GÄSTKRÖNIKÖR FÖR LETS DANCE

Lets Dance och danserna var tango och jive. Den som åkte ut var Hannah Graaf o Kalle. Rätt beslut om man jämför dessa båda, men fel beslut om man tar alla deltagarna.
Både Ranelid, Tina Thörner och Andreas var sämre än Hannah.
Man kan ju undra hur juryn tänker när de säger: " Välkommen tillbaka och Nu är du på banan igen?" För Ranelids tango var urusel. Han drog benen efter sig, som om han vore på kanelen? Förstår inte varför det fjäskas så i programmet? Men tydligen har Björn fått en rejäl hacka av tv4 och de vet att många tittar på programmet för hans skull?  Vi tar det deltagare för deltagare.

Helena gjorde en jättefin tango igår och var värd sina poäng.

Alexander R. dansade oxå tango, dock inte så bra som Helena.

Hannah Graaf o Calle dansade jive, men det var inte en riktig jive. Men borde fått stanna kvar i tävlingen. Hade varit kul att se henne i någon standarddans.

Frank Andersson var inte lika bra som förra veckan, men jiven var bra ändå.

Igår strålade Jessica Andersson. Hon och hennes partner utförde en mycket fin tango. Stiligt, + poäng.

Tina Thörner vinner på sin personlighet. Hannahs dans var bättre.

Ranelid. Vad sysslar karl med? Inte var det dans i varje fall.

Figge Norling. Han är ju en klass för sig och det skall bli roligt att följa honom. Kanske ända till finalen?

Andreas har haft juryn emot sig sen dans 1. Vad gör han som inte juryn tål? Eller vad gör han inte? Ingen riktig jive.

Alexandra P. Kan mycket väl förstå hennes uttalande om att hon inte tog det för en tävling längre? Juryn har något emot henne oxå? För hon har inte varit värd att stå i duellen 2 veckor i rad. Tyckte hon gjorde en bra dans med en härlig fart o fläkt till att bara vara inne i vecka 3. Hoppas hon slipper duellera nästa vecka.

Sist men inte minst, Anders Bagge som gjorde sin bästa dans i tävlingen.

Sammanfattning: Ranelid och Tina skulle duellerat. Ranelid ut.

Dåliga förlorare, både herr och fru Karyd. Inte pekar en "mogen" 3-barnsmamma finger åt dem som inte röstade på henne? Mycket, mycket dåligt Hannah! Förstår om du var besviken, men dina bloggvänner har väl inte röstat nog? Så gör man i vilket fall inte. Sen var det precis som inte det var nog? Mannen, Peter Karyd, har skrivit ett långt inlägg på sin blogg om hur fin Hannah är och gjort narr av en del andra deltagare? Så det gick inte att hålla sig längre Peter? Det var precis som i gamla dagar? Vad ni inte förstår är att ni gör ju bara bort er själva? Herre jisses, håll er så långt borta från allt vad tävlingar, radio och Tv det igår? För går det inte er väg så blir ni alldeles till Er? Men man får gå igenom många prövningar här i livet och detta var bara på skoj? Hannah har ju själv berättat om Jesusfolket och att hon lekte med kottar, så vad är problemet? Tyvärr är det många som inte vet vem hon är och vad hon gjort tidigare i livet? Men men, livet går vidare, även för familjen Karyd. Men jag hade skämts något fruktansvärt!Får se om ni har vett till det? Det är kanske denna sida inte svenska folket gillar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0