Den nya pojken med guldbyxorna?

Han själv, Rickard Sjöberg, tillsammans med sina medhjälpare i det populära spelet "Postkodslotteriet" och då menar jag framförallt de som meddelar de lyckliga vinnarna, måste vara enormt nöjda med sig själva? Rickard och i varje fall en av hans medhjälpare går väl bra hem i hus o stugor, för de skall ju framstå som något ärligare än vanliga människor? Det är väl någon av dessa som får ta ett par kliv upp på stegen vid nästa löneförhöjning och snart sitter de väl i samma sorts villa som VD för lotteriet gör? Men det blev ganska snabbt tyst om det. Så nu gäller de nya affisch-namnen.

Eftersom inte någon av dem gör något annat, så har de säkert en stor lön. I varje fall så att de klarar hus,hem och barn?

De lockar folk att köpa fler och fler lotter varje månad, men de flesta lotter har de som har det sämst i samhället! Äldre pensionärer och barnfamiljer. Tänk om de läst Aftonbladets granskning om lotteriet och tänk om de förstod att det är oerhört svårt att vinna? Samt att det inte går så mycket till de andra organisationerna som de påstår? Tänk att det är SÅ svårt bara att just din postkod kommer upp SEN skall de rätta bokstäverna oxå stämma?

Skulle vilja veta vad dessa utdelare tycker, när de delar ut vinster. Många gånger har det hänt att de
 står framför personer, pensionär eller sjukpensionär, vilka naturligtvis är värda vinsten, MEN många av dem har knappt en tand i munnen och skulle säkert behövt alla dessa pengar som postkoden drar från deras konto, till sig själva? Vad tänker ni utdelare? Ni måste ju se hur personerna ser ut? Om det varit era föräldrar, hade ni då velat att de skulle ha så många lotter att de inte kunde gå till tandläkare, frissa etc.? Minns en tant som som tur var vann, men hon hade mellan 6-9 lotter i månaden? Hur mycket tror ni hon betalat in till Postkoden innan hon äntligen vann? Å hur många tror ni det är, som är i hennes situation, men som ALDRIG vinner? Jag tycker att ni borde skämmas! Ni anser att ni har världens bästa jobb, som får glädja så mycket folk? Men för h-e, ni måste ju se det i det långa hela? Men ni har kanske Sveriges bästa jobb vad det beträffar Er själv!  Måste kännas härligt att vara frontfigurer i ett sådant jobb?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0