HAR MATS ALM DÖDAT?

Mats Alm fri, men är han oskyldig? Allting kring denna person verkar mystiskt. Han har ju kommit med en historia om Linda, som är så krånglig att man inte tror att den är sann? Men än då släpps han fri? Detta beror väl på att de inte har något riktigt dna som kan binda honom? Men jag tycker att det utförs det ena vansinnesdådet efter det andra och man kan ju verkligen fråga hur det kan komma sig? Varför måste de ta livet av en människa eller fördärva personen till kropp och själ att den aldrig blir riktigt normal igen?

Jag tänker på Embla, Terese, Emma, Linda, Nancy? Hur har vårt samhälle blivit egentligen? Är det bara vårt samhälle det är fel på eller? Dessa pojkar eller män måste haft en fruktansvärd uppväxt? För inte mördar man en person bara så där? Psyk brister, det känner alla till. Man kan söka hjälp gång på gång, men inte få någon? Lägg mer pengar till det! Det är egentligen en fruktansvärd värld vi lämnar ut våra barn till?

Läste sedan att Mattias Flinck skulle släppas om 5 år? Just han som skjöt ihjäl 7 personer för att han hade bråkat med sin flickvän. Jag förstår mycket väl att han inte kan sitta inne resten av sitt liv, men kan de garantera att det aldrig händer igen? Nej, det kan ingen och det är det, som är så hemskt! Men man kan inte låta bli att skriva: "Så lite var 7 människoliv värda"!

Kommentarer
Postat av: Ibrahimingeborg

Big tnks for interesting and useful site!

2011-04-06 @ 10:30:40
URL: http://ibrahimingeborg.blogbow.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0