LÖJLIGT MAGGAN!

Om du nu vill hålla "Molgan" eller Filip hemlig, varför i helvete skriver du antydningar på din blogg om honon. Katrin har skrivit hans namn, du skriver själv var ni befinner Er , fotograferar blommor du fått av honom? Nej Maggan lägg ner! Hade du velat hemlighålla honom så hade du kunnat nu när media struntar i det?

Men som jag tidigare skrivit klarar inte Maggan Graaf sig utan media, medan media klarar sig alldeles utmärkt utan henne.
Du verkar att må bra nu och vara lycklig? Det syns på dina +kilo i kinderna som endast är klädsamt? Men något som inte är snyggt är alla dina fläckar i ansiktet ,som har blivit av att du solat för mycket? För några dagar skrev du att nu skulle du använda solskyddsfaktor 30? Det skulle du gjort från början, så hade du fått en mer hållbarare solbränna!
Det är kanske tur att du har stämningen med Magnus på tur, annars hade det kanske blivit alldeles tyst om dig.

Sitter varje kväll och tittar på inslaget från postkodlotteriet där "Lasse" inte har någon lott? Du kan ju inte hålla dig för skratt när du säger: Vad synd! Så någon skådespelartalang finns det inte! Men lycka till med Filip! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0