera. Fast egentligen har det inte så stor betydelse. Man kan ju bara se vilken skillnad där är på Maggans o Hannahs bloggar. Maggans språk kunde ju vara bättre tycker man eftersom hon skall vara äldst, men det är Hannah som är den som är mogen. Detta märks i hela hennes sätt att vara. Det har varit en hel del pajkastning på Peters blogg som jag tycker inte är befogad. Det handlade om när han skrev om Björn Ranliden och hur han utsattes för mobbning. Peter skriver då att det finns nog ingen som inte tar åt sig. Det var den lilla näbbgäddan Linda Skugge, som även gått på Hannah. Hon hade för ett x antal år sedan skrivit att Hannah var en dålig mamma vilket gav henne ett stort sår i själen som fortfarande finns kvar. Detta förstår säkert alla mammor att det är det värsta man kan få höra? Man är ju som en lejoninna och vill skydda sina barn från allt.

En som inte gillar Björn Ranliden är syrran. Han hade vid ett tillfälle sagt: "När någon som Graaf kallar sig författare, då ville inte han kallas för det". Jag håller faktiskt med honom, för jag kallar inte heller henne för författare. Hon har skrivit efter minne o dagboksanteckningar samt efter journaler, dessutom hade hon hjälp att skriva den. Å nu skall hon skriva en bok till? Men för alla unga mammor är hon en skänk från ovan? Det verkar inte som att hon är rädd att ta på sig allt för mycket heller? Men hon tänker kanske anställa mer folk? Ingen som vet? Hon går en balansgång som är mycket osäker. Hur långt kan hon sträcka sig att hjälpa? Vi får väl se hur det avlöper för än är bloggen, ett nyhetens behag. När en vuxen kvinna klär sig i blöjor bl.a. då tillför den inte mig någonting i varje fall.

 

RSS 2.0